duminică, 15 septembrie 2024

MAREA BRITANIE IN ISTORIE !

 

.

15 Septembrie 2024, ora 6,27 !

Dragii mei,
Tot in aceasta dimineata, m-a trezit un glas care spunea ceva , ca o stire.
Glasul spunea asa:
"Si acum, o stire:
Marea Britanie in Istorie.
Moment in care, vad o strada inspre Sud-Est , sub un Cer frumos de ziua, unde o tanara jurnalista lua un interviu la doi tineri(fata si baiat) care erau foarte veseli.
Ce-i intrebase ,eu nu stiu.Dar chipurile lor si a jurnalistei erau bucuroase,fericite.
Dragii mei, stim deja ca Marea Britanie a intrat deja in Istorie, inca din clipa in care au spus ca vor sa se rupa de Uniunea Europeana,ceea ce s-a si intamplat .
Iata informatiile in acest sens:
 Regatul Unit s-a retras din Uniunea Europeană la 31 ianuarie 2020.

La 23 iunie 2016, Regatul Unit (UK) a organizat un referendum cu privire la statutul său de membru al Uniunii Europene. Regatul Unit a decis să părăsească UE, cu 52 % din voturi pentru și 48 % împotrivă.

La 29 martie 2017, Regatul Unit a informat Consiliul European cu privire la intenția sa de a părăsi UE, activând astfel în mod oficial articolul 50 din Tratatul privind Uniunea Europeană.

La 30 ianuarie 2020, UE a ratificat acordul de retragere.

La 31 ianuarie 2020, la miezul nopții (CET), când a intrat în vigoare acordul de retragere, Regatul Unit a părăsit Uniunea Europeană și a devenit țară terță. Aceasta a marcat începutul unei perioade de tranziție care a durat până la 31 decembrie 2020.

La 24 decembrie 2020, UE și Regatul Unit au convenit asupra unui acord comercial și de cooperare, redefinind relațiile lor viitoare. Toate cele 27 de state membre au aprobat acordul la 29 decembrie 2020.

La 31 decembrie 2020, acordul comercial și de cooperare dintre UE și Regatul Unit a fost publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene. Acesta se aplică cu titlu provizoriu de la 1 ianuarie 2021.

Cum va intra din nou  in Istorie Marea Britanie, conform Mesajului divin, eu nu stiu dragilor.

Ceea ce stiu cu fermitate, este faptul ca, vom auzi vorbindu-se de Marea Britanie cat mai mult si chiar va intra iarasi in Istorie.

Ce se va intampla, vom afla impreuna dragilor.

                                           Cu dragoste,Maria. 


11 comentarii:

  1. Probabil va statua doar casatoriile intre barbat si femeie spre deosebire de Uniunea Europeana intrata sub Dictatura bio progresista neomarxista-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca de data asta vor iesi... :) Exista si o profetie mai veche despre scufundarea ei...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu o sa mai fie ,Regi,Regine, ne apropiem de venirea pe pământ cel sau cea pregătită de Divinitate să pregătească cale Veniri Mântuitorului Lumii pe pământ,mă gândesc la Prunca Lui Dumnezeu,mesaj Divin,scris de doamna Maria din 01.01.2016.

    RăspundețiȘtergere
  4. toti cei din UK care au viata grea =trai mediu o duc greu cu alimentele ,facturile etc.-ANONIM 5 spunea de viitorul UK cu ceva ani in urma ca tara se va acoperi de ape pana in SCOTIA=istoria va aminti de acest stat, nu pt ca a iesit din UE! aceste cladiri s-au construit cu 50 etaje pe teren mlastinos la marginea TAMISEI- ploile inunda sceste cladiri mai mereu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cauza inundarii Angliei si multor altor tari mai ales Nordul Europei va fi miscarea axei si Ecuatorului Pamintului urmare cresterii nivelului oceanic din cauza incalzirii globale-craciun.

      Ștergere
  5. UK nu au campii de cultivat grane , legume etc totul se importa mai ales din EUROPA- cresc animale si nu suficient

    RăspundețiȘtergere
  6. Moare Charles pana la sf anului se întâmpla multe ,,vine Williams fiul in locul lui și se reîntoarce Harry,iar Anglia se împarte in doua ,,o parte o sa fie de partea lui Williams ,,iar o alta parte de partea lui Harry … pana la anul in vara ..2025 ..dispare și prințesa …unde vor spune ca este moarta de cancer ,,dar de fapt ea nu are cancer …casa regală nu mai face greșeală pe care a făcuto cu Diana ….adică scandal și divorț …..pt ca ,vocile spun ca Williams a înșelat-o pe Prințesa și ea vroia sa divorțeze ….Anglia pana in anul 2025 vara o sa fie in doliu ….și vremea regilor se v-a termina …așa rămâne istorie …pt ca Williams nu o sa rămână la putere deoarece nu le are cu conducerea unui regat …și istoria regilor se Închide …

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne ajuta Măicuța Domnului sa fie de bine doamna Maria 🙏
    Sunt semenii noștri,mă bucur sa aud de bine🙏🥰

    RăspundețiȘtergere
  8. A venit iarna mai devreme exact cum au zis specialistii. Vom avea cea mai grea iarna, chiar si in europa-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. pt . craciun aveti dreptate pe jumate- axa pamantului se misca e data schimbarea de DUMNEZEU-dar clima se schimba si de la gazele de la fabrici si f multe masini create de miliardari pt averi !

    RăspundețiȘtergere
  10. tot pt craciun - am vazut cu ochii mei inundarea bancilor u 50 etaje din UK dupa o ploaie mai maricica!

    RăspundețiȘtergere