luni, 16 septembrie 2024

SA SCHIMBAM SOARTA ROMANIEI ! A VENIT TIMPUL ,CA SA - NCEPEM SA SCHIMBAM SOARTA ROMANIEI !



                                                         
.

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

.

Dragii mei,

In aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care spune asa:
"E bine sa incepem chiar de-acum ,ca sa schimbam soarta Romaniei!"
Dupa care, glasul dispare.
Prieteni dragi,multi s-au perindat de la Revolutia din 1989 incoace ca sa schimbe soarta Romaniei. Toti care au fost la conducera Romaniei,absolut toti care au avut un cuvant de spus cu privire la soarta Romaniei,toti au facut-o doar ca sa le fie lor bine si familiilor lor.Nicidecum nu s-au gandit la poporul roman,la un trai mai bun,la a tine tinerii si mamele,tatii in casele lor din Romania,sa stea alaturi de familie si sa nu fie obligat de imprejurari ca sa manance o paine amara inafara.
Daca se gandeau si la poporul roman,ar fi platit corect munca celor care muncesc in Romania si pentru Romania,iar romanii nostri harnici si ceruti infara ca mana de lucru,nu ar fi fost despartiti de cei dragi inimii lor.
Daca exista Cineva care sa schimbe in Bine soarta Romaniei si a poporului roman,atunci, Acela este numai Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului.
Deci,sa ne rugam la Prea Sfanta Treime si la Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu,ca sa inceapa inca de pe acum a schimba soarta Romaniei sfinte ,si sa n-o mai lase in mainile celor care au distrus-o,au adus-o la sapa de lemn cu incompetenta de care au dat dovada.
Toti au facut averi pe spatele Romaniei sfinte de la revolutie incoace,iar bietii romani s-au indepartat de familie muncind inafara pentru a-si putea intretine familia iubita din tara.
Fie ca SOARTA ROMANIEI SFINTE sa fie schimbata de DUMNEZEU PREA BUNUL si PREA MILOSTIVUL,precum si de MILA si LACRIMILE MAICII LUI DUMNEZEU,Amin.
Cu dragoste,Maria.

14 comentarii:

  1. Toată Nădejdea poporului Român,este in puterea Divină,nu avem alt ajutor noi cei umiliți de semenii noștrii.
    Sfânta Treime și Maica Domnului,sa-i urmam în rugăciune și fapte bune,numai uniți suntem creștini adevărați înaintea Lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da au c0ndus numai Alogenii rapace ai Castei Evreiesti, iar romanii au intrat in blazare si egoism
    Se pare ca suveranistii nationali nici anul asta nu au sanse in fata alogenilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Simion vine cu raspuns scepticilor cu casa sa construita cu 30 mii Euro de 60 mp doar parter la Calugareni -Giurgiu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne ajuta Măicuța Domnului doamna Maria 🙏🙏
    Doamne ajuta 🙏
    Poate din tot ce se întâmplă va deschide mintea celor care ne conduc sa fie mai aproape de popor 🙏
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc 🙏🙏🥰

    RăspundețiȘtergere
  5. Cei care au schimbat soarta Romaniei au dat pretul singelui.
    .
    Toti care au facut Romania Dodoloata si Unita ,desi alesi in parlamentele de la Chisinau, Cernauti si partidele istorice ardelenesti au ajuns in inchisorile Alogenilor iudeobolsevici si au cam platit cu viata inclusiv Asasinati ca Iorga , Eminescu si multi altii de sicarii -asasinii kazari gen familia Rafila care omora moti pe Crisul alb si preoti inchisi preoti la inchisori inclusiv improvizate ca la manastirea Maria Radna in jud Arad.
    Asa se explica lipsa de curaj si implicare politica a romanilor in fata Tavalugului alogenilor care conduc vind si Tradeaza Romania cu nume schimbate pentru disimulare in romani dupa metode evreiesti kazare gen matrioska-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. D-na Maria , mesajul are legătură cu o prezicere mai veche care spune că în decembrie o să fie revoluție ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajul nu spune timpul doar cadrul cauzal-craciun.

      Ștergere
  7. Romania a iesit pe primele 6 locuri la acrobatii aeriene-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Atac la muzeul din parlament , un barbat de negasit a aruncat acolo o sticla incendiara si arde local izolat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ciolacu a fost informat cu 24 de ore inainte ca vor fi inundatii in zona Galati dar la durut in freza. Ciolacu statea si manca cozonac asteptand dezastrul ca sa pozeze in salvator- craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Incepe revolutia mare, toata actuala clasa politica va fi rasă !

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai avem o candidata la Presedintie Alexandra Pacurar o evreica fica patronului de la Realitatea Tv si fosta prezentatoare Tv-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Radu Moirar pe Nasul Tv -sintem pe post de prosti cind Olanda nu mai da Patriotul iar Uk Si Sua au oprit acordarea rachetelor de atacare a Rusiei iar Germania vrea iesirea nu numai din Shengen ci si din Ue cu care au santajat si pe americani sa se retraga darea de rachete contra Rusiei
    A trecut razant Racheta pe linga ureche-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Dupa oamenii lui Putin Romania prima tinta urmate de Polonia si Bulgaria
    Iar Norvedia detecteaza la granita cu Rusia de material radioactiv Cesiu 127in cantitate marita anormal spre zona Murmansk unde se lafaie submarine rusesti nukleare -craciun.

    RăspundețiȘtergere