marți, 10 septembrie 2024

MARE PĂCAT ESTE, CA SA APELATI LA VRAJITOARE SI LA GHICITOARE !!!


                   

                                                    Dragii mei,
            "Dacă Îl iubiti pe Dumnezeu si pe Măicuţa  Domnului, nu apelati  la vrajitoare si la ghicitoare !
Aceste specimene de oameni, sunt Duşmanii Credinţei !
Prin Credinţă, Nădejde şi Dragoste, vă veti îndrepta spre bratele  Dumnezeiesti si spre mântuirea sufletului!" 
                

                                          Dragii mei,

În această noapte ,tot în timp ce mă rugam, aud un glas tare dezamăgit care spune aşa :

                  "Offf! Am fost şi pe la ghicitori , dar nu am făcut nimic.
    Dar un alt glas tare împăciuitor si convingator, îi zice aşa :

                     Să nu-ţi pară rău ! 
                Aceştia sunt duşmani !
        Aceştia sunt niste duşmani ai Credinţei !" 

Clipă în care dragii mei, văd spre Est ,o femeie cu un copil în brate si care tinea în mâinile sale, un teanc de cărti de ghicit, si chiar le intindea pe o masă, în faţa cuiva nevăzut de mine.
Femeia,era de etnie romă !  
Asadar dragii mei, niciodata în viaţa voastra, să nu apelati sau să nu mai apelati la ghicitoare si la vrajitoare, căci n-au nicio legatura cu adevarata CREDINŢĂ, sunt doar mincinoase si vă stoarce de bani.
 Ele nu au nicio putere, pentru că sunt pe dinafara CREDINTEI în DUMNEZEU, acestea lucreaza numai cu diavolul!
Indiferent ce vi s-ar spune că lucreaza cu magie alba, ca ar avea casa plina de Icoane, acestea sunt lepădate de la Faţa Lui Dumnezeu. În jurul lor, în inima si-n sufletul lor, locuiesc adevarate legiuni de draci. 
Rugaciunea curata , din inima spusa,  Postul si mersul la Sfanta BISERICA măcar in Ziua Sfanta a Duminicii, implinirea celor 10 Porunci, acestea sunt Virtuti Dumnezeiesti care ne construiesc Casă în Cer si ne mântuiesc sufletul.
Pe când vrajitoarele si ghicitoarele, ne atrag sufletul nostru, daca apelam la ele, ne atrag sufletul în fundul Iadului, în focul gheenei, pentru vesnicie.
Să nu vă abateţi dragilor de la CREDINŢĂ, să fiti buni si milostivi, sa faceti bine celui necajit si oropsit, să ajutati pe cei batrani si bolnavi, pe saracii straini, si toate acestea fapte de milostenie vă vor ridica treapta cu treaptă, si vă va face SCARĂ către BUNUL  DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI, AMIN !
                                          Cu dragoste, Maria. 
           

Un comentariu:


  1. Mulți Vor Acționa Ca Iuda
    Mesaj de la Doamna noastră Regina Păcii. De Pedro Regis. 25 August până la 31 August, 2024
    25 August, 2024:
    Dragi copii, eu sunt Mama voastră și vă iubesc. Ascultați-mă. Am nevoie de „da”-ul vostru sincer și curajos. Să știți, cu toții, că Iisus al meu vă va răsplăti generos pentru tot ceea ce faceți în favoarea planurilor mele. Umpleți-vă cu iubirea Domnului și imitați-l pe Iisus în toate. Totul în această viață trece, dar harul lui Dumnezeu din voi va fi etern. Vă îndreptați spre un viitor în care mulți vor acționa ca Iuda. Fiți atenți! Nu-i permiteți diavolului să vă înșele. Rămâneți cu Iisus și nu uitați marile lecții din trecut. Nu vă pierdeți curajul! Eu voi fi cu voi, chiar dacă nu mă vedeți. Dați tot ce aveți mai bun în misiunea care v-a fost încredințată. Nu uitați: victoria voastră este în Euharistie. Înainte în apărarea adevărului! Acesta este mesajul pe care vi-l transmit astăzi în numele Preasfintei Treimi. Vă mulțumesc pentru că mi-ați permis să vă adun aici încă o dată. Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin. Fiți în pace.

    Pe 27 August 2024:
    Dragi copii, vă cer să vă intensificați rugăciunile pentru pace în lume. Trăiți într-o perioadă de mare luptă spirituală. Nu puteți învinge inamicul fără rugăciune. Deschideți-vă inimile pentru iubirea Domnului și lăsați adevărul să vă transforme. Voi aparțineți Domnului. El vă iubește și vă așteaptă cu brațele deschise. Nu rămâneți blocați în păcat. Pocăiți-vă și căutați mila lui Iisus al meu în sacramentul confesiunii. Acum este timpul harului. Nu aruncați comorile lui Dumnezeu. Eu sunt Mama voastră și am nevoie de fiecare dintre voi. Ascultați-mă. Am venit din Cer pentru a vă aduce binecuvântările lui Iisus al meu. Acceptați-le cu bucurie și veți fi mari în credință. Fiți curajoși și mărturisiți că sunteți în lume, dar nu din lume. Va veni ziua în care veți căuta adevărul și îl veți găsi în puține locuri. O mare confuzie urmează să vină și mulți vor pierde credința adevărată. Ceea ce este fals va fi îmbrățișat și oamenii vor respinge doctrina adevărată. Orice s-ar întâmpla, rămâneți pe calea pe care v-am arătat-o. Acesta este mesajul pe care vi-l transmit astăzi în numele Preasfintei Treimi. Vă mulțumesc pentru că mi-ați permis să vă adun aici încă o dată. Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin. Fiți în pace.

    Pe 31 August 2024:
    Dragi copii, nu vă fie teamă. Iisus al meu controlează totul. Nu permiteți ca flacăra credinței să se stingă în voi. Prin exemplele și cuvintele voastre, arătați lumii că aparțineți doar Fiului meu Iisus. Încurajați-vă unii pe alții și mărturisiți pretutindeni iubirea Domnului. În această viață, și nu în alta, trebuie să mărturisiți credința voastră. Vă îndreptați spre un viitor în care puțini vor trăi învățăturile lui Iisus și ale Bisericii Sale. Acțiunea diavolului îi va îndepărta pe mulți bărbați și femei de adevăr. Sufăr din cauza a ceea ce urmează pentru voi. Când vă simțiți slabi, căutați putere în rugăciune și în Euharistie. Curaj! Mă voi ruga la Iisus al meu pentru voi. Când totul pare pierdut, Domnul va acționa în favoarea aleșilor Săi. Înainte cu bucurie! Ținta voastră trebuie să fie întotdeauna Raiul. Când ți se oferă porți largi, amintește-ți mereu ce te-a învățat Iisus al meu: calea spre Rai trece prin poarta îngustă. Acesta este mesajul pe care vi-l transmit astăzi în numele Preasfintei Treimi. Vă mulțumesc pentru că mi-ați permis să vă adun aici încă o dată. Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin. Fiți în pace.

    RăspundețiȘtergere