luni, 9 septembrie 2024

BISERICA ! CEA MAI MARE DRAGOSTE ,ESTE IN SFANTA BISERICA !

                                                      Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune un mare,mare Adevar! Un Adevar al Duhului Celui Prea Sfant!
Iata ce spunea acel glas :
           "Cea mai mare Dragoste,este in Sfanta     Biserică!

  Cea mai mare Dragoste ,e asta! 
  Nu-i nimic mai scump, ca Dragostea din Biserică !"



După care, glasul nu mai spune nimic.
Prieteni dragi, asa este ! Cea mai mare Dragoste ,este in Sfanta Biserică!
Cu siguranta, noi am simtit si simtim lipsa acestei DRAGOSTE din Sfanta Biserică, atâta timp cât ne-au tinut si ne tin inca departe de SFANTA BISERICA.
Cei care iubesc pe DUMNEZEU si pe MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA,fara nicio indoiala ca au simtit si simt lipsa dragostei din Sfanta Biserica,acolo unde vedem Sfintele Icoane vii ,pentru cine crede cu adevarat; acolo unde simtim Iubirea si Ocrotirea Sfantului Duh!
In Sfanta Biserica dragii mei, oricat am fi de inversunati si de mâniosi,atunci cand trecem pragul Sfintei Biserici,  fara voia noastra,devenim mai buni,mai smeriti,mai ganditori la toate cate am gresit si cum sa procedam ca sa nu mai gresim.
In aceste clipe dragii mei, simtim cum ne invaluie Iubirea Duhului Sfant,simtim cum Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu ne mângaie si ne iarta pentru toate cate am gresit.
Deci, haideti sa iubim si sa pretuim Sfanta Biserica a Domnului, haideti sa cerem cu fermitate celor care inca ne tin departe de Sfanta Biserica, sa le cerem sa ia stanca din pragul BISERICII LUI HRISTOS,s-o ia de buna voie si sa lase libera intrarea in Sfanta Biserica,pentru ca noi cei care iubim pe  HRISTOS si pe MAICA DOMNULUI ,sa ne putem pleca genunchii si sa zicem asa:
          "Doamne,milostiv fii mie pacatosul(a)!"

                              Cu dragoste,Maria.

15 comentarii:

  1. Ieri noapte in vis am vazut un OZN de forma clasica dar parca in zona centrala am vazut o forma patrata sau usor rombica inscrisa , iar visul foarte scurt in trcere rapida dar foarte viu de parea real-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Moscova atacata asta noapte cu drone de Ucrainieni -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. M-au luat cu japca in armata, m-au scos din productie si m-au luat un an in armata. Acum au venit astia si mi-au taiat anul de armata de la vechime. Nu am vrut eu sa fac armata m-ati luat voi obligatoriu acum de ce nu se pune la vechime. Intradevar nu vom uita cum ne-ati furat la vechime.... ne vedem la vot

    RăspundețiȘtergere
  4. Pretul Klowatului dublat in Romania se va mai dubla inca o data din cauza Tradatorului evreu fiu de securist din Orsova Daniel Virgil Popescu din partidul PNL Evreiesc care acum huzurestela Bruxell pe banii babani ai Romanilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Evreii kazari pregatesc History europenii pentru harti noi in Balkani unde Romania e in sudul Balkanilor vecina cu Albania iar pe toata harta Romaniei scrie Hungaria
    Pe de alta parte kazarii se lauda cu noi descoperiri de edificii anticr in Israel de pe vremea cond acolo erau numai cananiti-palestinienii de astazi.
    Calin Georgescu spunea de planul de la Toronto din 1966 prin care oculta evreiasca planuiau cum sa stapineasca tot Globul cind ei sint exilati prin lume - craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ieri premierul Hun-gur anunta ca va lua toti migrantii veniti in tara lui si-i va trimite cu autocarele pline la Bruxell ca el nu mai are nevoie de ei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si Israel s-a mutat in Europa la fotbal unde a jucat cu Italia de la care a luat bataie
    Rusia sta bine in Schimb cu Asia de unde ia rachete balistice care pot ajunge si in Ue, din Iran ,dar e bombardata la Moscova de ukrainieni unde rusii spun ca au interceptat 144 de drone si cistiga in Dombas..
    In America Trump si Kamilla se infrunta in noaptea asta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ministrul apararii vrea lege in parlament pentru a putea doborii dronele rusesti ce survoleaza jud Tulcea cu binecuvintarea Nato
    de unde evreul Geoana plecat se vrea presedinte pe … Kazaria Mare -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Scumpire la 20 procente la legumele pentru zacusca si alea de import cu nume de Romania.
    Iar dupa alegeri va exploda preturile la carburantii auto
    , gurile rele spun ca vor trece de 10 lei dupa complotul Ruso-Saudit din OPEC -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ploaie electorala cu campusuri universitare duale pentru- invatamint profesionale-ne spune Ciuca Maciuca care inaugureaza primul la Oradea si se lauda ca si el a facut invatamint-vocational-
    Iar Clujul se lauda cu colaborarea cu Italia al patrulea investitor in Romania si al doilea pe cifra de afaceri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Disconescu despre contra candidatul sau Geoana la prresedentie- a incercat sa ma mituiasca cu o functie de director in Tvr-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rectific Turcescu era cel caruia i-a promis Geoana post in Tv dar si la altii ,f0arte darnic evreu-craciun.

      Ștergere
  12. Un Userist -Degeaba domnul Geoana vorbeste acum frumos pe Tv.

    Florin Roman de la PSD spunea
    -De ce a fost Geoana cataligat asa de Iliescu?? Se referea la apelativul- Prostanacul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. pt an 10 sept 16:14- nu mai pot ei de voturile noastre!- le gasim pe la gunoi sau arser treburile sunt aranjate intre ei sau din-afara

    RăspundețiȘtergere
  14. zidurile bisericilor fara crestini ce valoreaza?! IISUS avenit pt omenire sf LITURGHIE s- a scris dupa ridicarea la cer a DOMULUI mult dupa , una este cea dupa sf IOAN GURA DE AUR si sf VASILE CEL MARE- corect?

    RăspundețiȘtergere