joi, 12 septembrie 2024

ACESTA ESTE DUHUL SFANT !ACESTA ESTE IISUS HRISTOS !



                                 Dragii mei, 

În aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste un glas care spune asa:
             "Acesta este Duhul Sfant !
             Acesta este Iisus Hristos !
Clipa in care dragii mei,vad doua maini care construiesc cu degetele un romb.Cum?Unind degetul aratator de la mana stanga ,cu cel aratator de la mana dreapta,precum si degetul mare de la mana stanga ,cu cel mare de la mana dreapta.Si astfel,cele doua maini imi aratau un romb in aer,romb care,in clipa urmatoare s-a umplut cu un rosu intens, precum sangele.
Da,in acel romb rosu,era acum Duhul Sfant,era acum Iisus Hristos,era intreaga Dumnezeire!
Dar in cealalta clipa,ÎL vad pe Duhul Cel Prea Sfant sub chip de porumbel,inconjurat de raze aurii ,asezate tot sub forma de romb.
Rusaliile sau Pogorarea Duhului Sfant. Traditii si obiceiuri. Ce semni.
Aud un glas, care spune asa:
             "Cred intr-unul domn si om lumesc...
Dar alte glasuri,spun la unison ca ele nu cred in cuvintele de mai sus,ci cred in :
          "Intr-unul Domn Iisus Hristos!
        Eu nu cred in domnul si omul lumesc,ci cred numai intr-unul Domn IISUS HRISTOS!"
Dragii mei,oare am putea sa spunem si noi din toata inima noastra,cu toata fiinta noastra,aceste cuvinte: Eu nu cred in domnul si omul lumesc,ci cred numai intr-unul Domn IISUS HRISTOS!"
Dragilor,indiferent prin ce necazuri am trece, indiferent cât am suferi,trebuie sa fim ferm convinsi de faptul ca, daca vom cere ajutorul Lui Dumnezeu si al Macii Domnului,il vom primi fara nicio indoiala si fara ca sa platim pentru el.
Dumnezeu voieste de la noi, doar iubire,credinta si sa implinim cele 10 Porunci ale Sale.                Ne cere oare prea mult?Categoric nu. La cate DARURI divine am primt,Dumnezeu si Maicuta Domnului ne cer doar sa ne iubim unii pe altii si sa nu deznadajduim.
Lumea a crezut dintotdeauna si crede si acum ca,se poate descurca si fara Duhul Sfant,si fara Maica Domnului.Total gresit . Dumnezeu ne ingaduie pana la un punct, ca sa credem ca ne descurcam,ca suntem niste mici dumnezei si ca nu avem nevoie de El.
Nu dragilor ! Numai BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ne pot scoate din lupta cu dusmanii vazuti si nevazuti.
Cum?Prin Rugaciunea noastra curata si fierbinte,prin luminarea mintii semenilor nostri care ne ajuta atunci cand avem nevoie,(Medici,Preoti,Cercetatori ,etc etc) prin intarirea in Credinta, si nu in ultimul rand,prin iubirea faţa de Aproapele nostru.
Asadar,sa ne rugam Bunului Dumnezeu ,Prea Sfintei Treimi si Maicii Prea Curatei Fecioare Maria,ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi pacatosii,ci sa ne ajute cu mila si cu iubirea Sa de oameni,Amin!
                          Cu dragoste,Maria.

8 comentarii:

  1. Misterele istoriei.
    Tancuri, submarine, elicoptere si avioane sculptate in bazorelief pe peretii de piatra ai piramidelor egiptene de multe mii de ani
    Iar un telefon mobil gasit in straturi de pamint corespunzator a zeci de mii de ani
    Iar la Aiud la saparea fundatiei unui pod al Muresului s-a descoperit o talpa de sluminiu de peste 1kg veche de peste 30 mii de ani estimata dupa grosimea oxidului de suprafata cind aluminiul se produce electric doar abia de peste un secol
    Ea se afla acum la un muzeu din Cluj-Napoca -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Presedintele Erdogan al Turciei cere lui Putin sa predea Crimeea inapoi Ukrainei ca o consecinta a dreptului International.
    Germania reintroduce controlul la granita si vrea sa trimita migrantii in tarile de intrare in Ue la fel ca Ungaria
    Iar Uk introduce taxa pentru permise de calatorie care costa 12 Euro si au nevoie de viza-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anand asazisul profet indian de 17 ani spune ca -Romania va trece prin mari transfirmari dar va supravietui-.

    Mai greu e cu romanii care pentru a supravietui trebuie sa plece din tara, unde ramin tot mai putini-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Liviu Ciulei cel mai mare regizor de etnie romana fugit cu barca in Turcia ca si Alexandru ioan Cuza fugit tot in Turcia adus dupa ce a fost abdicat de evrei adus in tara dupa al doilea razboi mondial la reinhumare participind 30 mii de tarani.

    ciulei turnat platit de Besou cel cu nume De turnatorul Bogdan si cu nume pe casa Sindicatelor din Sibiu fara a avea studii de teatru ci doar pus de Partid pentru asta numit sef de Teatru la Sibiu care a turnat si pe actrita Gina Patrichi
    si Bucuresti ca si turnatorul Bulandra la teatrul national Bucuresti si Turnatorul Bulandra ajuns director la Teatrul National cu nume pe Teatrul Bulandra.

    Spre deosebire Mungiu Pipidi junior regizor evreu fiul sorosistei evreice Mungiu Pipidi si face filme antiromanesti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Rectific Bulandra e cel ce a costruit teatru Bulandra inainte de razboi, pe vremea lui Constantin Tanase mort in 1945 asasinat de comunisti la 65 de ani, unde unde a ajuns director turnatorul Besoiu care a mai turnat si pe aromanul Caramitru a caror bunici erau refugiati in Romania-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Lucia Bulandra nascuta la Iasi decedata in 1961 din familia de Sturza domnitor moldovean casatorita cu marele actor Tony Bulandra decedat in 1943 fost elev a lui Notara Constantin- el nascut in 1859 si mare actor decedat intre cele doua razboie mondiale in 1935-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nava de coasta sub pavilion strain cu cereale ukrainiene atacata de rusi linga apele teritoriale romanesti dar la 30 km vest de Sfintul Gheorghe in apele economice romanesti.
    Dupa ce ieri ukrainieni spuneau ca au doborit desupra marii Negre un super avion militar rusesc ce ar costa 50 milioane dolari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Este foarte ușor de spus doamna Maria 🙏 și mi se pare firesc să zicem așa 🙏 Doamne Ajută Măicuța Domnului 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere