joi, 5 septembrie 2024

MINUNEA SFINTEI CRUCI,A SFINTEI TROITE A MAICII DOMNULUI -POTIRUL NESECAT!

 

.
4 Septembrie 2024, ora 4,32 !

Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori, m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte ,lumina ce-mi arata un Cer de noapte albastra, plin de stele aurii si stralucitoare foarte.
In acelasi timp, vedeam dragii mei, si Sfanta Troita a Maicii Domnului-Potirul Nesecat si a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil.

.
Intr-o clipita, tot Cerul albastru cu toate stelele aurii au coborât deasupra Sfintei Troite .
Stelele aurii stralucitoare precum Soarele, au imbracat Sfanta Cruce de pe Sfanta Troita, in asa fel inca, stateau precum familiile de albine pe rame,asa de multe erau, infinit de multe.
.
Sfanta Cruce de pe varful Sfintei Troite, era mai inalta si mai ingrosata de atatea Stele ale Cerului albastru catifelat, care coborâse deasupra Sfintei Troite.
Vedeam acum ,doua Ceruri, unul era senin ca de ziua,si era Cerul pe care noi il vedeam cu ochii firesti, si un alt Cer cu Stele aurii,care coborâse anume din Cerul Lui Dumnezeu,ca sa acopere Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu.

.

In aceasta clipa, aud un glas care se roaga asa:

                              "Acest loc, pe care este ridicata Sfanta Troita a MAICII DOMNULUI -Potirul Nesecat si a Sfintilor Voievozi Mihail si Gavriil, loc sfant este!

Aici,in locul acesta sfant,rasuna tare Cerul si Pământul !"

Si vad pe MANTUITORUL IISUS HRISTOS cum inviaza pe Sfanta Cruce din Sfanta Troita si pe Maicuta Domnului la picioarele Fiului Său, cum se bucura ca iubitul Ei Fiu a inviat.

Un alt glas canta asa:

"Pentru Rugaciunile Sfintilor Parintilor nostri, Doamne Iisuse Hristoase, miluieste-ne pe noi!"

Iar Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu -Potirul Nesecat stralucea de Lumina alba si orbitor de stralucitoare,Lumina venita din Cerul Sfant.

Dragii mei, Minuni divine se petrec in Sfanta Troita din Tecuci, Sfanta troita care a fost ridicata la dorinta Maicii Lui Dumnezeu.

Maica Domnului mi-a grait si mi-a aratat pas cu pas cum trebuie ridicata, ce Sfinte Icoane sa fie puse in ea, ce Hram sa aiba Sfanta Troita, absolut totul.

Cine se roaga aici la Sfanta Troita, in timp,Rugaciunile îi sunt auzite,implinite.

Asa dupa cum vedem din  Mesajul divin, Loc sfant este Locul pe care s-a ridicat Sfanta Troita a Maicii Domnului -Potirul Nesecat.

Prieteni dragi, sa credeti cu adevarat ca aceasta Sfanta Troita din Tecuci, cu Hramul MAICII DOMNULUI -POTIRUL NESECAT si al SFINTILOR VOIEVOZI si ARHANGHELI MIHAIL si GAVRIIL ,chiar ajuta pe fiecare crestin care se opreste o clipa si se roaga Maicii Lui Dumnezeu.

Dragilor, in fiecare an, in Sambata Mosilor de vara ,este Sfanta Sarbatoare a Sfintei Troite a Maicii Domnului-Potirul Nesecat.

In aceasta zi mare si sfanta,ne adunam cu totii in jurul Sfintei Troite si ascultam cu inima si cu sufletul Sfanta Slujba savarsita de un Sobor de Preoti,dupa care, ne vom aseza la masa si vom gusta din bucatele pregatite de mine si sfintite de Parintele, dar binecuvantate de Maica Domnului si de Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil.

Sa ne rugam si noi Maicii Lui Dumnezeu si Mantuitorului Iisus Hristos cu Sfintii Săi, ca sa ne ocroteasca si sa ne arate Calea spre mantuire.

                                                   Cu dragoste,Maria.

Un comentariu:

  1. Mare slava!! Nu pot ajunge acolo va rog mult rugati-va , d-na Maria si pentru fratele meu Gheorghe devenit alcoolic din grija altora foarte bolnav care a mai fost dat si afară de la munca!! Va rog mult sa ne rugam sa isi gaseasca serviciu macar!Slava lui D-zeu ! Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere