joi, 5 septembrie 2024

IAR EU MERGEAM PE APA,CA PE USCAT!

                                                            


                                                         Dragii mei,

Ia aceasta seara, in timp ce scriam aici la calculator,intr-o clipita nu mai sunt in fata calculatorului ,ci sunt in largul unei ape foarte mari, o apa ca a unui Ocean cu valuri uriase care aveau culoarea negru-albastru.

Pe aceste valuri uriase eram si eu, si eram uimita,deoarece, mergeam pe valurile uriase, ca pe uscat.Valurile nu ma acopereau,chiar daca erau de cativa metri de inalte si eu eram la baza lor,nu ma temeam deloc, parca nici nu mergeam pe apa,ci pe uscat.

Privesc in jurul meu ,si vad cum apa oceanului se intoarce pur si simplu pe dos, vantul este foarte puternic, ca un taifun si bate dinspre apus spre rasarit.


In cealalta clipa, vad o strada foarte aglomerata cu masini foarte multe in in trafic, dar ,brusc, masinile nu mai stiu pe unde sa circule, deoarece , apa din ocean, valurile uriase au acoperit totul,atat strazile cat si casele,tot ce intalneau in calea lor.
Nimic nu a mai ramas in urma valurilor uriase,care acoperisera totul.Priveam dezastrul de pe valurile uriase,valuri care ma tineau deasupra lor si pe care paseam ca pe uscat.
Dragii mei, Minunile sunt cu noi si intru noi, avem nevoie doar de dragoste si de Credinta,de iubire față de Aproapele, si numai asa vom putea razbate prin viata, vom putea păși peste toate necazurile vietii, peste toate incercarile.
                                                     Cu dragoste, Maria.

9 comentarii:

  1. Efectul incalzirii globale, cresterii nivelului oceanic care da schimbarea lenta si apoi brusca a axei Pamintului care duce apa in inertie peste uscat ce se va intimpla peste multi ani
    , probabil mai mult de un secol Dar e un fapt deja ajuns pe un curs ireversibil al viitorului Pamintului si omenirii care va schimba brus harta mai ales in nordul Europei unde cimpia va ajunge sub apa pina la Moscova peste 1000 de km-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fenomenul poate fi mult accelerat de Razboiul Mondial pentru ca mai era un Mesaj de vreo doi ani cu o discutie depre plasarea de bombe pentru ruperea calotei artice de la polul nord care rupta si plutind pe apa credte brusc nivelul oceanic cu acelasi nivel ca daca apa ar fi topita gheata dar mai brusc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Profesoara de matematica Cristina Eremia ucisa in linga Atlanta Sua era din Apoldul de Jos jud Sibiu si avea peste 50 de ani, asasinul era minor cu acelasi gen de arma cu care s-a tras si asupra lui Trump acum citeva saptamini-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Psihopati.
      Nicaieri in lume nu ar trebui sa li se permita civililor sa detina arme!!!!!
      Daca o persoana este in stare sa impuste caprioare care nu i-au gresit cu nimic, cu siguranta va fi capabila sa ia si viata unui om de care nu ii convine, nu il place.
      Armele nu au ce cauta pe mana civililor!!!!!!

      Ștergere
  4. Meteorologii si harta meteo arata miine ploi pe sudul Moldovei mai ales in Galati si Tulcea circa 40 litri pe metru patrat cu avertizare de posibile inundatii aduse de un ciclon venit peste mare si sudul Basarabiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Liridon seful retelei Mosad arestat in Turcia pentru ca se ocupa cu partea financiara a platilor retelei in estul Europei iar Turcia se pregateste sa intre in Brix organizatie patronata de Rusia si China.
    .pe cind granicerii romani se pling ca au ordin sa nu le controleze masinile la granita celor din Mosad serviciul secret al Israelului, iar ieri Netanyahu premierul Israelului contestat de proteste in strada primea pe Ciolacu cu -prietenul meu--
    Deci se prevede o defectare a Turciei din Nato pentru tabara Rusiei tocmai urmare a Genocidului palestinienilor din Gaza-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Aici nu e încălzire globală!
    Aici este vorba despre tsunami care e declanșat de alunecarea muntelui în mare, (declanșat prin explozie nucleară de ”băieții deștepți”) efectul va fi pe coasta de est a SUA și coasta europeană de la Atlantic.
    Iar asta se va întâmpla cât de curând, nu în sute ani!
    Este vorba despre o insulă din Atlantic, Canare.

    RăspundețiȘtergere
  7. in viziune se poate levita dar in realitate 2 sunt stiuti in tara SF ARSENIE BOCA SI SF NIL DOROBANTU

    RăspundețiȘtergere
  8. Apropo de Arsenie Boca despre care Aspazia Otel-Petrescu care il veneta si spunea intr-un interviu cunoscindu-L bine ca-Este cel care s-a pus chezasie pentru invierea neamului din care el s-a ivit-craciun.

    RăspundețiȘtergere