duminică, 15 septembrie 2024

CICLONUL VINOVAT DE DEZASTRUL INUNDATIILOR ! IAR EU MERGEAM PE APA,CA PE USCAT!

                       

  Iata dragii mei, am reluat articolul din 5 Septembrie,in care mi se aratase ceea ce va urma.

Este vorba despre Ciclonul care traverseaza si Romania.

acum 1 zi — 19 localități din opt județe au fost afectate de ploile puternice, cele mai grave probleme fiind semnalate în Galați, unde două persoane au ...
Cand am scris articolul,nu stiam ca este vorba de un Ciclon care va ajunge si-n Romania.
Sa avem mare grija dragii mei, ca vom avea si o iarna foarte grea, o iarna asa cum erau iernile cu ceva ani in urma, cu multa zapada si cu ger napraznic.
Daca va fi numai in Romania sau in intreaga Europa, vom vedea dragilor.
Iata articolul:
IAR EU MERGEAM PE APA,CA PE USCAT!

                            


                                                         Dragii mei,

Ia aceasta seara, in timp ce scriam aici la calculator,intr-o clipita nu mai sunt in fata calculatorului ,ci sunt in largul unei ape foarte mari, o apa ca a unui Ocean cu valuri uriase care aveau culoarea negru-albastru.

Pe aceste valuri uriase eram si eu, si eram uimita,deoarece, mergeam pe valurile uriase, ca pe uscat.Valurile nu ma acopereau,chiar daca erau de cativa metri de inalte si eu eram la baza lor,nu ma temeam deloc, parca nici nu mergeam pe apa,ci pe uscat.

Privesc in jurul meu ,si vad cum apa oceanului se intoarce pur si simplu pe dos, vantul este foarte puternic, ca un taifun si bate dinspre apus spre rasarit.


In cealalta clipa, vad o strada foarte aglomerata cu masini foarte multe in in trafic, dar ,brusc, masinile nu mai stiu pe unde sa circule, deoarece , apa din ocean, valurile uriase au acoperit totul,atat strazile cat si casele,tot ce intalneau in calea lor.
Nimic nu a mai ramas in urma valurilor uriase,care acoperisera totul.Priveam dezastrul de pe valurile uriase,valuri care ma tineau deasupra lor si pe care paseam ca pe uscat.
Dragii mei, Minunile sunt cu noi si intru noi, avem nevoie doar de dragoste si de Credinta,de iubire față de Aproapele, si numai asa vom putea razbate prin viata, vom putea păși peste toate necazurile vietii, peste toate incercarile.
                                                     Cu dragoste, Maria.

8 comentarii:

  1. Apa de ploaie este infestată puternic.

    https://www.youtube.com/shorts/l6jbrNLs6BI

    RăspundețiȘtergere
  2. (2/2)
    11. Sistem De Aducțiune A Apei De Ploaie - Sistem De Producere A Apei Din Atmosfera Umedă
    Sunt zone în care plouă mult și pentru a evita inundațiile se poate face un sistem de colectare și transfer a apei la nivel național.
    Posibil să fie nevoie o singură dată, se poate evita o catastrofă dar, acest sistem poate salva vieți, case, clădiri, păduri și terenuri agricole de la a fi distruse.
    Umiditatea poate fi transformată în apă și transportată unde este nevoie de ea. Electricitatea necesară se poate produce cu motoare electromagnetice și pentru a fi puse în funcțiune se pot folosi motoare de putere, pentru a face un circuit închis.
    Sau se pot folosi motoare generatoare plus motor de putere, pentru a ajunge la același rezultat. Generarea de electricitate fără consum.

    12. În caz de lipsă a electricității putem transforma un ventilator electric în unul mecanic, prin adăugarea unui sistem gen mecanism de ceas, pentru a face un ventilator cu un arc de oțel. Ventilator manual.

    13. Fiabilizarea/Îmbunătățirea Automobilelor, Utilaje Agricole … (fie noi sau folosite), reducerea noxelor și a consumului spre 0 este posibilă.

    ATENȚIE! Vă rog apelați la personal specializat.

    Domnul Horneț, are instalații de piroliză, o idee de geniu.

    Surse de electricitate independente (panouri solare, roata zburătoare, motoare magnetice, "plăcinta" lui Tesla pentru multiplicarea electricității sau dinam manual). Echipe locale de intervenții diverse.

    Folosiți Uleiul de Vinerea Mare (pentru boli hemoragice și cei vaccinați), Uleiul Bunului Samaritean (viruși, bacterii, chimicale), Uleiul Arhanghelului Mihail (boli de piele și antibiotic), ulei/cremă de gălbenele, întreaga plantă de fumariță.

    Mâncare Pentru Supraviețuire: Folosiți pâinea pustnicească, durează cca. 6 luni; Pemmican, durează 25 de ani. Învățați să supraviețuiți și să vă păziți familia.

    Sărmanii pe lângă care treceți ajutații cu un loc de adăpost, haine și sau hrană, sunt primii care vor muri de frig, de căldură, de sete sau de foame, nu-i uitați pe cei singuri din familie sau vecini. Întăriți-vă natural, prin alimente și plante ne modificate genetic, sistemul imunitar dar, mai ales prin Iubire.

    URGENT! Domnul Iisus Hristos, să aveți alimente neperisabile și apă pentru minim 6 luni pentru fiecare, hainele groase aproape, sisteme de răcire și încălzire!
    Chemați continuu Numele Meu Iisus! Rugați-vă ca inima să vi se roage continuu, rugați-vă să vă cunoașteți îngerul păzitor, rugați-vă pentru toți.

    Maica Domnului și Arhanghelul Mihail: rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă!

    Dumnezeu Tatăl: Copiii Mei, Eu sunt singurul care vă Iubește!


    Fie ca Protecția PreaSfintei Treimi, a PreaSfintei Maici și a tuturor Sfinților să fie cu noi toți. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai era un mesaj cind niste voci puneau bombe sub gheata sa rupa Artica care va creste brusc nivelul oceanic si vor da valuri mari spre vestul Europei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ticmai un nou RoAlert in judetul Galati-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da Ion Oglinda are multe idei
    vin si eu cu una adaposturi pentru razboi sub zone inale neinundabile sub case sau pe terenuri libere sub pamint tip pivnita adinca care acoperite cu pamint nu au nevoie de autorizatie dar pentru a fi bune sa aiba pe linga intratea principala inca doua Iesiri secundare in directii opuse ca la apararea civila cu oale de ciment de 80-90 cm
    si o fintina de apa in apropiere si plante antiradiatie cum sint fructele de padure-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria 🙏 din fața lui Dumnezeu nu avem unde ne duce.
    Credința și nădejde la Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului și toate vor trece,cu bune cu rele.
    Sa ne facem fiecare dintre noi un proces de conștiință și să vedem unde greșim,sa remediem greselile .
    Mă rog la Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏
    Bieții oameni , Dumnezeu să le dea sănătate și putere.🙏😥
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏🙏
    Cu mult drag doamna Maria 🙏🙏🥰

    RăspundețiȘtergere
  7. Valul de ploi se apropie , autoritățile din nou au fost anunțate, dar sigur vor fi nepregătite_
    Acesta a fost mesajul din 7 septembrie pe care îl știau toți

    RăspundețiȘtergere
  8. ciclonul nu e vinovat de schimbarile climatice facute de oameni=bogati, DUMNEZEU afacut pamantul sa traim frumos in concordanta cu natura- ne-am bucurat de facilitati create de bogati -culegem roadele= dezastre, inundatii si acest cutremur= avertizare ca in 1940 cu luni de zile inainte!

    RăspundețiȘtergere