marți, 2 ianuarie 2024

CUTREMURUL DIN JAPONIA !

                                                      Dragii mei, 

Cu durere in suflet si cu lacrimi pentru suferinta semenilor nostri, scriu aceste randuri.

Mi-au scris mai multi cititori despre articolul meu cu titlul "

CUTREMURUL SI PREA SFANTA TREIME !", si despre Cutremurul de 7,6 grade care a avut loc a doua zi in Japonia.

Este trist,dureros si uimitor totodata ,faptul ca, a doua zi Cutremurul devastator s-a produs in Japonia.
Stim cu totii dragilor faptul ca, un fir de par nu ne cade de pe cap fara stirea Domnului. 
Si iata cum, chiar in prima zi a anului 2024, Prea Sfanta Treime a ingaduit ca acest Cutremur sa se produca in Japonia.
Dumnezeu stie de ce si cum,se intampla toate in viata noastra de zi cu zi, in fiecare clipa a vietii noastre.
Asa dupa cum stiti dragilor, nu-mi place sa mai scriu despre Cutremure sau despre alte Dezastre. Nu doresc ca Semenii nostri sa fie si mai panicati decat sunt, din pricina vietii mai grele din zilele noastre.
Stiu doar,ca Tara noastra ,Romania Adevarului Duhului Sfant si Gradina Maicii Domnului ,este si va fi ocrotita de orice Dezastre mari care ar aduce si pierderi de vieti omenesti.
Noi sa ne pastram Credinta in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Sai, sa fim buni si milostivi,sa fim iertatori cu cei care ne gresesc , si vom fi ocrotiti de toate marile dezastre.
Nu o spun de la mine, ci numai din Graiul Duhului Sfant.
Iata unul dintre Mesajele divine:

ROMANIA ESTE SI VA FI OCROTITA IN TOTALITATE, DE MANTUITORUL HRISTOS SI DE MAICUTA DOMNULUI !

                                                       24 Septembrie 2023, ora 5,32 !

                                                                      Dragii mei, 

In aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare, lumina ce-mi arata HARTA ROMANIEI SFINTE, Harta care era pe un fond precum florile de liliac sau precum sunt toporasii.

Nu  existau inscrisuri, ci numai fondul divin de frumos, un mov deschis, un violet deschis.
Dragii mei, asa cum cunoastem deja forma Hartii Romaniei, ca in imaginea de mai sus, pe acel fond liliachiu ,in interiorul Hartii, au inceput a se aseza rand langa rand Stele aurii si mari ale Cerului Divin.
In acest moment vedeam HARTA ROMANIEI cu violet la margine, conturul Hartii,iar la interior pe fondul violet, erau mai multe HARTI ale ROMANIEI conturate din Stelele foarte stralucitoare si mari ale Cerului divin.
In inima Harti Romaniei brodata la interior de alte HARTI ale ROMANIEI,Harti din Stele, a ramas un nucleu, un locusor perfect rotund,cat ar fi un banut de 50 de bani actuali.
Aici, in inima Romaniei dumnezeiesti, aici statea ca pe Tron ,Imparatul Ceresc, Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria.
Mantuitorul nostru drag si Prea Iubit, parea ca, coborase din Cerul Său, cu tot cu Stele stralucitoare,Stele aurii care ,s-au asezat singure pe tot interiorul HARTII Romaniei,tot sub forma conturului Hartii Romaniei sfinte.
Vedeam numai stralucire, vedeam Romania sfanta stralucind de Stele aurii orbitor de stralucitoare,iar in mijloc, statea ca pe un Tron inalt,Insusi Dumnezeu, Iisus Hristos Mantuitorul lumii intregi.
Apoi, Mantuitorul dispare din acel nucleu,si lasa in urma Sa,in inima nucleului o litera mare de tipar:

.
In dreapta literei H a aparut MAICA LUI DUMNEZEU si a noastra a tuturor,Pururea Prea Curata Fecioara Maria.
.
Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu, tinea pe bratul Său stang pe Pruncutul Iisus Hristos, iar in mana Sa dreapta, tinea un trandafir rosu, doar floarea era in mana Maicii, nu -i vedeam codita la trandafir.
De jur imprejurul literei Hsi a Maicii Domnului, erau aceleasi Stele aurii asezate in forma de Hartii Romaniei.
Acum vedeam litera in inima Romaniei sfinte din Stele aurii,dar si pe Maicuta Domnului.
Totul era stralucire, totul era bucurie si fericire divina, mai ales cand ,DUHUL CEL PREA SFANT dadea din Aripile Sale sfinte, deasupra MANTUITORULUI HRISTOS,deasupra MAICII LUI DUMNEZEU cu Pruncutul Iisus in brate,deasupra Stelelor aurii ca din Soare rupte asezate in interiorul Romaniei.
Romania dragilor, era acum Centrul Universului divin.
Dragii mei, sa credem cu toata fiinta noastra in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Săi,sa credem cu toata fiinta noastra, ca Romania este ocrotita si ocolita de marile dezastre, sa credem cu toata fiinta noastra ca Romania este deja GRADINA MAICII LUI DUMNEZEU si ca va deveni cat de curand, al Doilea Nou Ierusalim, adica, in viata noastra,cea de acum, si nu peste secole.
Sa multumim pentru toata aceasta ocrotire divina, sa fim buni si milostivi, si sa nu uitam nicioadata a ne inchina Prea Sfintei Treimi, Maicii Lui Dumnezeu si Prea Sfintei Cruci.
Cu dragoste,Maria.

Si iata ce s-a intamplat din nefericire,si-n Japonia pe 1 ianuarie 2024:

Japonia este sub alertă de tsunami, după ce 20 de cutremure cu magnitudinea 4 sau mai puternice au avut loc în largul coastelor prefecturii Ishikawa şi a prefecturii vecine Niigata, între orele 16.06 şi 17.29, ora locală. Cel mai puternic dintre cutremure a avut magnitudinea de moment 7,6 şi s-a produs la o adâncime de 10 kilometri.                                       

acum 19 ore — Cel mai puternic dintre cutremure a avut magnitudinea de moment 7,6 şi s-a produs la o adâncime de 10 kilometri. Au fost emise alerte de tsunami ...
acum 13 ore — Un cutremur cu magnitudinea 7,6 a lovit luni Japonia, a anunţat postul public de televiziune NHK, citat de Reuters.
acum 11 ore — În Japonia, un cutremur puternic, cu magnitudinea 7,6, a provocat prăbușirea a zeci de case. Cel puțin o persoană și-a pierdut viața.
Iata si articolul meu, cu o zi inainte de Cutremurul din Japonia:
CUTREMURUL SI PREA SFANTA TREIME !

 

.
31 Decembrie 2023, ora 0,20 !

Dragii mei, 

Întotdeauna am scris si spus, si nu de la mine, ci numai din Graiul Duhului Sfant,faptul ca, Romania este ocolita si ocrotita de toate Dezastrele mari,aici intrand si Cutremurele mari despre care se graieste atat de mult in ultima vreme.
In aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spunea asa:
"Si Cutremurul sunt!
Dar un alt glas foarte hotarat, îi spune aproape la imperativ, asa:
Pleaca acum spre Sfanta Treime!
Iar raspunsul a venit imediat:
Plec spre Sfanta Treime!"
Dupa care, glasurile au disparut.
Iata dragilor, cum cu adevarat nimic nu se intampla nici pe pamant si nici sub pamant, nici in aer si nici sub ape fara stirea Lui Dumnezeu Prea Bunul.
De ani de zile scriu dragilor,ca sa nu ne panicam la aflarea vestilor grave despre dezastre, deoarece,acestea nu se vor intampla in Romania Lui Dumnezeu,in Gradina Maicii Domnului.
Sa-i lasam pe cei carora le place sa semene spaima si panica, deoarece,nimic nu se va adeveri din cele ce ei spun oamenilor,doar ca le face lor placere si da bine ca stire.
Asa cum este si acest Mesaj despre Cutremur.
Iata, Cutremurul a fost trimis la Prea Sfanta Treime si nicidecum nu se va produce in Romania Adevarului Duhului Sfant.
Prea Sfanta Treime hotaraste toate cate se intampla pe Planeta pamant si nu numai
Dragilor, o sa vedeti, va spun de pe acum, o sa vedeti cum Mass-media va prelua acest articol al meu ,chiar din asta noapte, si va face o adevarata stire in care, vor spune ca am prezis ceva ingrozitor.
Ceea ce nu este deloc adevarat.
Ci va spun doar,ca sa fim linistiti si sa ne bucuram de Sfintele Sarbatori, de cei dragi inimii noastre,de Viata care ne este data de Bunul Dumnezeu ,Caruia I se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,Amin!
Cu dragoste,Maria.

10 comentarii:

  1. Nu numai atit dar se incadreaza la mesajele cu cele doua faze opuse ale lunii prezentate si in calendarul ortodox
    in 27 a fost SuperLuna cu Luna Plina pe eliptica cea mai aproape de Pamint cu toleranta plus minus 3 zile si cu Soarele in pozitie opusa ce influenteaza scoata sensibila prin gravitatii opuse.
    Au fost cutremure pe intervalul 24-30 Decembrie 2023 si la noi in Romania dar mici mai mari in Grecia si Turcia cu 131 morti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Rectific pina in 31 Decembrie 2023 cind a fost in Vrancea la ora 3,10 mic de 2.5 dar cei 131 morti au fost in China zona din Orientul Indepartat in care si acum sint multe cutremure si alerte de Tsunami pe coasta inclusiv in Rusia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Așa este doamna Maria
    Puterea lui Dumnezeu este mare.
    Doamne apară și ne păzește 🙏 de tot raul și necazul.
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏
    Cu mult drag doamna Maria 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. Cutremurul din Japonia facut peste 65 morti plus 5 din accidentul de avion si a deplasat pamintul spre vest cu 1m si au mai fost peste 150 de replici si cutremure-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. pt . craciun- sunt ANONIM 5 -duhovnicul meu a spus si repet : JAPONIA SE VA SCUFUNDA INTR-O NOAPTE-am scris si despre alte state in anii trecuti aici pe blog- pamantul este in transformari radicale-vedem cu ochii-si a mai spus duhovnicul meu asa-DUMNEZEU VA SCURTA TIMPUL CA DURERILE SA FIE MINIME-vom trai si vom vedea-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Altele sint parte din Uk Danemarca, Tarile Baltic pina dincolo de Moscova vor fi sub ape
      Va scapa numai Cremlinul ca e mai sus-
      Cit despre Japonia s/ar putea sa fie mai tirziu ca e impinsa si ridicata ,si la actualul cutremur unele locuri sau ridicat cu 4 m
      tot asa cum sudul Europei e ridicat si impins de Africa-craciun .

      Ștergere
  6. Si o parte din Sua vor ajunge sub ape iar New Yorkul va fi distrus o spunea Edgar Caise profetul adormit american in transa hipnotica-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. da d-le craciun- sunt ANONIM 5 si chiar daca ne alarmam de ce vedem -AMERICA DE NORD va avea mari probleme-California se rupe de USA ,va deveni insula iar inundatiile vor face ravagii in estul tarii,partea de coasta-sa avem si noi romanii mila DOMNULUI SI MAICII SALE cu sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  8. Dar vor si aparea noi insule de sub ape de colonizat in Atlanticil de Nord ca si in Africa cum spune ne si ultimul mesaj-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pacificul este cartografiat de roboti si din sateliti-sunt munti marini mai inalti decat Himalaia -dar marea problema sunt vulcanii si fisurile enorme de pe fundul oceanului- mai ales de la seismele din JAPONIA SI OCEANUL INDIAN

    RăspundețiȘtergere