marți, 16 ianuarie 2024

ROMÂNUL RABDĂ ORICE ! SEMNUL CRUCII PE CER !


                          Imagini pentru sfanta treime imagini

                                           Dragii mei, 

Astăzi dimineata, aud un glas care spune mult adevar despre românul adevărat.
Glasul spunea asa:

             "Important este că românul ,rabdă si rabdă.
                  Românul rabdă orice!

Asa este dragilor! Românul este bun si răbdător,iar acest lucru minunat ,este o Virtute.
Dar iata ce spune un alt glas, chiar acum:

                    "E semnul Crucii pe CER!
                  Veniţi cu totii să vedeti !"
Clipă în care ,vad dragilor in stanga mea ,văd un Cer mai aproape de Pămant,iar pe Cer a apărut o Sfanta Biserică formata din nori gri -albi, ce avea o Turlă înaltă si care se termina la vârf cu o SFANTA CRUCE si mai  inalta.
                                     ..Image result for biserica imagini

Prieteni dragi, vedeam cum SFANTA BISERICĂ de pe pămant,se mutase pe Cerul albastru.
Nu vedeam oameni,dar vedeam Cerul cu Biserica Lui IISUS HRISTOS pe el.
Era ceva uimitor! Cerul arata ca atunci când ,se îngana ziua cu noaptea.
Sfanta Cruce din varful Turlei stralucea ca un Soare,de parca ar fi avut chiar un adevarat Soare în varf.
Dragii mei, sa iubim BISERICA LUI HRISTOS! 
Si ca sa aratam DOMNULUI cât de mult o iubim, sa nu o mai lăsam aproape goala ,măcar în ziua Sfintei Duminici.
Să fim rabdatori,buni si plini de milă si compasiune pentru Semenii nostri care sunt la necaz si suferinţă, si nu în ultimul rând, sa traim în PORUNCILE DOMNULUI.
            Pentru mine dragilor, Biserica este prima mea casă,iar Casa de acasa,cea in care locuim zi si noapte, este a doua mea casă.
Când ne vom putea spune cu inima astfel, atunci Prieteni dragi, putem spune că am gasit CALEA spre mântuire,ca am gasit CALEA spre bratele Lui Iisus Hristos si ale Maicii Domnului.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Măicuţa Domnului,Amin!
                                       Cu dragoste,Maria.

12 comentarii:

  1. Exact ce spuneam pe pagina anterioara romanil campioni la rabdare cu credinta mai frunza-n vint - in aer ca biserica pentru ca nu au conducatori -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. da romanul rabda si rabda dar si cand ii vine randul face prapad-asa a fost sf STEFAN CEL MARE recunoscut la vremea lui de toata Europa pt orirea invaziei otomane

    RăspundețiȘtergere
  3. Este foarte greu sa rabzi umilință semenilor tăi,sa rabzi umilință pentru poporul Sfânt,sa rabzi umilință pentru cei fără credință și sai ajuți să înțeleagă că pe primul loc în viața lor este Iisus Hristos,care a murit pentru păcatele noastre a pământenilor.Nici o zi,și nici un lucru sa nu înceapă fara rugăciune de ajutor și mulțumire de la Mântuitorul Lumii.
    Poporul Român,daca nu își schimba mentalitatea, nu vor obține nimic din ceea ce își doresc,poate să stea în stradă până la anul,daca nu cer ajutor de la Dumnezeu,Guvernanții nu le va da nimic,doar Dumnezeu ne dăruiește tot ce dorim,daca îl iubim pe EL,adică să ne iubim aproapele,și să scoatem duhurile rele din semenii noștri care cred că nu vor fi înlocuiți cu cei cu Har Divin.

    RăspundețiȘtergere
  4. USR istul Nicusor Dan de la protestul din 10 August 2018 la interzicerea de el al Dreptului de Protest de astazi la fel ca si Eomnambulul Iohannis-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar urmeaza protestul medicilor si probabil iar profesorii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Adevărat doamna Maria 🙏
    Adevărat,de multe ori este greu sa ajung ,dar iubesc casa lui Dumnezeu 😥 iubesc pe Dumnezeu și Maicuta Domnului oriunde m-aș afla in fiecare secundă este în viața mea.
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  7. DE CE CREDEȚI CA AR FI NEVOIE CA BISERICA LUI HRISTOS sa se mute la cer? Ce impedimente sunt acum, pentru a-și l plini scopul? Ioan Mihai.

    RăspundețiȘtergere
  8. Fermier la blocarea Vămii Siret
    -Protestul trebuia in fiecare an dar asa sintem noi romanii Delăsători-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. nu d-le craciun nu suntem delasatori-suntem striviti de necazuri si nevoi, noi cei multi sunt ANONIM 5- dar cel mai greu este ca parlamentul si institutiile statului sunt aservite UE- iar miliardarii nu se gandesc la viitor ci sa le fie bine acum , si noi controlati permanent -duhovnicul meu a spus si repet:va vor pune taxe si pe aer- sunt si cuvintele pr ARSENIE BOCA, pe care nu l-am cunoscut si nici nu se vorbea de el acum peste 25-30 ani cand am auzit prima data de la duhovnic- sanatate si pace in suflet si in lume-desi escaladeaza zilnic conflictele intre state-credinta, rugaciune si iertare

    RăspundețiȘtergere
  10. proteste mari in toata tara pana tarziu in noapte-DOAMNE numai sange nevinovat sa nu curga

    RăspundețiȘtergere
  11. pt an 16 ianuarie 23:07-mesajul d-stra este complet si adevarat-doar SF TREIME SI MAICA DOMNULUI SI SFINTII ne dau AERUL ,APA SI HRANA-pasarile ,animalele salbatice sunt conduse de instincte , mai simple si totusi tin echilibrul pe pamant- oamenii dar nu toti-aici e vorba de magnatii lumii, ne-au impus legi antiumane, antireligioase etc.-sunt ANONIM 5 si asa cred ca e f. bine sa facem rugaciuni nu numai citite ci prin cuvinte spuse din inima(aici este creierul spiritual )-sa ne dea IISUS DOMNUL SI MAICA SA sanatate, pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  12. sf CONSTANTIN-a vazut crucea pe cer formata din stele-fenomen rar de conjunctie a planetelor sistemului nostru solar-asta cand era in razboi cu imperiul roman de vest-dar si a auzit cuvintele-CU ACEST SEMN VEI BIRUI-de aceea pe steaguri a pus crucea

    RăspundețiȘtergere