vineri, 12 ianuarie 2024

ROMANIA ! VIITORUL ROMANIEI !

                                         


                                              11 Ianuarie, 2024 ora 6,06 !

                                                             Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata, un glas divin spunea ceva si despre Romania noastra.

Glasul spunea asa:

                             "Si ar mai fi ,trecerea sub stelaj viitor, al Romaniei!

                Dumnezeu ne da semne de iubire,semnele Lumii a 13 a!"

Dragii mei, tainice cuvinte acestea.

Greu de talcuit pentru noi.

Dar, sa ne rugam cu inima si cu sufletul la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,ca sa ne ocroteasca ca,si pana acum, pe noi toti Fiii Sai alesi ,ca sa-L primeasca in Cea de-a Doua Venire pe Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria.

Romania dragilor, a fost si este ocrotita de Prea Sfanta Treime si de Maica Lui Dumnezeu,deoarece, este Tara aleasa, este Romania Adevarului Duhului Sfant.

Romania,va deveni in zilele noastre,nu mai tarziu,va deveni Cel de-al Doilea Nou Ierusalim.In Romania noastra, Mantuitorul Iisus Hristos,va coborâ din Cerul Său si aici se va aseza pe Tron ca sa judece intreaga faptura.


Sa asteptam cu drag si cu dragoste toate aceste Minuni, si sa multumim Domnului si Maicii Domnului pentru toate cate ne-au daruit si ne daruiesc in fiecare clipa a vietii noastre.

                                                      Cu dragoste,Maria.

25 de comentarii:

  1. Stelaj de ozneuri in timpul razboiului lui Putin ce se apropie de Gurile Dunarii??
    El vrea intii Odesa apoi R Moldova -craciun .

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce înseamnă stelaj oare?

    RăspundețiȘtergere
  3. In astrologia clasica sint dusprezece zodii legate de stele ,a treisprezecea ar putea fi legata de Steaua lui Dumnezeu de care se vorbea intr-un mesaj
    Deci as concluziona de o atentie speciala cum se mai zice cind astrele hotarasc ,ca la nasterea lui Iisus facuta sub Steaua Magilor pentru un rol special.
    Sa nu uitam ca ieri 11 ianarie a fost ziua marcată in calendarul ortodox de faza lunii Intunecate cu Soarele si Luna de aceiasi parte a Pamintului la distanta maxima dar gravitații însumate care pot da in plus minus trei zile, cutremure usoare, deci ar putea fi si extraterestrii pe aproape si interesati-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tot mai multi printre care si Basescu taxează asazisa promovarea lui Iohannis ca o diversiune a PNL Evreiesc pentru a se vorbi de ei si a creste in sondaje fara legatura cu realitatea din Ue-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Astronomii spun chiar ca astrologia ar trebui sa aiba 13 zodii una din zodii find pierduta din eroare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Adevărat doamna Maria greu de tâlcuit 🙏 Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏

    RăspundețiȘtergere
  7. Credeți că Diana Sosoaca,va fi președintele României și me va salva de hoții de acum ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Singurii politicieni cu singe in installatie care au avut curaj sa coboara intre protestatarii soferi si Fermierii. Sint Simion si Senatoarea Sosoaca interzise pe televiziunile evreilor.
    Ca despre evreul Iohannis Esuatul Cleptocrat sta dupa pierdele si cere post nou la Bruxell ca doar el e Varza cominternista de Bruxell de la inceput-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dna Maria as dori sa va intreb daca in momentul cand inchideti ochii si aveti viziuni tineti degetele de la maini formand Sfanta Treime ca pentru inchinare ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim12 ianuarie 2024 la 14:03 NU ! Se intampla pur si simplu! Pot fi oriunde,si in mijloacele de transport in comun.Si sub pamant daca as fi intr-o camera undeva,si de acolo as auzi glasul Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului. Nu conteaza nici locul si nici ce fac eu in acel moment cand vad sau aud ceva.

      Ștergere
    2. Multumesc de raspuns . Stiam ca viziunile (unele)nu pot sa mai apara daca tinem degetele ca pentru inchinare la Sfanta Treime
      Il rugam pe Domnul Nostru Iisus Hristos sa ne ierte si sa ne ocroteasca , sa ne intareasca in credinta si sa lumineze inimile , sufletele mintea,cuvintele si faptele noaste dupa voia Sa,amin!!!

      Ștergere
  10. Dumitru Burlan sosia securista a lui Ceausescu-In jurul lui Ceausescu erau multi evrei de la Medicul evreu care punea mina pe fundul lui Elena pe la spatele lui Ceausescu pina La Staculescu cu acelasi tip de relatie cu Elena -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sfânta Treime și Maica Domnului,va iubesc și vă mulțumesc,pentru tot darul cel ceresc care îl primesc în fiecare zi, Viața.Am înțeles mesajul,că mi-ați auzit rugăciunea să scoateți toate duhurile rele care sunt trimise pe toate rafturile din întreaga lume,mă lupt cu sataniștii de ani de zile,să nu-i las sa ne distrugă prin tot felul de blesteme sau alte ritualuri de ale lor,ei le fac ,eu le desfac și le calc in picioare cu ajutorul Divin.Oamenii sunt manipulați foarte ușor de duhurile rele că nu poartă asupra lor Sfânta cruce că să-i protejeze.Doamne,daca aleșii României nu au luptat să scoată Satana din tara,să nu mai fie țigări,droguri,alcool și altele,mă rog eu sa ne luminezi sa nu mai avem duhuri rele in Romania care sa ne distrugă pe toți.

    RăspundețiȘtergere
  12. Acum Timișoara este in strada,iar mâine toată țara la protest,pentru Dreptate și Adevăr.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ciomunicat de presa al Protestatarilor
    Intimpinati cu promisiuni goalie de Guvernul Roman,vor ramine In strada -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Probleme le cerut e deProtestatari
    -abcizele la carburant-
    -asigurarile mari auto
    Raspudul autoritatile ca strutul cu capul in Nisip-probleme inventate care Nu exista-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Inca -stelajul -la viitorul tari bate si e oprit la portile surse si oarbe ale Bucurestiului fara a rezolva criza doar cu palavre-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Statul s-a Desprind de Romania dupa modelil de la Iohannis Cotrocelul.

    Si astfel se implineste Pas cu Pas si Criza dupa Criza, mesajul cu transformarile unice din Romania Deocamdata oprite in Taberele de Tarani si transportatorilor de la margine de Bucuresti ca pe vremea taranilor de la Flaminzi-craciun .

    RăspundețiȘtergere
  17. S-a implinit si mesajul de acum o luna cu Tirgu Jiu,
    ramas fara medici care a dus la deblocarea a mii de posturi de Medici si arestarea tot la Tirgu Jiu a unei intregi Retele de Retete False medicale decontate prin casa de Asigurari de Sanatate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Suparati protestatarii Fermierii de la Flaminzi au ajuns si in Tabara de la Afumati contra cerealelor Ucrainei si insufletiti de un urmas a lui Stefan Stegar cu steagul Rusiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Si numele sint de la razasii lui Stefan citire ca Hopinca
    Sa mai zi a cineva ca Turnatorul evreu Aurel Pop de la Academia Romana ca-nu sintem urmasi de Daci-
    Apropo a inceput si invazia evreilor noi din Israel pe la televiziuni ca la Digi 24 si altele implinind si prorocirea Senatoarea Sosoaca cu invazia minoritarilor evrei
    Care vor si ei o bucati de Pamint Dacia de la evreul David inaintea al Filistenilor daci a lui Burebista dupa ce in Ucraina evreului Zelenski au ratat totul din cauza pastorului moldovean Putin din Crimeea lui mos -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. surpriza pt mandatul de presedinte va fi mare-Sosoaca este isteata dar cu sange evreu ,mostenirea mamei- iar Simionnu va avea sorti de izbanda dacaface scandal-MARE ESTE DUMNEZEUL NOSTRU- EL ARE DREPTUL DE STAPAN-oare cand vom intelege , noi chiriasii pamantului?!

    RăspundețiȘtergere
  21. viitorul Romaniei este INCERT acum -de altfel toate popoarele lumii se confrunta cu MARI PROTESTE SI NEMULTUMIRI

    RăspundețiȘtergere