duminică, 14 ianuarie 2024

OCHIUL LUI DUMNEZEU A APĂRUT ÎN TIMP CE MĂ RUGAM !


                                                             Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă în timp ce mă rugam  în colţişorul meu de RAI, Îl imploram pe Bunul  Dumnezeu si pe Maica  Domnului ca să nu-şi întoarcă Faţa Sa de la noi Fiii  Săi, de la Lucrul  Mâinilor Sale.
Fără voia mea, lacrimile-mi curgeau pe obraji si chiar mi-i frigeau. Mă rugam pentru Poporul Român, pentru conducătorii săi, pentru toti cei care sunt in suferinta, in razboaie si in tot felul de chinuri.
Iar la urmă dragilor, mă rugam si pentru mine şi-I ceream Lui DUMNEZEU,doar Dragoste infinită pentru Divinitate si pentru Semenii mei.
În acest moment dragilor, acolo unde Soarele apune, văd un Cer de noapte albastra, iar pe Cer, deasupra Pământului a apărut un OCHI  adevărat, un OCHI  al Lui Dumnezeu care mă atrăsese acolo ca un magnet.


Cerul dragilor, era de noapte albastra. 
Ochiul Lui  DUMNEZEU  era de un alb orbitor de stralucitor, iar in locul sprâncenei, era un norisor oval, gri-cenusiu, la fel si in locul pleopei de jos, era acelasi norisor arcuit, gri -cenusiu.
Mijlocul dintre sprânceană si pleoapa de jos, era rotund si de O  LUMINĂ  albă (neon),orbitor de stralucitoare.
OCHIUL  Lui  DUMNEZEU m-a privit îndeaproape, a clipit , a pulsat puternic, după care a intrat in noaptea albastra.
Iar eu dragilor, am tresaltat puternic asa cum stăteam in genunchi, şi m-am bucurat nespus de mult când m-am intors în trup, si -am realizat unde am fost dusă si ce am văzut acolo.


Pe DUMNEZEU  TATĂL L-am văzut de mai multe ori,si Ochiul Său L-am mai văzut de câteva ori.
Astăzi dimineaţă însă ,a venit în timpul Rugaciunii mele, iar bucuria mea nu o pot descrie în cuvinte.
Dragii mei, cu totii ÎL putem vedea pe DUMNEZEU ! 
Fiecare dintre noi, după CREDINŢA  noastra, după faptele noastre, putem sa vedem cele nevazute si sa auzim cele neauzite.
Nu este deloc greu si nici imposibil. Daca vom iubi pe Aproapele nostru ,dar si pe dusman, asa cum ne invata Cele 10  PORUNCI, atunci nu avem a ce ne teme si vom fi pregatiti in orice clipă, ca să -L primim in inima noastra ,în sufletul nostru pentru totdeauna,pe DUMNEZEU  si MAICA  DOMNULUI care ne vor ajuta in orisice clipă, ca sa trecem peste absolut orice obstacol.
Asa să ne ajute BUNUL  SI  MULT PREA  MILOSTIVUL  DUMNEZEU  SI  MAICUTA  DOMNULUI , acum si pururea si-n vecii vecilor,Amin!
                                           Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. Nici nu ma mir Dumnezeu e gzista și se arata' cui vrea EL , mai ales în vremurile grele ce vor urma și mai ales în Ro.Sunt sigur ca Doamna Maria Gh.primeste mesaje.Putin o cred.

    RăspundețiȘtergere
  2. imaginea este pe internet si la tv si reprezentata de telescop ca fiind o galaxie necunoscuta-ceva ff minunat

    RăspundețiȘtergere