miercuri, 10 ianuarie 2024

ÎN CAMERA MEA, ERA DUHUL SFÂNT SI IISUS HRISTOS !


                                          Dragii mei,  

În aceasta după amiază,m-am odihnit puţin.
Dar, m-au trezit glasuri multe,glasuri care aduceau laude si slava Lui Dumnezeu.
Trează fiind,deschid ochii si văd sub plafonul camerei, chiar deasupra patului în care stateam , vad ca o umbra rotundă, mare cât o portocala,umbra ce se misca pe loc.
Dar ,asa cum stiti deja dragilor, pentru a putea vedea ce se ascunde sub acea umbra miscatoare,  am inchis ochii în mod voit si am privit asa cu ei inchisi, la acea umbra rotundă.
Uimirea mi-a fost mare de tot, deoarece, acolo sus pe plafon, vedeam pe Însuşi Duhul Sfânt si pe Mântuitorul nostru Iisus Hristos.


Prea Sfantul Duh avea aripile Sale încrucisate sub formă de X,si asa cu Aripile incrucisate, se misca pe loc.
Deasupra Aripilor incrucisate ,chiar in golul X-ului, sta Iisus Hristos in carne si oase.


Din jurul capului Mântuitorului ,ieseau încontinu Raze aurii, Raze ce pulsau. Totul era stralucire dumnezeiasca si lumina dumnezeiasca.


Iisus Hristos îmi zâmbeste ,iar cu Mâna Sa dreaptă mă binecuvintează, iar eu, Îi multumesc cu inima si sufletul pentru acest DAR minunat, de a-mi fi vegheat somnul de doar o oră,in aceasta după amiaza.
In clipa următoare totul a disparut,iar eu m-am bucurat in continuare de alte Minuni ceresti, Minuni pe care le admiram cu ochii inchisi stând, căci eu ,asa vad minunat de frumos toate câte mi se arata. 
Dragii mei, de avem CREDINŢĂ statornică, de ne iubim Aproapele in fiecare clipă a vietii noastre, fiecare dintre noi ne putem bucura de astfel de Minuni dumnezeiesti. 
Asadar fratilor, să incercam sa fim mai buni, mai milostivi, si cu dragoste infinita pentru Dumnezeu si Maica  Domnului, precum si pentru Aproapele nostru, si ne vom putea bucura de cele mai mari Minuni dumnezeiesti,Amin.
                                                      Cu dragoste,Maria. 

2 comentarii:

  1. Mereu ma mir , ori de cate ori citesc ma mir de ceea ce vedeti dumneavoastra aceste minuni. Va pup cu drag doamna Maria !

    RăspundețiȘtergere