duminică, 14 ianuarie 2024

ŞI A VENIT ACUM 2000 DE ANI , ŞI VA VENI DIN NOU !A DOUA VENIRE A LUI IISUS HRISTOS !


                                                                  Dragii mei, 

Un cer auriu, care a coborât deasupra Pământului, si care era în stânga mea, mi-a adus ceva uluitor în timp ce scriam la articolul anterior.
Văd dragilor, văd cu ochii inchisi pentru o clipă, văd un Cer de noapte albastră şi o apă întinsă ,iar pe Apă , vad o Barcă mai mare si goală. 
Pe malul Apei ,stătea un grup de oameni care erau imbracati cu vesminte lungi, iar in mijlocul lor, în faţa lor, stătea un bărbat tânăr imbracat cu veşmânt alb ca de Lumină, slab la faţă, cu barbă mică, si cu părul castaniu ondulat ,lunguţ până pe umeri. Era Domnul nostru IISUS  HRISTOS, Mântuitorul Sufletului nostru.



Dragii mei, in clipa următoare, aud un glas care spune aşa :

                                   "Şi a venit acum 2000 de ani !
                    Şi va veni din nou!"

În acest moment dragilor, văd în faţa mea ,doar la un braţ întins, văd un Nor auriu, foarte dens si extrem de stralucitor.
Pe acest Nor auriu scria cu litere maro, precum fagurele de miere, scria aşa :

                       Şi a venit acum  2000  de ani  ! 
                      Şi va veni din nou  2001..........!" 
                
Clipă în care dragilor, citesc şi eu pe acel nor auriu ca din Soare rupt, văd cele scrise mai sus si aud din nou glas care spune :

                         "Şi va veni din nou !" 
                    Şi ai venit Doamne Iisuse Hristoase !
          Ai venit ca un Bun şi de oameni iubitor !"

Apoi, glasul dispare!
Iisus  Hristos  fratilor, conform cifrei de mai sus, :2001...,va veni in acest secol. Acele puncte ,puncte, însemnând că , în acest Veac va veni.

Dragii mei,eu ce as mai putea spune in faţa acestor Cuvinte ?
Decât că, trebuie să fim pregătiţi sufleteste si trupeste pentru cea de-a Doua Venire  a Domnului nostru Iisus Hristos, si care va avea loc în ROMÂNIA  noastra, ŢARĂ  SFÂNTĂ şi aleasă de DUMNEZEU ca fiind Viitorul al Doilea Nou Ierusalim. 
M-am bucurat nespus de mult dragilor si m-am grabit ca să vă spun si vouă, scriind cu mare dragoste sufletească ,aici pe Blog.
Să nu vă îndoiţi dragilor !  IISUS  HRISTOS va veni pe norii Cerului si va veni în ROMÂNIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT, şi nu în vechiul Ierusalim.
ROMÂNIA va fi Cel de-al Doilea Nou Ierusalim si GRADINA MAICII DOMNULUI !
                                              Cu dragoste, Maria.

14 comentarii:

  1. Măcar de ar veni Issus sa facă o noua schimbare a lumii.poate numai așa vom fi toți egali

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranță va veni și viața ne va dărui dar trebuie să ascultăm de cuvântul lui Dumnezeu.

      Ștergere
    2. Egali în ce sens?

      Ștergere
  2. Doamne ajuta Amin sper din tot sufletul ca Dumnezeu să fie alături de noi să ne mântuiască și să ne ierte pe noi păcătoși pământenii

    RăspundețiȘtergere
  3. TOTI DORIM VENIREA MINTUITORULUI IISUS HRISTOS IBSA ASA CUM DORIM TREBUIE SA FIM PREGATITI SUFLETESTE PREGATITI SUFLETESTE SI TRUOESTE SA NE INARMMAM CU IUBIRE PT. APROAPELE CARE ARE NEVOIE DE AJUTOR SA FIM MAI BUNI,MAI SMERITI ,SA PRETUIM RUGACIUUNILE MAICII SFINTE NASCATOARE DE DUMNEZEU FECIOARAM MARIA CARE SE ROAGA OPT. NOI.SA IUBIM TARA SA NU SE MAI INSTRAINEZE PAMINTUL STRAMOSESC. APOI CONDUCATORI SA FIE ASEMENI MINTUITORULUI CARE FACEA DREAPTA JYDECAT ,NU CA CEI DE ACUM AU DAT TOT LA CEI CARE AVEAU..DUMNEZEU NE VEDE PE TOTI DAR SA NU UITAM CE A SCRIS IISUS HRISTOS IBN CELE 2 EPISTOLE CARWE SAU SAGIT LA MIRMINTUL SFINT.CITITILE SI VA VETI CUTREMURA CIT ADEVAR A SCRIS. MERGETI LA DUHOVNICI VOSTRI SI VA MARTURISITI PACATELE SI CAUTATI CREXINTA FACIND FAPTE BUBE .DUMNEZEU SA NE AJUTE PE TORI AMIN,AMIN,AMIN!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne ajuta Te așteptăm Doamne sa scapi lumea de nebuni criminali ,hoți ( de nebunii care vor să distrugă planeta omenirea)Te iubesc Doamne

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ajuta.ne și iartă-ne! Mulțumim Doamne pentru tot!

    RăspundețiȘtergere
  6. D-zeu să vegheze asupra noastră păcătoși!

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne ajută-ne tuturor Amin!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa ai mila de noi Doamne. AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  9. 2001 poate insemna ca va veni dupa 2001 ani, adica in 2025... Domnul Iisus a venit in anul 4, deci au trecut 2000 de ani, noi fiind in 2024 acum... Dumnezeu stie..

    RăspundețiȘtergere
  10. Scuzati, am batut campii cu mesajul ca ar veni Iisus in 2025, daca a venit in anul 4, asta inseamna ca trebuia sa vina in 2001, atunci ar fi fost 2001 de ani de la venirea Lui...

    RăspundețiȘtergere