vineri, 12 ianuarie 2024

DUMNEZEU NE VA TRIMITE PE CINEVA, CARE SA NE INTAREASCA IN CREDINTA!



                                                             Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori,un fulger alb si orbitor de stralucitor, îmi luminează ochii adormiţi, si mă trezeste într-o clipă.
Şi astfel dragii mei, văd un Cer de noapte albastra catifelată, si aud multe glasuri care spun în cor aşa :

                     "Să credem în Dumnezeu !
                  Să credem în Dumnezeu !
Dar un alt glas spune :
                 Deocamdată , trebuie să vină Cineva , care să ne facă să credem !
       Iar glasurile multe, cântau în cor :
                 Să credem în Dumnezeu !  
                                  Trebuie să credem în Dumnezeu !"
Dragii mei, cu adevărat Dumnezeu  ne va trimite de Sus din Cer, pe CINEVA care va pregăti Calea Venirii a Doua , a Fiului Său mult prea iubit si a Mântuitorului nostru Iisus Hristos.
Asa precum SFANTUL  IOAN  BOTEZĂTORUL a pregatit Calea Venirii Mantuitorului Iisus Hristos, acum mai bine de 2000 de ani, tot asa ,va veni CINEVA  care va pregăti Calea Venirii a  Doua , a Lui Iisus  Hristos, Venire ce va fi în ROMÂNIA ! 


Eu stiu dragii mei cine va veni din CERURI de la DUMNEZEU, dar deocamdată, nu am voie  să spun.
Ceea ce cu multă dragoste sufletească vă pot spune, este să nu vă îndoiţi de Existenţa Lui Dumnezeu !
DUMNEZEU  EXISTĂ si trebuie să credem în EL, trebuie să-L iubim cu toată inima noastra si din tot sufletul nostru.
Asa cum fiecare lucru are un Creator, corabia are corăbier, masinile au mecanici auto, casele pe care le avem , au fost facute de mesteri zidari, etc, etc., tot aşa si noi avem un CREATOR.
Pe BUNUL  DUMNEZEU care a creat Cerul si Pământul şi pe noi deopotrivă.  
Asadar dragii mei, să-I dăruim Lui Dumnezeu inima noastra, iar EL ne va dărui mântuirea sufeltului nostru.
Sa ne inchinam Prea Sfintei Treimi si Maicutei Domnului cu Sfintii Sai,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin.
                                                        Cu dragoste, Maria.

14 comentarii:

  1. Pinala Iisus vine Antichrist dar si Bucovineanul odata cu Revolutia si apoi Razboiul Mondial cu transformari durereroase-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prunca Lui Dumnezeu 7, este mesajul divin al doamnei Maria,care la primit în iulie 2005, dar la scris pe blog in data de 1 ianuarie 2016.

      Ștergere
    2. Anonim 08:08 ce vrei să spui ? 😳 Prunca 7 est născută în 2005 ? Fi mai clar !

      Ștergere
    3. PRUNCA SAPTE,nu e nascuta! Nu inca! Din 2005 a fost vestita ca va veni si va pregati CALEA VENIRII MANTUITORULUI IISUS HRISTOS in ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT!

      Ștergere
  2. este una sa avem nadejde si alta credinta-sunt ANONIM 5-am spus de la duhovnicul meu: credinta fara sacrificii nu exista-IISUS HRISTOS a spus Apostolilor ca si ei vor suferi pentru mantuire-asadar vor fi transformari in tara care nu se pot spune in cuvinte, dar si in lume- se vad interesele marilor puteri care pun pe jar viata oamenilor-romanii ortodocsi ar trebui sa stie ce am spus mai sus-RUGACIUNE, RUGACIUNE SI IARASI RUGACIUNE- sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  3. Maica Domnului este pe pământ cu Arhanghelul Mihail care are sabia ridicată fără teacă în fruntea Legiunilor Angelice, gata să intervină pentru cei care îi cer. Pe pământ după cum deja cred că știe toată lumea, sper, sunt și satana și antihrist, care este încoronat din Octombrie 2022, în Egipt.

    Da, a fost transmis că vine Îngerul Păcii, cel trimis de Dumnezeu. După antihrist, pentru a nu-l confunda.

    Domnul Hristos: Trezire și Unire!
    România în Biblie (decodată): Grădina Maicii Domnului!

    RăspundețiȘtergere
  4. Tot poporul Român să aplecăm genunchii înaintea Mântuitorului Lumii,Iisus Hristos,să ne cerem iertare că noi toți îl Răstignim în fiecare zi cu păcatele noastre,și sa îl rugăm să ne ajute să fim uniți cu toții,să scoatem minciuna din tara,să avem la conducerea țării numai oameni care iubesc pe Iisus Hristos și nu distrug tara prin violenta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria, ați avutdreptate cu "Alerta", cu starea de alertă, căci iată cât de mult s-au precipitat lucrurile. Am tot respectul pt dvs și vă mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Slavă Ție Doamne Slavă Ție 🙏🙏
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  7. Dar d-na Maria, ne-ati spus deja (acum ceva timp) cine va pregati Calea Venirii - este vorba despre Sapte, fetita/prunca care "va veni ca o sulita".

    RăspundețiȘtergere
  8. DOMNU ISUS A TRIMIS UN PROFET PENTRU NOI SA NE PREGĂTEASCĂ PENTRU A DOUA VENIRE A DOMNULUI ISUS PROFETU SE NUMEȘTE VILIAM MARIA BRANHAM

    RăspundețiȘtergere
  9. sunt ANONIM 5 -in biblie scrie clar la MATEI-IOAN BOTEZATORUL, ESTE ILIE CEL CE VA VENI-am scris doar cu vorbele mele, dar ILIE probabil se va arata crestinilor care cred in el, poate sub alt nume- multi sfinti au venit pe pamant de acum 2000 ani, cu alte nume si in diferite tari dar s-au aratat celor credinciosi-eu am avut parte de asa minune, numai ca am spus, ca nu voi mai scrie despre minunile mele -cred ca asa este bine acum in asa vremuri- sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu peste mult timp, Chivotul legii va fi găsit de către un suflet curat,atunci va fi salvarea noastră și toți vor fi înmărmuriți
    Dumnezeu există și noi Creștinii ortodocși suntem cei care ttrebuie sa readucem tuturor popoarelor credința în Sfânta Treime
    Doamne ajuta și iartă ne pe noi cei care ne am îndepărtat de învățăturile tale
    Isus Hristos a înviat cu adevărat,el este deja printre noi și în inimile noastre

    RăspundețiȘtergere