luni, 29 ianuarie 2024

LA MULTI ANI, TUTUROR CELOR CARE PURTATI NUMELE SFINTILOR TREI IERARHI VASILE, GRIGORIE SI IOAN !


                                                   30 Ianuarie 2024 !

       SFINTII TREI  IERARHI-Vasile,Grigore si Ioan !
                               LA  MULTI ANI !!!
                 Imagini pentru la multi ani de sfintii trei ierarhi.
                                 Imagini pentru la multi ani de sfintii trei ierarhi                                                               Imagini pentru la multi ani de sfintii trei ierarhi

19 comentarii:

  1. AUR va baga in război cu Ucraina. NATO amenință sa va arunce afara. Flutur e pe cruce.

    RăspundețiȘtergere
  2. O femeie de 33 de ani din Sighetul Marmatiei cercetată pentru distrugere dupa ce a scris pe gardul sinagogii construita ilegal fara autorizatie din oras -Eliberați Palestina-
    Sinagoga din Sighet cu hotel si scoala construite ilegal fara autorizatii de constructie de evreii ultraortodocși din New York .

    Artiștii de la Ediția anuala Eurovizion de anul asta au cerut interzicerea participării artiștilor Israelului la competiția care incepe in luna mai anul asta pe motivul Genocidului facut de evrei in Gaza unde au omorit peste 20 000 mii copii fapt pentru care Israelul a si fost condamnat la Curtea de justitie de la Haga la acuzația depusa de Africa de sud.
    Anii precedenți a mai fost oprita participarea la Eurovizion a Rusiei si Belarusului pentru contributia la razboiul din Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Azi delegația FMI ajunge la Ministerul Muncii si vor face un raport pentru reducerea deficitului bugetului de stat care poate influenta reitingul de tara care influenteaza dobinda cu care se Imprumuta Romania
    dupa Falimentarea ei de Casta Evreiasca la conducere de 80 de ani in Romania sau mai mult de la Rascoala de la Afumati din 2024 pina la Rascoala de la Flaminzi din 1907 contra Castei Evreiesti condusa de PNL Evreiesc care a omorit 11 000 de tarani si tirgoveti romani un adevarat Genocid la care a continuat cu. Asasinarea a peste un milion de romani dupa anul 1944 cind evreii au introdus comunismul fortat in Romania dupa metoda kibutzurilor evreilor a lui Marx si Lenin si mai noi Hellvig si fanariotul evreu grec tovarasul fost profesor de marxism Iohannis cleptocratul sapte… case-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Căminul studențesc B din Grozăvești-Bucuresti plin de ploșnițe ,
    căminul e al Politehnicii bucureștene unde cel mai prost profesor e evreul Hader cel care seara de seara apara pe televiziunile Evreiesti pensiile speciale ale Castei Evreiesti din Romania-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum era la Sibiu si Iohannis de care rideau elevii si de la liceul Energetic si de la Brukental, mai ales ca nu stia prea bine la primul limba romana iar la al dilea cea germana dar nici Fizica-craciun.

      Ștergere
  5. Regele Charles cel criticat in cartile fiului zice-se viteg Henry al Uk suspect ca operat de ProstTata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doua femei de peste 75 de ani care veneau de la un priveghi omorite pe sosea noaptea de un sofer obosit care venea din Ungaria-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Trei turisti ce practicau heliski pe pirtii neomologate si nemarcate surprinși de avalansa pe sub virful Țarcul-Retezat la 1100 metri din care un olandez a murit descoperit tirziu deoarece in zona nu e semnal de telefon operatiunea de salvare inițiata cu pilotulul de elicopter care i-a si dus pe munte in ciuda interziceți a schiului in zona de salvamontiști-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pericol in continuare de avalanșe anuntata de doua zile in muntii Rarau si Maramureșului din cauza vintului care poate misca cele doua straturi separate de zapada mare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Viorel Piticariu fost arestat si acasa in HUNEDOARA prins iar in Malta cu cocaina de 2 milioane de Euro-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Scrisoarea evreului Hellvig o hirtie de Turnesol pentru ce promovează SrI ul si ce oameni lucreaza in serviciile secrete romanesti si cum gindesc ei .
    Preocupați de bararea drumului unui partid si a unei miscari de Unire si Suveranitate,
    Nema Democratie, numai Slugărnicie
    Cum spunea fermierul Craciun de la Vrancea-Numai rezidurile celor de afara de tara-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Fermierii de la Rascoala de la Afumați se pling de faptul ca -sint provocați de polițai- ca se incearca dispersarea cu amenintari si Dezbinări
    Ei spun ca nu e Democratie iar daca incearca sa spuna Adevarul sint taxați ca putinisti
    , cum fac si evreii ca Hellvig si Iohannis etc ieri comunisti azi vopsiti in Sorosisti occidentali-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ciuca Maciuca de la Buzau se lauda ca a intors-o ca la Ploiești cu deficitul bugetar
    Mai mic anul trecut ca acum doi ani dupa ce a intirziiat multe plati printre care subvențiile din agricultura neplatite pe anul trecut motiv pentru care au iesit fermierii in toata tara ca la Afumați-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru atacul cibernetic e folosit internetul Bleak=Negru,care se mai foloseste de cei care nu vor sa fie detectati= localizati de serviciile cibernetice-craciun.

      Ștergere
  13. Camera Deputatilor avind un sistem de protectie vechi a refuzat protectie cibernetica facuta de serv Ciberspais al SRI .
    In general majoritatea atacuri lor cibernetice sint facute de China si Rusia iar si suma mica cerut apare sa ascunda in spate un atac statul, ca de obicei sume le cerut e sint mai mari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corectez scrierea-dark web= internet negru, desi dupa modul de scriere ar trebui tradus internetul diavolului - in sensul de netetectabil,secret-craciun.

      Ștergere
  14. Ciuca Maciuca de pe Tusa Guvernului vorbeste mai coerent ca atunci cind era premier, avantajul distantei fata de terenul de joc
    Dar se mai poate si din cauza ca e mai usor de vorbit si mai greu de facut-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O mare parte din olteni sunt gangavi(mulți sunt autiști) nu ai observat?! Asta pt ca dea lungul timpului s au cam împerecheat între neamuri-ei între ei, pt a nu se pierde averea. Ca și pachiarutii din Cisnadioara.

      Ștergere
  15. La multi ani cu sănătate și bucurie

    RăspundețiȘtergere