sâmbătă, 27 ianuarie 2024

CREDETI CELE MULTE SI INTR-UNUL DOMN IISUS HRISTOS !!!



                                  Dragii mei, 

Tot in aceasta dimineata,aud glas care ne indeamna la Rugaciune sfanta, la iubire faţă de IISUS HRISTOS ,faţă de MAICA DOMNULUI si faţă de Aproapele!
Iata ce spunea glasul dragilor:
               "Credeti cele multe !
             Credeti cele multe si Intr-Unul Domn Iisus Hristos !"
Clipa in care, vad prieteni dragi un stalp din lemn,inalt de cativa metri si care avea legat la varful lui fire de electricitate !
La mijlocul Stalpului din lemn,pe inaltimea lui,a aparut din senin un fluture mare de culoarea mierii de albine,fluture ce avea picatele maronii pe aripi.
Fluturasul isi intinde aripioarele sale pe stalp, asa incat,parca il cuprinsese in brate pe stalp.
Duhul Sfant a voit ca sa-mi arate un pic mai de la distanta aceasta vie imagine,si astfel, vedeam acum ,precum HRISTOS rastignit pe Cruce acum 2000 de ani,vedeam un fluturas ce s-a rastignit de buna voie pe Stalpul din lemn,care putea fi asemanat acum,cu Sfanta Cruce a Mantuitorului nostru IISUS HRISTOS ,pe care statea rastignit tot de buna voie!
Aud din nou glas ,care spune asa:

                    "Totul este să oferim o imagine !
                      Sa inconjuram !"

                    Geaflecht: Vlinders van Opsterland.
Si vedeam fluturele cu aripile-i intinse pe stalpul din lemn,exact pe mijlocul lui.Fluturele acoperea toata latimea din faţă a stalpului din lemn de culoare inchisa.
Asadar dragilor, Dumnezeu ne da semne intru tot si intru toate! Credem noi oare in ele? Credem noi in cele multe precum ne spune Mesajul?
Credem noi cu tarie in Iisus Hristos si in a Doua Sa venire in Noul Său Ierusalim numit România Adevarului Duhului Sfânt? Ar trebui sa credem fratilor! Macar in al 12 lea ceas sa credem cu toata fiinta noastra in Prea Sfanta Treime si-n Prea Curata Fecioara Maria si intru Sfintii Săi.
Scriam adeseori dragii mei,scriam ca Venirea Domnului nostru IISUS HRISTOS este foarte aproape.
Sa credem in VENIREA Sa, in NOUL Său IERUSALIM ,numit Romania Duhului Sfant!
Sa nu ne fie teama de toate bolile care s-ar abate asupra lumii intregi ,si nici de mari dezastre, deoarece,Romania Sfanta este a Duhului Sfant care-si intinde Aripile Sale, precum o umbrela cereasca si ne ocroteste!
Sa fim buni si milolstivi, sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, si sa nu ne pierdem niciodata Credinta Intru Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Săi.
                                 Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. Alerta de pericol ridicat de avalansa in muntii Rodnei si Maramureșului cu doua straturi de zapada groase care pot fi mișcate de vintul puternic-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Petrolier britanic atacat in golful Aden de la marea Rosie de rebelii Houty din Yemen.
    Din cauza asta in ultimele doua luni traficul pe canalul Suez din Egipt a scazut cu 40 procente a ducind pagube si economiei mondiale si o crestere a pretului numai la titei De 10 procente-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. O profesoara de limba germana a lui Putin era evreica care a emigrat in TelaViv ca multi evrei din fosta Uniunea Sovietica
    , de aceia suprapunerea ca timp a razboiului din Ucraina cu cel din Gaza al palestinienilor cu Israelul s-ar parea ca nu este chiar intimplatoare si este clar in avantajul Rusiei prin redistribuirea Atentiei si ajutoarelor militare occidentale Deocamdata chiar blocate de Sua-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Minunate sunt lucrurile Tale Doamne!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Este vorba de Ghe.Flutur, mina de la Crucea si protestul AUR.

    RăspundețiȘtergere