joi, 25 ianuarie 2024

MANTUITORUL IISUS HRISTOS, A GRAIT ASA: NU ESTE ADEVARUL MEU !

                                  

                                                Dragii mei,

In fiecare zi auzim despre tot felul de persoane care, spun că au Har si Dar de la Dumnezeu si ca pot prezice viitorul,că pot vindeca prin magie alba sau neagra, etc etc.
Cu adevarat sunt si asemenea persoane  cu HAR DIVIN,dar acestea sunt extrem de putine.
Astazi după amiaza ,in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care spune ceva despre o persoana celebra,precum că prezice viitorul si fcae tot felul de minuni.
Nu voi da dragilor numele persoanei din motive lesne de inteles,ci voi spune că, in timp ce un glas o lauda pe acea persoana ca ar avea har,un alt glas vine si spune cu fermitate:

                       "Iisus a spus:
               "Nu este ADEVARUL Meu!"
Asadar dragii mei, cei care doriti ca sa va cunoasteti viitorul,aveti grija la cine apelati si care viitor vi -l va spune,care ADEVAR,apoi,nu uitati că ,este un mare păcat ca sa apelati la astfel de persoane care sa va ghiceasca viitorul.
DUMNEZEU este Cel Căruia trebuie sa ne rugam,dar si Maicutei Domnului. Nu avem nevoie ca sa ne cunoastem viitorul dragilor,când noi abia daca putem face faţă prezentului. Trecutul trebuie lasat in urmă, Viitorul este al Lui Dumnezeu ,iar Prezentul, este al nostru si trebuie sa incercam a-l trai întru cele 10 PORUNCI ale LUI DUMNEZEU.
După cum vedem Prieteni dragi, vom da socoteala atât in viata aceasta ,dar mai ales în viata vesnică pentru absolut toate faptele noastre . 
Sa avem grija de sufletul nostru dragilor, si sa -l hranim cu Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie in fiecare Duminica, si neapărat ,cu Prea Scump si Prea Sfant Trup si Sangele Domnului după ce ne vom spovedi.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si MAICUTA DOMNULUI,Amin.
                                       Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. Aparat electronic de citit in palma oprit de la utilizare de inspectoratul scolar din Cluj Pina la noi teste-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred că nu este vorba de Carmen Hara pt.că ea nu spune că vindecă sau face minuni și nici cu prezisul nu stă prea bine , când a candidat Hilary Clinton ea aspus că o să fie câștigătoare și.......nu a fost !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Carmen Hara și doamna Maria a scris că la alegeri iasă doamna Hilary Clinton și nu a ieșit că Satana a intervenit și a cumpărat voturile și doamna Hilary a pierdut,așa m-am certat și eu cu soțul meu cu ani în urmă la alegirele de primar,soțul sa înscris în PSD,și i-am zis sa se retragă că tot primarul din PNL iasă că a mers noaptea cu mașini pline cu mâncare și bani la săraci și toți l-au ales chiar și cei din P S D,au primit ajutoare de la primar.Toti care au ajuns în politică și-au cumpărat locul,nu a fost aleși de popor,numai minciuna și manipulare pe tot pământul că nu suntem uniți pentru viața noastră.

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Carmen Hara spune,doamna Maria spune ,noi spunem,dar Dumnezeu ne hotărăște soarta după rugăciunile și faptele noastre.
      Mie personal îmi este frica că lumea nu se va uni in rugăciune și fapte bune,și vom fi manipulați in continuare de cei cu duhuri rele,și îl vom Răstigni iar pe Mântuitorul Lumii,și pe Maica Dumnului o supărăm că România o neglijam,și alte țări le ajutam ,să fie curate și civilizate.

      Ștergere
  4. Sa ne rugăm Bunului Dumnezeu și Maicuta Domnului și ce îngăduie așa se va întâmpla.
    Rugăciunea, credința pot schimba cursul evenimentelor din viața 🙏

    RăspundețiȘtergere