sâmbătă, 3 septembrie 2022

ROMÂNIA SFÂNTĂ ! SFINTENIA ROMANIEI VINE DINSPRE APOSTOLI !

 

ROMÂNIA SFÂNTĂ !

                                                                                                                                   .
                                                 Image result for STEAGUL ROMANIEI..


                                Dragii mei, 

Am scris adeseori despre România noastra.,ca fiind ȚARA SFÂNTĂ si poporul ales de IISUS HRISTOS ,pentru venirea SA, pentru a doua oara pe Pământ.
Iata dragilor, cateva linkuri:

Dumnezeu există - Mărturii.: ROMÂNIA !!! POPORUL CARE ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../romania-poporul-car...
Feb 24, 2016 - Dar Poporul Său, ales ca Viitorul al Doilea Ierusalim, ÎL huleste pe Dumnezeu ,si arunca cu piatra, asa cum acum 2000 de ani, Poporul ales al ...

Dumnezeu există - Mărturii.: SĂ NU VĂ ATINGEȚI DE ROMÂNI , CĂCI ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../sa-nu-va-atingeti-de-...
Jun 12, 2016 - Dragii mei, ”Să nu vă atingeți de români ! Să nu vă nedreptățiți ,sau să vă atingeți de români, căci se cheamă Țara, tuturor Făgăduințelor!”
You visited this page on 8/8/16.


ROMÂNIA !!! VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM ! ROMÂNIA ...

https://plus.google.com/.../LVi9boDFjGX
Dec 6, 2015 - ROMÂNIA !!! VIITORUL AL DOILEA IERUSALIM ! ROMÂNIA ! LUMINEAZA-TE , LUMINEAZĂ-TE , NOULE IERUSALIME !
Un glas dragilor, un glas in aceasta noapte,spune ceva minunat pentru România si pentru poporul român.
Iata ce spunea glasul:

               ” Dinspre Apostoli, vine sfintenia României si a poporului român .
România ,va fi Noul IERUSALIM!”

Dragii mei, sa nu deznadajduiti niciodata, oricat vă va fi de greu în viață.
Este atât de usor, ca sa ne apropiem de DUMNEZEU si de MĂICUȚA  DOMNULUI. 
PORUNCILE, ne stau ca o oglinda în fața sufletului nostru .
De le vom implini cu dragoste si din dragoste pentru DUMNEZEU si pentru MAICA DOMNULUI,si față de Aproapele, cu siguranță vom fi prietenii cei mai buni ai Lui Iisus Hristos,si ne vom veseli pentru vesnicie în IMPARATIA SA. 
Dragilor,sa dam dovada de bunatate,de mila si dragoste fata de semenii nostri., si vom primi însutit de la BUNUL DUMNEZEU si de la MĂICUTA DOMNULUI. Amin ! 
                                     Cu dragoste,Maria. 

                                                                                                                                   .
                                    

11 comentarii:

  1. Ue mai spera la aderarea Ucrainei si R Moldova cea ce Tocmai incearca Putin sa opreasca prin Razboi ocupindu-le prin invazia sa ,anexindu-le prin refacererea imperialista a Noului Imperiu Rus-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uiti ca Moldova a fost cocosata si rupta-n bucati tocmai de ucraina, noroc cu rusii( Putin) ca au simtit expansiunea si le au rusificat Transnistria...dobitocule -si colegilor tai dobitocilor.
      Va place sa leo pupati tuturor celor care vo traso de la romani pana la turci nemti ingleji piei rosii ( ma mir ca nu si jeday, aproape nu mi explic de ce pastia nu i slaviti)
      Ar fi o explicatie VOI SANTETI JEDAY ! si aici veti fi gumiti .

      Ștergere
  2. Ue urmareste reinoirea Tratatului pentru noile provocari un pact pe termen lung pentru Green Deel.
    Pentru asta doreste o calibrarea legislatiei tarilor membre inclusiv a Ucrainei si Moldovei ca un cordon sanitar la marginea Ue in fata viitoarelor crize-o spunea Rizea functionara a Ue-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Statul Roman scoate la licitatie pentru inchiriere 10 mii hectare de teren in intreaga tara-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Slava lui Dumnezeu în cer și pe Pământ pace Amin

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred doamna Maria pentru că românii cinstesc pe toți sf.apostoli,
    Zile lor și facem acatistele lor,ale sf.apostoli.
    Sa ne rugăm să avem parte de mantuire

    RăspundețiȘtergere
  6. Tanase de la Aur spune ca solutia e oameni in strada si Alegeri Anticipate.
    As adauga ca intii la prezidentiale referendumul din Parlament pentru suspendarea evreului nr I Iohannis cel adormit-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Continua Jefuirea Romaniei de asasinii economici ai Castei Evreiesti.
    In timp ce romanii sufera din cauza politicii energetice gresite a evreilor de la conducerea Romaniei ca Iohannis,Ciuca Maciuca si Virgil Daniel Popescu ministrul energiei evreimea externa jefuiesc Fondul Proprietatea cu actiuni la cele mai mari bogati si resurse energetice ale Romaniei
    Condus de evreii ambasadori ai americii ai Romaniei fondul Propietate e devalizat prin aprobarea doar de actiuni pentru cei care vind dinainte actiunile fondurilor de investitii evreiesti care jefuied ce 33 de ani Romania tratind poporul taman ca stupid peopl-popor de idioti care-i suporta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care evrei ..ca la BBR in conducere doar Isarescu nu e machidon .. Ura gratuita antisemita a fost folosita si de Hitler pt interes personal acoperit.
      La noi o sa fie dictatura parlamentara .
      Si o vreme va face parte din ea si Udmr pina la cedarea celor 2 judete. Dictatura va da toata vina pe UE si oe ocvident ca sa ne scoata din UE si sa interzica presa partidele si protrstele oroUE ( cu puscarie si inchideri de ziare TV etc . Adio net liber..).Ca in Rusia cu care ne va alia militar in schimbul altor cedari de judete si despagubiri in plus.
      Oricum insecunda 2 dupa Romexut Turcuacatre dim8neata be va kua Dobrogea.. resemnare oficiala cu darea vinei dar din acea clipa va dura doar 2 saotamani pina la marea resetare divina.

      Ștergere
  8. Poate ca vechii Apostoli sint reincarnati la noi dar va exista o noua generatie de apostoli si nu doar 12 in toata lumea pt ca vom fi chemati de Cineva din Sion la un nou cult facut doar pt scrisi cu tot adevarul promis.
    Noul cult deja e minoritar in peste 100 de tari.
    Cineva e acela care vine din rasaritul din Is.41.2 iar Iisus revenit temporar anonim e cel care va fi calcat pe acei satrapi si despre care in alt context din Septuaginta scrie ca va deschide calea lui Dumnezeu.
    Deja o deschide ca anonim pt noul cult in gestare cult creat tot in rasarit deci oriental.
    In Ps.44 si Ps.2 ( Vulgata) e vb de o.ungere cu ulei sfintit in Sion . Ea a avutdeja locacumceva anii.trocerem9nie oarecum restransa din noul cult .
    Cineva poate fi identificata cu Fecioara pt ca si Ea a fost o venire cu misiunea de a reprezenta discret desi partial oe Duhul Sf.
    Cineva e Femeie din < tara femeii> care < va fi atacata si ea> ( simultan cu Israelul de jihadul lui Gog a jumatatii fanatice musulmane. Doar ca India va contraraca in Pakistan dupa un rafaz de 2- 3 zile pt evacuarea populatiei pasnice. Pakistanul fiind si Babilonul eschatologic VT care va ramane pustiu doar cu tapi si maimute cu barbi cu fata de om. Doua secole va fi poluat indeosebi chimic.
    Cineva are la felmisiunea de a reprezenta pe Duhul si la o scurta vreme dupaurgie se va stabiki in Romaniapina la pkecare timp de 7 ani de aceea aici va prezenta lumii pe Iisus organ8zat adus infata Sa caruia la m8nutul 18 ii va anunta o apropiata casatorie cu o fata anume din Bucuresti ..zisa biblic fata de Imparat si confundata dogmatic cu Fecioara cu care se casatorise Iosif.
    Desi ..Imparatulva fi tot Cineva care o va adopta ca mama de cununie fiind o fata crescuta de tata.
    Iar Cineva e tot una cu Mahdi MaiTreia Sf.Graal. Phoenix , Zeita din tara din Vest ( India pt chinezii antici) etc . Cit si Fecioara profetita a veni la judecara in Ierusalim.profetie din Sinai s3c 3 de care oficialii se feresc sa vb fiind mai.multe tainuite ..rusii doar nu le ascund ..
    Romania Duhului Sf sau gradina Maicii Domnului va fi tara de pelerinaj planetar bine pusa la punct.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine pusa la punkt si la kolz de khazarii ce konduk lumea si adulati de papagali.

      Ștergere