duminică, 4 septembrie 2022

ROMÂNIA ESTE ARCĂ ÎN FLĂCĂRI ! PUNCTUL FINAL !



 Imagini pentru STEAGUL ROMANIEI    .Imagini pentru HARTA ROMANIEI                                   
         
                            Dragii mei,

Am scris de curand un articol in care ni se spunea ca MANIA LUI DUMNEZEU se va revarsa peste noi,peste omenire.
Scriu de atâtia ani pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII despre CUVANTUL  LUI DUMNEZEU , si nici pâna astazi ,o parte din oameni nu vor sa inteleaga că toate cate eu scriu sunt de la Duhul Cel Prea Sfant.
Si chiar as fi de acord ca nu vor sa inteleaga, dar nu sunt de acord cu ura si cu dezbinarea,cu jignirile aduse mie si cititorilor acestui Blog. Parca am fi in PIATA VICTORIEI la PROTESTE unde "ai voie" sa te exprimi cum vrei si sa spui ce vrei.
Nu fratilor ! Nu va place ceea ce cititi aici pe Blog, nu credeti in ceea ce cititi,atunci nu jigniti, nu vorbiti urat,nu aruncati cu piatra!
Nu mie imi faceti rau sau cititorilor de buna Credinta !
Ci vouă însivă va faceti rău cu mâna voastra, cu gura voastra ,si celor dragi voua care,vor plati pentru păcatele voastre, din pacate.
Pentru unii ca voi care, nu aveti cei 7 ani de-acasa,nu aveti frica de Dumnezeu si nici respect si iubire fata de Aproapele,DUMNNEZEU se va mânia pe al Său Popor ! 
Nadajduiesc ca m-am facut inteleasa de astadata,iar de nu, pacat eu nu voi avea,deoarece,v-am grait voua,v-am invatat ceea ce HRISTOS DOMNUL mi-a poruncit ca sa va spun. In continuare,depinde de fiecare, de constiinta si dragostea fiecaruia.
Dar iata ,ce spunea un glas astazi in zori :

               "Gata ! Este punctul final.
               Romania este Arcă în flacari !"


Cred ca acum ati inteles dragilor ,de ce am facut o asa lunga introducere in articol.
Dumnezeu S-a mâniat pe al Său popor ales,si va incepe sa separe grâul de neghina. 
Va arde "paiele si gunoaiele" !
S-ar putea dragii mei, ca acest articol aiba legatura si cu acesta:

FOC SI LAVA CURGEA DE PE VARFURILE MUNTILOR 


                             13  August 2018,ora 22,17 !

                                  Dragii mei,

În aceasta seara, chiar daca eram cu ochii pe monitor,vad in spatele meu,inspre Est,Nord -Est, o forma de relief mai inalta,putea sa fie munti sau dealuri de pe varful cărora ,curgea precum curgea apa,curgea o mare de foc care arata ca in imaginile de mai jos:


Imagini pentru VULCANIImagini pentru VULCANIImagini pentru VULCANI.

Era noapte ,iar aici, pe aceste creste ,vedeam iadul pe pămant.
Ceea ce vedeam dragilor ,se asemana ca doua picaturi de apa cu exploziile vulcanilor.
Prieteni dragi, sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne apere de tot raul si de toate cataclismele ,care ne vor aduce multa suferinta trupeasca si sufleteasca.
Ne asteapta vremuri grele, vremuri tulburi atat pentru intreaga omenire,dar si pentru ROMANIA DUHULUI SFANT.
De vom avea dragii mei,Credinta,nadejde si dragoste,vom fi păziti si apărati de toate suferintele,de toate necazurile. Asa sa ne ajute MAICA LUI DUMNEZEU si a LUMINII si PREA SFANTA TREIME,Amin!
                             Cu dragoste,Maria.

22 de comentarii:

  1. Si Gavris de pe valea Birgaului spunea ca va erupe muntele vecin si lava va curge o parte si alta a muntelui spre cele doua vai a Birgaului in Sud si a Somesului in Nord.
    De fapt de la muntii Ciucului pina in Nord in Ucraina sint munti vulcanivi care pot erupe mai ales cind intreg Pamintul se va reechilibra prin deplasarea axei si ecuatorului urmare a cresterii nivelului oceanic dat de incalzirea globala.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. 9 romani pe o barca in apele Greciei au fost luati de curentul marii din care unul sa inecat nestind sa inoate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ecuatorul care trece pe la nord de Australia in viitor va trece in sudul Australiei iar polul Nord va fi in estul asiatic sl Rusiei pentru a compensa cresterea nivelului oceanic cu masa de apa mult mai mare si ca suprafata a oceanului Pacific.
    Pamintul isi va echilibra astfel masa de rotatie prin schimbarea axei din cauza incalzirii globale,topirea ghetarilor si calotelor polare fapt ce va da mari miscari tectonice,cutremure,eruptii vulcanice , primele Semne care vor anunta fenomenul vor fi Vulcanii care vor intensifica activitatea.
    Vor urma dezechilibre climatice cu inundatii in zonele joase ca cele cu 33 milioane sinistrati de ploi si topirea ghetarilor in Pachistan cu un milion de case distruse motiv de cereri de ajutor umanitar.
    Dar fenomenul planetar va sfecta toata populatia Pamintului cu pericol maxim pe tarmurile oceanice care vor acoperi cimpii din metropole cu jumatate din populatia Globului.
    Vor aparea razboaie pentru apa si alimente Apocalipsa din Biblie si cartile lui Enoh de zeci de mi de ani dar la care se adauga efecte radioactive date de Focul Razboaielor ,modificind pozitia deserturilor pe glob unele pentru prima data in Europa in Spania Franta precis
    Toate tarile la mari si oceane vor pierde suprafete fertile sub apele in crestere inclusiv cele joase ale Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. muntii Orientali sunt vulcanici cei din nord -est- posubil sa erupa din oricare motiv

    RăspundețiȘtergere
  5. Val de incendiu de neoprit in nordul Californiei din cauza caniculei cu incendierea a zeci de case-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Terhes—Urmeaza proteste nu numai in Romania ci in toata Europa pentru ca politicienii clasei actuale gresit au adus criza energetica oprind producatori de energie nucleari si pe baza de carbune-
    La noi George Simion deja anunta protest in 2octombrie iar guvernul vrea vinzarea pe nimic nu numai al Mintiei-pregatita pentru fier vechi pentru un teren de 3 ooo hectare teren, ci si hidrocentale ce aduc energia cea mai ieftina din apa de ploaie practic Tradatori de Tara pe banii romanilor care playesc curent de zece ori mai scump din import din tari ca Ungaria fara resurse-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ponta-Puterea actuala fara viziune da valcere din bani de imprumutur cu 8 ? Procente dobinzi din imprumut sa cumpere alimente de impot ducind banii afara fara nici o politica economica interna,niste tradatori-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cristoiu-Iohannis face toate copromisurile in politica romaneasca de externe pentru a ajunge secretar Nato-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Onu anunta ca nivelul gazelor cu efect de sera de bioxid de carbon si gaz metan este cel mai mare din ultimul milion de ani iar nivelul oceanului planetar a crescut din aceasta cauza cu 10 cm in ultimii 30 de ani si se accelereaza schimbarile fiind de mult Ireversibile—
    Ca si toate celelalte efecte ca eruptii vulcanice cresterea vitezei de rotatie a Pamintului si reducerea zilei sub 24 ore,eruptii vulcanice,cutremure dar si miscarea placilor tectonice,inundatiile cimpiilor joase , dezechilibre climatice cu secete si inundatii in diferite zone cu aparitii de noi insule,migratii climatice, razboie pentru alimente si apa dulce,schimbarea axei Pamintului si a Ecuatorului cu noi calote polare cu gheata si noi zone desertice-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred in ONU, NATO, UE !!! Toți fac suferință în lume...
      Ce nu se vede, nu se simte ?????

      Ștergere
    2. HAI,MAI SPUNE DE OMS,ORGANUL MORTII SUBITE,CONDUS DE ACELASI BILL GATES CARE O FURAT CU MICROSOFTUL LUI UN MILIARD ORI DOUA DE LA NOI,FUND ATIILE LUI SOROSAI CAROR ELEVI SARGUINCIOSI AU FOST APROAPE TOTI PULITICIENII NOSTRI.

      Ștergere
  10. Tatoiu-Iohannis si ceilalti prin eliminatea texelor ii transforma pe romani in culegatori de sparanghel-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu inteleg din mesaj ca tara noastra va fi protejata precum a fost arca lui Noe de apa. Ma intreb ce am facut noi asa bine?( in general intreb, nu personal). Poate or fi sfintii inchisorilor si ce sfinti au mai trait p-aici si se roaga.

    RăspundețiȘtergere
  12. Focul se refera mai putin la cel fizic si arderea acida sulfurica vulcanica si mai mult la situatia de limita temporala peste care hulele religioase si razboaiele de orice fel ca si dictaturile nu mai pot trece .
    Modificarea axei ( cu 23° la punctul de intoarcere ) va fi temporara iar miscarea cu tot cu revenite va dura 8h dar cu o abatere finala de 5° facind asa < un cer nou> . Dupa verile si iernile vor fi mai blande cu 5°C in zonele temperate ca la noi.

    RăspundețiȘtergere
  13. Iohannis Esuatul buluc azi la Scoala Romaniei Dez-Educate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. George Simion la deschiderea scolii a picat la Liceul Gheorghe Lazar in huidueli precum A picat marea statuie din piata Mare a Sibiului demolata de Iohannis Esuatul pe motiv ca era prea mare si el pres Mic-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Sau poate e vorba de inceperea Revolutiei urmata de Razboiul al treilea mondial.
    La ambele sint experti rusii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar esti pe langa,rusii sunt folositi de ei,khazarii.Esti ka kwjeul,rusii sunt de vina.Am pretentii de la dumneatale,nea Petre.

      Ștergere
  16. Pina la evenimente planetare ONU ne averizeaza ca Incepe foametea mai ales in Somalia deja de anul asta in doua regiuni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. sa fie arcul CARPATILOR?!-prea vor multi tara noastra desi e vanduta -imprumuturi ce nu vor putea fi platite, hotii pe fata etc

    RăspundețiȘtergere