luni, 12 septembrie 2022

MERGEM PANA LA CAPAT! FIECARE DUPA FAPTELE LUI !

                                           .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                     11 Septembrie 2022,ora 6,22!


                                              Dragii mei,


In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea cu fermitate asa:

     "A venit timpul!

     Acum, trebuie sa mergem pana la capat!

Fiecare dupa faptele lui,dupa multimea indurarilor lui!"

Dupa care,glasul nu mai spune nimic.

Da,dragilor, a venit timpul in care, fiecare va raspunde dupa faptele lui,dupa multimea indurarilor lui.Fiecare vom primi exact ceea de meritam.

Dar,mai ales dragii mei, a venit timpul schimbarilor intelepte.

Se trezesc adevaratii romani patrioti.

Au rabdat si am rabdat indeajuns,incat,trebuie sa punem punct si sa o luam de la capat. 

Sa nu ne pierdem Credinta dragilor, sa ne punem toata nadejdea in Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului  cu Sfintii Sai,si astfel, vom trece mult mai usor prin toate greutatile care ne asteapta de-acum incolo.

Poporul roman,este un popor credincios,este un popor harnic si drept,este un popor care nu se lasa umilit si batjocorit.

Poporul roman este rabdator pana la un anumit punct,dar cand ii ajunge cutitul la os, poporul roman isi va cere drepturile firesti,si le va primi,deoarece,Dumnezeu si Maicuta Domnului iubeste Romania,iubeste poporul Sau ales ca sa primeasca pe MANTUITORUL LUMII intregi,in Cea de-a Doua Venire a SA pe pamant,adica ,in ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT.

Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului,Amin!

                                               Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. Da dar si cam naiv si dezinformat in fata lupilor cei batrini si hirsiti in rele ca si cei noi care primedc si executa ordine de afara in dauna poporului fara sa cricneasca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vosganian-Iohannis a facut tot posibilul sa nu se aplice legea Trianonului,intii a trimis-o la CCR ca neconstitutionala iar dupa ce a trecut a dat ordin la ambasade sa nu faca nici un eveniment,dar a plasat in centrul Sibiului statuia lui Brukenthal-
    Eu nu ma mir deloc ca Iohannis care refuza depunerea de coroane la Consiliul Dirigent din Sibiu de linga casa sa Furata,se opune cunoasterii oamenilor Istorici ai Marii Uniri ca Vasile Goldis etc carora le-a demontat cu PNL Evreiesc statuile de la Sala Unirii din Alba Iulia si le-a redus semnificatia prin scoaterea din cartile de Istorie pentru ca romanii sa nu stie despre ei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. vom vedea capatul dincolo-la iesirea din trup

    RăspundețiȘtergere
  4. S-ar putea sa fie si in Rusia dupa inca o moarte suspecta a unui magnat apropiat de Putin,dupa ofensiva ucrainiana la Harcov unii rusi au inceput sa-i ceara socoteala lui Putin si chiar demisia incit a trebuit sa intervina patriarhul Kiril sa-i ia aparatean iar Putin a renuntat la o intilnire cu militarii sai dar cresc relatiile cu chinezii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt ANONIM 5 si spuneam candva pe blog de BILL GATES SI FOSTA SOTIE CA STIAU DIN 2015 DE PANDEMIE- ca sa aflu azi la tv ca de fapt sunt implicati in crearea vaccinului , ba si ca el nu are studii superioare- oare cum a facut averea- nu sunt o pers invidioasa pt ca se stie cine sunt magnatii lumii- sanatate de la DOMNUL SI MAICA LUI si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere