marți, 6 septembrie 2022

ÎŢI PLÂNGI COPIII ? ÎŢI PLEACA COPIII !


                   .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                         
                                       
                                 Dragii mei,

In aceasta seara,desi eram cu ochii pe monitor,aud glas care intreaba cu durere asa:

           "Îţi plângi copiii ? 
             Îţi pleaca copiii,zi de zi ."

Din păcate dragilor, multe mame îsi plang copiii care pleaca peste hotare pentru un salariu mai bun,pentru o viata mai buna,pentru un viitor mai prosper.
Dar oare,câţi dintre copiii nostri,reusesc sa se realizeze? Oare câţi dintre copiii nostri se mai intorc acasa?

Iar daca din fericire se intorc, ei vin doar pentru puţin timp,iar mamele rămân cu privirea după ei si cu dorul de copiii lor în inima si-n suflet.
Viata este scurta si este păcat s-o risipim asteptand an de an,vara de vară ca sa ne vina copiii in vacanta.
Tot mai multi copii (tineri) pleaca in strainatate ,fie la studii ,fie la munca.
Romania ,deocamdata,nu poate si nici nu se doreste a oferi un viitor sigur acestor copii,un viitor in care sa poata trai la limita decentei,nici macar atat.
Nu ne ramane decat,sa ne rugam ca sa fim sanatosi si sa ne putem astepta copiii în fiecare an,in fiecare vacanta ,pentru a-i putem strange in brate si sa le spunem cat de mult le-am dus dorul si cat de mult îi iubim.
Se întampla adeseori, ca nici nepotii sa nu-i cunoastem,deoarece ,ei se nasc in strainatate si cand vin la Bunici (daca vin)sunt deja mari.
Bunicii au pierdut acele zile si ani,in care s-ar fi simtit mai tineri alaturi de nepotei.
Pentru ca,atunci cand avem nepoti,suntem si noi tineri din nou, ne jucam cu ei de-a v-ati ascunselea,ne jucam cu ei si cu jucariile lor,îi invatam poezii si cantece,si mai ales,îi învatam cum sa-si iubeasca Aproapele si sa nu uite de DUMNEZEU si de MAICUTA DOMNULUI.
Îi ducem la SFANTA BISERICA,îi împartasim si-i invatam ca sa nu uite TRADITIILE romanesti.
Ori, ei fiind departe,toate acestea rămân doar dorinte,lacrimi si amintiri.Din pacate!
                             Cu dragoste,Maria.

33 de comentarii:

  1. Saracia sperie pe romani ca si razboiul-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Mare dreptate ai si acuma,surioara.Si ai mei au fost plecati si de abia indrazneam sa le cer doar sa_mi incarce telefonul.Acuma sunt in tara si locuiesc impreuna.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da astazi anunta pe Tv ca romanii nu se msi pot intoarceAcasa-in strainatate pentru ca Apnc de la Guvrnnul Romaniei de mediu a amendat Compania Blue Air care a oprit zborurile pina luni cu intentia de a se retrage de pe piata romanesca
    In timpu asta Ciolacu vorbeste de continuarea aliantei de la putere cu Pnl pina in 2034 refuzind s vota demiterea ministrului energiei Virgil Popescu de frica ca Usr va dolicita apoi demiterea unui ministru Pesedist-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Actita Valeriu Seciu de la teatrul Mic care a jucat si pe Veronica Micle a murit, era un mesaj de acum o luna despre o inmormintate cu mare numar de colegi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am și eu o informație ptr români: inainte de alegerile din SUA, americanii vor că nato să trimită în Ucraina trupe de "menținere a păcii"… inclusiv români.
    Acel moment va declanșa un război ce nu se va mai putea opri.
    Din acel moment e posibil să își plângă româncele băieții trimiși pe front sa lupte ptr Ucraina și Plavanis....

    RăspundețiȘtergere
  6. Un atasat comercial-ambasador la nunta Ministrului energiei Virgil Popescu cel ce le privatizase pe gratis centrala Mintia.
    In timp un film de canibalism mult aplaudat la un festival pregatind epoca mincarii gindacilor si a cadavrelor umane propus ca trend de o tara europeana nordica total ne-crestina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sexo globalistul evreu Zelenschi acuzat pe Tv ca in timp ce Ucraina e in razboi cu inducerea crizei energetice in Ue el se ocupa de pornografie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai mute lumea ,nu fi ofticos.Te a lăsat asta e!

      Ștergere
  8. A zbura, zburare , din prima conjugare.
    Ce eram noi acum doi ani ?
    Vedeti ce înseamnă să te lipești de un boss ?
    Tu psd îl înjurai pe Iohannis si pe pnl, acum îi pupi în dos și împarți prada cu ei. În plus mai faci si miștocăreală cum te lupți tu cu răul pnl pentru pensionari dar votezi cot la cot cu ei reducerea kilowaților la 250 , menținerea și mărirea pensiilor speciale cât și menținerea lui Virgil Popescu. Poate văd și pricep și amărâții voștri de votanți cum îi țepuiți voi psd.
    Așadar astăzi câteva mii de români au ramas prin aeroporturi cu deștu'n gură așteptând cursele blue air. Firma blue air s-a cărat puțin acasă suparată că le-au fost blocate conturile de coaliția de la guvernare pe numele ei Cimitirul Odihnă Veșnică. La auzul veștii premierul ce caut eu in viata mea a dat speranțe românilor cum că el discută situația. Este clară treaba, la fel discuta și când stăteau românii la ușile companiilor de electricitate cu facturile umflate. Vedeți-vă de treabă că până termină premierul ce caut eu în viața mea de discutat ajungeți din Olanda pe jos în România și invers. Să nu uităm că pnl-ul are vechime în ce privește batjocorirea românilor când Vela Manivela și Gură Mare tai pensiile speciale în 30 de zile au anulat zborurile peste noapte de frica spionului covid lăsând oamenii prin aeroport de izbeliște. Că România se duce de râpă nu mai este o enigma pentru nimeni , prețurile au luat-o razna , inflatia este la cer, pauperizarea cuprinde majoritatea țării și totul în jur se prăbușește. Cică dacă cer gloatele un trai omenesc este populism dacă dai pensii speciale este ajutor social. O chestie creștină dealtfel cine are i se va mai da cine nu are i se va mai lua ! Singurul împlinit este împăratul care dacă înainte se ștergea doar cu dreapta acum se șterge și cu stânga. Să nu mire pe nimeni dacă așa cum se uitau astăzi câteva mii de oameni cu biletul în mână după avion vă veți trezi într-o bună zi și vă veți uita după poștaș după leafă sau după România iar guvernul va fi demult în Seychelles cu cățel și purcel. Ce țeapă v-am dat fraierilor , a zbura ,zburare, din prima conjugare !
    B.D.

    RăspundețiȘtergere
  9. ce sa le ofere statul roman? cand toate societatile ,uzinele sunt distruse -unde sa munceasca?!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mircea Dinescu spune ca avioanele pentru cules sparanghel ale lui Iohannis in criza Covid functionau perfect acum nu se mai poate cu Blue Air-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ghetarul Apocalipsei din Antartica de vest se topeste de sub el cu 2km pe an si s-ar putea spage in 5 ani ar creste oceanul cu 0,5 metri acoperind Florida chiar daca doar ar pluti fara a se topi complet-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Iohannis la intrunirea cu presedinta Ungariei -Problemele cu minoritatile sint multe create artificial de unii politicieni pentru capital electoral…vrem invatamint de mai mare calitate indiferent de limba materna.-
    Intrebat spune -criza energetica generata de razboiul Rusiei din Ucraina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Presedinta Novak a Ungariei-scopul energetic este protejarea populatiei prin energie suficienta si ieftina…
    Intrebata de Ue ea spune ca-vocea Ue e redusa si doreste cresterea deciziei Ue care se confrunta si cu o criza demografica cea ce duce la scaderea ponderii demografice europene-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Dinca joaca alba neagra cu procurorii si judecatorii vrea proba cu arsul in butoi si antropologica pentru presupusele oase din padure declarate de el initial ale Luizei si in plus da in judecata penitenciarul din Craiova pentru rele tratamente
    Asa e cind oficialii au fost complici si acum il ajuta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. 0, 5 m ? mai repede 50 de metri, sa atenueze planarea meteoritor, cei ce cata frunza si iarba vor veni

    RăspundețiȘtergere
  16. Doctorul Bacalbasa -Resetarea urmareste sa salveze doar pe cei care servesc Oculta-
    Asa se si vede in Romania cu populatia injumatatita de Casta Evreiasca de la conducere, cu tineretul exportat si natalitate injumatatita de la an la an,
    Datele statistice publice spun ca anul trecut natalitatea e la mult sub minimul Istoric iar in anul asta e cu 20 procente sub natalitatea de anul trecut-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. In Uzbechistan liderii Rusiei si Chinei se vor intilni tet a tet pentru a pune in discutiie planul organizatiei de la Sanhai dupa ce acum citeva zile au facut impreuna antrenamente militare in Rusia.
    Deci cooperare pe toate nivelele includiv furnizarea de rchipamente militare in timp ce Putin se lauda-Sint sigur ca nu am pierdut nimic in urma interventiei din Ucraina-
    Normal toti vor doar democratia si Ordinea lor Mondiala in dauna tarilor mai mici si mai slabe-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Ucrainienii spun ca un eventual nor radioactiv de la centrala nuclerara ar veni spre Europa trecind peste Romania.
    Iar occidentul spune ca asta ar fi un motiv pentru ca Nato sa ationeze in baza articolului 5 considerat ca un Atac-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai da,nea Craciun,daaar,ce au cautat trupele lor speciale sa ia cu asalt centrala exact in timpul vizitei expertilor europeni???Au fost omorati in confruntari 54 din 56'Alti 120 au fost inecati in rau de fortele speciale ruse.pa,pa.

      Ștergere
    2. De cand a inceput razboiul, cati nori radioactivi nu or fi trecut si prin Romania, dar si prin alte tari, dar nu au anuntat, nu s-a spus nimic.

      Ștergere
  19. Carbunarul actualul purtator de cuvint al guvernului evreiesc al Romaniei fost purtator de cuvint al Masoneriei dupa cei doi realizatori de la emisiunea Buna Romania de pe B1 Tv.
    Pai dupa romanii care asteapta Buluc,Buluc avioanele ca sa plece din Romania,nu prea e bine Deloc ,deloc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Papa Francisc despre oprirea razboiului din Ucraina-puneti punct Razboiului Mondial -craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine vorbeste,SLUJITORUL LUI LUCIFER SI EL PRAPADITUL AI IN LEGATURA CU TOTI SATANISTII LUMII.NU VEDETI CA AI NEGRU LA OCHI CA BEA ADRENOCROM SI PARTICIPA LA RITUALURILE REPTILOIZILOR.BISERIKA KAKATOLICA AI INCHINATA SATANEI.PAPA BENEDICT NU A ABDICAT.NU MAI FIITI ASA CREDULI.PA,PA.

      Ștergere
  21. Teodorescu fost ministru de finante-Premierul Ciuca vorbeste de energie ca nu e momentul acum in timp ce mari firme se vor inchide din cauza asta altele ca Artic de la Tirgoviste au mari probleme,eu nu luam ordine de la Bruxell ca astia mediocri si prostalai-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  22. Tot Teodorescu -si ala cu barba ce sta de-a dreapta tatalui Ciuca ce tot da din cap sa nu greseasca-era vorba de purtatorul de cuvint al Masoneriei si al guvernului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Ursula-colonialista de la Bruxell ne spune sa economisim curent dupa ce ea ca si Iohannis si-au marit salarul si veniturile anexe,cea care scum citeva luni ne cerea sa ne schimbam numele religioase-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  24. Deputatul fost sindicalist la interne si demisionar din PSD-Noi am intrat in criza nu din cauza Rusiei ci din cauza incompetentei Tradari si complicii la Tradare ,Iohannis ,Ciuca,Popescu care au vindut Mintia pentru teren si fier vechi care isi ating scopului unul Basescu si asta Iohannis care a fost pus sa inchida sa Esueze Tara desi noi avem resurse si gaze la Caragele dar trebuie schimbat Popescu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  25. Din păcate așa este doamna Maria.
    Copii noștrii pleacă pentru un trai mai bun.
    Vin străinii in locul lor și pentru aceștia se găsește și mâncare și adăpost.
    Păcat mare păcat 😥🙏

    RăspundețiȘtergere
  26. Si Iohannis vorbeste de lnfintarea unui Grup de lucru pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera pentru reducerea incalzirii globale pentru a fi neutri climatic pina in 2050 prin aparitia de noi ramuri economice si reducerea consumurilor energetice prin Raportul prezentat astazi in fata Guvernului masonic-evreiesc al Romaniei cu prezenta premilor evrei ai tarii in frunte cu Ciuca-Maciuca.
    Binenteles ca va avea cam aceiasi soarta cu comisia evreului Iohannis pentru programul Romania Educata si se va concretiza cu palavre ca si ale lui Ceausescu cu frig,foame si promisiunea sutei de lei cu trei zile inainte de a primii glontul Castei Evreiesti care au furat Revolutia ,cei ai lui Iliescu ,Brucan -Brucner etc care ne conduce si astazi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  27. Putin ameninta Ue si spune ca incercarea ei de a plafona pretul gazului rusesc ii va face sa inghete la iarna precum lupul cu coada inghetata din bancul rusesc pentru ca Rusia nu va nai livra gaz deloc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  28. Ploile si inundațiile revin, țara noastră va fi afectata grav de criza energetica. Rusia trimite iarna peste Europa cu o lună mai devreme. Toti știu, insa noi din nou vom fi luați pe nepregătite si astfel vom plăti totul foarte scump!?

    RăspundețiȘtergere