miercuri, 28 septembrie 2022

BIBLIA VA FI SCHIMBATA! VA SUFERI MODIFICARI SI SE VA CUTREMURA SI CERUL SI PAMANTUL!

 

.

.

25 Septembrie 2022,ora 3,21 !

Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori de zi, ma trezeste un glas care spune tare asa: 

"Si se cutremura Biblia aleasa acum!"
Moment in care,vad o incaoere foarte mare,ca o sala de conferinte, iar pe un birou sus ca pe scena,vad o BIBLIE mare ca format (ca un caiet studentesc)are coperti negre si foarte voluminoasa ca file.
Pe BIBLIA  a carui coperti erau de culoare neagra,scria cu auriu asa:

"BIBLIE !"
In aceast moment,vad doua maini care ating biroul si Biblia.moment in care BIBLIA,doar BIBLIA incepe a se cutremura foarte tare, de parca, nu ar fi vrut sa fie atinsa.
Aud glas din CER care striga de se cutremura si Cerul si pamantul asa: 
"Biblia Cereasca!
Unde e Biblia Cereasca, pe care v-am lasat-o?
Era glasul Mantuitorului nostru IISUS HRISTOS,care era foarte suparat ,pentru ca, oamenii scot BIBLII dupa voia lor  si  modifica BIBLIA  dupa bunul lor plac,dupa vremurile in care le traim,de parca BIBLIA ar fi precum partidele politice,care azi spun una si maine alta.Adica,niciodata nu spun adevarul! Niciodata!
Prieteni dragi, mai am inca multe de scris in ceea ce priveste Sfanta Biserica,Sfanta Cruce si Biblia!
Voi scrie in articolul urmator.
Ceea ce trebuie sa facem noi, este ca sa nu judecam nici pe PREOTII Bisericii,nici Sfanta Biserica.
IISUS HRISTOS ii va judeca pe toti si ne va judeca pe toti.
Noi sa fim in continuare buni si milostivi, sa nu ne pierdem Credinta, sa mergem la SFANTA BISERICA atunci cand putem, sa ne spovedim la Preot si sa ne invrednicim a primi Sfanta si dumnezeiasca Impartasanie cu Prea Scump si Prea Sfant Trup si Sangele Domnului,Caruia I se cuvine toata cinstea, slava si inchinaciunea,impreuna cu Prea Curata Fecioara Maria Careia trebuie sa ne inchinam si s-O chemam in ajutorul nostru in fiecare clipa a vietii noastre,Amin!
Cu dragoste,Maria.


16 comentarii:

  1. Aveți dreptate doamna Maria 🙏
    Chiar așa este toate le modifică după bunul plac.
    Nu mai este nimic la locul lui.
    Cărțile,istoria,tot,tot,apar cărți care nu au nimic de-a face cu poporul nostru ,se cearta inclusiv ce cărți să se predea la școli,ce manuale.
    Bunul Dumnezeu să ne apere și să ne de-a minte, sănătate și mântuire 🙏💐

    RăspundețiȘtergere
  2. Biserica si Biblia atacate pentru ca e dusmanul Resetarii mondiale cu parinte 1,2 si 3-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vor fi incercari din partea evreilor masoni pentru a corespunde cu planul lor de Resetare Mondiala pentru a fi Acceptati de dominare a Lumii conform Noului Colonialism si Imperialism Mondial-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Aceea este biblia satanica, a ecumenistilor ,care sub masca iubirii aproapelui urmareste distrugerea credinței adevărate in Dumnezeu ,a ortodoxiei. Mai rau este ca vor schimba si sfanta liturghie si împărtășirea cu sfintele Taine ale lui Hristos . Aceea este vremea antihristului .

    RăspundețiȘtergere
  5. Romania ca de obicei la margine de imperii intre imperialismul rusesc al lui Putin si colonialismul bruxelez sl Ursulei neomarxista globalista si anticrestina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Din păcate biblia a fost modificata! Numai Tatăl Ceresc și Mântuitorul nostru știe care este adevărata biblie! Dar cei care au făcut asta, vor suporta pedeapsa Divina!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu 4-500 de ani în urmă, la Istanbul s-au adunat toți papii și preoții de seamă și au adus toate bibliile din lume. Erau aproximativ 600 de biblii. Cum e biblia după Iaon, Luca, Marcu și Matei, așa au fost aproximativ 600. Din 600 au fost ținute doar 4 plus Apocalipsa și restul au fost arse. Multe lucruri au fost scoase și ce nu au înțeles preoții au lăsat. În biblie era și treaba cu hrana vegană crudă. Pt asta Hristos era tot mereu fugărit, că îi învăța pe oameni să trăiască vegani, să nu mănînce animale că de aceea se spune că ești ceea ce mănînci. Deci, cele 4 scripturi ale lui Ioan, Luca, Marcu și Matei au lipsuri scoase afară de șmekeri. Dar sunt și multe lucruri care Hristos i-a învățat pe Ucenicii Lui și nu au fost predicate sau scrise în biblii. O mică parte le găsiți la mine pe blog. Restul la timpul lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pământeni (Earthlings) - Subtitrat în română

      https://www.youtube.com/watch?v=UeBGp9PwS6M

      Ștergere
    2. Da, Cicerone, erai si tu la ,,Stambul'', cumpărai niste haur ... nu mai minti lumea cu veganismul tau ... esti ceea ce mănânci? Înseamnă că cel care este vegan devine: morcov, gulie, parstarnac, si ... adauga tu ... iar pe cei care mănâncă carne de porc ii faci porci ! Bravo ție! Sunteti multi asa ca tine ?

      Ștergere
    3. Măi țărane sau orășene că nu prea pari, fi antenă la mine: Orice legumă sau fructă include : apă, oxigen și vitamine. Fără ele nu ar fi existat viață. Toate sunt energie. Oxigenul pur e energie, e viață, e lumină. Apa la fel. Vitaminele sunt hrana viețuitoarelor. Deci avem : viață, energie și lumină. Deci, ești ceea ce mănînci. Dar dacă mănînci animale, oare ce ești ?

      Ștergere
    4. Daca te numesti orasean nu inseamna ca si esti civilizat!
      Care e problema ta, 13.34? Ai o problema cu oamenii vegani, buni, sufletisti, altruisti, empatici?
      Si as vrea sa nu jignim porcii! Daca numesti pe cineva "porc", jignim porcusorii care au suflet bun si care nu se omoara intre ei de placere precum fac multi oameni.

      Ștergere
    5. Cum adica acum 4-500 de ani s-au adunat papii la Istanbul si au hotărât care biblie este valabila? Domnul Iisus si Sf. Apostoli si Evanghelisti au trăit acum 2000 de ani!!! Va sfătuiesc să mai citiți câte ceva și apoi să vă dați culti

      Ștergere
  8. an 28 sept 20:17-din biblie s-au scos f multe capitole si nu in vremurile noastre ci de acum 1500 ani- erau capitole care ar fi schimbat credinta in noul testament - biblioteca de la Vatican are adevarul iar preotii nostri stiu doar ca sa nu se sminteasca lumea

    RăspundețiȘtergere
  9. Din scrierile lui Gupca Swing indianul multe s-au implinit printre care constructia canalului Dunare-Marea Neagra si a 1000 de biserici noi in Romania si mai urmeaza constituirea la Bucuresti a unei mari intilniri internationale pentru unificarea religiilor.
    Spun asta din memorie dupa un caiet citit prin anul 1980 care circula clandestin inca din perioada comunista, inainte de revolutia din 1989 iar cele mai multe sint implinite-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. D-na Maria credeți ca actualul război din Ucraina se va încheia sau va degenera intr-unul mondial ?

    RăspundețiȘtergere
  11. Va degenera in al treilea razboi mondial ,dar intii va fi Revolutia din Ramania cu toate cele rele dar si Bune ca Reunificarea Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere