duminică, 11 septembrie 2022

ROMANIE NU TE TEME ! ÎNTREAGA ROMÂNIE ÎNVĂLUITĂ DE CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU SI DE SFINTE ICOANE ÎNĂLȚĂTOARE !

                                                                  


                                 Dragii mei,

În aceasta dimineață,treaza fiind, aud un glas care strigă tare la Imperativ.
Glasul spunea asa:

                      ”Curaj Românie  !  
                        Nu te teme ! 
     România învăluită de Cuvântul Duhului Sfânt.
                Cuvânt și rame înălțătoare, va fi pe întreg teritoriul României !
               Românie ! Nu te teme ! 
          Duhul Cel Prea Sfânt este asupra ta!”


Clipă în care, văd în camera mea un Cer albastru violet si senin si pe care stralucea fratilor, precum 100 de Sori la un loc, HARTA  ROMÂNIEI! 
Asa cum straluceste DUHUL  CEL  PREA SFÂNT, asa stralucea de Lumină HARTA  ROMÂNIEI.
HARTA  ROMÂNIEI era fara contur si fara  să aibă vreo anume culoare; era pur si simplu albă si fără înscrisuri, un alb orbitor de stralucitor.                                                

.

În mijlocul Hărtii albe orbitor de stralucitoare si fara înscrisuri, a apărut în mod tainic, o Rolă aurie.


.
Aceasta Rolă aurie, ce stătea pe loc și părea a fi ca o pânză densă  sau ca o hârtie specială si lucioasă, a început a se roti cu viteza gândului , a început  a se strânge  dinspre Vest  spre centrul Țării.
Era ca și cum, capătul pânzei sau a panglicii de pe rolă, ar fi fost pe partea total vestică în interior, iar de acolo ,o forță nevazută tot o trăgea pe rolă si o strângea dragilor, precum strangem cu menghina un obiect.
Rola lua de la VEST si tot aduna pe ea si se tot mărea, doar cu mici încetiniri de viteză, pentru a strânge bine ceea ce lua din partea vestică,ca nu cumva să se mai desfaca,ci să rămână pe veci presată pe rolă, dar si să încapă tot ce lua de la VEST prin panglica care se tot suprapunea pe rolă  cu o viteza uluitoare.
 .
Dragii mei, închipuiti-va jumatate din plafonul camerei voastre, pe un Cer albastru violet  in care stralucea de DUHUL SFÂNT, HARTA  ROMÂNIEI.
Ca apoi, să apară acea rolă aurie si să tot traga din Vest spre Centrul României, deci pe rolă, acea panglică aurie, acea hârtie care se tot presa pe rolă de o fortă nevazuta.
Iar într-un final, imaginea sa dispara fara ca sa se opreasca  rola  și să aud :
                        ” ROMÂNIE nu te teme !
         Duhul Cel Prea Sfânt este asupra ta !”  


Dragii mei, ceva se va petrece cu România noastra!
Ce va fi, eu nu stiu a vă spune.
Dar cred ca, nu va fi ceva prea usor pentru noi ,deoarece, ni se spune de la DUHUL CEL PREA SFÂNT,ca sa nu ne temem !
Fratilor!
Dacă Dumnezeul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos ne strigă ca să nu ne temem, orice ar fi   cu România Sfântă, atunci fratilor, să nu ne temem de nimeni si de nimic.
Să urmăm glasul Lui Dumnezeu si sa primim pe toate ,multumind pentru toate si punându-ne toată Nădejdea în Bunul Dumnezeu si-n Măicuța Domnului, Cărora Li se cuvine,toata cinstea,slava si închinarea,Amin!
                              Cu dragoste,Maria

13 comentarii:

  1. Acele partide care nu ne vor da caldura sau curent electric la iarna vor disparea definitiv. Pribabil din aceasta cauza va fi o revolutie mai mare decat cea din 89, asa cum a prevazut si dna Maria, si C.H. Se dau zilnic informatii contradictorii, de parca toata presa si politicienii sunt sch---ci. Nu depindem de gazele din Rusia. Deci de ce sunt amenintari? Avem centrala nucleara. Deci de ce am avea probleme cu curentul electric? Afara din guvern daca mai amenintati cu ceva populatia RO. Nu stiti sa conduceti, afara. Nu gasiti solutii, afara. Pt a gasi rezolvarea problemelor luati salariu. Nu ca sa faceti zilnic constatari si sa va dati cu parerea zilnic contradictoriu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Claudia Redei a fost stra-strabunica regelui Charles al Marii Britanii fosta sotie a regelui Angliei George Al cincilea nascuta la un castel din Singeorgiu de Padure in Transilvania judetul Mures.
    Ai auzit ilie?-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Siapai ceare,nea Petre,ai impresia ca ai iubesc mai mult acuma pe soparloi?Iauzi una,falsul rege Mihai o fost ars si ingropat la Curtea de Arges,la fel si falsa regina.Printesa falsaMargareta cu spionul Duda si familionul au primit pe nedrept un milionn de heuroi,plus,plus proprietati si multe alte.Oare cine ai tine in brate si acum?Mihai adulterul o foast casatorit si l_o avut pe Nicolae.Atunci si prin urmare,kkam de unde atatea printese.Multam de provocare.O duminica binecuvantata si gazdutei noastre.Pa,pa.

      Ștergere
  3. Oare ne dorim mai mult pe acest pământ de cat dragostea lui Dumnezeu și Maicuta Domnului?
    Ce minunat doamna Maria
    Se încearcă să se ia partea din vest și cred că Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului nu îngăduie.
    Aici mă refer la Ardealul țării noastre,chiar dacă reușesc o să-l ia înapoi România așa cred..

    RăspundețiȘtergere
  4. Astazi pentru a doua oara in ultimile luni Ciuca Maciuca a pus flori la mormintul lui Avram Iancu la Tebea vazinduse presedinte a primit si huidueli.
    Numai Ciinele Iohannis nu a pus niciodata flori sau coroane lui Avram Iancu si nici nu a dat loc public in Sibiu pentru statuia lui facuta de sibieni si dupa 6 ani in custodia Primariei a ajuns eczilata in unitatea militara de pe Calea Dumbravii unde nu o pot vedea nici sibienii care au donat bani pentru ea.
    Cum nu punea nici la sediul consiliului dirigent al Marii Uniri al Transilvaniei de pe strada Nicolae Balcescu linga casa sa furata din centrul Sibiului carora apoi cu PNL Evreiesc le -a si demontat statuile de linga Sala Unirii din Alba Iulia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Azi la Tebea inainte de a vorbi Ciuca a fost un mesaj de la Iohannis cel ce altadata spunea-Ce atitea sarbatoriri cu Avram Iancu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cutremur 7,8 in Papua noua Guinee cu teplici in cealalta parte a lumii azi in romania mai multe cutremure din care unul de 4 inofensiv la adincime-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Marea Neagră va seca!? Războiul continuă si se muta pe mare. Nucleara va fi folosita la final. Totul va fi afectat. Rugaciunea va putea opri catastrofa. Totul depinde de noi

    RăspundețiȘtergere
  8. Acum pe Tv Gigi Becali-Usr e Diavolul romanesc inclusiv contra crestinismului ,e …neomarxismul dracii.au mentalitate satanica nu-i mai votati mai-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. George Simion-La Mintia nu e o privatizare e o vinzare pentru a cumpara energie de la Pech-Ungaria si mai e un nod important in transportul energiei
    .Facem opozitie la acest regim care va da o suta cu o mina si ia de zeci de ori la Facturi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Tot Simion -E o lupta intre Globalism care e satanism anticrestin si Suveranism care va invinge in Italia la alegeri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. iata ca azi 11 sept 2 seisme dintre care cel de la 19:08 de 4, 2- in Asia si Pacific sunt mai mereu-pe cercul de foc

    RăspundețiȘtergere
  12. nu mai pot tarile din vest si americanii veniti la noi de teama noastra! ne bombardeaza zilnic cu ameintari de tot felul si cei slsbi de inger se tem de viata lor- ce-i drept cand vin facturile si hrana scumpa cam greu de noi

    RăspundețiȘtergere