duminică, 4 septembrie 2022

MAICA LUI DUMNEZEU NE-A AJUTAT CA SA ADUCEM ACASA IN SFANTA TROITA, MARMURA CU ISTORICUL DIVIN AL SFINTEI TROITE!

                                                            Prieteni dragi, 


Cu ajutorul de nepretuit al Maicii Lui Dumnezeu,Placa din marmura cu Istoricul Sfintei Troite cu Hramul MAICII DOMNULUI - POTRIUL NESECAT si al SFINTILOR VOIEVOZI si  ARHANGHELI MIHAIL si GAVRIIL , a ajuns ACASA in siguranta.

V-am dezvaluit doar cateva randuri si fireste fotografiile gravate in marmura cu Hramul sfintei Troite si cu Troita sfanta.

Urmand ca restul randurilor graite din Cerul Sfant ,sa le decoperim atunci cand, va fi asezata in sfanta Troita pe peretele din interior,pe un suport solid special confectionat pentru Placa de marmura care cantareste circa 50 kg!

Dupa ce vom face si aceasta lucrare,Parintele Paroh va savarsi Slujba de Agheasma mica si o va sfinti,timp in care,va citi si toate Pomelnicele primite de la voi dragii mei!

Multumiri din inima si din suflet,din partea mea,pentru voi toti cei care ati contribuit si veti mai contribui la aceasta LUCRAREA DIVINA venita din Cerul Sfant,chiar de la MAICA LUI DUMNEZEU.Sunteti in Rugaciunile mele,atat voi cat si cei dragi voua, prin Pomelnicele pe care mi le-ati trimis ,cat si, prin sfanta Candeluta cu ulei sfant ,care arde zi si noapte in sfanta Troita,pentru voi dragilor,pentru cei dragi din mijlocul vostru si pentru cei plecati la Ceruri din mijlocul vostru!

Iata cum arata:

.

Nu-i asa dragii mei, ca este Divin de frumoasa?
Cand o vom descoperi toata,veti vedea si veti simti cu inima si cu sufletul,ca si randurile gravate in marmura,sunt cu adevarat veenite de la MAICA LUI DUMNEZEU,de la DUHUL SFANT,imi graieste chiar acum un glas in dreapta mea, chiar in acest moment si-mi spune asa:
"Cuvintele scrise(gravate) in marmura,sunt venite din Cer de la DUHUL SFANT, si de la Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu,Pururea Prea Curata Fecioara Maria!"

Vedeti dragilor, nimic nu scriu de la mine! Tot ce scriu erste numai de la DUHUL SFANT si de la MAICUTA DOMNULUI.

Haideti sa ne bucuram inima si sufletul,si sa multumim MAICII LUI DUMNEZEU si DUHULUI SFAANT ca ne- ajutat sa ducem la desavarsire aceasta LUCRARE dumnezeiasca!

Sa maai aveem insa,putina rabdare,ca sa o punem pe un suport solid de termopan,pe peretele din stanga,cum intram in SFANTA TROITA.Am vorbit deja cu baietii profesionisti care au facut Sfanta Troita din termopan alb,si vor veni maine,luni 5 septembrie 2022, ca sa vada despre ce e vorba si ce au de facut,sa ne sfatuim ca totul sa fie in siguranta si dupa VOIA DUHULUI SFANT si MAICII LUI DUMNEZEU.Vom acoperi cam 2 /3 din ferestrele din stanga,cu material alb din termopan,pe care ,vom pune placa din marmura.Cat ne va costa,vom vedea si atat vom da,numai ca sa fie asezata la LOCUL sfant!

Sa fiti ocrotiti dragilor si binecuvantati in fiecare clipa a vietii voastre, impreuna cu toti cei dragi inimii voastre,ca ati facut posibil ca aceasta SFANTA TROITA sa fie ridicata dupa VOIA MAICII LUI DUMNEEZEU si a DUHULUI SFANT si totodata,sa fie infrumusetata divin de frumos!Va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca pe toti, si va asigur ca sfanta Candela cu ulei sfintit va arde pentru fiecare dintre voi cei care ati ajutat la infiintarea Sfintei Troite si pentru cei dragi voua,pentru toti cei care ati indragit acest BLOG DUMNEZEU  EXISTA MARTURII si il cititi cu atat mare drag si cu atat evlavie la MAICA LUI DUMNEZEU cu Sfintii SAI,la PREA SFANTA TREIME!

Pentru cei care nu ati citit panaa acum,iata mai jos,articolele din urma cu Sfanta Troita:


MAICA DOMNULUI VA ADUCE ACASA MARMURA SFINTEI SALE TROITE ! MAI AVEM NEVOIE DE AJUTOR !


.
Prieteni dragi, 

Gata, MAICA DOMNULUI si SFINTII ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL cu ajutorul nostru al tuturor, celor care O iubim si Ii iubim, va aduce in SFANTA Sa TROITA Facatoare de MINUNI, Marmura alba si divin gravata, in care, va veti regasi sufleteste ,fiecare dintre voi dragilor, cei care ati ajutat la ridicarea Sfintei Troite,la Sfintirea si la infrumsetarea ei .
Mai avem nevoie de ajutor dragilor, pentru a achita diferenta de 2700 lei ,dar si pentru transportul in particular pana la Iasi si inapoi acasa la Tecuci.In total circa 4000 lei.
Apoi, voi vorbi cu firma care a facut Sfanta Troita din termopan, pentru a crea un suport solid din termopan alb, suport care sa fie prins pe peretele din stanga Sfintei Troite la interior, si care, va sustine Placa din Marmura de 1 metru pe 1 metru,astfel incat,nimic sa nu o atinga de jos sau sa fie pusa in pericol.
Dar mai intai ,sa o vedem adusa acasa,acasa la SFANTA TROITA a MAICII LUI DUMNEZEU si a SFINTILOR ARHANGHELI MIHAI si GAVRIIL!
Fara niico indoiala dragii mei, Maica Domnului ne va indruma si ne va ajuta pas cu pas. 
Cand totul va fi gata, (in final depinde de firma de termopane ca sa ne-o fixeze in perete la interior)vom chema pe PARINTELE PAROH ca sa o sfinteasca si sa savarseasca Slujba de Aghiasma Mica ,Slujba sfanta in care, se vor citi toate POMELNICELE de la voi dragilor, de la voi cei care ati ajutat ca SFANTA TROITA a MAICII LUI DUMNEZEU -POTIRUL NESECAT, sa straluceasca si pe pamant si in Cer!
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI si SFINTII ARHANGHELI MIHAI si GAVRIIL sa va ocroteasca si sa va binecuvinteze pe toti dragilor ,si pe toti cei dragi si scumpi inimii voastre. 
Fara ajutorul vostru prieteni,ajutor venit din inima si din sufletul vostru,SFANTA TROITA a MAICII DOMNULUI - POTIRUL NESECAT si a SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL si GAVRIIL nu ar fi existat azi.
Nici nu va puteti inchipui dragii mei, cate suflete se opresc zi si noapte, si se inchina in fata Sfintei Troite  la care ,fiecare dintre voi ati pus cate o caramida cat de mica.
DARUL vostru Divin pentru SAFNTA TROITA dragii mei,sa se intoarca la voi prin izvor nesecat de sanatate,de bucurii si impliniri sufletesti, alaturi de cei dragi si scumpi inimii voastre. 
Iata cum putem sa ajutam ca SFANTA TROITA sa straluceasca din nou,asa dupa Voia Maicii Lui Dumnezeu: 

RAIFFEISEN BANK :
      Maria Ghiorghiu 

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Telefonul unic, la care doar eu raspund si nimeni altcineva este: 

0747226236 !


Cu dragoste si cu recunostinta,Maria.


Iata mai jos,articolele din zilele trecute:


                                    Dragii mei, 

FIRMA care ne-a gravat atat de frumos PLACA de MARMURA cu Istoricul Sfintei Troite va reface din nou Placa de Marmura, dar intre timp ,marmura s-a scumpit enorm de mult si va iesi putin mai mare ,adica de 1 metru pe 1 metru,fata de 1 metru pe 0,80 metri cat a fost prima oara deoarece am mai adaugat cateva randuri si o poza colorata cu Sfanta Troita ,pe langa celelalte doua cu MAICA DOMNULUI -POTIRUL NESECAT si cu SFINTII ARHANGHELI MIHAIL si GAVRIIL.Aceasta sittuatie ne mai aduc niste costuri suplimentare, avand in vedere si drumul de la TECUCI la IASI,pentru a o transporta in siguranta,apoi sfintirea acestei Placi de Marmura de catre Parintele Paroh.Toate Pomelnicele pe care le-am primit de la voi dragilor, toate au fost citite de PARINTELE la Sfant si dumnezeiasca Litrurghie,din ziua sfanta a Adormirii Maicii Domnului!

    Le-am luat acasa, iar cand vom sfinti Placa de Marmura si facem si Aghiazma mica la Sfanta Troita in acelasi timp(voi filma totul)Parintele le va citi din nou toate POMELNICELE de la voi, atat pentru cei dragi in viata,cat si pentru cei adormiti.

Costurile suplimentare  ar fi cu aproximatie ,in jur de 4000 lei !Maica Domnului si Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil,ne vor ajuta ca s-o refacem si sa ne recuperam si paguba!

Telefonul unic, la care doar eu raspund si nimeni altcineva este: 

0747226236 !

RAIFFEISEN BANK :
      Maria Ghiorghiu 
 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Sa ne rugam ca Maica Domnului si Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil,sa ne faca dreptate!

Cu dragoste si cu iubire si credinta,sunt sigura ca noi toti vom aduna aceasta suma, pentru ca la 8 SEPTEMBRIE Sfanta troita a Maicii Domnului  sa straluceasca in LUMINA SA si in LUMINA DUHULUI SFANT!

Iata mai jos,ceea ce ni s-a intamplat!Dar,stiu ca nimic nu e intamplator! Trebuia sa fie totul numai dupa VOIA MAICII LUI DUMNEZEU,trebuia sa mai completez ceva ce nu era pe prima marmura care s-a spart.

                       

                               Dragii mei, 

Placa de marmura pentru Sfanta Troita, a ajuns sparta! Firma(NEMO EXPRES ) care a transportat-o în condiții improprii, nu vrea sa o deconteze,chiar daca Placa de marmura era asigurata. .Cei care au lucrat cu atâta dragoste la aceasta divina Placa de marmura a Sfintei Troite a Maicii Domnului, vor da în judecata Firma de curierat!Eu am achitat-o, dar nu stiu când vom recupera toti banii.Maica Domnului ne va ajuta! Oamenii care chiar au muncit la aceasta frumoasa placa de marmura a Sfintei Troite,mi-au spus ca ma vor despagubi mai inainte ca sa astept un rezultat al Procesului in Justitie ,ce va fi intentat FIRMEI NEMO EXPRES! Coletul era asigurat ca valoare si scria si fragil.Firma transportatoare stia foarte bine ca e FRAGIL.Placa de marmura a fost ambalata foarte bine, conform cerintelor NEMO EXPRES! Si totusi ,refuza sa achite paguba celor care au lucrat la PLACA de marmura a Sfintei Troite,carora eu le-am trimis toti banutii si care, au angajat deja un Avocat care sa-i apere in instanta!Doamne ajuta ca sa ne recuperam banutii si sa facem alta! Cu siguranta NEMO EXPRES, nu stie ca acest Blog este al Lui Dumnezeu si al Maicii Domnului, iar aceasta reclama negativa,le atinge reputatia si vor pierde mai mult.Dupa fapta si rasplata!

Multumiri si multa recunostinta si pretuire,pentru voi toti cei care ati participat din toata inima si din tot sufletul pentru ca aceasta Placa din marmura sa se regaseasca in Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu-POTIRUL NESECAT si a Sfintilor Voievozi si Arhangheli Mihail si Gavriil! Din pacate, mai intarziem pana cand ne vom recupera banii.NEMO EXPRES Firma de curierat,trebuie sa plateasca paguba,daca va fi gasita vinovata, si este,conform celor spuse de firma care a gravat Placa de marmura!

.
Maica Domnului si Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil,ne vor ajuta ca s-o refacem si sa ne recuperam si paguba!

RAIFFEISEN BANK :
      Maria Ghiorghiu 
 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Sa ne rugam ca Maica Domnului si Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil,sa ne faca dreptate!Cu dragoste, Maria.

12 comentarii:

  1. Incendiu de la circuitul electric la o anexa de 600 mp plina cu lemne si carbuni pentru iarna la o manastire din judetul Arges-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mișcările sindicale revin în forță.
    Protestele mult asteptate si prezise de ghicitori cand!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și la care ghicitori te referi ? Lasă vrăjeala și așteaptă pînă în iarnă.

      Ștergere
    2. Anonim4 septembrie 2022, 22:52...ghici?

      Ștergere
    3. Prima miscare sociala incepe in Bucuresti prin Protestul din 2 octombtie la ors 14 in Piata Universitstii organizat de AUR-craciun.

      Ștergere
  3. de ce este acoperita placa cu flori?-este interzis sa aflam cine este donatorul?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Placa este acoperita cu flori,ca sa nu dezvaluim inca,randurile scrise, pana nu o asezam in Sfanta Troiota si va fi sfintita.Nu exista un singur DONATOR,ci sunt foarte multi Donatori din lumea intreaga.

      Ștergere
  4. Cred că am descifrat trînbița 2 și 3 din apocalisă cap 8. Trînbița 3 a fost la Cenobîl și a 2-a cred că a fost la Americani. Explicația pt trîmb 3 e cam lungă așa că intrați la mine pe blog și citiți, dacă îi dă drumul la link tanti proprietăreasa de la blogul ăsta.
    https://ciceronelichi.blogspot.com/2022/08/apocalipsa-este-in-desfacere-pecetile.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Slavă Lui Dumnezeu doamna Maria 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  6. Cutremur devastator de 6,8 in China in zona unui mare oras cu 21 milioane chinezi inchisi in case de carantinaCovid.
    Pina acum au raportat 21 de morti -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. https://youtu.be/qETLgReHr2g

    RăspundețiȘtergere
  8. asteptam imaginea cu placa de marmora

    RăspundețiȘtergere