miercuri, 14 septembrie 2022

INCEPE REVOLUTIA NOUA!

                                     14 Septembrie 2022,ora 1,11!

                                             Dragii mei, 


In aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:

                 "Incepe Revolutia noua!

Adevarata noua Revolutie,incepe!"

Iata dragilor, inca un Mesaj divin,care ne previne ca va incepe noua Revolutie.

Mesajele cu si despre Revolutia noua,despre Adevarata Noua Revolutie se intensifica.

Iata si Mesajul pe care l-am scris de curand:

.

       

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

.


                                     12 Septembrie 2022,ora 22,30 !

                                           Dragii mei, 

Dupa cum vedem cu totii,se inmultesc Mesajele cu si despre Adevarata Noua Revolutie.Aceasta inseramna dragii mei, ca Revolutia cea adevarata,bate la usa Statului roman, bate la usa politicienilor si a partidelor,le spune: vin,vin si sunt foarte aproape.

Dar oare,au ei ochi ca sa vada si urechi ca s-auda?

Categoric nu au! Ci ii vor lua total prin surprindere si nu vor sti ce se intampla cu ei, si cu functiile care i-au tinut bine de scaune.

Vine Adevarata Noua Revolutie si va rasturna toate fotoliile ce pareau a nu mai fi rasturnate niciodata.

Iata ce spune un glas, in timp ce eu ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului cu Sfintii Sai.

Citez:

                  "Steaua Adevaratei noii Revolutii!

               Aceasta este Steaua Revolutiei!

               Adevarata noua Revolutie ,este!"

Dragii mei, si chiar mi s-a aratat intr-o fractiune de secunda,o Stea ce se asemana tare mult cu o floare,dar nu as putea ca s-o descriu corect,deoarece, nu am apucat ca s-o memorez, s-o vad clar. Si-atunci,pentru a nu gresi, nu o voi descrie de la mine, nici macar cu aproximatie.Cert este faptul ca, atunci cand Adevarata Noua Revolutie va izbucni, va lua amploare in toata Romania, aceasta va avea un semn distinctiv,un semn ce va ramane in Istoria Romaniei,adica,o Stea anume, o Stea pe care o vom cunoaste clar cu totii,la momentul respectiv.Asa precum Romania are un Drapel,iar acesta este rosu,galben si albastru,tot la fel, Adevarata Noua Revolutie va avea o Stea anume, o Stea pe care,atunci cand o vom vedea si revedea,ne va aminti de Adevarata Noua Revolutie.

Dragilor, stiu ca ceea ce voi cititi acum pe Blogul Lui Dumnezeu,vi se pare o poveste sau ceva indepartat.Dar nu e deloc asa!

Veti vedea ca, toate se vor implini asa precum mi s-a grait mie de la Duhul Cel Prea Sfant.

Noi sa ramanem statornici in Credinta si in Iubire fata de Aproapele, si niciodata sa nu deznadajduim oricat de greu ne-ar fi.

Cu dragoste,Maria.

31 de comentarii:

  1. E doar o forma de a spune Revolutia Noua,de fapt Lupta Continua.
    Lupta pentru Romania pierduta prin Lovitura de Stat data de Casta Evreiasca romanilor si Revolutiei tinerilor de batrinii bolsevici evrei Iliescu,Brucan,Militaru Birladeanu ,Magureanu-Astalos,Banda celor cinci care pentru asta au omorit peste 1000 de tineri romani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot banda asta a Castei Evreiesti bolsevici au omorit dupa 1945 toata Elita Romaniei in zeci de puscari ca Sighetul Marmatiei,Aiud,Rimnicu Sarat,Pitesti.
      Printre cei Asasinati in inchisori marii fauritori ai Unirii care in mod simbolic au fost asasinati acum a doua oara de Iohannis si PNL Evreiesc prin demontatea statuilor lor de la sala Unirii din Alba Iulia.
      Singurul scapat a fost Vaida Voivod care a fost cel care a citit declaratia de separare a Transilvaniei in Parlamentul de la Budapesta si care are o statuie la cimitirul la biserica Trei Brazi din Sibiu unde este inmormintat dupa ce e singurul care nu a fost arestat de comunisti si a murit de moarte naturala in Sibiu,el avind si o statuie linga toaleta din parcul ASTRA pe strada centrala Nicolae Balcescu unde e si casa Renumita Furata de Iohannis-craciun.

      Ștergere
  2. Fie roata si patrata tot se-nvirte ea odata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ajuta, Prea Sfânta Treime miluiește-ne pe noi! 🙏❤️

    RăspundețiȘtergere
  4. Putin fericit , doreste sa se ia cu Xi Sationping.Ii place tandretea lui si mai ales cum zambeste...
    Mai Nea Petre ,asta e motivul pt. care vor iesi rusii in strada: Putin a luat-o razna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vor iesii cu Revolutia Ilie si rusii la ei acasa dar mai tirziu dupa romani ,asa spun alte prorociri de pe internet/craciun.

      Ștergere
    2. Nea Petre,io nu o sa scriu niciodata ca Putin a luat_o razna.O scris altul.

      Ștergere
    3. Mai nea Petre io cred ca altul a luat_o razna .Cica e unu Xi Sationping care are pofte la Putin. Cica ii plac barbatii scunzi si timizi.Cred ca Putin e si scund si timid.Acum cred ca e si criminal ,dar asta e alta discutie.
      A ,mai e ceva ,mai nea Petre , io cred ca sunt putin nostalgic si romantic dupa vremurile de alta data.

      Ștergere
  5. Rusia suspecta de finantarea de partide in Ue si organizarea de Protestele din Praga,Franta ,Italia si slte tari ultimul care a avut loc la Chisinau cerea demisia presedintei Maia Sandu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si huie,usa,uk prin soros nu finanteaza partide in toata lumea?😆

      Ștergere
    2. Bine punctat Ilie ,din cauza asta te plagiaza astia-craciun.

      Ștergere
    3. Finanteaza dar in mod democratic , mai Aliosha 14:45.Rusia a infaptuit crime de razboi prin torturi ,violuri si omoruri.
      E diferenta mare.

      Ștergere
  6. Foarte bine, cu cât mai repede cu atât mai bine !!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. steaua galbena in sase colturi, ca doar EI fac revolutiile in toata lumea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea exista flori in 6 colturi cam toate sint in 5 colturi oricum cauza e saracirea tarii de catre burghezia comunista deci inrgalitati sociale o fac o revolutie de stinga ca a lui Ghevara cel din america latina prietenul lui Castro cu renumita basca-bereta cu steaua rosie-craciun.

      Ștergere
  8. Ma indoiesc sa fie o noua revolutie,numai asa va fi o revoluție adevărata daca va fi un motiv intemeiat bazat pe fapte reale,este suficient sa se aprinda scinteia in oameni numai asa va fi o flacăra mare de foc care va fi imposibil de stins.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce motive intemeiate mai vrei decit distrugerea intregii economii a Romaniei in primul rind prin inflatie a celor cum au fost Tractorul,Aro ,-Steagul Rosu care aveau ciclul lung de fabricatie si nu au putut rezista inflatiei Programate prin evreul Isarescu et company doar pentru a putea acolitii lor sa cumpere cu preturile vechi dar bani devalorizati la pret de nimic spuma Economiei cu hoteluri,statiuni etc.
      Ceausescu a fost impuscat de Banda evreiasca bolsevica pentru lucruri mult mai mici facute-craciun.

      Ștergere
    2. 14 .37,SI CAM CE SCANTEIE MAI MARE ITI TREBUIE TIE ,CAND POPORUL ESTE BATJOCORIT ,VANDUT LA BUCATA DE ACESTI GUVERNANTI ,CARE AU INTERES SA TRAIASCA SA INMULTEASCA BANII CU MILIARDELE SI TU ABIA SA TRAIESTI DE AZI PE MAINE.ORI AI CAPUL IN PUNGA ORI ESTI UNUL DINTRE EI ,,,ACOPERIT PE AICI ...SECURIST POATE INFILTRAT INTRE NOI,HAI DUTE LA SOMN ORA COPIILOR A TRECUT.DOAMNE AJUTA ACEST POPOR INCERCAT DE PREA MULTI BANDITI VANZATORI DE TARA,TRADATORI .AMIN

      Ștergere
  9. Scandal in Germania cu un ONG pe mediu finantat de rusi cu 200 milioane Euro care cu propaganda verde a blocat numeroase proiecte energetice la fel cum la noi au blocat hidrocentralele de pe Jiu si mine de carbuni in plina criza energetica si sociala
    Apropo si pensionarii anunta esirea in strada in Bucuresti pe 2 octombrie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Propaganda verde o fost pornita de la Bruxelles.Rusii au pus taxe pe carbon.Rusii fac preturi astronomice la energie la Viena.Rusii au vandut la ras padurile de la noi.Rusii au vandut resursele energetice de la noi.Rusii au adus tara noastra la deficit de treizeci de miliarde de euro.Rusii ne_au facut sa dam Izraeluli pt.holocaust inchipuit patruzeci de miliarde de euro din imprumuturi.Da,Putin ai de vina ca o luato razna.

      Ștergere
    2. Da Rusia a lichdat toata industria grea a Romaniei si nu au fost putine-craciun.

      Ștergere
    3. Rusii sant cam singurii care nu ne au deranjat, de la atacul din 89 si care si el a fost pt.ca asa si-a dorit poporul.De multi ani sant singurii nostri frati,parerea me

      Ștergere
    4. Mai Ivane 19:54 , rusii sunt criminali si violatori !

      Ștergere
  10. Aglomeratia de la sicriul reginei britanicilor arata ca oamenii tin la valorile comune la traditii si Istorie.
    Numai la noi Alogenii de la conducere ai castei evreiesti incearca sa-i faca pe romanii sa uite traditiile si Istoria pe care o exileaza din manuale precum Iohannis si PNL Evreiesc care demonteaza si exileaza statuile marilor Romani care au Luptat pentru Romania Mare De la Muzeul Unirii din Alba Iulia,ca Avram Iancu de la Sibiu,Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti etc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. UK ARE DOAR TRADITIE DE JAF SI ASUPRIRE REPTILIANA A POPOARELO INGENUNCHIATE.

      Ștergere
  11. sa inceapa- dar cu cine?! ca se santajeaza partidele si politia abia asteapta desi prin munca semenilor iau salarii si nu mici-si sunt nemultumiri si la ei-dar nu se stie daca nu vor fi oameni atacati si afectati fizic

    RăspundețiȘtergere
  12. La viitoarea revolutie are o contributie justitia ineficienta in dosarul Clotildei dar si Nicusor Dan care pentru al doilea an va lasa Bucurestiul fara caldura si apa calda iar curentul rationslizat la 255 kw plus saracia si foametea data de seceta identice cu vremea lui Ceausescu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Numai daca suntem uniți vom câștiga.
    Sper că românii să gândească cu toată inima că de nu suntem uniți vom avea numai de suferit.
    În viața mea am iubit dreptatea și semenii indiferent de credință și nationalitate.
    Judecata este la Dumnezeu,judecată adevărată.
    Este atâta minciună și dezinformare sa bage oamenii în sperieți ce nu sa pomenit vreodată.
    Nimic fără Dumnezeu,sa avem credință 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  14. justitia e corupta pana in maduva oaselor-s-a politizat deja

    RăspundețiȘtergere
  15. pt d-na Masinca- nu e suficient sa iubim dreptatea ca suntem in aceeasi oala cei mai multi- trebuie sa fie si sacrificati cum au fost sf Apostoli

    RăspundețiȘtergere
  16. deocamdata ne incearca seismele in vrancea zilnic!

    RăspundețiȘtergere