vineri, 9 septembrie 2022

ROMÂNIE ,ROMÂNIE , CÂT ESTI DE FRUMOASA !

                           Imagini pentru romania imagini


              "ROMÂNIE,ROMÂNIE, 

           CÂT ESTI  DE FRUMOASA !"

                                 
                                Dragii mei, 

În aceasta dimineata m-a trezit un glas, care spunea asa :
     "Românie,Românie,cât esti de frumoasa !
    Românie,Românie,cât esti de frumoasa !"
După care, glasul dispare.
                         Imagini pentru HARTA ROMANIEI        .

Cu adeavarat dragilor, Romania este o Tara frumoasa si binecuvantata de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului.
Nu este o alta Tara in Lumea intreaga, atat de frumoasa si ocrotita de Divinitate,precum este România zilelor noastre.

      Imagine similară       Imagini pentru romania imagini   .
România fratilor, va fi si mai frumoasa atunci cand, MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS va veni in NOUL SĂU IERUSALIM ,numit Romania Adevarului Duhului Sfant.

Imagini pentru romania imaginiImagini pentru romania imagini.
Romania dragii mei, va deveni al Doilea Nou Ierusalim ,si astfel, va fi incununata atat in Cer cat si pe Pămant, de PREA SFANTA TREIME si de MAICA PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA.
Imagini pentru romania imagini.
ROMANIA este deja Gradina Maicii Domnului dragii mei, iar CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI care s-a ridicat in Tara noastra sfanta si aleasa,isi are rolul ei pentru atunci cand, IISUS HRISTOS va veni pe norii Cerului in NOUL SĂU IERUSALIM.
Imagine similară
Sa ne bucuram fratilor, pentru ca avem o Romanie frumoasa si binecuvantata,sa ne bucuram si sa multumim Domnului si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare.
Sa fim buni si milostivi, sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine,si astfel, bucuria ne va fi deplina impreuna cu taria in Credinta noastra ,in Credinta Crestin Ortodoxa ,dar si-n Credinta in care ne-am nascut fiecare.
                                    Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. Marioara surioara,DOMNUTUL NOSTRU,IISUS,CAND O FOST FECIOR CA LA SAISPREZECE ANI O CUTREIERAT TARA ROMANEASCA PE JOS SI CALARE PE UN CAL ALB TIMP DE 777De ZILE,IMPREUNA CU DOI LUPTATORI ESENIENI.TARA ROMANEASCA IO FOST FAGADUITA DE TATAL CERESC DE LA NASTEREA SA.ESTE TARA DE ORIGINE A PREASFINTEI MAICII SALE FECIOARA ESENIANCA,DIN NEAMUL PLECAT DE PE ACESTE MELEAGURI DE GURA DE RAI.

    RăspundețiȘtergere
  2. De aceia toți o vor....
    Iar noi din păcate avem parte de conducători sataniști care acționează împotriva propriului popor....
    Rușine lor!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fostul presedinte al israelului spunea ca va cumpara toata Ungaria Si Romania de aceia au facut fara autorizatii de constructie sinagoga hotel si scoala la Sighetul Marmatiei unde urmaresc si Ucraina si RMoldova in noua Ordine Mondiala unde monarhiile in special cea Britanica le stau in cale si vom vedea ca din cele 14 tari unde era proclamata Elisabeta multe nu il vor mai dori pe Charles posibil ca asta sa fi fost una din cauzele esirii Uk din Ue-craciun.

      Ștergere
    2. IN TARA HARULUI,HARDEAL SUNT MII DE TONE DE AUR PUR IN COLOANE IMENSE IN ZONA ROSIEI MONTANE SI A PIRAMIDEI ROSII DE SUB RETEZAT.ACOLO SE AFLA VARFUL NORDIC AL CRUCII ENERGETICE A PAMANTULUI.CURAND VA FII ACTIVATA,ASTFEL INCAT DOAR ROMANII CREDINCIOSI CU INIMI CURATE VOR PUTEA TRAI PE ACESTE PLAIURI RUPTE DIN RAI.TOATE GUNOAIELE VOR FII INDEPARTATE PENTRU CA NU VOR SUPORTA VIBRATIA INALTA A LOCULUI.CEI CARE,PRIN EFORT ASIDUU NE VOM CURATA INIMILE,VOM VII CA MOSTENITORI AI SFINTEI TARI ROMANESTI CARE VA FI CONDUSA DE INSUSI IISUS HRISTOS.PA,PA.

      Ștergere
  3. Așa este doamna Maria
    Chiar avem o tara foarte frumoasă și minunată 🙏🙏
    Doamne Ajuta poporului român creștin și lumii întregi sa te cunoască și să te iubească pe Tine Doamne 🙏🙏🌹

    RăspundețiȘtergere