miercuri, 21 septembrie 2022

SFANTA TROITA A MAICII LUI DUMNEZEU - IZVORUL NESECAT SI A SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL,ACUM ESTE DUPA DORINTA MAICII DOMNULUI !

  .


                                           

                                  Prieteni dragi,

Totul este asa precum a fost si este Voia Lui Dumnezeu si a Maicii Prea Curatei Fecioare Maria. 

Placa de marmura cu istoricul Sfintei Troite,este asezata definitiv la locul ei.

Au venit profesionistii de la termopane si au construit ceva special tot din termopan,ca sa tina fara probleme cel 50 kg a placii.

Totul a costat aprox.1500 lei! 

Urmeaza sa vorbesc cu Parintele sa vina sa savarseasca Slujba Aghezmei mici si sa o sfintim,Parintele va citi si Pomelnicele toate de la voi dragilor. Voi filma cateva minute din prea fericitul Eveniment ,apoi voi filma si placa de marmura,tot interiorul Sfintei Troite,ca sa vedeti dragilor cum cu ajutorul vostru divin, SFANTA TROITA a MAICII Lui DUMNEZEU are absolut tot ce-i trebuie acum. 

Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va binecuvinteze prieteni dragi si sa va ocroteasca atat pe voi cat si pe cei dragi voua. 

Oricand simtiti in sufletul vostru ca doriti ca sa dati un Pomelnic la Sfanta Biserica si nu puteti ca sunteti departe, ma puteti suna la 0747226236, iar eu cu toata dragostea sufleteasca va voi ajuta ,ca dorinta sufletului vostru sa fie implinita.

Cine poate si doreste ca sa doneze suma pentru rama din termopan a Placii de marmura,o poate face astfel:

 RAIFFEISEN BANK :

      Maria Ghiorghiu 

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Telefonul unic, la care doar eu raspund si nimeni altcineva este: 

0747226236 !
Cu dragoste si cu recunostinta,Maria Ghiorghiu!
Mai jos este articolul anterior!

MAICA LUI DUMNEZEU NE-A AJUTAT CA SA ADUCEM ACASA IN SFANTA TROITA, MARMURA CU ISTORICUL DIVIN AL SFINTEI TROITE! !

 

                                                   Prieteni dragi, 


Cu ajutorul de nepretuit al Maicii Lui Dumnezeu,Placa din marmura cu Istoricul Sfintei Troite cu Hramul MAICII DOMNULUI - POTRIUL NESECAT si al SFINTILOR VOIEVOZI si  ARHANGHELI MIHAIL si GAVRIIL , a ajuns ACASA in siguranta.

V-am dezvaluit doar cateva randuri si fireste fotografiile gravate in marmura cu Hramul sfintei Troite si cu Troita sfanta.

Urmand ca restul randurilor graite din Cerul Sfant ,sa le decoperim atunci cand, va fi asezata in sfanta Troita pe peretele din interior,pe un suport solid special confectionat pentru Placa de marmura care cantareste circa 50 kg!

Dupa ce vom face si aceasta lucrare,Parintele Paroh va savarsi Slujba de Agheasma mica si o va sfinti,timp in care,va citi si toate Pomelnicele primite de la voi dragii mei!

Multumiri din inima si din suflet,din partea mea,pentru voi toti cei care ati contribuit si veti mai contribui la aceasta LUCRAREA DIVINA venita din Cerul Sfant,chiar de la MAICA LUI DUMNEZEU.Sunteti in Rugaciunile mele,atat voi cat si cei dragi voua, prin Pomelnicele pe care mi le-ati trimis ,cat si, prin sfanta Candeluta cu ulei sfant ,care arde zi si noapte in sfanta Troita,pentru voi dragilor,pentru cei dragi din mijlocul vostru si pentru cei plecati la Ceruri din mijlocul vostru!

Iata cum arata:

.

Nu-i asa dragii mei, ca este Divin de frumoasa?
Cand o vom descoperi toata,veti vedea si veti simti cu inima si cu sufletul,ca si randurile gravate in marmura,sunt cu adevarat veenite de la MAICA LUI DUMNEZEU,de la DUHUL SFANT,imi graieste chiar acum un glas in dreapta mea, chiar in acest moment si-mi spune asa:
"Cuvintele scrise(gravate) in marmura,sunt venite din Cer de la DUHUL SFANT, si de la Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu,Pururea Prea Curata Fecioara Maria!"

Vedeti dragilor, nimic nu scriu de la mine! Tot ce scriu erste numai de la DUHUL SFANT si de la MAICUTA DOMNULUI.

Haideti sa ne bucuram inima si sufletul,si sa multumim MAICII LUI DUMNEZEU si DUHULUI SFAANT ca ne- ajutat sa ducem la desavarsire aceasta LUCRARE dumnezeiasca!

Sa maai aveem insa,putina rabdare,ca sa o punem pe un suport solid de termopan,pe peretele din stanga,cum intram in SFANTA TROITA.Am vorbit deja cu baietii profesionisti care au facut Sfanta Troita din termopan alb,si vor veni maine,luni 5 septembrie 2022, ca sa vada despre ce e vorba si ce au de facut,sa ne sfatuim ca totul sa fie in siguranta si dupa VOIA DUHULUI SFANT si MAICII LUI DUMNEZEU.Vom acoperi cam 2 /3 din ferestrele din stanga,cu material alb din termopan,pe care ,vom pune placa din marmura.Cat ne va costa,vom vedea si atat vom da,numai ca sa fie asezata la LOCUL sfant!

Sa fiti ocrotiti dragilor si binecuvantati in fiecare clipa a vietii voastre, impreuna cu toti cei dragi inimii voastre,ca ati facut posibil ca aceasta SFANTA TROITA sa fie ridicata dupa VOIA MAICII LUI DUMNEEZEU si a DUHULUI SFANT si totodata,sa fie infrumusetata divin de frumos!Va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca pe toti, si va asigur ca sfanta Candela cu ulei sfintit va arde pentru fiecare dintre voi cei care ati ajutat la infiintarea Sfintei Troite si pentru cei dragi voua,pentru toti cei care ati indragit acest BLOG DUMNEZEU  EXISTA MARTURII si il cititi cu atat mare drag si cu atat evlavie la MAICA LUI DUMNEZEU cu Sfintii SAI,la PREA SFANTA TREIME!

Pentru cei care nu ati citit panaa acum,iata mai jos,articolele din urma cu Sfanta Troita:


MAICA DOMNULUI VA ADUCE ACASA MARMURA SFINTEI SALE TROITE ! MAI AVEM NEVOIE DE AJUTOR !


.
Prieteni dragi, 

Gata, MAICA DOMNULUI si SFINTII ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL cu ajutorul nostru al tuturor, celor care O iubim si Ii iubim, va aduce in SFANTA Sa TROITA Facatoare de MINUNI, Marmura alba si divin gravata, in care, va veti regasi sufleteste ,fiecare dintre voi dragilor, cei care ati ajutat la ridicarea Sfintei Troite,la Sfintirea si la infrumsetarea ei .
Mai avem nevoie de ajutor dragilor, pentru a achita diferenta de 2700 lei ,dar si pentru transportul in particular pana la Iasi si inapoi acasa la Tecuci.In total circa 4000 lei.
Apoi, voi vorbi cu firma care a facut Sfanta Troita din termopan, pentru a crea un suport solid din termopan alb, suport care sa fie prins pe peretele din stanga Sfintei Troite la interior, si care, va sustine Placa din Marmura de 1 metru pe 1 metru,astfel incat,nimic sa nu o atinga de jos sau sa fie pusa in pericol.
Dar mai intai ,sa o vedem adusa acasa,acasa la SFANTA TROITA a MAICII LUI DUMNEZEU si a SFINTILOR ARHANGHELI MIHAI si GAVRIIL!
Fara niico indoiala dragii mei, Maica Domnului ne va indruma si ne va ajuta pas cu pas. 
Cand totul va fi gata, (in final depinde de firma de termopane ca sa ne-o fixeze in perete la interior)vom chema pe PARINTELE PAROH ca sa o sfinteasca si sa savarseasca Slujba de Aghiasma Mica ,Slujba sfanta in care, se vor citi toate POMELNICELE de la voi dragilor, de la voi cei care ati ajutat ca SFANTA TROITA a MAICII LUI DUMNEZEU -POTIRUL NESECAT, sa straluceasca si pe pamant si in Cer!
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI si SFINTII ARHANGHELI MIHAI si GAVRIIL sa va ocroteasca si sa va binecuvinteze pe toti dragilor ,si pe toti cei dragi si scumpi inimii voastre. 
Fara ajutorul vostru prieteni,ajutor venit din inima si din sufletul vostru,SFANTA TROITA a MAICII DOMNULUI - POTIRUL NESECAT si a SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL si GAVRIIL nu ar fi existat azi.
Nici nu va puteti inchipui dragii mei, cate suflete se opresc zi si noapte, si se inchina in fata Sfintei Troite  la care ,fiecare dintre voi ati pus cate o caramida cat de mica.
DARUL vostru Divin pentru SAFNTA TROITA dragii mei,sa se intoarca la voi prin izvor nesecat de sanatate,de bucurii si impliniri sufletesti, alaturi de cei dragi si scumpi inimii voastre. 
Iata cum putem sa ajutam ca SFANTA TROITA sa straluceasca din nou,asa dupa Voia Maicii Lui Dumnezeu: 

RAIFFEISEN BANK :
      Maria Ghiorghiu 

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Telefonul unic, la care doar eu raspund si nimeni altcineva este: 

0747226236 !


Cu dragoste si cu recunostinta,Maria.

30 de comentarii:

  1. Razboiul se termină numai după ce Rusia scăpa de Putin!?
    Putin aduce iarna mai devreme. Se va folosi de războiul climatologic!? Europa va resimți din plin lipsa gazelor si a combustibililor. Razboiul se va termina odată cu terminarea lui Putin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde ar fi o varianta ca terminarea lui Putin sa aduca si terminarea razboiului dar sint multe variante sa nu duca ,pentru ca spiritul imperial e indoctrinat in mintea rusilor care pot vota oricind unul mai rau decit Putin.
      Totul depinde De cit de mortala va fi lectia primita de rusi in Ucraina cu ajutorul militar al occidentului care pot sa-i tina un timp mai scurt sau mai lung pentru ca si China a pus ochii pe Cazastan si Azerbaijan cu bogatiile lor in hidrocarburi-craciun.

      Ștergere
    2. Deja se formeaza o alianta in jurul Ucrainei sustinuta mult de tarile baltice la care daca se adauga Kazastan uzbekistan si alte foste membre sovietice de religie musulmana s-ar putea ca rusilor sa nu le fie prea bine.
      Rusia mai are o atractie in fostele tari ortodoxe slave si din pacate si in RMoldova unde pot aduce din nou razboiul .
      Faptul depinde si de cum va rezolva Ue situatia tarilor sarace din Estul ei si mai ales din peninsula Balcanica-craciun.

      Ștergere
    3. O jumatate de milion de hectare de teren arabil afectate de seceta in Romania la care pentru Ue se adauga si pierderea terenurilor foarte fertile ocupate sau blocate de Rusia in estul Ucrainei candidata la Ue,fapt ce a dus la inflatia in domeniul Alimentar mai ales la Floarea soarelui si pretul mare la ulei fapt ce afecteaza Noua Ordine Alimentara a Ue mai ales in conjunctura schimbarilor Climatice viitoare unde sudul Ue e dezavantajat si va fi expus la O viitoare Desertificare.
      De aceia in razboi miza e mult mai mare, nu se va juca doar soarta Ucrainei ci si poate cea a Uniunii Europene in conditiile Incalzirii Globale-craciun.

      Ștergere
    4. Dolarul Creste creste depasind valoarea psihologica de 5 lei mai precis peste 5,o1 scumpind materiile prime mai ales Titeiul si facind presiune mai mare pe inflatie.
      In timpul asta Romania se imprumuta la cele mai mari Dobinzi dar incapatinata tot refuza reducerea pensiilor, Uriase ale CASTEI Evreiesti fata de cele ale romanilor de rind tot mai oropsiti si nemultumirea creste-craciun.

      Ștergere
    5. Cresc si numarul bombardamentelor si exploziilor la centrala Nucleara de la Zaporoje din sudul Ucrainei cea mai mare din Europa si cam aproape de Moldova si Romania vestind si apropierea frontului de Transnistria unde pe Nistru e cel mai mare depozit de minitie conventionala din Lume care daca se vor aprinde va confirma atit protocirea lui Arsenie Boca cit si mesajul doamnei Maria cu Romania arca inconjurata de foc.
      Si este doar o chestiune de timp care ar putea face sa reizbucneasca si conflictul sirbilor in fosta Iugoslavie in special in Bosnia unde dupa modelul lui Putin republica Sirbska vrea independenta deocamdata-craciun.

      Ștergere
    6. Au aparut deja imagini cu rusii mobilizati care i-si iau ramas bun de la familiile ce pling ,urcati in masinile prntru razboiul mamei vitrege Rusia pentru o cauza straina a demnitarilor de la Cremlin care se sustrag dupa cum declara Petcov din nomenclatura lui Putin-craciun.

      Ștergere
    7. In timpul asta Iohannis si prima Doamna huzuresc prin America pe banii romanilor record in Istoria post decembrista, de la o coasta oceanica la alta pina la casele lui… spuse de Basescu ,din Florida-craciun.

      Ștergere
    8. In timpul asta acasa in Romania saracita politicienii parlamentari vin cu o noua Lozinca -Sa fim,doar pentru ei, bogati si cinstiti-sub masca combinarii cu ale alesilor locali care precum Boc spune ca asociatia alesilor locali nu au cerut aceste majorari-craciun.

      Ștergere
    9. Razboiul se va termina cind va dori Biden, punct. Pregatitiva pentru al treilea razboi mondial

      Ștergere
  2. Minunat ! Tot ce se face în cinstea Maicii Domnului este minunat si binecuvântat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Clauza secreta-obicei comunist- a decretului de mobilizare a lui Putin spun ca vor fi mobilizati pina la un milion de oameni nu nu 300 mi cum spunea Soigu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ponta -Germania nationalizeaza distributia gazului,ea e grasa are osinza si rezustenta la cura de slabire
    . Dar noi??-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ponta -Militarul Ciuca nu stie partea economica,e haos ,parlamentarii maresc salarii dam la pisica grasa care se duc cu bani afara la Monaco nu la pisica slaba -pensionarii care da banul in economia din tara la alimente, facturi la energie si farmacie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ponta -nimeni nu a aplicat legea pensiilor,nimeni nu S-a tinut de cuvint,e greu de crezut acum , trebuie vorbit sa le explici oamenilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Urmeaza referendumuri in teritoriile ocupate-eliberate de Rusia.
    Treaba-i simpla nu Voteaza ciolovecul nici pensie sa mamnince nu mai primeste nici de la Ucraina de dincolo de front nici de la Rusia deci Post non-stop de foamete mai ales la orase-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De fapt dupa cum spunea Lenin-Votul nu conteaza ,conteaza cei care numara voturile-
      De aceia au si mobilizat din Rusia ieri un milion de cioloveci precum proceda si Ceausescu la Vot ca si la cules de porimb-craciun.

      Ștergere
    2. Pe timpul lui Ceausescu se spunea-Bine va face.
      Iar acum se spune-Bine ne face-craciun.

      Ștergere
    3. Un roman din Diaspora-90 la suta din romani s-ar intoarce da spun-Dar de ce sa vin sa-si bata joc de mine??-craciun.

      Ștergere
    4. Mie nu mi_o fost rusine la cules de porumb si mai ales la sfecla de zahar.Nici la scoala,nici in armata,atata ca era frig dimineata,da trabuiau adunate.Pa,pa.

      Ștergere
  8. Michel Smith prietenul lui Iohannis-la care a si stat boul pina si-a terminat cu milioane de euro dormitorul prezidential de peste 200 mp la vila Lac 1- a dat lovitura vinde Politiei Romane prin licitatie trucata 600 de BMW- uri in plina criza si la pret de LUX in dauna firmelor auto din Romania ca Ford care puteau vinde masini facute de romani in tara la preturi mult mai ieftine.
    La asta daca mai adaugan pensiile majorate ale parlamentarilor ne dam seama de IPOCRIZIA castei Evreiesti care conduce de 33 de Ani Romania cu pretul singelui a. Peste 1000 de tineri Romani dupa 22 Decembrie 89 si mineriade si a dustrugerii si tocarii economiei Romanesti de Asasinii Economici ai castei conducatoare Evreiesti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si lovitura asta cu cele 600 Bmw-uri ale protejatului Smith al lui Iohannis nu este prima licitatie cu dedicatie,au mai fost multe altele pentru masinile lui prin multe ministere-craciun.

      Ștergere
    2. NEA CRACIUNE,CINE POATE OASE ROADE.UN LOGAN AI UNSPE MII DE EURO.UN BMW SERIA UNU PLEACA DE LA DOUAZECI SI OPT DE MII,DACA MAI PUI SI MENTENANTA AJUNGI LA DE TREI ORI CAT UN LOGAN.CE MAI ATATA.DOISPE MILIOANE DE EURO ARUNCATI PE APA SAMBETEI.

      Ștergere
    3. Am gresit,doar doispe milioane de euro,da ce mai conteaza pe langa vacacineuri.

      Ștergere
  9. Unul pe Tv-Unul singur a inceput acest razboi tot el il poate opri.
    Daca ucrainieni opresc lupta inseamna ca si-au pecetluit soarta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si_au pecetluit_o de pe timpul maidanului.Hai ca nu toti e prosti.😆

      Ștergere
  10. Unul de la Aur pe Realitatea -La noi nu se impusca conducatori romani decit de straini pentru ca a scapat tara de datori sau conducatori Straini-Alogeni care baga tara in Datori-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Minunat doamna Maria 🙏
    Prea Sfântă Născătoare de Dumnezeu milueste-ne pre noi.

    RăspundețiȘtergere