marți, 6 septembrie 2022

EXTRATERESTRII ROZ ,IISUS HRISTOS SI ROMANIA DUHULUI SFANT!


                               .

                        25 Octombrie 2021,ora 14,33 !


                        Dragii mei,


In aceasta dupa amiaza,pe balcon fiind,priveam cu ochii inchisi ,Cerul senin .Voi stiti deja dragilor ,faptul ca,eu asa vad aproape toate Minunile inchizand ochii firesti,in timp ce Dumnezeu mi-i deschide pe cei sufletesti.

.
Si astfel,imi apare in fata ochilor inchisi,un prieten,un extraterestru roz la chip si la trup.
Ii vedeam capul,chipul si gatul care se miscau in toate partile.
Vazandu-l cum ma privea fix,l-am dojenit in sinea mea asa:
"Cand aveti de gand ca sa salvati Romania?
Cand aveti de gand ca sa faceti ceva si sa dispara Pandemia?

.
In loc de raspuns,langa extraterestru mai vine inca unul, tot roz si stau cu capetele lipite unul de altul,asa precum ar sta la noi doi tineri indragostiti.
.
Apoi, dispar amandoi, iar in locul lor se contureaza HARTA ROMANIEI sfinte.
Dragilor,cei care nu stiti ADEVARUL divin,nu va mai dati cu parerea in ceea ce-i priveste pe Extraterestri.Si aceste fiinte super inteligente,sunt tot CREATIA LUI DUMNEZEU,tot CREATIA DIVINA, imi spune un glas chiar in acest moment.
Acesti EXTRATERESTRII sunt infinit mai credinciosi decat cei care ii contesta si le spun ca sunt diavoli. Daca nu stiti,daca nu ati trait astfel de  Minuni,nu va mai dati cu parerea,caci pacatuiti.
Dar sa revin:

.
HARTA ROMANIEI era fara inscrisuri in ea si avea conturul numai si numai din bobite de aur topit,aur divin.
Interiorul HARTII ROMANIEI era numai din Lumina alba si orbitor de stralucitoare.In inima unei astfel de Romanii,O Forta nevazuta construieste o Inima mare,cu totul din aur si care inima, tinea in mijlocul ei O Sfanta Cruce mare tot din aur,urmata la dreapta ei de alte doua Cruci mai mici si la distanta una de cealalta.
Sfanta Cruce mare si cu tot cu cele doua mai mici,aluneca usor din mijlocul HARTII ROMANIEI cu tot cu Inima in care se aflau,aluneca spre MAREA NEAGRA,pe la CONSTANTA.
Aici,peretii HARTII ROMANIEI se desfac spre stanga si spre dreapta ca o cortina si asa ramane. HARTA ROMANIEI nu mai avea inchisa aceasta parte,ci era direct cu iesire in MAREA NEAGRA.
Dupa ce am ramas fara granita la MARE,vad in inima Romaniei sfinte,pe INSUSI DOMNUL nostru IISUS HRISTOS,MANTUITORUL Lumii,in vesmant alb precum Lumina Invierii Sale, cu parul castaniu si ondulat,lung pana pe umeri si cu ochii blanzi si albastri, precum seninul Cerului Său.

.
Inima din aur care tinea odinioara cele trei Cruci,acum Il cuprinsese pe IISUS HRISTOS pana la gat.
INIMA ROMANIEI sfinte,INIMA din aur divin,primise in ea pe CUVANTUL LUI DUMNEZEU ,pe FIUL PREA CURATEI FECIOARE MARIA ,pe IISUS HRISTOS Fiul Lui Dumnezeu.
ROMANIA DUHULUI SFANT nu mai avea inscrisuri,ci avea o INIMA mare din aur,o INIMA care batea pentru ROMANIA si pentru Poporul roman ales, prin INIMA LUI DUMNEZEU. 
Putin mai sus de INIMA ROMANIEI sfinte, O vedeam pe MAICA DOMNULUI cu Pruncutul IISUS in bratele Sale, imbracata in vesminte rosii catifelate. In jurul MAICII LUI DUMNEZEU erau numai flori, iarba ,pomi infloriti sau cu roade,aceasta era GRADINA RAIULUI!
Dragii mei,sa credem cu toata fiinta noastra in Dumnezeu si in Maicuta Domnului cu toti Sfintii Săi. Sa nu ne-ndoim nicicand de toate cate am scris eu aici de la Duhul Cel Prea Sfant.
Toate cate vi le-am descoperit fratilor, sunt numai din Graiul si din Vointa Lui Dumnezeu  si toate se vor implini la vremea lor.
Sa incercam sa fim mai buni decat suntem in acest moment,sa fim mai milostivi si mai iubitori cu Aproapele nostru.
 Sa ne intarim in Credinta prin Rugaciune fierbinte,prin sfanta Spovedanie si prin a ne invrednici ca sa primim Sfanta si dumnezeiasca Impartasanie ,cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si sangele Domnului nostru IISUS HRISTOS,Caruia I se cuvine toata cinstea,toata slava si inchinarea,Amin!
Cu dragoste,Maria.

13 comentarii:

  1. Un avion privat venit cu o familie din Spania a trecut de Germania pe pilot automat inlinie dreapta pina pe marea Baltica unde dupa terminarea combustibilului a cazut in mare dar nici unul din familie nu au fost gasit in avionul cazut-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cam toate Ozn-urile vazute in ultimii ani sint de dimensiuni mici de 3-4 metri cea ce arata ca undeva aproape au o nava mama mai mare si baze in jurul Pamintului pe care-l tin sub observatie de sute de ani.
    In Romania sint mentionate zeci de observatii incepind cu1517 pe timpul lui Vlad Tepes sau 1595 pe timpul lui Mihai Viteazul ,la 1996 la Certesti cind au fost in jur si 3 extraterestri mici,2007 la Cimpia Turzii,2018 la Gherla ,2021 linga Buzau si 22mai 2022 ora 22 paralel cu autostrada a trecut intre Sibiu si Cisnadie coborit sub un plafon gros de nori vazut de mine cu niste prieteni din masina -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Biserica ortodoxa romana va fi atacata crunt inclusiv de presa romana?! Vad cum oculta mondiala si-a infiltrat oamenii peste tot dandu- se mari credinciosi si vorbind de extraterestrii !? Inclusiv aici pe blog se inoculeaza ideea de extraterestrii. Nu vor invinge fiindcă credința oamenilor este foarte puternică si este Dumnezeu cu ei.

    RăspundețiȘtergere
  4. NII 88 zona secreta ruseasca netrecuta pe harta la 60km nord -Est de Moscova similara zonei 51 americane pentru studierea extraterestrilor si a OZN-urilor , la care se mai adauga baza Nagurcoe in nordul Artic cu secrete militare inclusiv Bombardiere Nucleare unde Rusia are si rezerve mari de resurse de hidrocarburi.
    Avea si doamna Maria un mesaj in care vedea militari care se foloseau de explozii pentru ruperea de ghetari din calota Artica fapt ce arata intensificarea Razboiului Geoclimatic prezentat mult si de generalul Strainu ca faza mai ascunsa din actualul conflict planetar al superputerilor care va accentua cresterea nivelului oceanic folosit ca razboi si mijloc de intimidare dar care va grabi dezastrul planetar fapt care ii alarmeaza si pe extraterestrii care ne tin sub observatie Pamintul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. sa ma iertati dar extraterestrii nu pot fi fratii nostri cat timp au codul genetic diferit -se spune ca sunt inteligenti dar si pamantenii au genii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "...si pământenii au genii"...nu este si cazul tau!

      Ștergere
  6. Era o carte despre extratetestri cu titlul -Semeni intru ratiune- cam asa sint ei fratii nostrii in ratiune dar mult mai evoluati pe scara Istoriei tot asa cum cred ca sint si fiinte facute numai din lumina pe care ne este greu sa le concepem si care se pot plimba si printre noi chiar fara sa le vedem in spectrul nostru vizibil limitat plecat intre ultraviolete si infrarosu .
    Putem spune ca Omul este in mare parte cam Orb pentru ca si lumina care patrunde prin atmosfera este doar o portiune ingusta din spectrul luminii, deci sint multe lucruri pe care omul nu le poate vedea iar locul nostru e limitat pe acest Pamint finit intr-o mare infinita de corpuri cosmice din Univers cu multe posibilitati unde noi sintem cam mici si orbi ne vedem cam eronat pozitia si egocentrici ne credem buricul Pamintului dar din fericire nu sintem pentru ca dupa mintea noastra putina sintem pe punctul de a-l distruge de aceia sintem tinuti sub observatie de altii mai evoluati.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. In Biblie si in cartile lui Enoch scoase de imparatul Constantin din Biblie se vorbeste despre ingerii cazuti din cer care au facut urmasi cu ficele oamenilor renumitii uriasi.
    Asta e motivul pentru care faraonii egipteni prntru putitatea singelui monarhilor se casatoreau intre ei .
    Uriasii considerind ca era un esec si incalcarea legii lui Dumnezeu au fost cosiderati un esec si distrusi prin actiuni gen Sodoma si Gomora dar si altele din zona Pakistanului de astazi in carti vechi indiene Mahtarabata fiind descrise forma acestor Oznuri si extraterestri Anunaki si razboaiele lor,dar ei aveau totusi o compatibilitate genetica cu oamenii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred doamna Maria
    Ce minunat,atât ne-a rămas ,cel mai de preț lucru credinta
    Credința în Dumnezeu și Maicuta Domnului 🙏🌹
    Doamne Ajuta 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  9. pt 9 sept 08:26-de unde stii ce zace in om?- eu m-am referit la geniile lumii!

    RăspundețiȘtergere
  10. Astronomii ucrainieni spun ca pe cer pe linga dronele de lupta a aparut deasupra Ucrainei la 1000 km un mare OzN iar in zonele de lupta multe mai mici de 10-12 metri care majoritatea neutre dar si altele care au distrus tancuri rusesti stavilindu-le ofensiva.
    Ucrainienii au incarcat pe internet multe imagini cu Ozn in actualul razboi in care Ucraina e in contraofensiva linga Harcov si in sud in zona Herson.
    Poate asta e si explicatia Oznurilor vazute si inRomania in ultimul an-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Un OzN de forma rectangulara vazut in 14 aprilie 2022 dupa ora 22 peste orasul Tirnaveni -jud Mures suspectat ca ar fi o drona americana de la Cimpia Turzii dar miscarile in zig zag inclina spre OzN-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Inger rus - Sfantul Otroc Veaceslav - spune foarte clar ca extraterestrii sunt demoni. De asemenea, Sf. Parinte Cleopa si multi alti sfinti au spus despre extraterestrii ca sunt demoni

    RăspundețiȘtergere