marți, 27 septembrie 2022

SOLDATI LA RASARIT CARE FUG SI SE INCHINA !

                                                     

              .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !

                           

                                         26 Septembrie 2022,ora 18,12 !

                                                                 Dragii mei,

In aceasta seara, in timp ce scriam aici pe Blog, vad in timp ce ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,vad un camp la rasarit cu o padure mica, la marginea careia se aflau mai multi soldati in uniforma verde inchis cu ceva desene de culoare maro si negru. Soldatii fugeau,incercau sa se ascunda in paduricea mica. Unul dintre ei a ramas mai in urma si viata lui ii era in pericol.Era un baiat cam la 20 de ani. Vazand ca a fost prins, iar viata sa ii este in pericol, soldatul impreuneaza palmele ca la Rugaciune si implora pe cel ce l-a somat ca sa nu-l impuste.

Doar atat mi s-a aratat.

Prieteni dragi, cred ca despre soldatii rusi este vorba, cred ca vor incerca sa paraseasca campul de lupta, pentru a-si salva viata lor.

Oricum, rusii vor pierde razboiul cu Ucraina.Categoric il vor pierde,dar pana atunci,pacat ca vor mai muri tineri din ambele tabere de lupta.

Sa ne rugam dragilor, pentru ca acest razboi sa ia sfarsit,iar pacea, buna intelegere si linistea intre popoare sa reintre pe fagasul lor normal.

                                                     Cu dragoste,Maria.

34 de comentarii:

  1. Posibil sa cistige Ucraina dupa al treilea razboi mondial dar pina atunci vor fi tocati de rusi se pare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne Ajuta 🙏 doamna Maria
    Doamne Ajuta sa ia sfârșit că nu au câștigat nici rușii nici ucrainenii
    Doamne Ajuta sa fie pace și liniște 🙏

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa ne rugam și pentru unii și pentru alții. Și apoi și pentru politrucii noștrii sa nu mai fure atât de mult

    RăspundețiȘtergere
  4. Rares Bogdan demagogul patriatard pur singe-Europa se va trezi cu balaurul la Use dupa victoria doamnei Giorgia Meloni prima premier a italiei-
    Asa asa zi-i demagogule din cauza astors ca Bogdan demagod sexomarxist sa saturat lumea de astia din PNL Evreiesc-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Statul roman lasa consumatorii romani la mina rechinilor din energie neredpectind legea care spune ca regulatizarea consumului de energie nu poate fi fscuta pentru o prioada mai lunga de 3 luni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt la Canalele de Știri la greu. Ăia care fug sunt fricoșii lumii. Nu poți avea încredere în așa fricoși. Și la noi sunt destui. Dar ăștia sunt fricoși că nu au jucat în viața lor jocuri de comando. Păi cei care se înrolează de plăcere, sunt jucătorii de CounterStrike. De ce nu am și eu vre-o 30 de ani să joc un CounterStrike în realitate ? La înrolat, prima oară se înghesuie jucătorii grei de jocuri comando pe PC.

    RăspundețiȘtergere
  7. Un schelet de urias de 6 metri descoperit in Tara Luanei la Bozioru- Buzau un altul era descoperit intr-o mina din muntii Apuseni dar confiscat de catre Kgb si dus in Urss ca si o parte din tablitele descoperite la Sinaia cu ocazia constructiei castelului Peles de catre Carol al I-ea care fiind de aur cu Scrierea Dacilor a facut gresala sa le topeasca dupa ce le-a turnat in plumb si pastrate neinventariate in muzeu de comunisti multe au disparut dar toate exista fotografiate clandestin si publicate intr-o carte dupa caderea comunismului in 1989-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ucrainienii pot să câștige doar daca până vineri vor recuceri integral cele 4 regiuni.
    De vineri cele 4 regiuni vor deveni parte a Federației Ruse, doamna Maria.
    Orice agresiune împotriva acestor regiuni, din acel moment va fi considerata o declarație de război împotriva Rusiei și tratată că atare.
    Rusia poate mobiliza peste 2 milioane de soldați în 3-4 zile, Ucraina și Occidentul au cam ajuns la limita superioara.
    Din păcate, e foarte posibil ca americanii să creeze un nou conflict sub steag fals în Moldova și să ne bage pe noi în război. In acel moment va începe al treilea război mondial.
    Americanii sunt boala și Raul!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi și Ukraineanul e tot Rus. E ca rep Moldova cu România. Moldoveanul, nui Român ? Deci trebuie să ne luăm teritoriile înapoi, atît noi cît și celelalte țări și după aceea ce va rămîne din Ukraina va fi Ukraina. Cine nu vrea să voteze cu patria mamă ? că nu toți sunt proști să voteze cu actorul ăla care are stăpîni la bruxelles.

      Ștergere
    2. Anonim 18:01 ,,Americanii sunt boala și Raul" (cum scrii tu ) pot să jur că ești rus . UCRAINA A FOST INVADATĂ DE RUȘI NU DE AMERICANI !!!

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Iar vin trolii rusi si posteaza numai neadevaruri.Chiar nu va este rusine sa dati vina pe altii pt. macelul si nenorocirile pe care le-ati facut in Ukraina?!
      Putin este boala si raul ,mai marțafoiule ciolovec.

      Ștergere
  9. Se pare ca soldatii noi rusi deocamdata fug mincind pamintul de pe front-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. D na Maria, din păcate și păcat pt unii care cred ce vad la TV.Imaginile care circula în presa scrisa și televiziunile aservit la ora actuala , cu tinerii care fug de inrolare sunt etnicii noștri romani din ukr și sunt de la sfarsitul lunii martie începutul lunii aprilie anul acesta. Am rude în ukr și știu ce se întâmplă.intradevar ce vi se arata , nu pot nega ....dar nu trageți concluzii în funcție ce va relatează presa mainstream.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa este. La TV a spus că Odesa e la pămînt, că e nenorocire. Intră pe contul ășta și vezi al 2-lea video despre Odesa. Un Român s-a dus de la nord la sud și de la est la vest în Odesa și a făcut filmări. Să intre toți și să vadă că e pe gretis. https://www.facebook.com/Iulian.Gamenti

      Ștergere
    2. Anonim 20:33 (cred ca ești anonimul de la 18:01) ,,tinerii care fug de inrolare sunt etnicii nostrii români " pe cuvantul tău ?!I-ai facut pe toți români fără pic de rusine ! Doar rusii spun .....că nu ei bombardeaza scoli si spitale ,ca nu ei omoara civili , ca nu ei.....

      Ștergere
    3. Manipulare și minciuna! Nimic nu este adevărat din ce relatarea presa din România!

      Ștergere
    4. Anonim 00:06, când ai rude acolo , cam știi ce se întâmplă acolo! Mai ușor cu rusii făcuți criminali! Oooo dar îmi aduc aminte de vorbele unui mare duhovnic al tarii noastre, ne a avertizat ca vom fi manipulați și mințiți cu TV urile din banii noștri! Păcat ca voi, mulți dintre voi chiar credeți ce se relatează la TV. De aproape 3 ani de zile am fost mințiți și manipulați. Iar acum când vi se pune adevărul pe tava ,voi tot în minciuna credeți? Ce păcat: adevărul a ajuns sa fie considerata minciuna și minciuna adevăr! Deschideți ochii oameni buni și depurative urechile!

      Ștergere
  11. Fritman -Romania si R Moldova ar putea fi in planurile lui Putin- bineinteles pe post de meniu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Genetal roman -Cei patru competitori din al doilea razboi mondial Sua ,Uk Rusia si China pot lua masuri pentru deznazificare in baza caruia Rusia poate intevenii si in restul Ucrainei dupa ce va anexa rasaritul Ucrainei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Presa din România sau in traducere liberă demența în stare pură.
    Asistam în aceste zile după festivalul de crize anuntate zilnic , criza energetică, alimentară, monetară etc și a crizei de sănătate mintală.
    Această criză serios vorbind este normală ea fiind întâlnită în general în fața pericolului morții a unui iminent război mondial a unui război nuclear etc.
    Trec peste demența Bruxelleză cu dușurile colective și filtratul pișatului și băutul lui pe post de limonadă ca să-l învingem pe Putin.
    Să ne distram cu demența din presa romanească, scrisă și televizată.
    Pensionarii din România renunță la mâncare și căldură doar pentru a plăti facturile ( din care statul mafiot să se lăfăie)
    În aceast ritm va urma ,,știrea,, cu pensionari cu facturi la curent de 5000 de euro care vor merge în fața parlamentului și vor manifesta cerând facturi mai mari, chiar de 10000 de euro.
    Menestrelul Budigăi care cântă seară de seară măriri de pensii fără număr, fără număr, cică este în pericol. Menestrelul a fost amenințat de o coaliție interstelară pe motiv că vrea să mărească pensiile ,, seniorilor bla,bla,bla,, cândva cu nu știe nici el cât. Și cum se lupta Menestrelul între două plimbări pe mapamond și o icră neagră cu mărirea la sfântu' așteaptă a pensiilor iată că o comisie formată din câteva civilizații extraterestre invidioase pe traiul pauper al pensionarului român i-a pus gând rău Menestrelului Budigăi.
    Manipularile ce umplu presa din România nu depășesc ca nivel intelectual mintea unui copil de 10 ani.
    Chestia este veche în general pentru a își crește popularitatea unii politicieni sau lideri își inventează dușmani imaginari care vor să-i lichideze.
    Ia uitați dragi pensionari cum eu vreau să vă măresc pensiile dar cineva vrea să mă scoată din funcție ca să nu vă mai măresc mizeria .
    Săracul Menestrel cum bântuie el ministerul în loc să se odihnească sub stricta supraveghere a unui doctor psihiatru. Menestrele este greu când propriul tău electorat a început să te înjure în stradă ?
    B.D.

    RăspundețiȘtergere
  14. pai tot spun pe tv ca rusii care nu vor sa fie inrolati fug pe capete- vai de ei daca nu pot fugi

    RăspundețiȘtergere
  15. mai este un pericol cel cu insula Serpilor- care intr-un scenariu sumbru rusii vor detona bomba atomica- ne intrebam care-i scopul?!-se stie -ROMANIA este stat in NATO si americanii sunt la Kogalniceanu- in plus amenintarea tarii , a Ucrainei si rep Moldova etc

    RăspundețiȘtergere
  16. Sua declara ca impreuna cu aliatii lor nu vor recunoaste niciodata teritoriile ocupate de Rusia in Ucraina si nici referendumurile iar ele recunosc dreptul Ucrainei de a lupta contra Rusiei in tot teritoriu Ucrainei inclusiv in cele anexate prin referenduri indiferent sub ce forma-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PAI DA,NEA PETRE,ASTA_I CA IN BASMUL CU ALBA CA ZAPADA.OGLINDA OGLINJIOARA.DAR IN SPATELE OGLINZII NU NE UITAM.PRIZONIERII DATI LA SCHIMB,OARE CUM ARATAU,UNII BINE HRANITI SI CEILALTI SCHILODITI SI SCOPITI DE S_AU SINUCIS DE RUSINE.MAI LAS_O CA MACANE.

      Ștergere
  17. Ce înseamnă -Crăciun - la sfârșit ?!

    RăspundețiȘtergere
  18. Doamna Maria la Italieni au câștigat cei de dreaptă și spun că sunt extremiști,pentru că susțin familia,vă dați seama cum sunt făcuți,vor identitatea și familie nu gen1,gen2
    Pentru asta sunt făcuți extremiști.

    RăspundețiȘtergere
  19. pt Masinca-se stie ca italienii divorteaza greu dar si greu se cununa- pt ca mama si eventualii copii sunt intretinuti toata viata de tata- material vorbind -stiu din surse sigure

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar pe antonia-cantareata o intretine fostul sot italian - Castellano?

      Ștergere
  20. Cred dar eu spun altceva
    Este vb.de cei care își susțin identitatea și familia(femeie și bărbat)
    Sunt făcuți extremiști

    RăspundețiȘtergere
  21. Arsenie Boca a zis că se va oua pe Bucuresti si dvs ati văzut Constanța si Deveselu rase...e clar ce urneaza : dementii din NATO vor ataca pe ruși de pe teritoriu nostru si clar ca raspunsul va fi pe punctele NATO de la noi dinn țară...Nu vă mai uitati la știri că vă influențeaza umpic viziunile. Putin bu accepta Marea Resetare si restul de prostii globaliste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Putin a adus razboiul! El a dat ordinul de atacare a unei tari suverane!El a incalcat ordinea internationala si tratatele !
      Nu mai cautati motive sau nu incercati sa rastalmaciti adevarul.

      Ștergere