luni, 12 septembrie 2022

STEAUA REVOLUTIEI ! ADEVARATA NOUA REVOLUTIE ESTE !

                        

.

       

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

.


                                     12 Septembrie 2022,ora 22,30 !

                                           Dragii mei, 

Dupa cum vedem cu totii,se inmultesc Mesajele cu si despre Adevarata Noua Revolutie.Aceasta inseramna dragii mei, ca Revolutia cea adevarata,bate la usa Statului roman, bate la usa politicienilor si a partidelor,le spune: vin,vin si sunt foarte aproape.

Dar oare,au ei ochi ca sa vada si urechi ca s-auda?

Categoric nu au! Ci ii vor lua total prin surprindere si nu vor sti ce se intampla cu ei, si cu functiile care i-au tinut bine de scaune.

Vine Adevarata Noua Revolutie si va rasturna toate fotoliile ce pareau a nu mai fi rasturnate niciodata.

Iata ce spune un glas, in timp ce eu ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului cu Sfintii Sai.

Citez:

                  "Steaua Adevaratei noii Revolutii!

               Aceasta este Steaua Revolutiei!

               Adevarata noua Revolutie ,este!"

Dragii mei, si chiar mi s-a aratat intr-o fractiune de secunda,o Stea ce se asemana tare mult cu o floare,dar nu as putea ca s-o descriu corect,deoarece, nu am apucat ca s-o memorez, s-o vad clar. Si-atunci,pentru a nu gresi, nu o voi descrie de la mine, nici macar cu aproximatie.Cert este faptul ca, atunci cand Adevarata Noua Revolutie va izbucni, va lua amploare in toata Romania, aceasta va avea un semn distinctiv,un semn ce va ramane in Istoria Romaniei,adica,o Stea anume, o Stea pe care o vom cunoaste clar cu totii,la momentul respectiv.Asa precum Romania are un Drapel,iar acesta este rosu,galben si albastru,tot la fel, Adevarata Noua Revolutie va avea o Stea anume, o Stea pe care,atunci cand o vom vedea si revedea,ne va aminti de Adevarata Noua Revolutie.

Dragilor, stiu ca ceea ce voi cititi acum pe Blogul Lui Dumnezeu,vi se pare o poveste sau ceva indepartat.Dar nu e deloc asa!

Veti vedea ca, toate se vor implini asa precum mi s-a grait mie de la Duhul Cel Prea Sfant.

Noi sa ramanem statornici in Credinta si in Iubire fata de Aproapele, si niciodata sa nu deznadajduim oricat de greu ne-ar fi.

Cu dragoste,Maria.

20 de comentarii:

  1. Poate steaua rosie a comunismului ,desi nu ar fi normal-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Steaua in cinci colturi ,asa sint cam toate florile sau marea majoritatea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Concluzia ar mai fi ca ar conta si culoarea florii daca nu cumva este culoarea galbena-aurie a stelelor-craciun.

      Ștergere
  3. Probabil revolutia va incepe in ajunul Craciunului sau chiar de Craciun (pe Ceausescu l-au impuscat de Craciun, deci karmic si ei si-o vor lua tot de Craciun) atunci cand se incepe a se merge cu Steaua. Totul se plateste identic pe acest pamant. De dreptatea divina nu se scapa.

    RăspundețiȘtergere
  4. O asa zisa revolutie ar fi o nenorocire pentru Romania...Situatia din Ucraina arata riscuri mari pentru asemenea miscari de masa. Vor apare probleme internationale daca situatia interna se va complica,se va pune problema recunoasterii unui eventual nou regim,din moment ce actuala putere este rezultatul unor alegeri democratice . Din experienta evenimentelor din decembrie 1989,vedem cat de greu s-au stabilizat noile structuri de putere si cu cate framantari si abuzuri .Da , protestele legale sunt acceptate in democratie, dar o revolutie cu eventuale schimbari radicale sa le zicem, ar fi o catastrifa....E doar o parere

    RăspundețiȘtergere
  5. Depinde cate petale / colturi avea steaua....

    RăspundețiȘtergere
  6. La urma urmei,daca ar fi dupa Sf Scriptura orice putere pe pamant este de la Dumnezeu , iar noi trebuie sa fim supusi puterii chiar daca ea este rea ,pentru ca asta este placut inaintea lui Dumnezeu...

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa nu uitam ca toate furaciunile Asasinilor economici ai Romaniei sint facute cu vinzari ca la Hotia-Mintia cu contracte tinute la secret de popor si nu avem nici o garantie ca fata de ultima investitie de peste 150 milioane dolari vinzarea ar primii cei 91 milioane dolari despre care se spune-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. După aceasta ultima mare revoluție la câteva luni,maxim un an,va veni și ultimul mare cutremur,și apoi războiul!România va fi cernuta in principal prin Revoluție,Cutremur și Război dar și prin foamete și pandemii!Din 2020 a început în întreaga lume separarea grâului de neghina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. România este grădina Maicii Domnului asa ne-au spus toti profetii și ghicitorii!? Deci nu va fi nici un război. Iar dna Maria nu a spus că țara noastră va trece prin asa cutremur cum spui tu, si nici prin razboi

      Ștergere
    2. Asa zișii profeți sunt înșelați,stiu ce am văzut acum 9 ani și va confirma insusi părintele Arsenie Boca ca asa va fi!Cutremurul va avea cel putin peste 8 pe Richter si va fi de suprafata!Faceți exact ca pe vremea lui Israel,adevăratul profet Ieremia striga ca vine prăpădul și nu luau aminte și nu se pocaiau gasilandu-si urechile cu minciunile falsilor profeți până a venit prăpădul și i-a trimis în iad,asa va fi și cu România,peste 90% dintre români sunt pe calea iadului,treaba mea e să avertizez și sa mai salvez ce se mai poate salva,repet nici 10% din toți romanii nu vor ajunge în Rai când va veni prăpădul și suntem la luni și maxim 2 sau 3 Ani până la revărsarea Mâniei Lui Elohim Dumnezeu asupra României!

      Ștergere
    3. Evreii se lăudau cu Templul Domnului pe vremea profetului adevărat Ieremia,noi ne lăudăm cu Gradina Maicii Domnului,dar dacă nu exista în noi Templul sau Gradina Raiului în trupurile și sufletele noastre vom pieri cu tot cu Templu sau Gradina ca și Evreii de atunci care n-au luat aminte sa se pocăiască la strigătele profetului Ieremia,ci erau mandri cu exteriorul dar interiorul adică inimile su sufletele lor erau departe de Dumnezeu!Așadar sa facem roade de pocăință de toate păcatele și sfințenie și vom fi parte din cei mântuiți,adică din cei până în 10%!Din toata omenirea până la A Doua Venire a Domnului Iisus Hristos vor fi trimiși în chinurile veșnice ale iadului cam 90%,fiecare țară va avea până în 10% oameni mântuiți!

      Ștergere
  9. Steaua revolutiei in conjuctura apropierii Rusiei poate fi indusa de aceasta pentru a slabi presiunea occidentala desi nu ar fi rau daca am scapa de pseudodemocratia castei evreiesti care a pus stapinire in Romania de 33 de ani
    Orcum interesul Romaniei e reunificarea tarii cu Basarabia si Bucovina care nu poate fi facuta din cauza Rusiei imperiale dar ar putea fi in final o conjuctura favorabila dupa razboi pentru ca deocamdata nici Sua nu sustine aceasta reunificare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dreptatea să fie la poporul român nu armata și servicii secrete tot politic a fost

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa vina odată Doamne Maica Domnului și bunule Dumnezeu!!!
    Cum pot să ne batjocorească aceste satane și până când ????

    RăspundețiȘtergere
  12. Dupa caderea electrica din California americanii acuza drept cauza inclusiv a scumpirii curentului masinile electrice incalcate electric cu facilitati platite prin cresterea costului curentului electric de cei fara masini electrice, dar si a costurilor prin salariile platite fara scoperire in pandemie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdata tarile din estul Ue si R Moldova salvate de cresterea exortului ucrainian de energie electrica tocmai la timp dupa decuplarea Ucrainei de la reteaua estica ruseasca si legarea in sistemul european al Ue de curent electric inclusiv a R.Moldova-craciun.

      Ștergere
  13. George Simion a ratat niste intilniri internationale in Sua dar si in Romania si din cauza unor telefoane interne de la unii de la Guvernul Romaniei si a abasadorului Romaniei in Israel care a intervenit impotriva in Israel prin depasirea atributiunilor lui ca ambasador fara principii si fara scrupule-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Exportul Gainriilor Romanesti ca interventiile contra interne ale puterii Actuale la intilnirile lui Simion ar aparea mai putin vizibile extern in cazul unei Revolutii facuta in preajma framintarilor internationale ce preced un al Treilea Razboi Mondial-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Da. Va fi doar poporul roman format din ce populează acu acest teritoriu. Fără armata, fără politie, fără securitate. Numai cu clanuri și ceteu

    RăspundețiȘtergere