sâmbătă, 3 septembrie 2022

LUMINA LUMII SE ÎNTUNECĂ ! CARTEA NEAGRA ERA DESCHISA SI SUSPENDATĂ ÎN AER !

                                     

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"   

                          Dragii mei,

În aceasta dimineață ,treaza fiind,vad dragilor înspre Apus,la circa 5 metri deasupra Pământului,sub un Cer de noapte,văd suspendată în aer o Carte voluminoasa.
CARTEA era total neagra si cu pagini negre.
În dreapta însă,pe foaia neagra la partea de jos , o fortă nevazuta a pus o Carticica din lumină albă.
   

       Carte Deschisă, Citeste, Text, Cartea    Related image    ..

Dragii mei, toată CARTEA cu pagini negre fara inscrisuri, arăta precum doliul si era deschisă la jumătate.
Cărticica alba micuță,era asezată pe pagina dreapta jos,asa încât ,vedeam acum CARTEA neagra cu doar Cărticica de lumină pe foaia din dreapta jos ,si care stralucea precum Luna de pe CERUL noptii.
Dragii mei, din nefericire ceva va întuneca lumina acestei Lumi, ceva va aduce durere si tristete mare, peste care vom putea trece ,numai prin puterea Rugaciunii.
Pentru că,acea CARTICICA din lumina alba, asezata de o mână nevazuta pe foaia neagra dreapta jos, era o Carticica de Rugaciuni.
Fratilor! DUMNEZEU voieste de la noi doar Dragoste infinita pentru El, pentru Maica Sfanta si pentru Aproapele nostru.
Suntem noi oare în stare ,ca să ne îmbracam inima si sufletul in Dragoste divină? Dacă da,atunci sa nu mai amânăm, ci prin Rugăciune curată,sa facem ca sa curga râuri,râuri de Dragoste pentru Dumnezeu si Maica Domnului, precum si pentru Aproapele nostru. 
Sa devenim mai buni,mai milosi, sa nu mai adunam munti de haine,munti de mobilă,munti de bani, ci din toate câte avem sa împărtim si săracilor. Numai asa, vom putea trece peste vremurile negre care vin asupra omenirii.
DUMNEZEU si MĂICUȚA DOMNULUI sa va binecuvinteze si sa va apere de tot raul si de tot necazul,Amin!
                          Cu dragoste divină,Maria.                                

6 comentarii:

  1. Da razboiul ne bate la usa,deicamdata rusii ne Aneninta verbal pe motiv ca am da arme Ucrainei iar RMoldova Amenintata sub pretextul ca defavorizeaza pe invadatorii si ocupantii rusofoni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HEHEII,NU CA AM DA,AU DAT SAFII NOSTRI STAPANI ARME DE TOT FELUL,AU DAT LIBER LA TRANZITARE LA O HERGHELIE DE TANCURI,BLINDATE DE TOT FELUL,AU DAT SUTE DE TRANSPORTURI DE COMBUSTIBIL DE MII DE TONE,ETC.MAI GAZDUIM SI RACHETE NUCLEARE.CA CAM CUM AI TREABA OARE.PLUS MII DE TRUPE OTAN CU TEHNICA DE LUPTA HOFENZIVA.

      Ștergere
  2. Poate că cea scrisă cu negru doamna Maria este Biblia,care nu este cea adevărată și va apare Biblia adevărată al lui Dumnezeu.
    Nu știu ce să cred

    RăspundețiȘtergere
  3. pana de curent-cei avuti ne bombardeaza cu frica- dupa ce ne-au folosit ca pe vite

    RăspundețiȘtergere
  4. Presupuneti logic ca cea alba era de rugaciuni sau vi s.a dat sa stiti asta intuitiv.
    Pt ca cea alba poate avea si alta semnificatie la fel.ca cea pumenita in Ap.10 zisa vesnica ( cu sens de finala dupa invatatura lui Iisus ca noua vestire si noua calauzire noua chemare din Sion care va fi apo8 rastalmacitade fanatici demonizata combatuta in fel si chip desi la un moment dat Marele Sinod panortodox se va pronunta favorabil desi f nepopular in acel moment.
    Urgiavaface dreptate sfintilor din urma dinnoul cultla care deja vor incepe sa vina si alti sfinti crezuti tradatori de conservatori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia explica la ce fel de sinod panortodox faci referire,nu cumva la urmatorul panecumenic.Doar sa stiim in care barcuta esti.Hai,lumineaza_ne,ca de_abia asteptam.

      Ștergere