sâmbătă, 24 septembrie 2022

ROMANIA IN ROSU,SUB OCROTIREA DUHULUI SFANT !

 

                                   Dragii mei,


În această noapte, în timp ce mă rugam cu lacrimi la Dumnezeu şi la Maica Domnului  ,văd cu ochii liberi, adică, cu ei deschişi, văd în aer în faţa Sfintei Icoane cu Maica Domnului şi cu Pruncul în braţe, Harta  României ! 
Dragilor, Harta României era aproape toată roşie cu înscrisuri negre, înscrisuri mai rare !
                        
                                           ....
Dragii mei, închipuiţi-vă Harta României precum aceasta de mai sus, numai că ,era toată în roşu, excepţie făcând o mică parte din ea, mai bine spus, Brasov, Harghita,Covasna !
Aici ,în mijlocul roşului intens ,se făcuse o mică fereastră galbenă strălucitoare, tot cu înscrisuri negre. 
                                         http://ipotesti-suceava.pagesperso-orange.fr/images/RomaniaDistricts.jpg..
                                              ---

Excludeţi cu ochii minţii dragilor, culorile portocaliu şi verde din HARTĂ, şi înlocuiţi-le cu roşu intens.
Apoi coborâţi spre zona Harghita,Covasna, şi coloraţi cu galben strălucitor această zonă.
Aceasta era tot ce vedeam, în timpul Rugaciunii mele.
Când m-am apucat fraţilor ca sa scriu, nu stiam ce Titlu să pun.
Am scris primul cuvânt România, după care, aud un glas care continuă aşa :
                       "Sub ocrotirea Duhului Sfânt "
  "ROMÂNIA  sub ocrotirea  Duhului Sfânt !" 

Culoarea Duhului Sfânt fratilor, este Roşu!
De unde ştiu ? Ascultaţi aici :
Într-o noapte ,mă culcasem pe un aşternut roşu!
Brusc, aud un glas, era după mizeul nopţii, un glas care strigă tare la mine aşa :
           Dă-te jos din pat ,de pe culoarea roşie a Duhului Sfânt !"
Uimită, uluită, mă dau jos din pat şi cu lacrimi îmi cer iertare de la Duhul Cel Prea Sfânt, şi mi-am schimbat lenjeria de pe pat în orice alta culoare, numai în roşu nu !   
Aşa cum am mai scris dragii mei, România va fi viitorul al Doilea Nou Ierusalim! Multi dintre voi,poate nu mă credeţi ! Dar vă implor ca să credeţi, nu în mine, ci în Dumnezeu. Căci numai El mi le spune toate,iar eu păcătoasa le scriu. De ce le scriu ? Asa am primit Poruncă de la Mântuitorul ca să le scriu ,pentru a fi spre întărirea în Credinţă a Semenilor şi spre îndreptarea tuturor.   
Să nu vă îndoiţi fraţilor, nicio clipă de toate câte scriu ! Eu sunt doar condeiul Cuvântului Lui Dumnezeu, aici pe Pământ !
Tocmai din acest motiv vă spun vouă, ca să nu mai staţi departe de Dumnezeu, de Maica Domnului, de Credinţă în general!
Ci din dragoste şi cu dragoste ,împliniţi Poruncile Domnului şi veti dobândi mântuirea sufletului !
                                    Cu dragoste şi preţuire,
                                                          Maria.

34 de comentarii:

  1. Mie i-mi pare mai repede un fel de cod rosu de pericol cu o zona mai relaxata in interiorul coroanei muntilor Carpati-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceva de genul: alege orice, mai puțin rosu=PSD

      Ștergere
    2. Dumnezeu EXISTĂ ca și Sf. FECIOARA cu FIUL lui DUMNEZEU și ÎNGERII DOAMNE ajuta și iartă ne Amin

      Ștergere
  2. Alba este culoarea = puritate

    RăspundețiȘtergere
  3. ULTIMA REDUTĂ VA FI SIBIUL, dar va cădea şi acesta. VOR CĂDEA şi CEI ALEŞI. Ultimele PROFEŢII făcute de Arsenie Boca ANUNŢĂ URGIA în România
    Odată venise o doamnă de la Bucureşti şi Părintele i-a spus că pe Bucureşti s-a “ouat” de două ori, referindu-se la bombardamente [dar şi la cutremure], iar când se va “oua” a treia oară, Bucureştiul va fi şters de pe faţă pământului deoarece acolo forfotesc păcatele.
    Odată mi-a zis că, într-o noapte, către ziua, ne vor ocupa trei ţări: Ungaria, Bulgaria şi Rusia. Atunci eu am zis: „Ungurii or să ne ocupe pe noi!?”, iar el mi-a spus: „Şi pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc.”
    Apoi s-a întors către lume şi a zis: „Mai, să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări!?

    RăspundețiȘtergere
  4. Noul Ierusalim
    https://youtu.be/YWi1bQ1QB14

    RăspundețiȘtergere
  5. Va urmăresc cu mare drag,fiți binecuvântată de misiunea primita de la Duhul Sfânt.Amin

    RăspundețiȘtergere
  6. Va cred doamna Maria
    Va cred,iar referitor la culoarea roșie am cumpărat de mult o lenjerie roșie cu trandafiri ,era set cu pilotă am vrut sa dorm și nu am reușit,va rog să mă credeți am luat-o de pe pat imediat,am inpachetat-o la loc și este în șifonier intactă.
    Acum înțeleg ce reprezintă.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa mă ierte.
    Cu mult drag doamna Maria 🙏

    RăspundețiȘtergere
  7. Vă mulțumim și Vă iubim Doamnă a României

    RăspundețiȘtergere
  8. Majoritatea tinerilor nu cred !

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamne ajută
    Ocrotire și mântuire să așterne bunul Dzeu pe această grădină frumoasă a mamei sale

    RăspundețiȘtergere
  10. Radu Soviani-Autoritatea Iohannis care spune ca economia romaneasca merge bine Insala populatia si cumpara BMW-uri cu licitatie trucata investind in economia Germaniei pentru comisioanele lor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Bobi Paunescu -Germania nu greseste ca face nationalizari in domeniul energiei pentru ca o face in interesul cetatenilor inclusiv in Distributia energiei-
    Si guvernanti romani fac tot in interesul Dar al Germaniei afacerea cu BMW care in trei ani vor fi platite a doua oara Dublu prin intretinerea lor care e foarte dcumpa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Bobi Paunescu -Si Iohannis Guvernul de la Grivco cu osmeni arsi in spitale si au distrus economia prin privatizari esuate incepind de la Iliescu care in 22 Decembrie 1989 Dupa ora 22,08 a furat Revolutia dar numai Ceausescu a fost impuscat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Intre 6 si 9 Octombrie la Iasi si Chisinau se va tine Repatriot-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Bostan—La Bucuresti conferinta comunicatiilor cu internetul cu peste 2000 de oamei ce se intilnesc o data la 4 ani avind si alegeri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Bobi Paunescu -George Fridman spunea ca rusii vor debarca in Romania unde au si multi spioni, si nu e singurul care spun de aceasta posibilitate inclusiv britanicii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Focate de conflicte pe glob care asteapta si pot sa ia Foc pe Glob linga Ucraina sint caucazul,Iranul curzi din Iran,irak si Siria cu Turcia cu Kurzii dar si cu Armenia si Azerbaijan cu Rusia,dar si Ungaria cu Transilvania -Romania si Gagauzia din R Moldova-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Economista matematiciana Tatoiu-Acuma merge mai bine decit va merge peste un an daca nu se umbla la economie
    Nu ai de unde sa tot dai ca din cauza asta Astazi Italia a votat pentru dreapta,nu cumparate masini scumpe de la prietenul Presedintelui ,aia nu e investitie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Da acum anunta ca in Italia ca si Suedia alegerile au fost cistigate de dreapa suveranista.
    Dar sa nu uitam ca Presedintele Italiei nu poate incalca Constitutia cum face evreul Iohannis de la Cotroceni facind jocuri murdare pentru care ar trebui judecat sau justitia care nu respecta hotaririle CCR ci deciziile de la UeMuie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Colonialista Ue Ursula ameninta Italia pentru votul de dreapta ca si Ungaria si Polonia,practic efectul politic a fost invers cresind votantii de dreapta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Protest la Chisinau cu atacatea gardului presedintei Maia Sandu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Comisia europeana propune o lege noua pentru tehnologii genomice care permite Organismele Modificate Genetice OMG permitind cultivarea de plante interzise anterior ca soia cu rezistenta sporita la seceta si antibiotice-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar daunatoare omului care a avut nevoie de mii de anipentru a se adapta in mod natural, altfel poate fi doborit de boli si alergii-craciun.

      Ștergere
    2. Nu sunt benefice aceste tipuri de plante, fructe, legume modificate genetic!!

      Ștergere
  22. SA NE RUGAM, SA CREDEM. C'È SPUNEM,SA FIM MAI ANGADUITORI, MAI CALMI SI ASCULTATORI DE CUVINTELE ROSTITE CU HAR DE CEI ANDREPTATITI,... VIATA S-A SCHIMBAT TOT DATORITS OMULUI... VINA ESTE A TUTUROR

    RăspundețiȘtergere
  23. Miine la ora 2,14 Nasa va incerca prin racheta Dars lovirea unui meteorit de dimensiunea unui stadion la 10 milioane de km de Pamint,actiune redata in direct pe Site-ul Nasa.
    Interesante Ozn-urile filmate de astronomii ucrainieni in jurul Kievului prin tehnica profesionala din doua pozitii simultane avind dimensiuni mici intre 3 si 12 metri ca si cele de linga Buzau si Sibiu, ultimul in 22 mai 2022 ora 22 aparut intentionat la ora si locatie pentru a fi vazut presupun undeva in apropiere au o nava mama mai mare si chiar o baza a extraterestrilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  24. Vis premonitoriu
    Iohannis va scapa mituind pe cineva cu citiva Euro,probabil pina in doi ani cind va fugi si Clotilde-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  25. Maloni cistigatoarea alegerilor italiene si viitorea premier-extremista de dreapta-din Italia militeaza prntru crstinism si familie naturala si nu pentru avorturi-crime. vinzarea precum carne vie a copiilor mamelor naturale in favoarea bogatanilor sau homosexuali denaturati cum ar vrea Ursula colonialista sexomarxista sau Alogenul Iohannid-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU TE MAI TURA ASA TARE NEA PETRE LA ORICE MARE FASAIALA.PA,PA.

      Ștergere
  26. Afacerile firmelor lui Smith prietenul-spion la lui Iohannis au Explodat la 148 milioane euro pe BMW-uri de cind acesta a ajuns presedinte .
    propulsat si ajutat din spate tot de Smiith care la gszduit un an includiv cind deja era presedinte in apartamentil sau din Bucuresti ca Falanga Germaniei in Romania alaturi de spionul Fritz primar al Timisoarei ce a lucrat anterior tot la o Firma a serviciilor spionilor din Germsnia cel ce voia demolatea statuii lui Eminescu din Timisoara nereusind ca Iohannis Demolatorul celei de piatra a lui Gheorge Lazar din piata Mare a Sibiului si a Marilor Romani fauritoritori ai Marii Uniri din fata aripii de Vedt s Salii Unirii Allba Iulia de acum trei ani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  27. Prembul de Revolutie
    si in Rusia,sefi ai centrelor de incorporate impuscati de rusii care se revolta impotriva incorporarilor fortate in Razboiul imperial al lui Pitin
    din ucraina stat urmas ai Dacilor slavizati de ortodoxia slava a moldoveanului Petru Movila sarbatorit sfint ortodox in calendarele Ucrainei si Romaniei in fiecare an in 22 Decembrie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  28. Putin a semnat in miez de noapte decretele-Ordin prin care recunoaste referendumurile teritoriilor ucrainiene ocupate in timp celuptele continua cu drone iraniene ale rusilor si cu sutele de noi recruti inclusiv cei fortati din teritoriile ocupate ucrainiene si fsra pregatire care vor fi carne de tun sigura-craciun.

    RăspundețiȘtergere