marți, 22 octombrie 2019

ÎN ROMÂNIA VA FI HAOS !!!ROMÂNIE ,ROMÂNIE, TOTI AR VREA SA TE CONDUCA !


                                                                   Prieteni dragi, 

Scriam in 28 mai 2019 ,un articol cu titlul din linkul de mai jos:
29 mai 2019 - mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/04/america-va-distruge-romania.html ..... Nu reiese din mesajul postat că ar urma să fie "haos" în România!

Din păcate fratilor, ceea ce se intampla acum in zilele noastre,legate cu ceea ce se va intampla in Romania, va crea si va adanci Haosul politic la inceput,apoi,Haosul va fi continuat de o parte a populatiei din Romania.
Presedintele Iohannis , în dorinta sa de a da Guvernul Dancila jos si de a instala al său Guvern, va contribui la hăul din inima Romaniei sfinte.
După cum vedem cu totii,acum nu mai are pe cine jigni si ţipa, acum stau ascunsi ca strutul cu capul in nisip. 
Nu vor fi in stare sa puna un Guvern al lor, Guvern care sa respecte poporul roman, care sa plece urechea la nevoile poporului român.
Ei stiu doar sa ţipe pe SECTIA SPECIALA care isi face treaba si vor s-o desfiinteze,precum si pe pensiile speciale care sunt nesemnificative faţă de nevoile poporului roman.
Dar un Plan de Guvernare al PNL,pe cand fratilor ???
Sa ne spuna ce ne ofera si ce sunt in stare sa faca. Nu o vor face,deoarece, sunt violenti in vorbire si-n fapte, si jignesc pe oricine le sta in cale.
Iata articolul:

Imagini pentru STEAG ROMANIA.

                                         28 Mai 2019,ora 23,30 !

                                  Dragii mei,

În aceasta seara, in timp ce scriam aici pe Blog,desi eram cu ochii pe monitor,vad in stanga mea inspre Sud,un birou elegant pe scaunul caruia ,statea un om in varsta cu părul alb,cu faţa ovala si cu ochelari, si cred ca avea si un pic de mustacioara.
Acest barbat incearca sa se ridice de pe scaun,isi scoate ochelarii de la ochi si priveste spre cineva nevazut de mine.
Se citea pe chipul său, ca era nemultumit de ceva sau de cineva.
Dragii mei, chipul acestei persoane mi s-aparut foarte cunoscut,dar nu stiu cu cine ar putea fi.
In clipa in care,acest barbat a schitat un gest de a se ridica de pe scaunul de la biroul la care statea,aud glas care spune asa:

             "Sa avem ALEGERI !
           Românie, Românie,toti ar vrea sa te conduca !"

După care,totul dispare.
Dragii mei, asa cum am mai spus si scris, ceea ce s-a dorit dinafara, o destabilizare a Romaniei, s-a produs. Si este doar inceputul.
Ce urmeaza ? 
Aceasta urmeaza:

13 sept. 2016 - Traiască adevărata REVOLUTIE MARE ! Trăiascăăăăăăăă!” Dragii mei,si vedeam cât puteam cuprinde cu ochii,cum din toate părtile veneau ...
13  Septembrie 2016,ora 5,45 dimineața !

                                          Dragii mei,

Astazi dimineață în zori de zi ,ma trezesc în niste urale covârsitoare , urale de bucurie dragilor.
Era ca un adevarat zumzet de albine, atât de intense erau aceste strigari,aceste urale, de la multimea făra de margini ale oamenilor.
Auzeam un rasunet asurzitor,ce venea din toate părtile Cerului si ale Pământului.
 Image result for revolutie
Toti oamenii strigau la unison asa:
                  ” Trăiască REVOLUTIA  MARE !
               Traiască adevărata REVOLUTIE  MARE !
               Trăiascăăăăăăăă!”
Dragii mei,si vedeam cât puteam cuprinde cu ochii,cum din toate părtile veneau câtă frunză si câtă iarbă,multime de suflete ;multime de oameni.
 Image result for revolutie
Toata suflarea era in mers,toata suflarea striga :
                
          ” Trăiască REVOLUTIA  MARE !
               Traiască adevărata REVOLUTIE  MARE !”
Dragilor, după cum vedeti, REVOLUTIA  MARE ne bate pe la usile noastre.
Ce pot sa mai spun?
Sa ne intareasca BUNUL DUMNEZEU si MĂICUTA DOMNULUI,ca sa putem face față la tot ceea ne asteapta.
Să ne rugam, pentru pacea si linistea noastra, sa ne rugam fratilor, pentru pacea si linistea Lumii intregi, precum si pentru a fi ocrotiti de tot felul de DEZASTRE naturale ,sau intentionate.
                                          Cu dragoste ,Maria, 
Sa ne amintim de acest articol:
6 apr. 2018 - Noapte de 26 -27 Februarie 2017,ora 1,34 ! Dragii mei, În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas foarte puternic, care ...

  Noapte de 26 -27 Februarie 2017,ora 1,34 !


                                       Dragii mei, 

În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas foarte puternic, care spune ceva cutremurător.
Iata ce spunea glasul:

                 "Urmează!
                America va distruge România !"

Dragii mei, am scris adeseori despre SUA si DEVESELU.
Am scris adeseori despre miliatrii americani si tancurile americane din România.
Eu stiu ca suntem în NATO,dar oare vecinii nostri ruşi,stau cu mâinile în sân, văzând cum si cât suntem de înarmaţi?
În mod indirect,prin depozitul de armament si prin soldatii americani de pe teritoriul ROMANIEI,SUA ne va distruge. Suntem in mare pericol, avînd in vedere că stam ca un mare junghi in coasta rusilor.
VLADIMIR PUTIN nu sta deloc degeaba; dar aceasta este o alta poveste adevarata.

Iata:

                     Noapte de 11 -12 Decembrie 2016,ora 0,45 !

                                  Dragii mei,

Si tot in aceasta noapte,in timp ce scriam la articolul anterior, vad dragilor, de parca as fi avut un ochi la ceafa,vad un oras mare la Sud - Est.
Eram undeva sus,si ca din Elicopter, priveam la orasul de jos,plin de case si blocuri, un oras normal, dar foarte mare ca intindere.
Brusc,un foc violent,cu flacari uriase, a cuprins ca intr-un cerc tot acel oras, de pe margine incepand.

 Image result for focul iadului..
Dragii mei, in acest moment aud si un glas care striga asa:
                     `` Vai! E un adevarat Iad!
Dar un alt glas,completeaza asa:
                         Iadul pe Pamant!,,
Dragilor, daca ar fi vorba despre Romania,ma gandesc numai la DEVESELU, pentru ca eu stiu ce am vazut, si despre care am scris aici pe blog.
Sa nu uitam acel MESAJ:
                              Fug oitele de la DEVESELU.
                                  sau:
                CRUCEA LUI HRISTOS,sa fie cu DEVESELU.
Dar se poate intampla orice, si in alta Tara.
Noua nu ne ramane decat, sa ne intarim in Credinta si sa avem Nadejde in BUNUL DUMNEZEU si -n MAICUTA DOMNULUI, ca ne va apara si ne va ocroti,atat pe noi, dar si pe Semenii nostri.
                                                    Cu dragoste,Maria.

51 de comentarii:

  1. Și pe timpul veniri Lui Iisus a fost prin încercări grele la poporul ales Ierusalim așa și la noi in Romania va fi tot prin încercări grele

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Da,aceasta profetie de venirea lui Iisus era scrisa pe zidurile si tomberoanele din Romania din anii 90!!!

      Ștergere
  3. profitorii din vest asteapta destramarea statelor din est-jocul lui Iohannis este perfid-n-are el constiinta curata si mila de poporul roman-este, un pion al masonilor!!!-SA VINA DUMNEZEU CU DREPTATEA LUI CA ORICUM SUNTEM PE MARGINEA PRAPASTIEI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se intampla ceea ce meritam ca popor sa ni se intample. Atata destrabalare morala, hotii si promovarea hotilor si penalilor in fruntea tarii nu are ce sa aduca bun Romaniei. PSD-istii nu sunt capabili de a vedea ce si unde au gresit, ceilalti nu sunt capabili sa-i inlocuiasca pentru ca sunt dezbinati si uite-asa se distruge incet si sigur tara in care Maria spune ca va reveni Iisus. Praful si pulberea se va alege de romani pentru ca nu sunt in stare sa-si administreze corect tara.

      Ștergere
    2. Bai expert in al inteligentei. Tu apleci urechea la marsaviile liberale. Ei nu fac decat sa minimizeze si sa ii umileasca pe cei pusi sa guverneze. Dragnea nu a reusit sa distruga partidul cum a promis liberalilor de asta e la parnaie. Trebuie sa fii prost si sa nu vezi cat fac liberalii

      Ștergere
    3. 11:58, da sunt expert, dar problema ta care este?. Faptul ca am eu o opinie contara cu a ta?. Sunt membru PSD si daca nu sunt de acord cu felul cum au guvernat ce problema ai tu?. Vreau sa ajunga la conducere PSD-isti onesti nu hotii si nerusinatii din sud. Au distrus munca celorlalti PSD -isti!.

      Ștergere
    4. Lasa ca in Ro se construiesc penitenciare 😂🤣😂🤣😂🤣 asta au in plan PNL, IN LOC SA SE RENOVEZE/ CONSTRUIASCA spitale.alte tari se gandesc cum sa desfiinteze puscariile iar Ro cum sa construiasca mai multe. Puscariile astea trebuie sa fie o afacere sigura si prospera pt mafia din justitie si politica , de asta vor cat mai multe si cat mai pline

      Ștergere
  4. Urmează sa fiu dat dispărut curând doamna Maria pentru ca starea sănătății mele este chiar precară...Chiar foarte curând după care Dumnezeu mă va coborâ pe nori undeva în Bucovina cred ca profețiile lăsate la Gupta spun ăsta.nu ați crezut în mine...Dar curând ce scriu eu se va adeveri. De aceea am cerut sa rămâneți în viață...Un om care m-a dezapreciat și nu a crezut va deveni omul care va spune ca a greșit și a fost un toma necredinciosul...
    O sa înțelegeți curând de ce spun asta.
    Acolo voi deveni într -adevăr domnitorul României, România va asimila mai multe țări și abia acolo voi reuși lupta împotriva lui Lucifer 1260 de zile...O soartă pe care Dumnezeu nu mi-a dorit-o darog dacă nu mă duc 8 miliarde de oameni vor pieri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare chiar esti arhanghel sau doar tu te crezi arhanghel?.

      Ștergere
    2. Cand vei fi tu domnitor al Romaniei sa conduci altfel tara pentru ca de cei ce conduc acuma si de cei ce vor veni (care au mai fost) ni s-a acrit viata. Bine?.

      Ștergere
    3. Anonim 06:56 poți fi sigur de ăsta.Dumnezeu va fi cu voi cei care rămâneți.Datorită polucrurilor voștri România va fi aruncată în război înainte de extinderea la nivel global.Gupta nu s-a mutat în Bucovina degeaba...
      Crede mă cât timp voi fi aici Dumnezeu va fi cu voi.morții vor fi ridicați la viață unii vor luați la cer alții vor rămâne în slujba Lui Dumnezeu 1000 de ani aici.
      Am spus ca România își extinde granițele mai mult ca niciodată și rămășițele din rasa umană în urma războiului vor forma un singur popor în care se va vorbi o singură limbă gen chineza română spaniolă engleză toate odată căci Dumnezeu va rectifica ăsta. Dar toate la timpul lor căci Dumnezeu va coborâ în mijlocul acestui popor împreună cu Hristos și vor domni 1000 de ani vor fi așezate 2 tronuri în mijlocul unei construcții ca un templu care va începe sa fie construita de anul viitor undeva la granițele Iranului cu Israel Siria Irak...Elaim Este acea regiune aleasă de Dumnezeu pentru construcția din Apocalipsa cap.11:1,2,3 și cei 2 martori vor dirija și supraveghea construirea ei.acolo va fi capitala unui nou imperiu cindustria de Dumnezeu 1000 de ani și din tronul tronul Lui Dumnezeu și al Mielului Sau vor izvorâ 2 râuri de foc care vor curge în toate apele lumii vindecand apele și oamenii .

      Ștergere
    4. ANONIM 06:00 o sa afli.😅😅😅

      Ștergere
    5. Nu doresc sa jignesc pe nimeni,eu cred din tot sufletul ca acea persoana de care au vorbit profetii in trecut,despre Bucovina,este o femeie asa cum a zis doamna Maria,in profetia PRUNCA LUI DUMNEZEU,si ma refer si la SFANTA CUVIOASA PARASCHEVA de la Iasi.SFANTA TREIME,va face lumina in Romania.Cei alesi nu stiu de ei,nu au primit harul DUHULI SFANT.

      Ștergere
    6. Doamna 11:17 din ce zona sunteți ?

      Ștergere
    7. 10:55, in ce an esti nascut?. Ai cumva vreo legatura cu https://www.youtube.com/watch?v=rTg1XQ0Vl1M

      Ștergere
  5. "starea sănătății mele este chiar precară"...evident,nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pentru tine este evident pentru Dumnezeu. Dar Dumnezeu te va tine minte pentru ăsta la ziua judecății căci veți da socoteala pentru orice gând cuvânt fapta greșită. Glumesc pe tine o sa te ierte ca ai bani și nu ajuți pe nimeni...evident, nu?!
      Critici dar nu cunoști sau spui doar ce vrei tu evident...Nu! ?
      Ai grijă ca vei lăsat ca la dentist
      Cu banii luați și cu dureri.

      Ștergere

    2. Ai grija ANONIM 01:21 ca dacă urci pe povești la coborâre nu ai scară. ...😂😂😂😂
      Vescan... DJ Twist... Prin ochii voştri

      Tu mă ştii, nu mă cunoşti, da' vorbeşti
      Tu mă ştii, nu mă cunoşti, da' vorbeşti
      Tu mă ştii, nu mă cunoşti, nu mă cunoşti, nu mă cunoşti
      Tu mă ştii, nu mă cunoşti, da' vorbeşti

      Refren:

      De parcă mă cunoşti, vorbeşti de parcă mă cunoşti
      De parcă mă cunoşti, vorbeşti de parcă mă cunoşti
      De parcă mă cunoşti, vorbeşti de parcă mă cunoşti
      De parcă mă cunoşti, de parcă mă cunoşti. (x2)

      Şi tot vorbeşti şi parcă numa' nu te opreşti
      Şi tot ai de scos poveşti, da' parcă numa' nu gândeşti
      Iubeşti centrul atenţiei, am înţeles că ne ştii
      Da' dacă dăm noroc o dată, eşti chiar prost să crezi că poţi vorbi!
      De parcă mă cunoşti, de parcă ştii ce simt, ce fac
      De parcă ai fost în dreapta mea când am fost în căcat
      De parcă mă cunoşti ca-n palmă de minim o viaţă

      De parcă tu îmi torni de dimineaţă în cafea speranţă.
      Şi ştiu, ştiu, ştiu, ştiu că zilele trec, trec anii,
      Se duc filmele toate cu banii
      Şi apoi strigi după mami
      Şi ştiu, ştiu, ştiu că ştii cine ce face, ce zice
      Ca un ziarist de second hand.
      Amice, ştii ce? Esti penibil!
      Află că tot ce urcă şi coboară
      Şi dacă urci pe poveşti la coborâre n-ai scară
      Am cunoscut oameni deştepţi, da' şi turme de proşti
      Şi chiar tre' să recunoşti că doar parcă mă cunoşti!

      Refren:

      De parcă mă cunoşti, vorbeşti de parcă mă cunoşti
      De parcă mă cunoşti, vorbeşti de parcă mă cunoşti
      De parcă mă cunoşti, vorbeşti de parcă mă cunoşti
      De parcă mă cunoşti, de parcă mă cunoşti. (x2)

      Vescan, DJ Twist... Prin ochii voştri

      Ștergere
    3. Nu am nevoie de scara...cobor pe nori.Am auzit ca se poate.😂😂😂😉

      Ștergere
    4. Anonim 18:57Pai Isus coboară pe nori...Pentru ca se poate tu o sa cobori în iad.Îți ofer garanția asta cu numele.dar vezi tu invidia ăsta te roade.sa-mi spui când ieși din modul Chuky și o sa auzi o voce care Îți va spune exact ce scriu eu aici:o excursie în iad pentru tine.

      Ștergere
  6. Nu va fi niciun haos si nici o revolutie fiindca nu-i pentru ce. Daca nu trece primul guvern facut de Orban, urmatorul guvern va trece fiindca niciun parlamentar nu vrea alegeri anticipate si sa-si piarda mandatul. Altfel, presedintele declanseaza alegeri anticipate se se va constitui un guvern din majoritatea nou formata. Sunt lucruri normale, ce mai atata tura-vura pentru un partid compromis (PSD) si putred pana in maduva oaselor. Dar, sa nu ne asteptam la lucruri spectaculoase dupa ei pentru ca ne-au indatorat tara de nici copii nu vor scapa de ceea ce au facut acestia. Candva PSD a avut si oameni cu caracter, dar de cand a ajuns pe mana celor veniti de la alte partide (in special a celor veniti de la PDL), praful s-a ales de PSD.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In 89 Ceausescu a fost asasinat acum Iohannis ce va pati ?

      Ștergere
    2. 12:00, vom vedea, poate va fi ales presedinte sau poate nu, cine stie.

      Ștergere
  7. Romania e precum un Bolnav cu Guvernul sabotat-boicotat de Iohannis care incalca sistematic Constitutia ,functioneaza doar pe Avarie fara 7 ministri si Pirit tot de el la Bruxell VINOVATUL Principal pentru mentinerea MCV-ului statului Avariat tot de Iohannis,'Conducatorul 'statului, cu o IN-Justitie denaturata si cu mii de Judecatori Santajati care dau Ne-Hotariri Judecatoresti dupa pacatele lor Santajate dupa Arhiva SIPA si nu dupa actele din dosare.
    Nu se mai respecta nici macar aparentele, formalitatile minime din procese sau dintr-un STAT de Drept ,din cauza'presedintelui' VINOVAT care saboteaza statul precum a sabotat si referendumul pentru Familia CRESTINA..-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca guvernul ar fi administrat corect tara, nu ar fi cazut prin motiunea de cenzura. Cu asa oameni PSD-ul va disparea daca nu se reabiliteaza cu oameni capabili si de incredere.

      Ștergere
  8. Daca n-am vazut pina acum exodul romanilor, o sa vedem de acum. Sub PNL tara e in prabusire libera. Orban este absolut incapabil sa inteleaga pe ce lume traieste, d-apoi sa mai conduca un Guvern.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine duce Romania in haos?! Nu PSD si guvernul demis al lui Viorica Dancila ? De ce nu-si dau demisia sa faca loc unui nou guvern legal numit in Parlament ?!Cine crează haos nu PSD?

      Ștergere
    2. 12:19 ești un habarnisti care își da cu părerea...

      Ștergere
    3. 15:30 oare tu ai habar?. Esti probabil o bugetara si te sperie gandul ca vine vremea sa fii pusa la munca pentru banii pe care-i primesti.

      Ștergere
  9. Rugaciunea Sfintei Ecaterina din Sinai inainte de taierea capului „Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul meu, mulţumescu-Ţi că ai pus pe piatra răbdării picioarele mele şi ai îndreptat paşii mei.
    Tinde-Ţi acum prea cinstitele Tale palme pe care le-ai întins pe Cruce şi primeşte sufletul meu, pe care l-am adus Ţie ca jertfă, pentru dragostea Ta.
    Adu-Ţi aminte, Doamne, căci trup şi sânge sunt, şi nu lăsa greşelile mele cele făcute din neştiinţă, ca să fie arătate de cumpliţii ispititori la înfricoşata Ta judecată, ci spală-le cu sângele pe care-l vărs pentru Tine şi rânduieşte ca trupul acesta, care, rănindu-se, se taie cu sabia, să fie nevăzut de vrăjmaşii tăi cei ce mă prigonesc Caută dintru înălţimea Ta, Doamne, şi asupra poporului acestuia ce stă înainte şi-l povăţuieşte la
    . lumina cunoştinţei Tale.
    Şi acelora care vor chema prin mine numele Tău Cel preasfânt, dă-le toate cererile cele spre folos, pentru ca de toţi să se laude măririle Tale în veci”.

    RăspundețiȘtergere
  10. Iohannis ,Presedintele Romaniei care participa zilele trecute la sedinta de la sediul din Bucuresti al PNL???:''..Suntem in razboi cu PSD..''
    O vorba romaneasca parafrazata ar spune;Pe cine nu L-ati Suspendat,nu te lasa sa Traiesti..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-ați mai suspendat pe unu' degeaba. Toți vă pricepeți la politică. Nu l-au suspendat că știau că la votul popular nu aveau șanse altfel îl suspendau ei.

      Ștergere
    2. Sa ii de-a Dumnezeu dupa gand, vorba si fapta

      Ștergere
    3. 09:52, tu nu poti pricepe ca politica este o lupta continua si democratica intre putere si opozitie?. Daca cei de la putere ar fi guvernat corect, nu ar fi cazut prin motiune, ce e asa de greu de priceput?.

      Ștergere
    4. 18:17, nu este asa. In politica se fac multe chestii. Daca sunt cateva "găsti" parlamentare care s-au unit ca sa-si atinga un scop (fie el si unul nebun) o pot face votand sa dea jos o alta grupare. Din pacate s-a votat dupa interese si orgolii nu dupa ce e mai bine pentru romani.
      Vom vedea cum va fi dar ceea ce au facut haitele de parlamentari au facut-o mânati de orgolii si sete de putere unii sau altii sperand in unele promisiuni aiurea... sau din dorinta de razbunare (cazul celor de la Ponta).

      Ștergere
  11. Urmare a haosului si a migratiei romanilor si reducerii nasterilor in tara ne asteapta reducerea numarului de comune, scoli , profesori si visul lui Iohannis de la Referendumul caruia 'i-a dat cu flit';legalizarea homosexualitatii,bisexualilor gay si LGBT-stilor .Dar si o noua reducere a judetelor /regiuni creeate pentru ai satisface pofta lui Iohannis de a fi' Guvernator' in noua sa capitala de regiune SIBIU ce a inceput prefigurata prin reorganizarea SRI-ului in DGI-uri=Directii Regionale de Informatii prin ruperea ei din vechea regiune de Centru cu capitala la Brasov si crearea DGI -ului a regiunii Transilvania de Sud cu o viitoare capitala regionala la SIBIU ''in curtea'' ALOGENULUI,care isi pregateste scaunul de rezerva simtind ca va pierde alegerile si avind astfel o regiune cu un numar suficient de mare de prosti care sa-l mai voteze''..

    RăspundețiȘtergere
  12. Barna e cel cu ochelari si fata ovala ... El vrea alegeri anticipate ...

    Dan Barna insistă cu alegerile anticipate, după consultările de la Cotroceni.

    https://www.hotnews.ro/stiri-esential-23426396-dan-barna-insista-alegerile-anticipate-dupa-consultarile-cotroceni-mesaj-pentru-iohannis-daca-vreti-adevarat-scapam-tara-psd-aveti-curajul-facem-acum-anticipate.htm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta spune dar nici el nu vrea anticipate pentru ca inca nu sunt pregatiti sa intre la guvernare, n-au oameni pregatiti pentru a administra tara.

      Ștergere
  13. Marioară surioară,am ajuns iarăși cu guvernul meu. Altul vândut puterilor străine. Votaţi-l pe johannis marele conducator,marele arhitect al fragmentării . Romăniei. Trăiască iohannis cu cloaca lui,moarte românillor proşti de setutindeni! Pa,pa. Votaţi-l pe iohannis,și pe unguri,că nu mai sunt români în tară! Pupaţi în dos puteri străine la fel cum fac sriștii ,nu ai noştrii,da plătiţi din banii noştrí.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14:55, dupa cum te exprimi ce-ar fi sa-i pupi tu pe toti romanii in dos?. Chiar meriti aceasta onoare!.

      Ștergere
  14. Pe toţi românii care nu - l votează pe iohannis îi pup . Urmează colectiv zwei.

    RăspundețiȘtergere
  15. Mă, srist preabine plătit din banii românilor,până când să vă pupăm tot pe voi cei care sunteţi la butoanele voturilor? Am ajuns de râsul lumii întregi că voi faceţi legea fărădelegii! Voi conduceţi tot în ţara asta! Nesătuilor! Ce vot democratic? Praf în ochi!

    RăspundețiȘtergere
  16. Au ajuns minoritarii sa conduca pe romani prin Iohannis si Ludovic Lajos Orban..si binenteles sprijiniti de UDMR-istii lui Kelemen Hunor si celelalte minoritati nevotate din parlament care reprezinta oculta mondiala inclusiv cei ai lui Borno de nuanta Sorsista.singurii care aveau acces la Cotroceni zilnic.

    RăspundețiȘtergere
  17. cand un stat nu are guvern viabil -e de asteptat sa profite alte state-ROMANIA se invarte in jurul cozii incalcite-unde sunt valorile autentice si morala crestina care face bine tuturor!?-veti spune preotii n-au morala daaar vorbesc despre biblie care este Cuvantul=IISUS HRISTOS FIUL TATALUI

    RăspundețiȘtergere
  18. Templul lui Dumnezeu din Apocalipsa 11 este Casa Poporului din Bucuresti, iar Ceausescu asa blamat cum a fost a avut menirea sa Il construiasca.
    Daca atata nu stii despre Templul lui Dumnezeu nu esti decat un android care spune povesti de groaza si soera ca cineva sa il creada.
    Ia si calculeaza tot ce scrie in Apocalipsa si fa legatura cu Palatul Parlamentului si fii atent la semne, ca semnele au fost de mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine ti-a spus ție asta când sfanta scriiptura în care Dumnezeu vorbește susține clar ca loc AL TRONULUI SAU este Elaim.

      Ștergere
    2. Asa este,undeva in Bucovina.

      Ștergere
  19. profetii despre Romania au fost facute si de o femeie africana-tin minte imediat dupa revolutie -am citit un articol -ca sa nu spun de indieni,baba Vanga si alte persoane cu har si daruri-haosul care va veni este din cauza neintelegerilor in politica=sufera poporul-sa le dea DOMNUL minte limpede

    RăspundețiȘtergere