sâmbătă, 26 octombrie 2019

IISUS HRISTOS S - A ÎNTRISTAT ! A TREIA MÂNĂ A MAICII DOMNULUI !

                                 15 Martie  2007 , ora 17 !

                                             Dragii mei,

Începusem Rugăciunea mea de seară, mai devreme. 
Şi în timp ce mă rugam, ochii mi se închid fără voia mea şi astfel ,văd ca într-o SFÂNTĂ  ICOANĂ  pe MÂNTUITORUL nostru drag si scump cu CHIP vesel, cu raze mari si stralucitoare deasupra capului, raze verzi şi aurii, raze care se unesc unele cu altele si se contopesc ,ca apoi,să rămână doar o singură culoare aurie ce înconjoară ,CHIPUL vesel al MÂNTUITORULUI HRISTOS.
Brusc, razele aurii se topesc, dispar şi ele ca prin topire, moment în care, IISUS  HRISTOS Îşi ridică privirea  către CERUL albastru senin, este trist şi chinuit de suferinţa COROANEI  de spini de pe CAPUL  SĂU PREA  SFANT.
Imagini pentru iisusImagini pentru iisus
Lacrimile Îi curg şiroaie pe obrajii SĂI însângeraţi de la COROANA de spini care, I-a rănit fruntea. Iar de la EL, din jurul LUI, cum privea spre CERUL SFÂNT, s-au format şi se ridică mici norişori de LUMINĂ albă strălucitoare, pufoşi şi blânzi ca primii fulgi de nea. 
IISUS HRISTOS era acum trist si privea la CER, iar COROANA de spini ce o avea bine înţesată pe cap, făcea ca să I se prelingă Sângele SĂU PREA SCUMP şi PREA  SFÂNT, pe fruntea SA, pe CHIPUL  SĂU.
Puţin mai târziu , în timp ce mă rugam la MAICA DOMNULUI, PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA, văd cu ochii închişi cum din SFANTA  ICOANA cu MAICA DOMNULUI si cu PRUNCUL în braţe,vad cum, pe lângă cele DOUĂ MÂINI ale MAICII LUI DUMNEZEU, mai apare o MÂNĂ pe sub MÂNA dreaptă a MAICII DOMNULUI.
                    Imagini pentru maica domnului cu 3 maini
Mâna apare si creşte bucăţică cu bucăţică, pâna se face firesc de mare; dar este tremurândă, anchilozată , având palma şi degetele îndoite spre interior, asa ca de boală crunta.
Acum, MAICA  DOMNULUI avea TREI  MÂINI. 
Cu cele doua fireşti, ţinea pe PRUNCUL  IISUS, iar cu CEA de-a treia care era tremurândă şi bolnavă,anchilozată, ajuta şi binecuvânta pe cei bolnavi fără de scăpare care ,se rugau Ei cu CREDINŢĂ tare şi fără de îndoială.
A treia  MÂNĂ a MAICII LUI DUMNEZEU fraţilor, este MÂNA care vindecă şi apără pe cei bolnavi si oropsiţi,pe cei chinuiti si greu incercati de viata grea.
Şi din acest motiv, a treia Mână a MAICII DOMNULUI a apărut ca fiind tremurândă şi bolnavă, căci este numai pentru cei bolnavi şi singuri si fără de ajutor.
Cu această MÂNĂ, MAICA  DOMNULUI vindecă pe cei bolnavi,  alină durerea celor oropsiţi ,si miluieste pe toti cei care au sufletul curat si inima smerita.
Sa ne rugăm şi noi fraţilor, la MAICA LUI DUMNEZEU ca să fim ocrotiţi şi grabnic ajutaţi de MÂNA cea de-a treia ,a MAICII DOMNULUI.
                            Cu dragoste, Maria.
P.S.
                                 Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de ajutorul vostru financiar.

Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 

suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 

caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !

Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 

cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru

 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze

BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI DARUL vostru cât de mic 
si sa vi-l înmulteasca. 

Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !


Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL

 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 

că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 

ADEVARUL DUHULUI SFANT !

         Imagini pentru duhul sfant imagini

Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 

gratuit toate CARTILE ,toate volumele.

DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 

apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va

 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea

 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!


Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 

volum doreste,iar eu sa pot strange 

banutii pentru urmatoarele doua volume 

pe care urmeaza ca sa le editez.


Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 

ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant Vol 1- 20 lei,Adevarul Duhului Sfant vol 2 - 20 lei,si Adevarul Duhului Sfant /Viata Extraterestra vol 3 -10 lei.


                                  20 Lei                  20 Lei

                  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2


                                                     Viata Extraterestra.
                                                                       10 Lei.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.

     



25 de comentarii:

  1. a treia mana a fost pusa din argint de IOAN DAMASCHIN caruia i -s-a taiat mana de un calif-el s-a rugat MAICII DOMNULUI si in vis ea a promis sa-l tamaduiasca-asa ca a doua zi mana era la locul ei-ca rasplata el a adaugat a treia mana de argint icoanei la care se ruga-si-a dat averea toata si a plecat din lume

    RăspundețiȘtergere
  2. Icoana e in M-rea Hilandar din Muntele Atos.
    Exista o copie la M-rea Neamt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://doxologia.ro/iconografie/icoana-maicii-domnului-cu-trei-maini-de-la-manastirea-neamt

      Ștergere
  3. Maria, Maria, saraca de tine.ESTI bine sufleteste ?Bietul sufletul tau. Amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim27 octombrie 2019, 07:24
      Multumesc! Sunt foarte bine,nu/mi duce grija! Ai grija tu de al tau suflet care este prea mandru si plin de sine!Nu te ingrijora de sufletul meu si nici de/al semenilor nostri. Fiecare sa/si poarte de grija pentru al său suflet.Saracutul tau suflet,se sufoca fara Iubirea Lui Hristos si fara Mila Maicii Domnului.Nu te mai umfla in pene ! Da dovada ca -L iubesti pe HRISTOS si pe MAICUTA DOMNULUI si nu in ultimul rand, pe APROAPELE tau.Nu te ascunde sub ANONIMAT ca soarecele in gaura sa, ci iesi in evidenta si spune LUCRURILOR pe nume. Adu DOVEZI palpabile ,incontestabile.Nu mai arunca cu flacari si venin! Arata-ne ce stii tu si cine esti.Vino cu DOVEZI asa cum si eu aduc DOVEZI de necontestat si nu ma ascund sub ANONIMAT!Nu poti contesta pe cineva ,fara sa aduci DOVEZI !!!Dovedeste ca toate cele scrise de mine si graite de DUHUL SFANT,sunt altfel de cum gandesti si spui tu.DOVEDESTE suflet mandru si fricos,suflet plin de sine !

      Ștergere
    2. Ce faceti? Va panditi unii pe altii calculand timpul in care se va prabusi celalalt? Nici in timpuri de Armaghedon nu sunteti in stare sa va uniti si sa faceti ceva care sa-i protejeze pe copii. Ce sa mai vb despre timpurile de pace? Atunci va credeti zmei pe pamant.

      Ștergere
    3. Maria,tu trebuie sa dovedesti ca e adevarat ce dpui nu cititorii tai. Trufia nu ti da pace si nici dorinta de celebritate si bani nu te lasa sa traiesti normal. Din fiecare vorba a ta s3 simte falsitatea,rautatea si impostura specifica psd istilor si celor care se holbeaza zilnic la antena 3.

      Ștergere
    4. anonim 27 octombrie 07.24,nu avea grija altuia,mai bine roagate la DUMNEZEU sa nu mai fie suparat pe lumea asta rea,roagate in fiecare seara pt iertarea pacatelor tale,si nu mai avea grija altuia

      Ștergere
  4. Doamna Maria... atata rautate peste tot in lume sigur anunta un pericol pentru tôt pamantului.

    Numai asa ca informatie in afara subiectului. Stiati ca in Germania s-au produs tone de arme chimice si boli care atacam creierul pe timpul celor doua razboaie? Stiti unde dorm tone intregi din aceste bombe ? In oceane, in mari pe langa continente.

    Am urmarit la televiziunea franceza un documentar despre amenintarile din marea de nord si marea baltica (menaces en mer du nord) unde se explica cum tôt ce e in apa poate fi distrus pentru secole in viitor... Multumesc Germaniei care a distrus lumea cu razboaiele, acum distruge lumea cu armele lor cu arsenic din adancuri si cum nu e sufficient distruge Romania pas cu pas... Ma intreb daca nu e vorba de o razbunare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar Romania importa deșeuri. Multe dintre ele toxice. Degeaba vorbesc televiziunile, degeaba se iese in strada, politicienii se fac ca nu aud

      Ștergere
    2. Pai iata de ce oamenii sunt din ce in ce mai cretini. Aceste substante afecteaza creierul. Daca ar iesi o multime impresionanta poate ar impiedica pe ceilalti ça Romania sa devina o groapa de gunoi.

      Ștergere
  5. Asa este doamna Maria este plin pământul de oameni fără Dumnezeu.
    Păcat ca intra pe acest blog sa judece si sa odihnească,păcat.
    Doamna Maria va doresc multa sanatate si o zi binecuvântată.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunteți extraordinar de binecuvintata minunată iartai Doamne Dumnezeule pe cei care nu știu ce zic și ce fac Amin

    RăspundețiȘtergere
  7. Dragii mei islamul este mai aproape de DUMBEZEU,de ce?pentru că miliardele de musulmani cred in DUMNEZEU ,pe când voi creștinii mai multi atei....crestini doar in acte

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Islamul este mai aproape de Dumnezeu pentru ca musulmanii il recunosc pe Iisus ca avand natura divina, o respecta pe Fecioara Maria pentru care cer binecuvantare de la Dumnezeu in cele cinci rugaciuni zilnice. Deci, pentru ei treimea nu mai este necesara. Sunt pur si simplu monoteisti, pentru ca ei stiu ca in Tatăl este intoarcerea finala. A tuturor care cred in Dumnezeu. Pentru cine nu crede, exista cale in jos. Treimea fragmenteaza. Unu unește.

      Ștergere
    2. Pai ce mai cauti pe un blog crestin cuconita(scuze daca te confund),nu-i mai bine sa-ti iei presuletul si sa mergi cu barbatul tau arab la moschee?Mintea ta e fragmentata ca nu intelegi un Adevar asa de simplu!

      Ștergere
  8. normal ca IISUS HRISTOS s-a intristat,si asta din cauza rautatilor oamenilor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 2000 de ani! Un Sacrificiu pentru salvarea oamenilor din iad si oamenii sa aleaga vitei de aur! Cum sa nu te intristezi pentru soarta copiilor chinuiti in lumi absurde, cu religii incremenite in Evul Mediu?!
      Nu pe wall stret este statuia unei vaci. Sau bou. Reprezentativ, nu? Epoca asta este a zeului ban si a bancilor care finanteaza crime!

      Ștergere
  9. Madus aduce critici?!-tu ce crestin esti-sau din ce religie faci parte? lasa nu purta grija altora-ca musulmanii si rasa galbena in general nu este mai crud pe lume,razbunatori etc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar, ce? Nu avem voie sa facem comparatii? Va temeti ca veti iesi cam șifonati in Fața Lui Dumnezeu, la Judecată? Ca ne-ati amețit pe toti cu laudele ca sunteti alesi si v-ati inecat la mal?

      Ștergere
  10. 28 oct 06:35-cei alesi ii stie doar DUMNEZEU-dar cei cu daruri se vad dupa vorbe si fapte-de aceea ii laudam si vedem si minunile pe care le fac de la DUHUL SFANT -n-ai cum intelege ca probabil n-ai avut parte de asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  11. Madus-iata ca ai devenit purtatorul de cuvant al pacii!lasa ca stim ce coci-in subsidiar esti altcineva-nu te mai ascunde dupa colt

    RăspundețiȘtergere
  12. pai da Madus este reptilian-ce daca isi da un nume fals-a te da anonim nu-i o noutate dar nici pacat-depinde ce scrii

    RăspundețiȘtergere