luni, 14 octombrie 2019

VA NINGE IN DOLJ SI GORJ !


                                                      14 Octombrie 2019,ora 5,19 !

                                        Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune asa:

                 "Ninge in Dolj si Gorj!
               Ninge intre fronturile deschise Dolj si Gorj ."
Iata dragilor, daca locuiti in aceste doua judete sau in apropierea lor, trebuie sa va pregatiti sufleteste si trupeste,deoarece,iarna va veni mai repede.
                     Imagini pentru iarna
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului pentru toate cate ne-a daruit si ne daruieste,pentru faptul ca suntem vii,sanatosi si bucurosi ,alaturi de cei dragi.
                         Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. Abia astept, nu-mi place sa ies din casa !

    RăspundețiȘtergere
  2. Se va topi repede ,e prea cald ca sa ramina pe pamint,doar la munte va ramine.
    Transfagaraseanul care se inchidea intodeauna la 1 octombrie acum se va inchide la sfirsitul lunii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Iar mie nu-mi place zăpada,asta este ce vrea BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului.
    O zi binecuvântată tuturor românilor
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  4. Maria ca va ninge nu e o nuotate. O noutate ar fi daca ai spune oamenilor sa faca sf.cruce la tot ce mananca pt ca toate marfurile au pretul cu cifra 9 in coada ex (3lei si 99 de Bani )3.99 lei nr lui satan nascut in 1999.Si facand semnulcrucii peste mancare o purifica. De ce nu publici mesajele astea? .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amintirea Lui Dumnezeu,sub orice forma doriti, ca e semnul crucii sau multumire pentru mancare si tot ce avem este necesara oricand, ca sa ne pastram mintea curata. Altfel devenim dependenti de stomac si viata devine pentru noi alergatura pentru burta, ban, case...etc
      Pretul acela cu 99 in coada este tehnica de marketing. Suntem manipulati tot timpul ca sa cumparam. In loc de 4 vezi 3, 99 si ai sentimentul ca ai facut mare economie😂. Si nu este singurul mod in care suntem manipulati sa cumparam, sa tinem in miscare roata comerciala. Au nnnnn metode.
      Anticrist nu este un singur om. Este un sistem intreg ce lucreaza prin oameni. Dar are cativa reprezentanti pe pamant mai virulenți ce ne vand ca sclavi pentru 30 de arginti.
      Banul este ochiul dracului si cu ei deschizi orice usa, cumperi orice suflet. Cum credeti ca s-a ajuns la situatia nenorocita in care se practica orgii sexuale cu minore rapite si drogate? Unii au fost cumparati lent. Politisti, procurori, judecatori...Din toate categoriile sociale se corup oameni daca vrei sa-i controlezi. Intai ai facut un mic compromis. Apoi, odata ce ai deschis usa dracului ce te ispiteste si te corupe, dar nu te poate obliga, răul patrunde in tine. Si devii ca o casa murdara in care si-au facut cuib spurcaciunile. Cam asa este acum România...o casa murdara plina de spurcati corupti. Demonii doar te ispitesc. Alegerea partii de care lupti in Armaghedon o faci tu.
      Pentru ca tot timpul numarul celor ce fac alegeri proaste este cu mult mai mare decat numarul oamenilor Lui Dumnezeu, istoria se repeta. Si din nou războaie, crime, violuri, pedofilie...Istoria este ciclica. Se iese din repetabilitatea istoriei numai cu ajutorul Lui Dumnezeu. Dar nu stand degeaba. Curatand casa.

      Ștergere