joi, 24 octombrie 2019

SORINA ,FETITA DIN BAIA DE ARAMA , VA REVENI IN SÂNUL FAMILIEI CARE A CRESCUT-O !

                                 24 Octombrie 2019,ora 16,17 !

                                Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:
        "Cazul Sorina!
           Familia se afla intre noutati si copil.
       Iar aceasta,se afla deja in grija acestei familii care a crescut-o !"
Iata dragilor, cum familia Secarin voia doar o noutate in familia lor ,si nu le-a păsat de sufletelul Sorinei si nici de sufletul celor care au crescut-o cu drag si cu multa iubire pe Sorina.
Au facut imposibilul (ca sa nu spun altfel) si au smuls-o pe Sorina din sânul adevaratei ei familii.
Asa cum deja stim cu totii,Cazul Sorina se redeschide si vom vedea ce se va intampla.
Conform Mesajelor pe care le-am primit pe parcursul timpului,Sorina va reveni in sanul familiei din Baia de Arama.
Dar sa ne reamintim tot ce s-a intamplat cu micuta Sorina:
      24 Iulie 2019,ora 4,39 zori de zi !

                             Dragii mei ,

Am scris cateva articole cu si despre micuta Sorina,luata cu forţa din familia Şerămăţ.
Si cu fiecare articol in ordinea lui cronologica,spuneam ca ,este foarte posibil ca micuta Sorina sa revina acolo unde isi doreste,adica, la familia in care a crescut.
Si asa va fi dragii mei ! Sorina ,se va intoarce in Romania la un moment dat. Sora ei mai mare,va merge sa o aduca acasa.Dar iata ,ce spunea un glas astazi in zori:

               "Sorina?
              Micuta Sorina?
             Lupta cu familia Secarin ,continuă !"
Iata dragilor, cum sta acum situatia adoptiei micutei Sorina. 
Aceasta adoptie fratilor, fara niciun dubiu,va fi anulata ! S-au facut multe abuzuri si multe falsuri ,după cum declarau AVOCATII familiei Seramat si după DOVEZILE aratate la Tv.
Apoi, nu putem trece peste violenta verbala si fizica a Procuroarei care a furat copilul din casa familiei care a crescut-o. A furat-o cu Autoritatile de faţă,fara ca familia indurerata sa poata sa o apere pe micuta Sorina.
Iata :
26 iun. 2019 - Astazi dimineata,am primit din nou un MESAJ pentru Sorina,fetita agresata ... a Copilului ,arata că sora mai mare, va putea sa o ia pe Sorina acasa. .... Foarte bine este ca Sorinasa se intoarca si sa ramana la familia care a crescut-o. ... Cati crestini -de ochii lumii- de pe acest blog au vizitat un orfelinat sau ...


Acum 3 zile - "La abuzuri ! Multe abuzuri in cazul Sorina!" Dragii mei, stim deja cu totii ca aceasta fetita a parasit deja Romania, alaturi de Părintii ei adoptivi.

Dar iata si cum s-au petrecut evenimentele triste si dureroase :
21 iun. 2019 - Procuroarea de caz, Maria Pițurcă, a descins, vineri, la familia ... Momentul șocant în care procuroarea Maria Pițurcă TÂRĂȘTE fetița pe ...

Acum 2 zile - Antena 3 S.A. utilizează fișiere de tip cookie pentru a  oferi o ... „Sorinaîntoarce-te acasă, te rog”, a spus micuța că a scris pe bilet. „Sorina ...
21 iun. 2019 - S-au întors acasă de la centru cu două fetițe, Andreea și Sorina. .... “Uitați- la ea, vi se pare că este legată cu lanțul de balustradă

21 iun. 2019 - Echipe de polițiști și de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Mehedinți au descins vineri dimineața în casa unei familii din ...
Imagini pentru PROCUROAREA AGRESIVAImagine similarăImagini pentru PROCUROAREA AGRESIVA.

Iata si ultimul meu articol ,referitor la micuta Sorina:

                                    21 Iulie 2019,ora 23,33 !

                                 Dragii mei,

În aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:

                 "La abuzuri !
                  Multe abuzuri in cazul Sorina!"

Dragii mei, stim deja cu totii ca aceasta fetita a parasit deja Romania, alaturi de Părintii ei adoptivi.
Aveam mari asteptari la acesti oameni americani care ,se laudau cu intelepciunea lor.
Imi doream ca sa fi venit de mâna cu Sorina la familia care a crescut-o,si sa spuna fetita ca vrea sa plece cu ei, apoi,sa poata sa-si ia ramas bun de la cei dragi si sa fi tinut legatura cu ei prin telefon.
Părintii adoptivi,putea sa vina sa le multumeasca celor care au crescut-o pe SORINA,pentru ca au avut mare grija de fetita si au crescut-o frumos.Dar nu s-a intamplat asa ceva. Nu s-au coborât la nivelul familiei care a crescut-o pe fetita,iar acest lucru spune mult despre acesti oameni.
Daca s-ar fi procedat asa,toata lumea era fericita si impacata sufleteste,inclusiv fetita, ca pot tine legatura unii cu altii si ca SORINA este fericita in SUA.
Este foarte posibil ca SORINEI sa-i fie foarte bine in SUA, dar ,ramane un semn de intrebare?
Unde este "maduva "semnelor umanitatii?
Au rapit copilul si au disparut, fara sa tina seama de lacrimile amare ale familiei fetitei,fara sa tina seama de sabia adanc infipta in sufletul lor.Totul putea sa fi fost facut altfel ,in asa fel incat ,niciuna din cele doua familii sa nu sufere.
In ceea ce priveste abuzurile in cazul Sorinei,cu siguranta  BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI le va descoperi pe toate.
Sunt sigura dragii mei, ca SORINA va reveni in Romania la un moment dat.
Sora ei mai mare, ADELINA ,o va aduce acasa.
Daca se va dovedi (si se va dovedi) ca aceasta adoptie are la baza multe ilegalitati,adoptia va fi anulata ,iar cei vinovati vor plati in faţa LEGILOR romane,si SORINA va reveni in sânul familiei care a crescut-o cu iubire si cu multa dragoste.
Un copil nu are nevoie de bogatii materiale. Un copil are nevoie de fiintele dragi in mijlocul carora a crescut,si carora ,le spunea mami si tati.
Sorina sufera si va suferi enorm, pentru felul brutal in care a fost luata din mijlocul familiei in care a crescut.
In Romania anilor 2019, este inadmisibil ca un copil nevinovat sa fie târât si dat cu capul de asfalt de Procuroarea agresoare care, nu avea niciun drept s-o smulga din casa familiei care a crescut-o pe Sorina.


22 iun. 2019 - În imagini se poate vedea cu procuroarea Maria Piţurcă trage de aceasta ... la Baia de Aramă: „Zâmbetul din poze mi se pare suspect”- VIDEO ...
Dar iata articolul in care ,ni se spune ca Sorina va reveni acasa:
Asa cum spune in acest articol:

26 iun. 2019 - SORINA VA FI LUATA ACASA ! 26 Iunie 209,ora 5,11 dimineata ! Dragii mei, Astazi dimineata,am primit din nou un MESAJ pentru Sorina,fetita ...
                     26 Iunie 2019,ora 5,11 dimineata !

                              Dragii mei,

Astazi dimineata,am primit din nou un MESAJ pentru Sorina,fetita agresata de Procuroare .
Acum 3 zile - Unii dintre cei care au văzut imaginile cu Sorina (. ... abuz s-a produs la Baia de Aramă de către procuroarea Piţurcă Maria Antoaneta, dar şi de ... Aici se precizează imperativ că „nu este permisă agresarea minorului”, precum ...
Acum 3 zile - Noi proteste şi controverse în cazul Sorinei, fetiţa luată cu mascaţii pentru a fi dată în adopţie. Procuroarea este acuzată că avea mandat doar ...

Glasul spunea asa:
             "Expertiza generala a Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului ,arata că sora mai mare, va putea sa o ia pe Sorina acasa."
Dragii mei,asa precum vedem cu totii,in ,Mesaj nu ni se da numele sorei mai mari.
Sora mai mare are si la Părintii legali adoptivi care ,au luat-o cu forţa din casa celor care au crescut-o ,si carora fetita le spunea mami si tati.
Sora mai mare exista si in casa unde a crescut Sorina.
Eu ma rog la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,pentru ca Sorina sa fie ocrotita de tot ce este rău, de tot ce i-ar aduce lacrimi si suferinta.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa aleaga ce este mai bine pentru Sorina,pentru ca ea sa uite prin ce a trecut si sa devina om mare si cu multa iubire de semeni.
                            Cu dragoste,Maria.
Iata si un alt articol:
24 iun. 2019 - MESAJ PENTRU SORINA , FETITA SMULSA CU BRUTALITATE ,DIN SÂNUL FAMILIEICARE A CRESCUT-O ! VIDEO – Imagini noi cu ...
Iata si ultimele Informatii oficiale cu plecarea fetitei in SUA:

Acum 1 oră - Sorina, fetița de 8 ani din Baia de Aramă, a ieșit, duminică 21 iulie a.c., din România, cu destinația Statele Unite ale Americii, împreună cu ...
Sorina a plecat în SUA împreună cu familia adoptivă
Sorina, fetița în vârstă de 8 ani din Baia de Aramă, a părăsit România duminică dimineață, împreună cu părinții adoptivi.
Potrivit unor surse apropiate cazului fetiței din Baia de Aramă, Sorina avea toate actele în regulă şi a părăsit țara prin Aeroportul Otopeni.Același surse au precizat că destinația familiei adoptive a Sorinei a fost Statele Unite ale Americii.
De altfel, familia adoptivă a ridicat, vineri, pașaportul Sorinei, fetița de 8 ani din Baia de Aramă, de la Serviciul de Pașapoarte Dolj, a declarat, pentru Mediafax, avocata familiei.
Judecătoria Slatina a decis că Sorina, fetița de 8 ani din Baia de Aramă, poate pleca din țară, împreună cu părinții adoptivi, o familie de români stabiliți în SUA. Instanța a respins cererea de ordonanță președințială formulată de procurorul general al Parchetului General, Bogdan Licu.
Decizia nu este însă definitivă, iar procurorul general a anunțat deja că o va contesta
.
                                          Cu dragoste,Maria.

Acum 5 ore - Bombă. Se redeschide dosarul adopției Sorinei. Fetița ar putea reveni acasă, la Baia de Aramă ... Tribunalul București a decis astăzi redeschiderea procesului în cazul adopției Sorinei, la exact trei luni de ... Cazul Sorina.

15 iul. 2019 - Cazul Sorina. ... iar în acest caz nu era decăzută din drepturi, trebuia întrebată dacă este ... Când se deschide autostrada Sebeş - Turda lotul 1.

10 comentarii:

 1. Dupa modul cum s-a desfasurat si banii grei pusi in joc cazul Sorina a fost inscenat doar ca un joc pentru alegeri pentru a lovi in Iohannis,iar acum la final electoral se vad actele falsificate motiv pentru care a fost admis procesul a se judeca.
  Nu acelasi lucru e in cazul Dinca din Caracal,dar efectul e acelasi motive pentru care autoritatile au incercat cu disperare sa-l reduca la un caz banal de crima
  Sa nu uitam nici de cazul Coleciv-Raichstagul romanesc platit cu 65 de crime si tot atiti mutilati,dar fara nici un vinovat dovedit deocamdata-craciun

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Lasa ca in Ro se construiesc penitenciare 😂🤣😂🤣😂🤣 asta au in plan PNL, IN LOC SA SE RENOVEZE/ CONSTRUIASCA spitale.alte tari se gandesc cum sa desfiinteze puscariile iar Ro cum sa construiasca mai multe. Puscariile astea trebuie sa fie o afacere sigura si prospera pt mafia din justitie si politica , de asta vor cat mai multe si cat mai pline

   Ștergere
  2. In iohanis lovesc cele 47 de dosare penale pe care le are citind pe aici, plus toate faptele lui de presedinte care se vad, se stiu...

   Ștergere
  3. Mocirla din politica romaneasca infecteaza pana si viata copiilor abandonati si preluati de altii.

   Ștergere
 2. oricum nici familia care a crescut-o pe Sorina nu este pagubita-primeau bani de la stat pt ingrijire-asadar jocurile au fost facute inainte de adoptie-problema politica =inscenare

  RăspundețiȘtergere
 3. Oare va mai vrea fetita sa revina la Baia de Arama?. Oare viitorul ei va fi mai bun in Romania decat in America?. Ce targuiala cu viata unui copil abandonat de parinti.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am văzut o filmare la tv cu această fetiță care era fericită , râdea și se juca cu sora ei din America. 👏👏👏👌👌👌🌟
   Lăsați copilul în pace că acolo o să-i fie mai bine . Mai este și de etnie romă și ce să vedeți , toate ușile o să fie deschise pentru ea și o viață luxoasa o asteașta. 😂😂 Treziti-va , Romania colcăie de copii amărâți , necăjiți , dezbrăcați și înfometați . Chiar și aici s a expus cazul unei mama amărâte și s a cerut ajutor pentru ea . De ce statul nu se ocupă de nevoile lor ? Singura lor problema este fetița Romă din America ???😡😡😡😡😡😡

   Ștergere
  2. 19:01, cu tristete spun ca ai dreptate si faptul ca este o fetita rroma va face ca ea sa aiba o eticheta de tiganca pe frunte fiindca aici oamenii au prejudecati de care romanii inca nu pot scapa. Cine opreste familia care a luat-o pe Sorina spre crestere (pentru benii luati de la stat pentru ea) sa ia un alt copil dupa care sa ia bani si sa se bucure ca Sorina a ajuns intr-o tara fara prejudecati si unde o sa-i fie mai bine decat la fosta familie.

   Ștergere
  3. Mai ales ca a luat amploare curentul naționalist care judeca oamenii dupa culoare. Ceva made Vadim Tudor. Una este sa ai curajul de a cere autoritatilor statului sa stopeze mafia tiganeasca sa-si faca de cap prin Romania, alta este sa dai in mintea bolnava a nazistilor si sa vrei purificare etnica. Nu m-as juca cu asta...Sunt destui europeni care nu-i suporta pe romani in tarile lor si roata se poate intoarce.

   Ștergere
 4. https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/video-noi-imagini-cu-fetita-adoptata-in-sua-ce-a-constatat-noua-familie-1150941

  RăspundețiȘtergere