miercuri, 23 octombrie 2019

BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI !


                                                     
                                     23 Octombrie 2019,ora 6,33 !

                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata ,ma trezeste un glas care spune asa:

                    "Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ne va duce pe toti in Rai, ca sa ne plangem nedreptatile noastre."
                    Imagine similară    Imagini pentru DUMNEZEU IMAGINI.
Da fratilor, multe nedreptati ni se fac in aceasta viata; dar de vom avea Credinta si Iubire faţă de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului,iubire faţă de Aproapele nostru, cu siguranta Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ne va asculta durerea noastra,Rugaciunea noastra si ne va duce in Rai.
Sa ne rugam pentru aceasta dragilor, si niciodata sa nu deznadajduim !
                                Cu dragoste,Maria.
P.S.
                                 Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de ajutorul vostru financiar.

Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 

suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 

caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !

Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 

cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru

 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze

BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI DARUL vostru cât de mic 
si sa vi-l înmulteasca. 

Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !


Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL

 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 

că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 

ADEVARUL DUHULUI SFANT !

         Imagini pentru duhul sfant imagini

Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 

gratuit toate CARTILE ,toate volumele.

DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 

apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va

 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea

 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!


Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 

volum doreste,iar eu sa pot strange 

banutii pentru urmatoarele doua volume 

pe care urmeaza ca sa le editez.


Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 

ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant Vol 1- 20 lei,Adevarul Duhului Sfant vol 2 - 20 lei,si Adevarul Duhului Sfant /Viata Extraterestra vol 3 -10 lei.


                                  20 Lei                  20 Lei

                  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2


                                                     Viata Extraterestra.
                                                                       10 Lei.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.

11 comentarii:

  1. În aceasta dimineata eram în mijlocul de transport și un domn stătea pe doua scaune, urcau oameni abea respiram dar el nu se stresa, însă își făcea cruce la fiecare stație. Unde e bunătatea? Ce rost are crucea dacă nu cedam locul persoanelor bătrâne,gravide etc. Credință înseamnă iubire și respect între semeni ...nu creștini doar cu numele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Înseamnă că acel donm era gras de ocupa 2 scaune, altfel cum?

      Ștergere
    2. Nu era gras nici vorba , pur și simplu

      Ștergere
  2. Crestinismul formal a prins radacini adanci in constiinta oamenilor. Este ca atunci cand memorezi o poezie si incepi sa te crezi poetul insuși. Diferenta intre Mesajul Lui Iisus si ce a devenit crestinismul dupa 2000 de ani de manipulari ale diversilor manipulatori de mase de oameni este uriasa!
    Nu o sa inteleg niciodata de ce țipă unii ca este atacata Biserica Ortodoxă! Ca daca deschizi gura sa spui ca nu e normal ce se intampla in Romania crestina, incep sa țipe ca este conspiratie mondiala impotriva ortodoxiei. Nu e nicio conspiratie...Cel putin, nu in ce ma priveste. Nu-ti faci treaba, mizeria se acumuleaza si miroase din ce in ce mai urat. Cum e posibil ca intr-o tara majoritar ortodoxa, cu atatea biserici si lectii de religie in scoli, romanii sa nu se debaraseze de uratele metehne de a scuipa injuraturi de Dumnezeu, de a injura si de mame, de a fura, minti?! Inseamna ca preotii nu le-au explicat crestinilor legaturile cauza-efect. Tot ce nu facem bine se strange tot pe umerii nostri. Tot ce distrugem cu gandul, vorba, fapta, se intoarce tot impotriva noastra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.20 corect! Multi de aici de pe blog care spun ca sunt credinciosi pana in panzele albe nu ezista sa-si alunge semenii care indraznesc sa nu fie de aceeasi parere cu ei inclusiv adminul face acest lucru. Ma intreb atunci ce rost mai au mesajele si misiunea Mariei daca nu-si atinge scopul, acela de a apropia lumea de Dumnezeu, ci, din contra, de a-i alunga pe cei care cred altceva pretinzand ca o jignesc. Oare Iisus asa a procedat?

      Ștergere
  3. Doamna Maria atât nea rămas Dragostea si credința în BUNUL Dumnezeu și Măicuță Domnului.
    Sa ne dea sanatate si mântuire la toți.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  4. nici vorba! in rai merg dreptii-dincolo merg cei ce-si plang pacatele-de ce ar mai exista vrajmasul? Dumnezeu nu pedepseste

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ce rezolvi daca doar iti pui cenusa in cap si-ti plangi pacatele? Ca in Prostia omeneasca. Oamenii stau cu drobul de sare deasupra capului si jelesc ca va cadea in capul copilului.
      Pacatele se repara prin fapte bune. Vreti sa treceti vămile cu banii la ciorap? Lasati-i pe politicieni. Ei sunt ispitele. Ca in calatoria lui Ulise spre Itaca, in drumul spre Dumnezeu sunt multe încercări si ispite.
      In loc sa urcati spre Dumnezeu, mergeti in directia politicienilor care este spre prăpastie. Unii nu se simt bine daca nu iau cu ei in iad si suflete de oameni manipulati. Doar n-or sa se intoarca la Satana cu mainile goale. Cred ca democratia este inventia dracului. O inlocuire a crestinismului Lui Iisus cu o inventie a minții omenesti.
      Nu putem refuza sa votam pentru ca suntem acuzati ca nu avem spirit civic. Eu am spirit civic, in sensul ca imi pasa de oamenii necajiti si incerc sa ma ajut pe mine ajutandu-i si pe altii. Oferta electorala este intentionat planificata sa nu ai ce vota. Sa faci compromis, sa-ti murdaresti sufletul.
      Alergam sa votam răul cel mai mic, dar mereu descoperim ca răul mic face parte tot din rău. Si uite asa ne trece viata: in loc sa urcam spre Dumnezeu care este Drept, alergam spre politicienii " democrati". Democratia nu există. Este o inventie a illuminati ca sa-L inlocuiasca pe Dumnezeu in inimile oamenilor. Zeul Democratie si-a dovedit falsitatea. Cantareste cu doua cantare. E cu unii muma, cu altii ciuma. Omul fara putere plateste mereu oalele sparte de slujitorii Zeului Democratie. Ati vazut vreodata un hoț de-al lor pedepsit? Ati vazut banii furați de Elena Udrea si alti hoti din buzunarele noastre recuperați?!

      Ștergere
  5. 08.31.Ai mare dreptate,asa este.Ce s-ar intampla daca nu ar mai vota nimeni?Ar vota doar ''EI''?.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. am gasit aceasta rugaciune pentru poporul roman si pentru tara noastra Romania: http://www.cuvantul-ortodox.ro/rugaciune-pentru-romania/
    Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Cel care ai venit în lume să ne mântuieşti pe toţi, cu sufletele pline de evlavie, Ţie astfel ne rugăm: Îndură-te, Doamne, de ţara noastră şi neamul nostru şi ajută să-şi găsească în sfârşit, calea cea dreaptă. Coboară Duhul Tău cel Mângâietor să ne curăţească întinăciunea şi să ne întoarcă inimile la blândeţea şi frica de Tine, Doamne. Luminează, Doamne, minţile noastre, care din pricina amărăciunilor şi umilinţelor, nu văd calea cea dreaptă. Încălzeşte, Doamne, inimile noastre care, învrăjbite de diavol, au uitat să-şi iubească aproapele şi să ierte vrăjmaşilor. Slobozeşte, Doamne, neamul nostru din jugul minciunii, urii, pizmei si egoismului. Învaţă-ne, Doamne, să ne rabdam unii pe alţii aşa cum Tu ne rabzi pe noi toţi. Stinge pofta celor care pentru binele lor îşi asupresc semenii. Încălzeşte-le, Doamne, inimile, tămăduieşte-le rănile şi îmbrăţişează-i în neţărmurita Ta dragoste. Odihneşte, Dumnezeule, sufletele celor care şi-au dat bunul cel mai de preţ pentru credinţă şi dreptate. Cu capetele plecate, genunchii îndoiţi şi inimile frânte, ridicăm această rugăciune către Tine, Doamne, Bunule, şi Ţie îţi strigăm: Auzi-ne, Doamne, şi trimite Mila Ta peste neamul nostru românesc. Că numai a ta este puterea şi mărirea şi numai Tu vei întoarce râurile neamului nostru la matca străbună, ca să se laude numele Tău în veac, al Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh, Amin.

    RăspundețiȘtergere
  7. pt 24 oct 08:31-AMESTECI CREDINTA CU POLITICA SI CU NEW AGE-sa-ti plangi pacatele este semn de revenire la constiinta adevarului lui DUMNEZEU-DOMNUL IISUS HRISTOS A LASAT PRIN CUVINTE care sunt legile prin care se intoarce omul catre DUMNEZEU-vita simpla ,curata, minte limpede fapte bune etc-DA EXISTA RAI SI IAD-pana ce omul nu da de greu nu cunoaste adevarul-asa si eu-sunt ANONIM 5 si va doresc sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere