luni, 21 octombrie 2019

DOAMNA MARIA HANDIC , ARE NEVOIE DE CATEVA LEMNE !

                                                            Dragii mei,

M-a sunat in aceasta seara dna Maria Handic , si cu lacrimi in ochi m-a rugat ca sa public cateva randuri de suflet,prin care ne roaga din toata inima ca s-o ajutam fiecare cat putem si cum putem, ca sa-si poata cumpara cateva lemne de foc.
Stim cu totii dragii mei,faptul ca dna Maria Handic are baiatul de 46 de ani bolnav grav, si trebuie ingrijit ca un bebelus ,deoarece,nu vorbeste,nu mananca singur, ....e cumplit.
Prieteni dragi , va rog si eu din suflet haideti sa ne unim cu totii si s-o ajutam pe aceasta doamna vaduva si cu fiul ei grav bolnav si incurabil,s-o ajutam sa-si cumpere cateva lemne de foc.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va binecuvinteze masa si casa si pe toti cei dragi voua,si sa va inmulteasca DARUL vostru pentru dna Maria Handic.
Iata de ce sufera baiatul dnei Handic:
OIigofrenie 1' 2 cu alolie motorie, Epilepsie si multe alte complicatii, si care fiu ,nu se poate hrani singur,nu se poate imbraca singur,etc etc.
Iata dragilor si contul dnei Handic :
CONT DONATII pentru ROMANIA :

RAIFFEISEN BANK : RO72RZBR0000060011810593 !


Iar telefonul doamnei este:
Telefon : 0725646379
Adresa de facebook :


Maria Handic

                                         Va multumesc din suflet dragilor si va rog din toata inima sa dam o mana de ajutor pentru ca aceste doua suflete sa aiba minimul de caldura in casa.
                 Cu iubire si cu recunostinta,Maria Ghiorghiu.

P..S.
Sau poate cineva are lemne mai multe si ar putea sa o ajute si pe dna Handic.
Sunati-o va rog frumos:
Telefon : 0725646379

2 comentarii: