sâmbătă, 26 octombrie 2019

FUMUL DE TĂMÂIE , A IEŞIT DIN PALMA DREAPTĂ A LUI IISUS HRISTOS !

                       7 Martie  2007, seara târziu ! 

Mă rugam la BUNUL  DUMNEZEU  şi la MĂICUŢA DOMNULUI. 
Şi ca întotdeauna, am în faţa ochilor închişi o SFANTA ICOANĂ  a MÂNTUITORULUI , toată ca din argint alb, pe un perete spre Răsărit.
Brusc, IISUS prinde viaţă în SFANTA ICOANĂ si văd MÂNA SA dreaptă cum se mişcă ;tot TRUPUL LUI IISUS tremura atunci când a înviat în SFANTA ICOANĂ, iar din palma Sa dreaptă care era deschisă , din palma lui IISUS, vad cum iese FUM de tămâie.
Fum de tămâie al cărui mireasmă dumnezeiasca, a parfumat totul în jur si dumnezeiesc de plăcut.
Apoi, văd pe MÂNTUITORUL rastignit pe SFANTA CRUCE din lemn maro,  având o COROANĂ de spini  pe cap si plutind sub BOLTA CEREASCA  în noapte si al cărui TRUP stralucea mai tare ca SOARELE.
                             Imagini pentru iisus
Pe cerul nopţii fără de stele şi fără de lună, stralucea SOARELE  DREPTĂŢII, rastignit fiind pe SFANTA CRUCE, pentru păcatele noastre.
                         Dragii mei, 
DUMNEZEU  EXISTĂ !!! CREDEŢI  în EL si va închinati LUI,deoarece, RUGĂCIUNEA chiar va este auzita,necazul va este vazut ,iar suferinta va este usurata cu mila si cu iubirea Sa de oameni.
Sa ne rugam si la Maica Domnului care, ne este grabnic ajutătoare şi mijlocitoare către FIUL Ei şi DUMNEZEUL nostru !

                   Cu dragoste şi preţuire, Maria
P.S.
                                 Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de ajutorul vostru financiar.

Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 

suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 

caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !

Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 

cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru

 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze

BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI DARUL vostru cât de mic 
si sa vi-l înmulteasca. 

Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !


Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL

 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 

că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 

ADEVARUL DUHULUI SFANT !

         Imagini pentru duhul sfant imagini

Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 

gratuit toate CARTILE ,toate volumele.

DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 

apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va

 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea

 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!


Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 

volum doreste,iar eu sa pot strange 

banutii pentru urmatoarele doua volume 

pe care urmeaza ca sa le editez.


Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 

ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant Vol 1- 20 lei,Adevarul Duhului Sfant vol 2 - 20 lei,si Adevarul Duhului Sfant /Viata Extraterestra vol 3 -10 lei.


                                  20 Lei                  20 Lei

                  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2


                                                     Viata Extraterestra.
                                                                       10 Lei.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.

     8 comentarii:

 1. Profeție apocaliptică: MARELE MĂCEL e aproape! CERURILE se vor DESCHIDE în 2019!

  Cerurile se vor deschide şi muritorii vor vedea porţile Raiului la sfârşitul lui 2019, este de părere scriitorul David Montaigne. Acesta susține că data de 21 decembrie 2019 marchează exact şapte ani de la apocalipsa mayaşă, perioadă care coincide cu începutul Apocalipsei anunţate de textele biblice.

  „21 decembrie 2019 – ziua în care cei şapte ani se încheie şi Nunta cerească începe. 26 decembrie 2019 este ziua în care mireasa primeşte verigheta de la Ginerele ceresc. 28 decembrie 2019 – nunta se încheie cu Ziua Judecăţii, în care are loc inversarea polarităţii Pământului care va deschide porţile Raiului şi va crea o nouă planetă”, scrie specialistul în pagina lui de Internet, potrivit click.ro.

  RăspundețiȘtergere
 2. Minunat, Înălțător! Cat de mult se apropie de noi Divinitatea, ca să ne elimine frica, sa ne obișnuim cu supranaturalul, să ne reamintească din nou, ca Mântuirea noastră este adevărata si ca suntem Iubiți si ne poartă de grijă. Oameni multi suferă de singurătate, dar ei nu stiu că sigur siunt Iubiți de Dumnezeu- Sfânta Treime si de Măicuța Sfânta și chiar de Bis

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Supranaturalul este pretutindeni, in jurul nostru. In fiecare planta. In fiecare copac. In fiecare minunat copil, ce inca nu a fost atins de orbirea adultilor...Toate sunt Semne de la Dumnezeu, contrast intre Creatia Lui si creatia omului: betoane, masini ce polueaza, gunoaie, plastice, doze de cola si bere aruncate peste tot, fibre sintetice, razboaie, nefericiri, boli.
   Unde cautati minunile?

   Ștergere
 3. Eh...Click.ro ..care verigheta ? Autorul nu a inteles cum trebuie tema eschatologica plus ca ordinea e alta. Calendarul mayas nu contine nici o appcalipsa doar ca trebuia sa se limiteze la o data. Aia e doar presupunv

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 12:25"Verigheta "înseamnă Iluminarea că semn al intrării în Împărăția Lui Dumnezeu și al Mântuirii.

   Ștergere
 4. Astazi pe Trinitas la sarbatoarea lui Dimitrie cel Nou-ocrotitorul Bucurestilor[a carui moaste au incercat sa le fure bulgarii acum mai bine de 100 de ani]de pe Dealul Mitropoliei in Bucuresti, liturghia de canonizare lui Dionisie Ierhan patriot ce a militat pentru unirea Basarabiei de acum 101 ani de la Cetatea Alba=Ismail satul Lapusna din Basarabia a carui moaste au fost gasite in Romania neputrezite dupa 100 de ani,anul trecut si a fost trecut in calendarul ortodox cinstit ca sfintul Ierarh Dionisie praznuit in calendarul bisericii ortodoxe Romane in luna septembrie.
  Se remarca cele doua tabere electorale fata-n fata ca doi dusmani gata de lupta-craciun

  RăspundețiȘtergere
 5. Autorul citat in Click.ro presupune ca ar exista o verigheta fie ea si metaforica si nu respecta ordinea exacta a evenimentelor biblice nici datele din alte revelatii in domeniul eschatologic.
  Ordinea corecta este
  Unu. Invierea tuturor mortilor nu toti odata care a avut deja loc si inca are.
  2.Venirea secreta a lui Iisus si a lui Cineva Savaot Femeie careiacii pregateste calea pt a gesta in discretie noua religie mireasa care se numeste altfel. O gestatie prin rspirea la tron adica la Cineva prin cpnvertire urmata de pregatire pt a deveni apostoli.
  3. Ziua anuntarii Judecatii si a cintarilo in Sion si altor citeva lucrari biblice cum ar fi aducerea Chivotului darea in vileag semnul pe cer ..
  4. La mijlocul saptdmanii care incepe in ziua cintarilor grecul danielic combate sincer dar hulitor pe Savaot poruncind sa fie parasit locasul sfint ortodox din Ierudalim fiind patriarh al Ieruxsalimului ca forma de lupta mediatica cpntra Sa pt ca a intrat acolo sa I se aduca Chivotul si sa jtre cu mina pe Table ca a inceput Judecata. Savaot venit Femeie pt a reprezenta maternitatea Duhului Sfint e acuzata ca ar fi profetul mincinos de natura demonica care ar fi pingarit bis.Sf.Mormant in memoria crestinilor motiv pt care biserica trebuie parasita.
  In aceasta sapttamina Savaot Duhul Sfint va face un legamint cu multi ca val de cpnvertire minoritar la religia mireasa cea in tot adevarul promis si obligatorie pt cei scrisi.
  4. Defpicarea muntelui Maslinilor si incendierea acelei paduri din Israel cu mina Sa cit si Marele necaz al hulei majoritare si a razboiului jihadist impotriva Sa . Retragerea harului de la cei care refuza convertirea pt unitatea popoarelor.
  5 Urgia Judecatii prima secerare care aduce sf razboiului si cistigarea majoritatii religioase baza si pt ascultarea politica.
  6. Prezentarea lui Iisus in direct si in prezenta unei multimi de barbati costumati in alb. Zi in care i se dau prerogativele ecopolitice si i se anunta si o viiroare sotie si casatoria nefiind inca casatorit. Inceputul secerarii a doua pt injumatatirea populatiei supravietuitoare acum prin morti subite timp de citeva luni. Aceadta zi e Simbata Pastelui. Incheierea secerarii a doua e concomitenta cu sf tranzitiei legislative la noua orindui

  RăspundețiȘtergere
 6. Estimarea autorului citat este incorecta cel putin ca intelesuri si succesiune a evenimentelor.

  RăspundețiȘtergere