miercuri, 23 octombrie 2019

EXTRATERESTRII SUNT AICI !

        5                                 23 Octombrie 2019,ora 4,44 !

                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi, m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte, clipă in care,am in faţa ochilor inchisi un camp înverzit ,iar pe camp vedeam o multime de oite albe; multe foarte multe oiţe albe si cu lâna mare pe ele.
Brusc,de undeva de mai sus de ele,din atmosfera apare o lumina vernil asa precum laserul.

Imagine similară
.Aceasta lumina ca de laser, invaluie toate oile de pe acel camp; in loc de oi albe,vedeam acum oi vernil aproape transparente.
După care,aud un glas care spune asa:
                  "După Seism...."
Iar glasul se opreste.
Dragii mei, cam complicat acest Mesaj.
Ceea ce pot sa va spun dragilor, este faptul că, atunci cand un OZN vrea ca sa se apropie de Pămant, de oameni sau animale, atunci cand vrea ca sa le rapeasca, OZN-ul isi deschide trapa rotunda de sub el si arata exact asa:

                      Incredible 1989 Nashville UFO Photographs Provided by Commander Graham Bethune of the US Navy - Alien UFO Sightings    .
Acea lumina rosie (sau de oricare alta culoare ) ce iese din OZN ,aspira absolut orice si pe oricine intr-o fractiune de secunda.
Exact asa mi s-a intamplat mie in anul 2000 -2001, cand un OZN si-a deschis trapa de sub el,iar o lumina rosie ca de laser, ca un nor rosu,a invadat fotoliul in care stateam la 12 noaptea si m-a aspirat in OZN inainte ca eu sa-mi dau seama ce se intampla.
Auzeam un zgomot asurzitor, am calatorit cu viteza gandului prin lumina rosie ,ca in final sa ma vad intinsa pe o masa de inox dreptunghiulara si cu 4 Extraterestri in jurul meu.
    In 1957, Antonio Vilas Boas, un fermier din Brazilia, in varsta de 23 de ani, a inceput, dintr-odata, sa istoriseasca o intamplare uluitoare: cum a fost luat la bordul unei nave extraterestre de catre niste fiinte umanoide de talie mica; a fost examinat, i s-a luat sange, a avut chiar relatii intime cu o femela…     .
Restul il stiti din articolele pe care le-am scris la timpul respectiv, sau din Cartea VIATA EXTRATERESTRA care costa doar 10 lei.După exact 2 ore petrecute pe nava lor, am fost readusa in fotoliul meu din bucatarie (eram la Bloc), iar impactul cu fotoliul a fost ca o cazutura de la 2 -3 metri inaltime.
În legatura cu articolul de astazi dragilor, cu siguranta vom afla toate la momentul potrivit.
Ceea ce-mi doresc ca sa va asigur,este faptul că, 90%dintre Extraterestri sunt Prietenii fideli si altruisti ai pămantenilor, ai oamenilor.
Sa nu va indoiti niciodata de acest lucru!
Extraterestrii se vor arata mai intai poporului român, faţă catre faţă,si apoi celorlalte popoare.
Nu vor veni ca sa ne faca rău ! Ci dimpotriva,ne vor salva de propriile noastre fapte necugetate.
                                    Cu dragoste,Maria.      

29 de comentarii:

  1. Practic, dintotdeauna. Ei ne-au creat. Tot ei au creat si dinozaurii si tot ei i-au facut sa dispara. Aceasta planeta este un laborator de la inceputul creatiei sale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu din totdeauna,doar de 30000 ani. Dinozaurii n-au mai fost recreati dupa distrugerea primei creatii( asa zisul potop al lui Noe)

      Ștergere
    2. Aceasta planeta esta atat de veche incat nu o sa iti ajunga anii tai sa ii numeri anii ei pana in prezent. 30000 de ani i-ai putea compara cu o fractiune de secunda din viata ei. Dinozaurii au trait cu multe milioane de ani in urma, potopul e aici dupa colt.

      Ștergere
  2. Extraterestrii sunt 100% dracii Trambitei 5!Sa vedeti atunci chin si prapad peste toti pacatosii nepocaiti care n-au semnul implinirii tuturor poruncilor Lui Iisus care este Sabatul Adevarat al Sambetei!

    RăspundețiȘtergere
  3. Exact asta e vrajeala lor sa subjuge aceasta planeta. Ca ne salveaza. Rasa umana este foarte credula si usor de manipulat, pentru ca asa a fost creata. Este sufucient sa te uiti la fenomenul #rezist.

    RăspundețiȘtergere
  4. Extraterestrii din Constelatia Orion la circa 8,6 ani lumina de Tera se spune ca ar fi influentat viata omului si au lasat urme in toate marile culturi de pe toate continentele inclusiv in crestinism printr-un tablou al lui Isus facut de Leonardo da Vinci din anul 1513 aflat si vindut cu aproape o jumatate de miliard de dolari, acum intr-un muzeu arab plutitor de forma inspiratia a unui OZN pe apa undeva la marginea de rasarit a Asiei Mici .
    Intereseaza din descrieri de 17 000 de ani o stea a constelatiei Orion descrisa de mii de ani dar atunci invizibila cu ochiul liber fiinca lumina este ecranata de steaua centrala mult mai mare si luminoasa,dar care e vizibila doar in ultimile secole prin telescoape.
    Dar dupa pozitia stelelor din Constelatia Orion sint amplasate si piramidele egiptene de pe platoul Giseh de linga Cairo dar si alte constructii de mii de ani din America de Nord si de Sud descoperite abia acum in vegetatia din jungla-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:30Aceasta răpire va avea loc după Marele cutremur(al 3-lea și ultimul)dinaintea Venirii Domnului Iisus și despărțirii definitive a oilor de capre(din păcate și cu cei dragi noua care nu s-au întors la Dumnezeu și la pocăință,nu ca la secte ci la dreapta credință ortodoxă ,deși Domnul în bunătatea lui va alege pe cei buni și din alte religii)La vremea sfârșitului Iisus va atrage cu Duhul Său pe toți care au ceva din duhul său(lumina)mai mult sau mai puțin,iar Satan va atrage la el pe cei care au Duhul sau duhul lumii acesteia unde el a stăpânit prin tot felul de amăgiri(moda muzica cluburi vrăjitorii desfrânări goana după bogății etc.)Satana ii va duce departe în univers poate in haos sau planete neprimitoare unde vor fi chinuiți in veci.Sa ne rugăm pt toți că nimeni sa nu ajungă acolo și să fie cu toții mântuiți.PS.Totusi, nu cred că oițele vor fi ridicate la cer cu nave ciin Duh că și Domnul Iisus căci lumea spiritului nu are treabă cu tehnologia.

      Ștergere
    2. 22:30Oile cu Iisus iar caprele cu diavolul.Oile sunt ridicate în duh ("într-o clipă la venirea lui Iisus ne vom transforma din oameni trupești in oameni duhovnicești"(Sfânta Evanghelie)deci Nu in nave extraterestre.

      Ștergere
  5. extraterestrii sunt de mii de ani pe pamant-vointa lor este deasupra vointei noastre-asa se face ca sunt aspirati FARA VOIA LOR DIFERITE PERSOANE=sigur fac ce vor cu oamenii-sunt la dispozitia lor-scopul=EXPERIMENTE-DUMNEZEU ESTE SUPREM,ASTA SE STIE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot ce se intampla peste voia omului, este ceva negativ. Omul trebuie sa aleaga daca merge cu ei sau nu. Este ceva corect sa existe si sa fie respectata aceasta alegere. Insa, daca omul este rapit, nu este ceva benefic oricat o rasucim si o invartim. Orice lucru facut prin ascunzis inseamna minciuna. Astia (extracterestrii) se feresc de noi pentru ca au ceva mincinos si malefic in plan. Omul este tinut in nestiinta din timpuri stravechi, iar acest lucru inseamna inselare. Omul este folosit de ei (probabil este si creat de ei ca sa-l foloseasca- iar acest lucru, a crea pe cineva viu ca sa-l folosesti este ceva demoniac).

      Ștergere
    2. Nu cred ca ne-au creat ei. Cred ca ei doar si-au bagat coada in creatie, asa cum au facut si in religii. Le-au inspirat oamenilor idei malefice, i-au invatat vrajitoria. Pana la urma, este tot o cernere...Cine ramane de partea Luminii pana la sfarsit este un învingător. Iar daca rapesc oameni fara voia lor inseamna incalcarea liberului arbitru si asta fac si oamenii posedati de ei, atunci cand rapesc copii si fete pentru prostitutie. Pe undeva este si vina noastra. Votezi o data un om care iti pare bun ca si conducator. Dar dupa ce a dovedit ca este un mincinos, nu-l mai votezi pentru ca-i dai putere. Stiu ca voteaza mereu altii, cum au facut cu Basescu sau Iliescu, dar tu stii ca, individual, ai facut alegere corecte. Am observat de mult timp ca nu e bine sa mergi in directia in care fuge turma.
      Eu ma rog imediat ce simt in jurul meu prezențe stranii si care nu-mi plac. Fug cand iti amintesti de Dumnezeu. Si se tem de adevar si lumină. Pana una alta, preotii au dreptate cand spun sa ne ferim de vise si viziuni pentru ca pot fi inselatoare. Chiar daca avem vise ce par catastrofale, nu trebuie sa intarim puterea fricii gandindu-ne la sensul viselor. Am visat in urma cu multi ani ape murdare ce veneau spre oameni. Am stiut imediat in vis ca trebuie sa ma pun la adapost si sa-mi protejez familia. Apele murdare înseamnă toata aceasta mizerie fals spirituala ce vine catre noi prin grupurile ce practica magia. In Dumnezeu esti puternic si respingi orice atac. Sunt timpuri de trezvie...

      Ștergere
    3. Totusi din origini omul a fost creat ca sa consume proteina (animala si/sau vegetala). Fara aceasta nu are cum sa reziste. Omul ucide ca sa traiasca dar si exploateaza ca sa-si creeze conditii. Cred totusi ca este creatia extraterestrilor si omul, pentru ca prea paraziteaza ca sa poata exista. Adica nu are cum sa existe fara sa paraziteze alte forme de viata. Ori aceasta nu inseamna nici pe departe iubire ci altceva. Au facut un corp pentru om care are nevoie sa ucida ca sa poata exista. Ei spun ca au facut pe om dupa chipul si asemanarea lor, daca omul paraziteaza e clar ca si ei (sa-i numim creatorii omului) fac la fel.

      Ștergere
  6. Au fost aici inainte sa apara oamenii. Sint fiii lui Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Grii si reptilienii sunt malefici.

      Ștergere
    2. Aiurea! Sunt Fii lui Belial. Cauta pe net articole despre Atlantida. Fiii Legii Lui Unu s-au batut cu fiii lui Belial. Batalia asta este tot timpul. Ingerii cazuti si ingerii ramasi fideli Lui Dumnezeu ii urmaresc prin tot Universul. Probabil ca pamantul, ca zonă cu vibratie destul de joasa, este ultima redută a dracilor. Sper...Sper sa crape odata, sa nu mai provoace suferinta nimanui.

      Ștergere
    3. In biblie scrie altceva: fiii lui Dumnezeu au facut copii cu fiicele omului. Cum ar fi fost posibil,fara compatibilitate genetica?( omul a fost facut din genele creatorilor,acum 30000 ani. Dinozaurii nu au au trait cu milioane de ani in urma,e o teorie falsa,ca si teoria ca viteza luminii este maxima)

      Ștergere
    4. Daca sunt fiii lui Dumnezeu, inseamna ca Dumnezeu este o fiinta biologica hermafrodita. Si asta din cauza ca omul il limiteaza pe Dumnezeu la puterea si nivelul de gandire al omului, nu in raport cu intreg Universul multidimensional (posibil multivers multidimensional). Fiu/fica sunt cei care se nasc dintr-o fiinta umana. Dumnezeu nu a nascut pe nimeni.
      Cat despre denumirea "Dumnezeu", este un termen inventat de om ce limiteaza Forta care a creat viata oriunde s-ar afla ea.
      Aceasta civilizatie cauta aceasta Forta de mii de ani, si inca mai cauta si o sa mai caute. Din pacate o cauta in locuri gresite. Daca aceasta Forta a creat Viata, oare unde s-ar putea Ea afla, care ar putea fi "locul" unde poate fi gasita?

      Ștergere
  7. Chestiunea rapirilot de acest tip a fost cercetata de specialisti in domeniu si concluzia a fost ca acest tip de rapiti este facut de fapt de niste roboti cu infatisare de extrxterestrii trimisi sa cartografieze viata din Galaxie luind probe genomiale si in functie dr posibilitati ajuta medical subiectul prelevat. S.a constatat existenta a doua generatii de roboti a doua fiind mai bine camuflata ca infatisare prima fiind asa mai din topor si mai slab tehnologizaca. Desigur ca apartin uneia din civilizatiile superioare.
    Posibil ca vedenia aceasta sa nu se refere la rapiri nici la Ozn si chiar nici la extraterestrii ci la momentul sf. Judecatii cind planeta va fi curatita de energiile negative facind chiar si animalele curatite si sanatoase si fara stress.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, zău!? Ti se pare ca pamantenii crapă de sanatate? De unde scoti atatea gogosi? La cati povestesc ca au fost răpiti, ar trebui toti sa fim supersanatosi, daca genomul uman a fost imbunatatit.

      Ștergere
  8. Răspunsuri
    1. Seism poate fi si cutremurare a oamenilor, la aflarea unor secrete. Cam cum se intamp la acum in cazul Caracal. Romanii isi dau seama, daca nu uita intr-o lună, doua, ca nu am fost aproape deloc protejati de sistemul asta care cere mereu pensionare la 40 de ani si salarii si pensii speciale. Cutremur este si in USR, # rezist descopera ca au un lider hoț. Ma mir ca nu se cutremura soclul pe care boierul Iohannis s-a cocoțat ca un curcan infumurat. Bolboroseste mereu la noi si ne cearta printre dinți daca nu suntem in tabara lui si nu vrem guvernul lui.
      Poate vin cenușii si verzii si-l mută pe Marte. Sa bolboroseasca acolo. In pustietatea aia nimeni nu o sa-l contrazica. Va avea mereu dreptate si guvernul lui va fi el insusi. Va fi si premier si guvern si parlament...Ce bine ar fi daca l-ar răpi...😁

      Ștergere
  9. Doamna Maria multe sunt căile DOMNULUI,
    După cum ati primit mesajul "după seism" probabil după un cutremur de pământ vor veni?
    Cam asa se intelege,sa vina doamna Maria si sa ne împărtășească din știința lor și nouă.
    Cu mult drag doamna Maria si o zi binecuvântată.

    RăspundețiȘtergere
  10. Știu în fiecare zi mă întâlnesc cu oameni care par după altă planetă, sigur sunt extratereștri.

    RăspundețiȘtergere
  11. pana aflam ADEVARUL despre acesti grii-mai trece ceva vreme-si despre ce vor ei de la pamanteni!

    RăspundețiȘtergere
  12. Contactul oficial este in 2021. Ei se pregatesc pentru asta. Daca nu sti engleza baga linku in google translate:
    https://www.officialfirstcontact.com/

    RăspundețiȘtergere
  13. 25 oct 07:36-stiu engleza la modul mediu-nu e nevoie de ironii-odata ce am internet pot afla ce vreau eu-numai ca nu toate imi sunt de folos-eu am alte surse de informatii-ai auzit de profetiile facute de persoane cu haruri de la DUMNEZEU-ai auzit!?-la mine astea functioneaza la modul concret

    RăspundețiȘtergere
  14. am raspuns la mesajul lui25 oct 07:36-dati drumul va rog

    RăspundețiȘtergere