vineri, 18 octombrie 2019

CÂND SA APRINDEM LUMINA ???


                               18 Octombrie 2019, ora 5,19 !

                                Dragii mei,

În aceasta dimineata, aud un glas care spune ceva foarte interesant.
Glasul spunea asa:

                "Înauntru nu se aprinde lumina,decat daca,se vede noaptea pe dinafara!"
După care,glasul se opreste.
Dragii mei, pare un Mesaj simplu la prima vedere,dar cred ca este un Mesaj ce trebuie tâlcuit.
Ce spuneti?
                         Cu dragoste,Maria.
P.S.




                 Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale 

ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de 

ajutorul vostru financiar.

Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 

suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 

caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !

Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 

cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru

 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze

BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI DARUL vostru cât de mic 
si sa vi-l înmulteasca. 

Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !


Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL

 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 

că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 

ADEVARUL DUHULUI SFANT !

         Imagini pentru duhul sfant imagini

Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 

gratuit toate CARTILE ,toate volumele.

DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 

apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va

 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea

 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!


Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 

volum doreste,iar eu sa pot strange 

banutii pentru urmatoarele doua volume 

pe care urmeaza ca sa le editez.

Iata dragilor noile preturi:

20 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :
.Imagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiuImagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiu
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.

11 comentarii:

  1. 1948 de Orwell... am crezut ca aceasta carte a fost o "premonitie" a comunismului.. dar se pare ca ca e a timpurilor ce vor veni in curand...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "FRATELE CEL MARE E CU OCHII PE TINE!" – GEORGE ORWELL, O MIE NOUĂ SUTE OPTZECI ȘI PATRU
      În anul 1984, oamenii s-au alienat de propriile gânduri și emoții, fiind forțați să se adapteze la societatea condusă de Fratele cel Mare. Winston Smith, personajul principal al cărții lui George Orwell, trăiește o viață în care totul este dus la extrem – de la simplul act de a scrie o pagină în propriul jurnal, până la consumarea unei relații romantice.

      În Londra post-atomică, Ministerul Adevărului rescrie trecutul în funcție de cerințele prezentului, Ministerul Abundenței raționalizează bunurile de larg consum, iar Ministerul Iubirii asigură cele două minute zilnice de ură. Ți se aduce aminte la fiecare pas faptul că Fratele cel Mare e cu ochii pe tine, iar Poliția Gândirii e pe urmele tale constant!

      „Pe de altă parte însă, copiii sunt sistematic montați împotriva părinților și învățați să-i spioneze și să raporteze orice formă de deviație de la linie. Familia a devenit nici mai mult, nici mai puțin decât un auxiliar al Poliției Gândirii, o metodă prin care tot omul trăiește, zi și noapte, înconjurat de niște turnători care-i cunosc orice intimitate”

      Latura filosofică a literaturii orwelliene acoperă foarte bine interacțiunea umană, și nu doar a individului cu ceilalți, ci și ca discurs interior, prezentat în fața uni public imaginar. Oare cât de mult am reuși să ne îndepărtăm de instinctele umane ce ne definesc, atunci când suntem îngenunecheați de un regim politic care ne „îmbrățișează” din punct de vedere social, intelectual și profesional?

      Ștergere
  2. fff frumos mesaj d-na Maria-asadar cand dai de greu atunci vezi lumina-oricum DUMNEZEU asteapta sa ne intoarcem cu fata catre EL-care este CREATORUL TUTUROR SI AL UNIVERSURILOR-nu vedem nimic decat pana in varful nasului-suntem mici si indaratnici -sunt ANONIM 5 si va urez sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  3. Apoi vine un cutremur. Partea de sud a Angliei aluneca în apă, o parte dispare atunci când acel lucru va pica în apă. O țără va fi distrusă de proriul popor: „Țările de la mare sunt în pericol să fie înghiţite de apă, valurile vor fi mai mari ca un turn, iar apa va fi înspumată, ca si cum ar fierbe. Insule dispar. Dacă acele cutii ajung în apă totul va fi înghiţit. Ce e chestia asta, nu știu. Când va veni exact, nu știu. În timpul războiului vine un întuneric mare. Totul va deveni întuneric, la o zi de la începerea războiului. Apoi, va cădea grindină și un cutremur mare vibrează tot pământul. Să nu ieşiţi din case. Luminile nu vor arde, cu excepția lumânărilor, se oprește curentul. Cine inhaleaza praful, va avea crampe foarte mari și va muri. Nu deschideți ferestrele, acoperiţi-le complet cu hârtie neagră. În acest război vor muri mai mulți oameni decât în ​​cele două războaie mondiale de dinainte. Vântul va conduce norii de moarte spre est. Orașul cu turn de fier devine victima propriului popor. Ei aprind totul. Revoluție este, și tot ceea ce se întâmplă este salbatic. Orașul cu turn de fier este în flăcări. Dar acest lucru a fost făcut de către propriul popor, nu de cei care au venit din est. Și Italia arde. Acolo vor fi ucişi mulți oameni și Papa fuge, dar mulți preoți vor fi uciși, multe biserici distruse

    RăspundețiȘtergere
  4. https://a1.ro/news/inedit/al-treilea-razboi-mondial-in-2019-previzunile-clarvazatorului-alois-irlmaier-id817172.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Desigur ca noaptea este candela aprinsa si e suficient ..nu dna Maria??!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu sunt ,tu esti tu,DUMNEZEUL e EL...toti suntem o parte din EL.CU DUMNEZEUL INAINTE pe DRUMUL SPIRITULUI CEL BUN.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mihail acest lucru este scris in cărțile sfinte.
    Stiu ca am citit si se spune ca se va da o luptă între forțele binelui și ale răului,se vor lupta cu tot felul de arme.
    3 zile si 3 nopti.
    În acest răstimp este bine sa ne astupă geamurile si sa ingenunchea in fata icoanelor cu Maica Domnului sa ne rugam si sa nu privim afara.
    Cei care vor privi vor pieri de groază.
    Sa ne astupă si găurile cheilor sa nu intre nimic,asta denota ca vor da inclusiv bomba nucleară,spune că omenirea va pieri de otravă.
    Eu am credința în BUNUL Dumnezeu pentru ca Romania va ramane ca o paradisiacă,in mijlocul unui vacarm,sa avem nădejde si credința.
    Doamne Ajuta la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Arhanghel Mihail ,,al-treilea-razboi-mondial-in-2019" !!!!! Chiar crezi asta ???? Vă place să băgați frica în oameni!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-ar putea sa aiba dreptate A. Mihail, el da doar o sursa, dar daca cauti gasesti mai multe surse care spun cam ac lucru: baba Vanga, Nostradamus,astrologiietc. Data exact nimeni nu o stie, sau mai bine zis nu e batuta in cuie, dar p-aici ne invartim. Incepand din 2020 pana aproape de 2030 -35 vor fi cu siguranta vremuri grele. Dupa aceea cel putin pt tara noastra va fi mai bine.

      Ștergere
  9. Da, asa este, unora le plac veștile rele și le arunca și altora, asa se simt ei bine. Fraților numai Dzeu știe, lucrurile se schimba în funcție de ce emiteți. Vreți război? Duceți va pe front. Mesajul poate însemna că întâi cunoști întunericul înainte sa vezi lumina. Nu exista numai lumina sau numai întuneric dar nici una fără alta. Lăsați în grija Lui și vedeți va de treburile voastre.

    RăspundețiȘtergere