duminică, 14 mai 2017

S.O.S PĂDURILE ROMÂNIEI !!! HOTII DISTRUG PĂDURILE ROMÂNIEI !

                                               

                                                     14  Mai 2017,ora 7,07 dimineata !

                                                Dragii mei, 

În aceasta dimineata m-a trezit o lumina puternica precum un  fulger alb si stralucitor.
Astfel ,vad înspre Sud  o zonă de munte cu păduri verzi,dar si cu busteni tăiati si gata pentru incarcare în masini ascunse.
Vedeam dragilor, un bărbat ce supraveghea zona pădurilor cu un astfel de aparat,(luneta), doar ca era de patru ori mai mare.
Avea patru ferestre circulare, si se miscau foarte usor pe acel suport inalt. Arata precum un Telescop de performanta.
Vedeam cum aceasta Luneta terestră se misca rotindu-se in toate părtile, putand observa de la distanta mare, ceea ce se petrece prin pădurile României.
O forţă nevazuta imi arata prin acea Lunetă terestră,cum intr-un luminis unde copacii au fost tăiati, un TIR foarte lung de culoare albă si ermetic inchis, tocmai întorcea cu greu in acel loc in care copacii nu mai existau,după care ,a inceput coborârea pe drumul de munte,o coborâre cu mare viteză pe asfaltul cu zăpadă proaspat căzută , asa ca atunci când ti-i frică ca te prinde la furat.


Image result for LUNETA

Image result for PADURE
Image result for TIR..
Asa ca in imaginea de mai sus,intr-un astfel de TIR erau incarcati bustenii tăiati nelegal,sau pe româneste spus, bustenii furati di pădurile ROMÂNIEI.
Dragilor,imi doresc ca sa trag un semnal de ALARMĂ pentru AUTORITATILE române,si sa controleze orice TIR ce pare a fi  doar de marfa,deoarece, vor avea marea surpriza neplacuta,ca sa gaseasca BUSTENI furati din pădurile ROMÂNIEI.
Suntem sau mai bine spus,am fost cea mai bogată ŢARĂ în Păduri si-n munti împăduriti.
Din păcate,daca nu se vor lua  masuri drastice,daca nu se va echivala taierea nelegala a unui copac cu fapta de a face o crimă si cu pedeapsa de ani grei de inchisoare, atunci nu ne vom mai putea bucura de un aer curat, de frumusetile naturii, ci vom avea intotdeauna INUNDATII, munti golasi,praf si imagini dezolante .

                                          Cu dragoste,Maria.


P.S.
                           Dragii mei,

Din inimă si din suflet,aduc multumiri

 tuturor celor care au pus si pun o cărămidă sau 

mai multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI 

DUMNEZEU!

Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog

 pentru fiecare in parte,iar DARUL vostru vă va

 fi dat înapoi de Dumnezeu si

 de Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar

 însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 

Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14




7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA





14 comentarii:

  1. Kerestoi si si cu protejatii austrieci ai lui Iohanis

    RăspundețiȘtergere
  2. https://doxologia.ro/viata-bisericii/marturii/minunea-descoperirii-moastelor-sfintei-ecaterina

    RăspundețiȘtergere
  3. Sint aceiasi alogeni care nu ne lasa sa amplasam in Sibiu statuia lui Avram Iancu.

    RăspundețiȘtergere
  4. de cati ani se vorbeste de aceste distrugeri si nimeni nu ridica un deget !?

    RăspundețiȘtergere
  5. Toti mana de mana si sa mergem in actiune.precum o masina nu trece prin padure nici printro adunare de oameni.ex omul ( elevul)ce a stat in fata tancurilor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Profetiile ne spun ca in vremurile din vremea lui antiHRIST,crestinii ca sa se mantuiasca,vor fugi in pesteri,munti si paduri.Tot acest plan satanic cu ce se intampla cu padurile noastre,tocmai asta face;sa impiedice crestinii sa se ascunda in paduri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mafiotii de talia asta, care fura lemne cu tirul, sigur au sustinete din partea guvernantiilor, caci banii negri se impart. Din cauza DNA le e frica sa mai fure cu semnatura si atunci, ei cum sunt obisnuiti cu bani multi, recurg la astfel de tehnicii.

    RăspundețiȘtergere
  8. de parca aerul curat de la paduri nu-l respira si guvernantii si hotii--fara mancare si apa se traieste ceva timp dar FARA AER suntem pierduti---daaaar DUNMEZEU SFANTUL STIE CAND SA OPREASCA MACELUL--PACE VOUA SI SANATATE

    RăspundețiȘtergere
  9. Pacat si trist ca trebuie sa furi din Romania copacii.De cati ani fura astia.poate 10-20ani?..Oare la ei in tara nu au paduri???...Unde esti tu TEPES doamne ,ca punand mana pe ei ,sa-i imparti in doua cete:in talhari si in misei,si ...sa-i tragi si-n teapa si poate sa le dea si peste manute cu nuielusa.ps.pe traficantii se tigari din moldova,ucraia,ii alearga ca pe hotii de ca cai,...iar pe astia cu TIRurile de copaci furati li se face partie sa iasa basma curata din tara.Asa sa le ajute Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  10. sa ne gandim ca vorbim de echosistemul care ne hraneste pe noi si frumoasele noastre animale care ne fac uneori sa ne simtim ca in rai pe aceasta Planeta . pe fond este acelasi lucru cu crima impotriva umanitatii s au genocidul !

    RăspundețiȘtergere
  11. 00,29 Cum sa nu, a ridicat,Iohanis in favoarea exportatorilor lemnului de la Sebes si Kerestoi , trimitind la cererea lor si in favoarea lor legea inapoi in parlament.Iar acum solicita raspundere minima dar putere maxima.. cleptocratul,stie el de ce.Dar de Avram Iancu nu-i pasa i-a respins legea,a fost bun numai atunci cind l-au folosit ca si pe Mihai Viteazul.

    RăspundețiȘtergere
  12. 00,29 Cum sa nu, a ridicat,Iohanis in favoarea exportatorilor lemnului de la Sebes si Kerestoi , trimitind la cererea lor si in favoarea lor legea inapoi in parlament.Iar acum solicita raspundere minima dar putere maxima.. cleptocratul,stie el de ce.Dar de Avram Iancu nu-i pasa i-a respins legea,a fost bun numai atunci cind l-au folosit ca si pe Mihai Viteazul.

    RăspundețiȘtergere
  13. pacat-poporul roman este inteligent dar slab in decizii--ori din frica ori din lasitate nu ne putem aduna fortele--OARE ASA TREBUIE SA PATIMIM ?-cum erau ostenii lui STEFAN CEL MARE in razboaie si ce-am ajuns noi ! vanduti la alte popoare-nu era bine cu Ceausescu dar acum cum este?--nu pentru ca suntem de partea psd -vom vedea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va fi o interventie de la Divinitate, deoarece "timpul a expirat", asa zicea cineva!

      Ștergere