joi, 11 mai 2017

BISERICA MANTUITORULUI IISUS HRISTOS ,RIDICATĂ LA CERURI DE DUHUL CEL PREA SFANT !

xx
                                                      11 Mai 2017,ora 6,11 dimineata !

                                         Dragii mei, 

În aceasta dimineată,trează fiind, mai stau in pat si admir cu ochii inchisi TAINELE  CERULUI SFANT.
Brusc,văd înspre Rasarit o SFANTA BISERICĂ cu o Turla înalta, iar deasupra Sfintei Biserici,puţin mai sus de ea, văd pe DUHUL CEL PREA SFANT.
Vad un Porumbel alb, cu o stralucire orbitoare.
Am ales la întamplare o poză cu o SFANTA BISERICĂ, pe care o voi posta mai jos :


     Image result for luna     Image result for duhul sfant imagini..

Dragii mei, vedeam cum în varful Turlei Sfintei Biserici, statea IISUS  HRISTOS  rastignit pe CRUCE.
Deasupra SFINTEI CRUCI cu IISUS RASTIGNIT, apare DUHUL CEL PREA SFANT cu aripile larg deschise.
La doar un pas de aripa stanga a DUHULUI SFANT, a apărut LUNA alba ,densa si stralucitoare.
Desi era ziua, un amurg senin, LUNA perfect rotundă se îmbraca în negru.
Este acoperita de un praf negru precum zgura,sau precum cad primii fulgi de nea si se vede inca pămantul, tot asa era acoperita LUNA alba si stralucitoare, ca de o perdea de zgură.
În acest moment,DUHUL SFANT se ridica la CERURI împreună cu tot cu SFANTA BISERICA de pe PĂMANT.

              Related image..

Da ! Sfanta Biserica a fost ridicata la CERURI, după ce LUNA s-a acoperit de o zgură neagra. 
DUMNEZEU ne-a luat de pe Pămant ,SFANTA  SA BISERICĂ!
Cerul s-a întunecat,Luna a disparut, iar stelele nu au mai apărut.Se asternuse intunericul,iar Pămantul nu mai avea BISERICA LUI HRISTOS si a MAICII SALE, dar si a noastra a tuturor.
Dragii mei, sa nu ne lepădam de SFANTA noastra BISERICĂ niciodata. Sa apărăm BISERICA LUI HRISTOS cu Rugaciunile noastre, cu lacrimile noastre de căinţă si pocăinţă, iar la nevoie,s-o apăram cu propria noastra viaţă.
Fratilor,sa imploram pe DUHUL SFANT, ca sa ne mai dea timp de indreptare,timp de căinţă si pocăinţă a sufletului si inimii noastre,Amin!

                                        Cu dragoste,,Maria.
P.S.
                           Dragii mei,
Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor celor care au pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI 
DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 





https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14




7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


43 de comentarii:

  1. Biserica lui IISUS Hristos este in prag de ridicare la cer,se apropie rapirea bisericii.Biserica este suspendata in aer doar un pic mai este legat de pamant doar coltul temeliei o mai tine legata de pamant.Vin vremuri de prigoana.Biserica se rupe de adevarata credinta in Iisus Hristos.Biserica va fi ridicata la cer.
    MonicaM

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate fi vorba de rapirea sfintilor la cer,ei,oamenii alesi de Dumnezeu reprezinta Biserica!Intoarceti-va la pocainta si tineti Sambetele Lui Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11;57 se vede ca adancesti Biblia, mai scrie poate se destupa urechea si inima cui trebuie. OK
      * sa lasam rapirea bisericii la timpul hotarat de Dnu Iisus, parerei si idei am mai auzit.

      Ștergere
  3. Atat de mult am decazut,in lacomia,in ura si indiferenta noastra,ca Domnul ne va lua si ultima alinare... Doina

    RăspundețiȘtergere
  4. Viziunea coincide cu ce spune biblia. Al cincilea a varsat potirul lui peste scaunul de domnie al fiarei. Si imparatia fiarei a fost acoperita de intuneric. Oamenii isi muscau limbile de durere.
    Cerul va fi acoperit de intuneric, de zgura si biserica va fi ridicata spiritual de la pamant.Din luna va curge sange cu foc care va arde pe cei care au semnul fiarei.O profetie de la Fatima spune ca in 2019 oamenii vor lua semnul fiarei si Iisus Hristos spune unei alte persoane intr-o viziune ca rapirea,ridicarea la cer a bisericii sale va fi in 2019.Iisus i-a spus asa: " Mai aveti 3 ani pana la rapirea bisericii" mesajul la primit in august 2016.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iisus Hristos este regele suprem al lumii.El va imparati in veac.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar Gigi imparatul...bab ,bam...pac,pac...Doamne cata limitare.Fiecare intelege cat il duce mintea!

      Ștergere
    2. Anonim11 mai 2017, 20:24 daca atata te duce mintea de ce hulesti numele sfant? nu tie rusine cu asemenea vorbe?
      Dna Maria de ce permiteti aceste jicniri la comentarii cand este vorba despre Mantuitorul lumii?In locul dvs as fi cenzurat la greu/Imi pare rau sa vad si sa citesc ,Ma doare.Doamne numai golanime in lume.Si totul este permis.De ce?

      Ștergere
    3. Rgele ,domneste...imparatul ,imparateste...la asta ma refeream.Nu hulesc numele Mantuitorului si nu intentionez sa jignesc pe nimeni "aceste jicniri la comentarii "asa ce te isterzezi degeaba.Cat despre" golanimea in lume" si libertatea de exprimare nu cred ca ai capacitatea sa formulezi opinii pe aceste teme.

      Ștergere
    4. Pentru ca nu se prea ia atitudine, cei precum an.23:11, dupa ce ca sunt si ignoranti, si agramati, dar stau bine cu tupeul, dau lectii de moralitate si nu numai, pe un ton sustinut doar de mainile puse in sold !
      De unde nu e, nici D-zeu nu cere...Pacat doar ca sunt prea multi. Cei cu mainile...

      Ștergere
    5. 23:11, zau ca esti copil!
      Esti ancorata in epoca fierului.

      Ștergere
    6. Cred ca epoca fierului a fost normala, dar aici este vorba de cu totul alte..."probleme"!

      Ștergere
  6. D-NA MARIA BISERICA SUNTEM DE FAPT NOI SI NU CLADIREA ASA STIU CA A ZIS MANTUITORUL--DECI E POSIBIL SA PLECAM NOI DIN ACEASTA LUME PAMANTEANA--PT CA IN URMA CATACLISMELOR SI RAZBOAIELOR E POSIBIL IARASI SA NU RAMANA NIMIC--sunt cuvinte cu dus si venit!

    RăspundețiȘtergere
  7. EU cred ca urmeaza rapirea bisericii .Dumnezeu sa ne ajute pe fiecare sa avem parte de rapire.Isus cand s-a inaltat la cer a spus:Eu ma duc sa va pregatesc un loc ca acolo unde sunt EU sa fiti si voi.Oare Cati suntem vrednici sa ajungem acolo sus?Biblia ne spune ca cine nu are duhul Lui Dumnezeu nu este al lui.Fara duhul sfant nu poti pleca la cer.Imi pun intrebarea asta de multe ori .Sa ne cercetam fiecare dintre noi pentru ca mimic intinat si spurcat nu va intra in imparatia Lui Dumnezeu ci doar cei ce l-au urmat pe Hristos.Fiti binecuvantati de Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Interesant ce ati postat despre extraterestrii . Poate aflati daca au vreo baza in tara noastra .

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria ms rog la bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ss dea credinta celor care pastoresc oameni daca pastori dunt buni si fac din suflet si cu credinta cea ce trebuie pentru a duce sufletele la mantuire Dumnezeu va avea grija de sufletele noastre. Cred ca Dumnezeu va ridica Biserica cu crestini cu tot. Asa scrie si la cartile sfinte. Dumnezru sa ne ajute si sa nu ingaduie diavolului sa se bucure. Cu drag doamna Maria si Hristos A Inviat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este draga mea ! MANTUITORUL cand va veni sa JUDECE VII si MORTII,va ridica tot ce-I este bineplacut de-a DREAPTA SA in CERURI, iar pe ceilalti îi va pune de-a stanga SA.
      Te îmbratisez cu mult drag !

      Ștergere
  10. Da biserica sun cei care sunt in dreapta credinta. Aici vad mai mult comentarii de sectanti. Ei virbesc de rapirea lor

    RăspundețiȘtergere
  11. Da biserica sun cei care sunt in dreapta credinta. Aici vad mai mult comentarii de sectanti. Ei virbesc de rapirea lor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Biserica o reprezinta doar cei ce i-a uns Dumnezeu cu Duh Sfant si acestia sunt doar un numar foarte mic dintre ortodocsi,catolici,sectari(adica evanghelisti,adventisti,protestanti etc),iudei,si multe alte religii,doar Hristos i-a ales ca sa-i fie marturie si sa-ndrepte lumea la pocainta!Toti acesti alesi ai lui Hristos vor fi rapiti plus oameni care sunt in pocainta,si cred ca in total ar fi un numar foarte mic de oameni care vor fi rapiti,undeva,la 10% cu aproximatie din toata populatia Pamantului!

      Ștergere
    2. Cum adica, "vor fi rapiti"?! Unde vor fi dusi , cum si cu ce?! Ce se va intampla cu ceilalti oameni, cu planeta?! Poti sa ne dai cateva lamuriri, in acest sens, Anonim 19:56?
      Multumim!

      Ștergere
    3. Despre rapire a vorbit chiar Iisus citiți biblia si o sa vedeti ce e de facut si la ce stadiu sunteți.

      Ștergere
    4. Cei drepti vor fi rapiti la Dumnezeu si se vor bucura in Rai in vecii vecilor,iar ceilalti vor merge in iad unde vor fi plasul si scrasnirea dintilor in vecii vecilor asta in cazul in care rapirea vine dupa a Saptea Trambita,cea a Prea Sfantului Arhanghel Mihail,dar daca rapirea vine inainte de ultimii 7 ani de necaz,ceea ce cred ca e fals,pacatosii mai au sanse la pocainta,dar infime,pt au de suportat atat Mania Lui Dumnezeu,cat si pe cea a diavolului.Cred ca vor fi 3 secerisuri,inante de Necazul de 7 ani,la 3 ani si 6 luni,si ultimul care e la A Doua Venire a Lui Hristos dupa cei 7 ani de Necaz,odata cu infrangerea Antihristului la Armaghedon.Noi trebuie sa ne pregatim tot timpul atat pt rapire,cat si pt faptul ca nu stim cand ne cheama Iisus la Judecata,ca nu stim fiecarae in parte cate zile avem pe Pamant!Apostol Pavel spune ca la cea din urma Trambita(a Saptea) vine rapirea cand toti sfintii vor fi adunati din toate colturile Pamantului de catre Sfintii Ingerii,ca sa fie dusi sa intampine pe Domnul in Vazduh!

      Ștergere
    5. Oitele vor crede ca sunt rapiti dar de fapt vor trece la alta vibratie cu mult superioara fata de cea care se manifesta acum .Voi alegeti daca vreti sa treceti mai departe sau va mocirliti in vibratia actuala.

      Ștergere
    6. Rapirea se refera la moartea celor mai buni si lasarea celor mai rai sa se chinuie, nu vor fi rapiti cu trupul, rapirea inseamna mucenicie pentru cei bine placuti Domnului.

      Ștergere
    7. 07:13 cum trecem mai de parte de actuala vibratie?
      Multumesc.

      Ștergere
  12. Așa este în timpul domniei lui anticrist bisericile vor fi închise pt.crestini în ele vor veni cei spurcati si vor necinsti locașurile sfinte cu tot felul de necuratii.Oamenii vor fi așa de desfrânări încât vor necinsti bisericile.Aceasta este proba de foc a tăriei noastre pt.credinta atunci nu se va testa cât de tare e credința noastră.Cine se va împotrivi va fi omarit.Dar mai bine mort și la Dumnezeu decit satanei.Dragi tineri hai sa mergem la biserică să umplem bisericile sal ,,asurzim ,,pe Dzeu cu cintarile noastre cu rugăciunile noastre să rupem treptele bisericilor să plângem cu rugăminți fierbinți ca să ne ierte Domnul pt.neascultare cât mai avem timp dar foarte putini tineri sunt pe Blog sau nu?Liturghiile vor dispărea dar credința noastră va rămîne .

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu-i de mirare deja,ca se strica lumea, uitati-va la tânărul acela roman,care l-a arătat la televizor, ca s-a casatorit cu acel preot batrin englez.Ce exemplu ne mai dau și englezii,deștepți mai sint, bine ca noi nu suntem bine văzuți în ochii lor!

    RăspundețiȘtergere
  14. 19:53acela e preot?Nu, e un diavol cu chip de om.Ce porunca adat Dumnezeu-fiti homosexuali?Vai de el!Se mai considera si preot.Sa ne rugam pt preotii nostrii ortodoxi caci ei trbuie sa slujeasca Biserica noastra pana la a Doua Venire a Domnului Hristos. Sa- i sustinem, nu sa-i criticam caci Numai Dumnezeu este Judecatorul tuturor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E sectant care nu are nici o legatura cu Biserica Ortodoxa cea adevarata.

      Ștergere
  15. Nu Toti sunt preoti adevarati,multi se arata pe din afara ca sunt buni dar vai cate fac in ascuns.Fac vraji si tot felul de lucruri rele care nu vin de la Dumnezeu.Domnul Iisus ai mustra pe carturari si farisei spunand:Vai de voi carturari si farisei ca pe dinafara sunteti ca mormintele varuite dar pe dinauntru sunteti plini de oasele mortilor.

    RăspundețiȘtergere
  16. Vremuri negre ,grele dar se incearca protecie de sus pentru cei mai pacifisti si iubitori.

    RăspundețiȘtergere
  17. Mai oameni buni, voi v-ati pus vreo-data intrebarea;de ce in tara asta a noastra ne-a fost redus dreptul de a construi sosele, spitale moderne scoli moderne,sate si orase moderne si multe altele, in schimb, s-a permis si chiar au inflorit dupa revolutie bisericile,farmaciile,bancile?

    Intreb si eu,asa,poate...cineva,bang...se trezeste la viata,ca tot se vor judeca vii si mortii.Oare la care morti s-o face referire,ca la aia din morminte sigur nu!Asta daca poti intelege "neste lucruri"daca nu.... astepti sa se umple Pamantul de fantome!Doamne,Doamne!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. EU SUNT D,este alegerea lor.Planul lor este inferior.

      Ștergere
    2. Didona, nu spuneai ca la alegeri Oculta a fost invinsa in Romania?
      Care au fost schimbarile fenomenale care au avut loc de 6 luni incoace?

      Ștergere
    3. Al vostru este ,,planul superior'' , al ortodocsilor ,,cel inferior ''? Vai de capul vostru !

      Ștergere
    4. Care plan este...inferior ? Cel de iure sau cel de facto ?!!!!

      Ștergere
    5. 13.28 intraba-l pe 22.11 , el face afirmatia. Tu stai jos , ca n-ai inteles nimic , faci doar pe desteptul .

      Ștergere
    6. Tovarasa invatatoare, eu oricum stateam jos. Ca sa stau in picioare in fata dvs., ar trebui sa-mi inspirati respect, dar vocabularul, bata-l vina, nu prea va ajuta...Imi cer scuze, nu este vina mea daca n-ati priceput ce-ati citit.

      Ștergere
  18. vedeti pe youtube ce spune simpaticul nostru preot universitar Constantin Necula-atat de inteligent si instruit--ca sa inatam ce inseamna-OMUL

    RăspundețiȘtergere
  19. Doamna Maria ,in viziuni unde sint infipte cuiele de la miinile lui IIsus rastignit pe cruce,in palma sau la incheieturi?.Toata stima-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. pt craciun--controversa de cum au fost infipte cuiele in mainile DOMNULUI IISUS au existat mereu--stiintific palmele fiind vulnerabile nu puteau sustine trunchiul asadar romanii stiau asta asa ca locul sigur era incheietura mainii care are oase mari si puternice--D-NA MARIA are viziunea ei-nu o poti contrazice !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In palme bratele ereau legate cu sfori iar la picioare in talpa piciorului deoarece cu talpa statea pe o buatica de lemn , 4 cuie nu 3 sau 2

      Ștergere