luni, 15 mai 2017

S- A ADEVERIT A DOUA ZI ! COREEA DE NORD ,SE JOACA DE -A RĂZBOIUL !

                                                       Dragii mei, 

Scriam sâmbătă 13 Mai 2017,un articol cu titlul din linkul de mai jos:


COREEA DE NORD "SE JOACA " DE - A RĂZBOIUL ? COREEA DE ...

https://plus.google.com/.../posts/KZtEJ9GoXBW
Translate this page
1 day ago - COREEA DE NORD "SE JOACA " DE - A RĂZBOIUL ? COREEA DE NORD "SE JOACA " DE - A RĂZBOIUL ?

Cu mare îngrijorare vă spun că,ceea ce scriam sâmbătă despre ce va face COREEA de NORD,s-a adeverit a doua zi !
Iata Informatia din massmedia :

UPDATE Coreea de Nord a lansat o rachetă balistică

 •  EXTERNE 
Coreea de Nord a lansat duminică o rachetă balistică, din apropierea coastei de vest și a graniței cu China, a anunțat statul-major interarme al Coreei de Sud, într-un comunicat preluat de Yonhap.
Lansarea a avut loc la ora locală 5.27, din regiunea Kusong, la nord-vest de Phenian. Racheta, de tip neidentificat, a parcurs o traiectorie de aproximativ 700 de kilometri, potrivit aceleiași surse. Oficialități japoneze, citate de DPA, au afirmat că zborul a durat aproximativ 30 de minute, iar racheta a căzut în mare, în afara zonei economice exclusive a Japoniei. Comandamentul SUA din Pacific a confirmat lansarea, dar a precizat că NORAD — centrul nord-american de apărare aerospațială — a determinat că racheta nu a reprezentat o amenințare pentru America de Nord. Traiectoria rachetei, care s-a încheiat în Marea Japoniei, "nu a corespuns unei rachete balistice intercontinentale", arată un comunicat al comandamentului american.
Președintele sud-coreean Moon Jae-in a convocat o ședință de urgență a Consiliului de Securitate Națională, pentru a analiza evenimentul.
Guvernul japonez a înaintat un protest Phenianului, a anunțat șeful cabinetului de la Tokyo, Yoshidide Suga, care a arătat că lansarea unei rachete balistice constituie o încălcare de către Coreea de Nord a rezoluțiilor ONU. Premierul Shinzo Abe a repetat protestul în comentarii făcute în fața presei.
În urmă cu două săptămâni, o rachetă nord-coreeană s-a prăbușit la numai câteva minute de la lansare. În ultimele două luni, Coreea de Nord a efectuat patru teste cu rachete balistice, toate nereușite. De la începutul anului, Phenianul a testat diferite tipuri de proiectile, într-un ritm fără precedent, observă Reuters. Experții în armament consultați de agenție cred că testele au dus totuși la unele progrese tehnice.
AGERPRES/(AS — editor: Marius Hosu, editor online: Daniela Juncu)

Iata dragilor si articolul meu,mai pe larg:
                       13 Mai 2017,ora 7,34 dimineata !

                                 Dragii mei,

În aceasta dimineata, aud un glas care spune ceva despre Coreea de Nord.
Glasul spunea asa:

                 " Atenţie la Coreea de Nord !

                Coreea de Nord!"

În aceasta clipă dragilor, văd in faţa ochilor mei închisi,văd o încapere mare ,iar intr-un colt din acea incapere , vad în coltul dinspre Apus un Obiect cilindric de circa 1 metru înălţime, si de doar 30 - 40 cm de lat, cu suprafaţă  alba la exterior ca la un radiator sau ca o aerotermă.
Dar cu siguranta fratilor ,nu era niciuna,nici cealaltă ,deoarece, din acel Obiect cilindric asezat la vertical, iesea un fum dens si alb, sau ca un abur dens si alb pe toata înaltimea si lăţimea lui,fum alb ce se împrastia în toata incaperea.
Prieteni dragi, ce ne mai asteapta oare?
Dar indiferent ce va mai urma,noi trebuie sa fim tari în Credinţă,sa daruim Dragoste sufleteasca Aproapelui nostru, sa ajutam pe cel necajit si intristat, si neapărat, trebuie sa ne apărăm Credinţa Intru Hristos si Maica Domnului.
Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,Amin !
                                        Cu dragoste,Maria.

Imagini terifiante! Asta înseamnă război: America, „atacată” cu arme nucleare de Coreea de Nord

..

Tensiunile dintre Coreea de Nord și SUA rămân la un nivel înalt, existând deja amenințări cu privire la folosirea armelor nucleare în caz de nevoie.


P.S.
                           Dragii mei,

Din inimă si din suflet,aduc multumiri

 tuturor celor care au pus si pun o cărămidă sau 

mai multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI 

DUMNEZEU!

Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog

 pentru fiecare in parte,iar DARUL vostru vă va

 fi dat înapoi de Dumnezeu si

 de Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar

 însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 

Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14
7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


2 comentarii:

  1. Sunt deja saptamani de cand toate televiziunile informeaza in privinta intentiilor Coreei de Nord! Oare preluarea unor stiri si redarea lor prin diferite reformulari unde se incadreaza?

    RăspundețiȘtergere
  2. deci stapanii lumii nu intervin acolo unde se face rau , ei intervin acolo unde este bine si prin manipulare fac in asa fel ca binele sa se transforme in rau .

    RăspundețiȘtergere