marți, 23 mai 2017

FURTUNI DEVASTATOARE ŞI INUNDATII MARI , LA SUD ŞI SUD - EST !

                               Noapte de 22 -23  MAI 2017,ORA 2,34 !

                                         Dragii mei,

În aceasta noapte în timp ce scriam aici pe blog, vad dragilor în dreapta mea,cum din Cerul de ziua ,cade ca un perete din nori negri bleumaren si totul s-a intunecat.
S-a intunecat intr-o clipă,desi afara era ziua.
Image result for furtuniImage result for furtuni..

Vedeam strazi inundate ,strazi pe care oamenii mergeau in apa pana la genunchi, vedeam curtile caselor inundate ,in care apa tulbure era pana la genunchi.
Vedeam cum vantul extrem de puternic,îndoia copacii pana la Pămant, dar şi cum zburau acoperisurile caselor.

Dragii mei, vom auzi de astfel de furtuni puternice dar si de INUNDATII devastatoare.
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI,ca sa nu lase CERUL a se dezlantui, ci sa ne apere de tot raul si de toate tristetea ,Amin.
                                     Cu dragoste,Maria.



Dragii mei,

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

14 comentarii:

  1. A fost la Facaeni mare furtuna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate a fost din nou tornada si furtuna la Facaieni, asa cum a mai fost cu cîțiva ani in urma.DS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DS nu tea luat pe sus?

      Ștergere
    2. Anonim 24 mai 04:36 rolul tau pe acest blog este dor sa faci ironii la adresa altora?Nu te gîndesti că cei de acolo au avut de suferit?Vezi sa nu te i-a pe tine pe sus cu prima ocazie.

      Ștergere
  3. Fortele raului pot face orice.Au putere sa provoace dezastre.Sa ne pazeasca Dumnezeu de aceste urgii si de ce va Mai urma.Sunt lucruri care le ingaduie si Dumnezeu dar si diavolul le provoaca ca sa faca rau omenirii.Scrie in apocalipsa :Vai de voi pamant si mare caci diavolul s-a pogorat cuprins de o manie mare stiind ca Mai are Putina vreme.Fiti binecuvantati.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar de unde stiti ca va fi la sud est?

    RăspundețiȘtergere
  5. Numai la necaz, omul il cauta si chiama pe DUMNEZEU, si atunci ce sa mai asteptam, ceea ce meritam.

    RăspundețiȘtergere
  6. Inundatii mai in Caras severin

    RăspundețiȘtergere
  7. Cartierul Arhitectilor format linga Sibiu din tineri din tara veniti la munca la Sibiu,dar construit ieftim pe aria Cisnadiei a depus la primaria Sibiu o petitie tip referendum cu peste 400 semnaturi a caror stringere continua,pentru alipirea la Sibiu.Ce-ti spuneam eu Silvia ca Cisnadia va fi alipita la Sibiu ca un cartier de elita incepe sa prinda contur.

    RăspundețiȘtergere
  8. Principesa Margareta si principele Radu Duda au participat joi la Sibiu la universitatea'Lucian Blaga' cu ocazia acordarii titlului de Doctor Honoris Causa principesei Muna Al Hussein a Regatului Hasemit al Iordaniei,care a participat tot joi la a 8-a editie a Congresului de Medicina romano-iordanian,a fost si secretarul de stat Raed Arafat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Directorul general Transgaz Petru Vaduva a demisionat in 16 mai si i s-a acceptat demisia, din motive personale.pina la selecti a unui nou meneger privat ramine ca interimar Ion Sterian.[Cred ca tot aci era si fratele lui Kovesi,cel cu dosar penal anulat]

    RăspundețiȘtergere
  10. Cel imbogatit cu terenuri pe centura-autostrada a Sibiului,Constantin Morar fost presedinte al Consiliului Judetean Sibiu a decedat la 66 ani,nu i-a prea folosit averea.

    RăspundețiȘtergere
  11. Da anonim 22/12,dupa mintea ta diavolul detine puterea iar Dumnezeu este neputincios.Pai cum vrei sa arate aceasta lume cu astfel de credinte?Macar esti constient/a ca asta este credinta ta,si creatia se conformeaza dupa ceea ce crezi?
    Credintele si faptele noastre au creat aceasta lume cu absolut tot ce vezi in ea.Fiecare gand pe care il emiti afecteaza intreg universul.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  12. pt EU SUNT D--anonimul 2212 a specificat la urma--stiind ca mai are putin timp-asadar raul este la mana lui DUMNEZEU--

    RăspundețiȘtergere