marți, 23 mai 2017

UN CUTREMUR DE PĂMÂNT !


                                                 23 Mai 2017 ,ora 17,05 !

                                         Dragii mei, 

În aceasta după amiază,în timp ce scriam aici pe BLOG, desi eram cu ochii pe monitor,vad dragilor în faţa mea,in stanga mea înspre Sud, vad o incapere ingusta în care tot ce era acolo,toate au inceput a se cutremura destul de tare,adica in mod vizibil.
Image result for seismograf..
Prieteni dragi, vom auzi de un astfel de Cutremur care ne va da ceva fiori reci pe şira spinarii,daca acesta se va produce în Romania.
Sa nadajduim însă ,că vor fi cât mai multe CUTREMURE mici,deoarece, acestea au rolul de a diminua intensitatea unui posibil CUTREMUR mare,în ciuda afirmatiilor speciliastilor,care în mod eronat spun ca aceste Cutremure de mica intensitate ,nu vor diminua din intensitatea unui CUTREMUR mare.Total gresit!
Dragii mei,acest CUTREMUR mai intens care va urma, este posibil sa se produca în oricare alta Ţara ,nu neaparat in Romania Duhului Sfant.
Sa ne rugam fratilor pentru ca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa ne ocroteasca pe noi toti Fiii Săi, si sa nu ne lase din MANA  SA cea milostivă si ocrotitoare,ci sa ne daruiasca sanatate,pace si liniste sufleteasca.Amin !
                             Cu dragoste,Maria.
Dragii mei,

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, 

70 de comentarii:

  1. Cum puteti spune ca afirmatiile specialistilor precum ca daca sunt cutremure mici nu vor diminua din intensitatea cutremurului cel mare? Afirmatiile domniilor lor se bazeaza pe ani de studiu, incercari in-situ si sondari ale placilor tectonice prin diferite metode (a se vedea nr cutremurelor de mica intensitate precursoare cutremurelor din 1940 si 1977). Afirmatiile dumneavoastra pe ce se bazeaza? Pe voci? Sau pe spusele extraterestrilor? Stiu ca nu veti publica acest mesaj, dar mi-as dori mult un raspuns din partea dumneavoastra. Va urez o seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.08 esti aceeasi anonima care a sarit ca arsa vazand poza lui Putin din postarea Mariei . Te tot intrebi mereu da cum , da ce ce , da de unde ???!! Uita-te pe alte site-uri fetito , ca se vede ca esti pe dinafara .

      Ștergere
    2. Daca nu iti place ce se scrie mergi pe alta pagina Ce te mina sa intri aici?

      Ștergere
    3. Jaguar bla bla, dar pe tine ? Te pomenesti ca tu umbli dupa adevar?

      Ștergere
    4. 19 ,08 Respect !!!

      Ștergere
    5. 04.15, pe tine nu te intereseaza ADEVARUL ????
      Tu dupa ce...umbli ?

      Ștergere
    6. Bravo, Jaguar4LIF3 /21:30, pune-i la punct pe obraznici si pe cei care, una-doua, atribuie "respect" MINCIUNII !
      Nu te lasa intimidat de acest gen de oameni !

      Luptati, oameni buni, doar pentru adevar, ca numai cine il sustine pe acesta este un om de valoare ! Restul, doar balast si ratati ai umanitatii, nimic mai mult.

      Ștergere
  2. Nimeni nu e mai mai specialist ca Dumnezeu,Anonim 19.08,El poate schimba tot,intr-o clipita,dacă citești biblia, El își poate schimba din hotarirea Lui.Și nu te-am înțeles bine,doamna Maria spune ca cutremurele mici,reduc intensitatea celui mare,iar dansa scrie ca specialiștii spun ca nu reduc intensitatea celui mare cutremur! Ai citit bine,ca eu am mai scris la o postarea anterioară, la un articol, ca lumea asta o ia razna mai ales primăvara,aleargă oamenii pe strada,ca niște cai ,fug în stinga,fug în dreapta după bani, ca și cum ar avea niște obloane pe ochi,nu se uita bine la toate,nici la banci ce semneaza,de aceea ne-au pus în circa multe,uniunea și politicienii, ca au avut la cine. Am fost de acord cu toate acum nu știu, cum mai scăpăm de ele!Cum sa nu reducă cutremurele mici pe acelea mari,se reduce astfel tensiunile din pământ, g inditi logic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cercetatorul Luca Bujor este cel mai tare "vizionar " la cutremure. Cautati si cititi.

      Ștergere
  3. Specialistii lu'peste! Pai nu este o lege fizica logica explicatia d-nei Maria? Nu este normal ca atunci cand energia totala se elibereaza treptat sa diminueze puterea energiei finale?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu neaparat. Daca se descarca energia acumulata la, sa spunem, 100 km adancime, asta nu inseamna ca energia de la 120 km se miscoreaza. Uneori, poate fi chiar invers. Deoarece, asa cum undele seismice se propaga prin mediu ajungand pana la suprafata pamantului, asa se propaga si catre centrul sau, ducand la o acumulare de energie in straturile inferioare. Aceasta poate fi si explicatia exitentei cutremurelor precursoare, sau nu credeti in ele.

      Ștergere
  4. Anul asta stati linistiti ca nu v-a fi cutremur mare in Romania si v-o spun eu care v-am cam speriat cu un cutremur anul trecut,deoarece nu-mi va mai veni baiatul din Spania.Cei mai vechi pe blog stiu despre cine e vorba..

    RăspundețiȘtergere
  5. Dna. Maria are dreptate. Fratele meu este geolog, specializat la sectiunea miscarilor telurice. Acelasi lucru l-a învățat de la profesorii lui. Helen H

    RăspundețiȘtergere
  6. Alo nenea anonim daca nu iti place ce scrie aici mergi pe alta pagina sint destule

    RăspundețiȘtergere
  7. 19:08 imi permit sa va dau si eu un raspuns la aceasta dilema a d-voastra(imi cer scuze d-nei Maria ca am intervenit)Dar raspunsul meu e formulat printro intrbare -De cand stiinta "specialistii"cunosc mai multe decat Dumnezeu? Iar mileniul al 3 lea este mileniul Adevarului venit si prin "voci"care dupa cum am vazut au transmis evenimente ce s-au implinit.

    RăspundețiȘtergere
  8. Da urmeaza un cutremur pentru ca simt vibratiile sub talpile picioarelor.De care ori simt acest lucru dupa o zi Doua se produce acel cutremur.

    RăspundețiȘtergere
  9. Astazi am fost la tara si am vazut doi serpi care au iesit din pamant foarte agitati, apoi pe un lac din apropiere foarte multi pesti ierau iesiti la suprafata apei, practic vibrau cu totii. Cred ca in curand vom avea parte de un cutremur mare. W.M.W

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da
      precum zici ca pestii care viibrau cu toti este un semn clar ca urmeaza cutremur mare

      Ștergere
  10. Chiar daca uni ma vor judeca, eu spun caci cutremurile mai mari sau mai mici se produc in functie: - de cit de tare trebuie sa fim scuturati ca sa ne trezim la realitate , ca sa ne trezim si sa credem adevarat ca CINEVA SE APROPIE DE NOI, SI CA PASII LUI CUTREMURA ACOLO UNDE ESTE NEVOIE DE TREZIRE SPIRITUALA , AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  11. 19.08,gresiti,ia mai cititi o data,la fel spune si D.Maria,ca multe cutremure mici vor diminua pe cel mare. Se impun scuze

    RăspundețiȘtergere
  12. Dragos Matei ai perfecta dreptate exact asa a spus si D-na Maria, dar sunt unii pe aici care scriu sa se afle in treaba.DS

    RăspundețiȘtergere
  13. Asa si? Ce atata tam tam? Nu e normal sa vina si pe la noi in vizita?

    RăspundețiȘtergere
  14. Știm ca tre sa vina un cutremur așa cum știm ca ne tragem din maimuță.Oameni de știință ???????.Is varza marea majoritate.Nici măcar nu stiu din ce e alcătuit pamantul.Nu a reușit nimeni sa foreze pana la centru așa va placa tectonica e o presupunere si totul se bazează pe statistici.

    RăspundețiȘtergere
  15. Serpii ies primavara foarte activi pentru ca e perioada lor de imperechere,nu neaparat ca ar fi cutemur

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da ie minunat dar mai ramane observatia precisa ca pestii vibrau practic cu totii la suprafata, cred ca doamna Maria sa intervina aici sa consulte si duhurile eventuaL

      Ștergere
  16. "Cineva se apropie de noi",foarte adevarat,"ceva" dincolo de intelegerea noastra intra pe planeta asta care a stat mii de ani in intuneric iar noi ca prostii am fost servitorii docili si smeriti tremurand de frica a ne trai viata dar si a muri.Noua ne este frica si de viata dar si de moarte,neintelegand nimic din tot ce se intampla.Habar nu avem de nimic ,nu stim ce vrem,ne este frica si de umbra noastra in schimb stim sigur ce vrea Dumnezeu.

    Umanitatea in loc sa se foloseasca de gandire,s-a lasat posedata de ea.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HRISTOS A INVIAT!


      Nu doresc sa te jicnesc,dar eu iubesc viata si moartea,la fel.Eu accept moartea cu bucurie,indiferent de ce chinuri voi avea la moarte,dar stiu ca eu merit suferinta,pentru pacatele mele,dar IISUS HRISTOS, nu a trebuit sa moara chinuit,pentru pacatele noastre.Pe pamant sunt multe persoane,care nu le este frica de moarte.
      Cu iubire de Dumnezeu,Mariana din Banat.

      Ștergere
  17. Romania este tara aleasa de Dumnezeu.Chiar liderii evrei ai Ierusalimului vor face in curand o dezvăluire care este la secret despre tara românească.Se va intampla public direct din Israel si mulți vor ramane socati când vor afla adevarul cine era Romania pe harta lumii.
    De aici vor începe toate sa se adevereasca cu viziunile dnei Maria legat de Noul Ierusalim si cu tricolorul României.
    Si armata fiarei (inca nu i-am aflat indentiatea ) va ataca Israelul cu săgeți de pe cai, evreii vor fugi din calea sagetilor venind spre ei maniosi acei soldati (armata fiarei) asta va fi după dezvăluirea care este scrisa in acea carte sigilata.Toate se vor intampla curand si foarte rapid.Si apoi revenirea a doua a lui Iisus Hristos pe pamant.Acel timp este foartee aproape de noi cei rămasi.Toți vom vedea.
    MM

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MM oare cine esti, ca toti stim ce inseamna MMM de la galeria Rapidului

      Ștergere
    2. ATENTIE ! Dna Ghiorghiu, va rog STERGETI postarea lui 19:29:

      MMM (folosit de galeria Rapid)= mori in mortii matii
      (imi cer scuze, dar asa se traduce)

      Ștergere
    3. 00.02 Nu are nicio legatura textul si semnatura persoanei MM cu fotbalul . Ati dat chiar in paranoia ? Cum sa faci ,,proces intentiei '' ? Daca pe anonimul acesta il cheama Mihai Marin sau Marilena Munteanu ? Ce minte diabolica ai , mai omule ! Mai bine dormi la miezul noptii decat sa stai ca huhurezul pe site , ca numai ineptii spui !

      Ștergere
    4. 00:02,esti un obsedat frustrat.

      Ștergere
    5. Dna Maria nu verificati si publicati OBSCENITATI.
      Anonim 00:02 v-a atentionat si tot ati postat.

      Ștergere
    6. Dna GHIORGHIU VERIFICATI POSTARILE INAINTE DE PUBLICARE !!!

      07:30 ai inteles exact, de ce MINTI, ca deobicei ?
      00:02 nu se refera la semnatura lui 11:22, ci la POSTAREA lui 19:29!!!!!!!!!

      Ștergere
    7. Maria, chiar nu vezica ai pe blog un militian, in persoana anonimului 00:02?
      Femeia asta are o obsesie. Iti alunga cititorii. Ma intreb : anonim 00:02 ai facut donatii pentru Doamna Maria H sau esti doar cu reclamatii si alte chestii murdare ?

      Ștergere
    8. 00:02 , nici nu stii, cat de stupid insisti sa fii !

      Ștergere
    9. 12:45, aninom 00:02 nu este un el, ci o ea ( s-a dat singura de gol) .
      Pe de alta parte,anonimului 00:02 ii placa sa umileasca participantii de dialog online. Facand acest lucru, anonim 00:02, se elibereaza de furie sau frustrari mult mai usor decat in realitate, luand in considerare anonimitatea; anonimitatea fiind un mijloc de coping pentru a depasi traume si evenimente neplacute sau emotii disfunctionale precum vina, furia, neputinta etc., pe care nu a reusit sa si le rezolve.

      Ștergere
    10. 00:02 = 17: 53 = 18: 09

      Ștergere
    11. Anonim25 mai 2017, 19:33, nu inteleg de ce il acuzi pe an. 00:22. El nu a facut decat sa atraga atentia si sa spuna ce inseamna initialele folosite de an.19:29. Acesta este cel care a jignit ca initialele alea nu avea nici o legatura cu postarea lui an.11:22 decit daca voia sa il jigneasca pe acel om ca nu i-a placut mesaju lui.

      Cine citeste atent intelege ca acesta este adevarul.
      Nu este cinstit si placut lui D-zeu sa inseli cu vorbele an.19:33.
      Doamne ajuta !

      Ștergere
    12. Anonim 25 mai, 21:44, nu ai fost atent(a). Urmareste comentariile anonimului 00:02 ... vei vedea adevarul.
      Anonim 00:02 este duplicitar.
      Dumnezeu ajuta !

      Ștergere
    13. 20:24, inainte de a te juca de-a psihologul si a da altora “diagnostice” aiuristice, aberand cu “coping-ul” (wow) ala pe care mi-l atribui cu o convingere la nivel de calomnie, incearca sa faci apel si la simtul ridicolului (sigur, daca il ai). Pai, mai, 20:24, tu esti…nici nu stiu cum sa ma exprim ca sa nu te jignesc, tu esti compos mentis ?
      Ma rog, asa se intampla, când dezbaterea este pierdută, calomnia devine unealta ratatului, orice i-ai spune, el doar in aceasta isi gaseste satisfactia efemera.

      Doamne, iti multumesc pt. tot ce am, tot ce sunt si pt. ca simt mereu ocrotirea Ta, in ciuda tuturor “orbilor” !

      Ștergere
    14. Multumesc Doamne ca anonim 00;01 "are tot si de toate". Doamne umple jumAatea inimii ca este tare singura Doamne; si plina de frici, si se enerveaza, si devine uraciosa cand aproapele ii spune verde-n fata. Doamne da-i si ei o farama de suflet care sa o incalzeasca seara de seara si sa numai stea noaptea tarziu pe bloguri sa faca comentarii rsutacioase. Are o varsta mamaia, asa ca Doamne scoate raul din ea, ca de aici pleaca totul. DOAMNE MULTUMESC !!!! TE IUBESC DOAMNE !!!

      Ștergere
    15. Sper ca nu te-am lasat prea mult sa-mi astepti mesajul, stiu ca ai tot verificat, da’ am fost la o canasta cu batranele din bloc…
      Mai, 06.36, daca tu il ironizezi pana si pe D-zeu, nu ma mai mir ca peroratiile tale denota doar o femeie cu ‘oarece’ probleme, ca sa fiu elegant, care se balaceste grotesc in propriile obscenitati si inchipuiri. Neputinta ta se traduce doar in insulte: nu esti capabila de mai mult. Nu ai educatie. Esti rea si obraznica structural si nu suporti ca cineva iti spune toate aceste lucruri, direct si fara sa fie intimidat de tupeul tipic celor de teapa ta (asa-s ‘mamaitele’ !)
      Profiti hoteste de neatentia d-nei Maria, ca sa-ti strecori mesajele si sa te autosatisfaci cu propriile scenarii delirante. Jalnica si penibila satisfactie, dar ce stii tu despre penibil…
      Cel mai tare m-a amuzat faza cu femeia si mamaia. Ai uitat de tataia, bunicu si mos tagarta…
      Auzi, cate poze de-ale mele ai vazut, de ai ghicit ??!! Poate…efectul imaginatiei ‘expandate’ ?!

      Iti doresc sa-ti dea D-zeu EXACT dupa adevarul vorbelor pe care mi le adresezi.
      Asa sa-ti ajute D-zeu ! Asa sa ne ajute D-zeu la toti: dupa ADEVARUL si buna noastra credinta!

      Ștergere
    16. 21:59, Ramona Pit, dar si ceilati comentatori au avut dreptate. Cineva atragea atentia ca nu suporti femeile. A avut dreptate. Nu am crezut, pentru ca este greu de crezut ca un barbat are un comportament de mahalagioaica. Execrabil.
      Cat despre urarile tale, pentru cititori, nu cred ca "Dumnezeu" isi apleaca urechea la dorintele tale. Stii ce spune Scriptura: "...se intoarce inzecit de unde a plecat". MM

      Ștergere
    17. Ce vrajitor esti 21:59 :))))))))
      Mare e gradina :)))))

      Ștergere
    18. 21:59 hotului de hot ii frica.

      Ștergere
    19. Anonim 26 mai 21:59, ai facut o mica donatie pentru Maria H? Te tot lauzi ca esti instarit... dar aproapele il ajuti, macar cu un pol?

      Ștergere
    20. Cu fiecare postare imi confirmi spusele, biata de tine. 23:00, degeaba te-ai semnat altfel, tu nu esti MM (tu doar ti-ai batut joc de acesta, adresandu-i obscenitatea galeriei Rapidului / la 19:29; omul are cu toootul alt ‘discurs’ fata de al tau, ca de-aia l-ai si jignit), ci chiar ra pita de la tam in persoana. Si, tu NU reprezinti “cititorii” acestui blog, chiar daca vorbesti in numele lor !
      Tocmai aici, unde ai fost in-ter-zi-sa, ai ajuns sa-ti faci singura PR (“pi-ar”/public relations) si, substituindu-te altcuiva, sa vorbesti “apreciativ” despre tine, dandu-te chiar “exemplu de corectitudine” ?!!!!!!
      Bai, manipulezi, scrii in numele altora, minti, disimulezi si induci altora ce ti se atribuie tie, vorbesti paralel, din lipsa de argumente, ce mai, bati campii cu asa o gratie…dar pe mine, tot nu reusesti sa ma pacalesti. Ghinion ! Asta-i of-ul tau si de-asta ma si jignesti, insa mereu ramai doar neputincioasa si trista. Daca doar atata poti, succesuri in continuare ! # Rezist.

      Ștergere
    21. Mai, 23:17, daca tie iti place sa-ti pui poalele in cap cu orice ocazie, nu toti au acest prost obicei, mai ales daca este vorba de un act de caritate.
      Oamenii decenti nu asociaza acest act cu ‘batutul tobelor’ in public, ci cu discretia.

      PS: Cel nejustificat de preocupat de grija altuia, ar trebui sa se gandeasca cum se numeste cel care completeaza proverbul cu cainele care moare de drum lung…
      Sau, poate ca tocmai din aceasta cauza nu se gandeste !

      Ștergere
    22. 21:30,
      esti departe, zau! Si paralel!
      MMM

      Ștergere
    23. 22:44/ ramona maria pit, de ce insisti sa confirmi tot ce spun eu despre tine ?
      INJURATURA OBSCENA pe care mi-o adresezi in final, chipurile, cu care te-ai "semnat" (MMM), iti reprezinta nivelul intelectual si valoarea umana ! Nivel de grota. Poza aia…

      PS: Dna Maria, va recomand sa cititi postarea / 25 mai 2017, 00:02 !

      Ștergere
  18. Vezi Silvia ca ai un mesaj pe pagina anterioara cu inundatiile

    RăspundețiȘtergere
  19. Mai ai un mesaj Silvia si pe Romania insingerata

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu stiu...simt uneori , cand va fi cutremure de pamant cu o zi, doua sau chiar trei inainte de sa se produca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ne spuneți și nouă va rugăm!

      Ștergere
    2. In urmatoarele doua zile la rasarit.

      Ștergere
    3. Adică Sâmbătă? Mulțumesc frumos pentru răspuns!

      Ștergere
    4. Sambata ... la rasarit. Urmariti !

      Ștergere
    5. 22:15, La raspunsul tau absolut..., nu pot decat sa-l citez pe mircea badea: hai, da-ma, dreacu !

      Ștergere
    6. Mulțumesc frumos ptr răspuns! 20:39

      Ștergere
    7. 20. 39 abtine-te , minciuna are picioare scurte , iar prezenta falsilor prooroci pe blog se comenteaza de la sine .

      11.10 pe viitor nu mai crede in orice ,,rasarit'' , fiecare cu apusul sau .

      Ștergere
    8. Anonim 27 mai 2017 11:10:

      Un cutremur cu magnitudinea 5 s-a produs sâmbătă în vestul Turciei, la 10 kilometri adâncime, potrivit institutului american de geofizică USGS.
      Deci am avut dreptate!!!

      Anonim 27 mai 13:41, sfatul tau este egal cu zero!

      Ștergere
    9. 20.20 numele tau e Iona cumva ? Cutremure sunt zilnice in toata lumea , ce faci ne ameninti mereu la fiecare rasarit ? Chiar nu ai pic de jena , chiar te crezi mai desteapta decat toti desteptii ? Maine ia vezi , nu este un altul prin China, Japonia, Marea Moarta ? Cucuvelelor ce sunteti .

      Ștergere
    10. 22.15 si la ce ti-a folosit sa spui ca a fost cutremur de 5 grade la turci ? Sunt zilnice duduie , peste tot, in toata lumea , de 3, 4 , 5 grade . Zilnic ploi , uragane, tornade, furtuni, lumea e mare , clima a devenit extrema , nu ai descoperit tu apa calda.

      Ștergere
  21. Tot ce e viu pe pamint comunica prin legaturi electromagnetice de aceia cutremurele sint mai greu de simtit,mai mult indirect prin efecte lor asupra a tot ce este viu,si acestea sint detectate prin viziuni ca ale doamnei Maria sau in stare de vis de majoritatea oamenilor.

    RăspundețiȘtergere
  22. Si Pamintul este viu el are cimp magnetic iar cei sensibili mai ales animalele simt curentii piezoelectrici si modificarile de ionizatii si cimp atmosferic,dar cresterea activitatii pestilor si animalelor e inselatoare primavara in perioada de imperechere find mai active.

    RăspundețiȘtergere
  23. Sa fie ăsta oare?
    http://www.stiripesurse.ro/cutremur-cu-magnitudinea-5-5-in-filipine_1198493.html

    RăspundețiȘtergere