duminică, 28 mai 2017

SOLDATI PE CÂMPUL DE LUPTĂ !

                                                  27 Mai 2017,ora 7,13 dimineata !

                                          Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata treaza fiind, vad stand in pat cu ochii închisi  ,văd înspre Apus un câmp verde, iar aici pe iarba frumoasa, sunt mai multi soldati cu uniforme de culoare ierbii,adica ,verde. (cachi).
Soldatii dragilor,nu stateau degeaba!
Aveau in mâinile lor arme si chiar capturasera  un alt soldat, pe care il doborâse la Pămant punându-i arma la gât.


Image result for soldatiImage result for soldati..
Dragii mei, din nefericire vom auzi de un RAZBOI care va izbucni pe undeva,si care Razboi va face si victime,va curma vieţi omenesti.
Sa ne rugam fratilor la Bunul Dumnezeu si la Măicuta Domnului, pentru pacea noastra ,pentru pacea Lumii întregi.
Pentru că dacă avem pace în suflet,avem de toate.
                                       Cu dragoste,Maria.
P.S.

                             Dragii mei,
Al doilea volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT, adica,ROMANIA NOUL IERUSALIM,va merge spre EDITURA in luna IUNIE 2017.
Va fi aceeasi EDITURA care a editat si primul volum al CARTII-ADEVARUL DUHULUI SFANT, adica:
EDITURA KITCOM reprezentata de :
GEORGE  si RODICA  TULEA, sunt doi oameni cu suflet mare si foarte credinciosi,doi oameni la care tin foarte mult.
Ma rog pentru ei ,ca sa le dea BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI un copilas atât de mult dorit si atât de mult asteptat
Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.
Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!
Ajutorul vostru Prieteni dragi,este de nepretuit pentru mine.
Fara voi,eu nu as fi putut scoate Cărti după Cărti.
Vă iubesc cu sufletul, si ma rog pentru voi toti si pentru cei dragi voua!
Iata detaliile:

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA



17 comentarii:

  1. Pe unde nu este acum război?Între țări ,vecini,neamuri,frați.Am citi un articol de pe wwwjustițiarul.ro cu titlul TARA LUI PAPURĂ VODĂ,SI A LUI PZVANTE CHIORUL. Dacă se va întîmpla să fim ocupați de alte lifte de neamuri, cred că cea mai bună metodă de supraviețuire a românilor este cea descrisă în acel articol.HAIDUCIA este formula cea mai bună de a aduce pagube ocupantului și pleacă singur.O astfel de situație am văzut la tv un afacerist italian a ,,cumpărat,,căteva sute de hectare de pămînt prin Transilvania.Mîndru nevoie mare în primul an a trimis în Italia toată bogăția pămîntului românesc luat de el pe te miri ce.Sătenii de prin jur nemaiavînd pămînt sau apucat de furat din recoltele italianului,în 5 ani lau adus în sapă de lemn.Italianul a renunțat la pămînt că nu avea nici un profit ca în primul an.Așa ar trebui să facem noi ăștia mici dacă vrem să ne salvăm țara și neamul de invadatori,,pașnici,,.CITIȚI ARTICOLUL DIN JUSTIȚIARUL ȘI VEȚI VEDEA UNDE SE POATE AJUNGE DACĂ EȘTI HOTĂRÎT ÎN AȚI SALVA NEAMUL.

    RăspundețiȘtergere
  2. Musai sa fie razboi? Poate sa fie un simplu exercitiu militar..hai sa nu gandim negativ. Simon Istvan. Szatmarnemeti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa zic si io Simon Istvan.

      Ștergere
    2. Observ ca mai sunt oameni care sunt mai relaxati cand zic "io", nu "eu". Totul este in ordine!

      Ștergere
  3. Cred ca ceva se pregateste curand ,azi noapte la ora 2 m-au ridicat din pat niste sunete ca zboruri de OZN ,multe nave survolau in aer auzeam niste sunete ca de motoare si vajait foarte puternice 2 ore am auzit aceste sunete pana la ora 4 dimineata cand tot se mai auzeau si incercam totusi sa adorm dar devenise deranjant la un moment dat,stateam cu capul pe perna si auzeam sunetele de afara am chemat si pe cei din casa sa auda sunetele din cer si la fel au ajuns la aceeasi concluzie ca sunt oznuri deasupra care survoleaza. Este prima oara cand aud noaptea aceste motoare si vajaituri cand mai tare cand mai incet aveau ecouri peste tot. Ei sunt deja aici au ajuns deasupra Romaniei sunt cu noi si ne vegheaza pe noi poporul ales.Sigur se vor arata romanilor ca sunt foarte aproape.Doamna Maria are dreptate se pregateste un razboi.Multe schimbari au loc acum la nivel mondial si noi trebuie sa ne pregatim.Ceva se va intampla in curand.
    #Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In ce zona a tarii s-au auzit aceste sunete ?
      Este interesant de stiut.

      Ștergere
    2. Eu aud mereu aceste sunete pe la orele2:00,3:00 dimineata mai ales ca lucrez de noapte ..Eu tot am impresia ca aceste vuiete provin din scoarta pamantului...eu simt si niste vibratii puternice..e o senzatie extrasenzoriala..dar poate ma insel si exista posibilitatea si unor Ozn -uri care survoleaza noaptea si au anumite sunete ale lor specifice..Vuietul pe care il aud mereu ,e asemanator cu o trompeta..Orice e posibil sa fim supravegheati si urmariti de extraterestrii mai ales acum fiind o perioada mai critica pentru omenire..Din ce observ din ce in ce mai multa lume aud si simt aceste schimbari...Poate D-zeu vrea sa ne avertizeze ca ceva se v-a intampla..

      Ștergere
  4. Trebuie sa ne pregatim Oznurile sunt deasupra noastra.Ei sunt aici.
    #Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din care zona a tarii esti Anca ?

      Ștergere
    2. Chiar crezi ca extraterestrii au nave cu motoare care vajaie de nu poti dormi?

      Ștergere
    3. Da au motoare si un vuiet ciudat dar noaptea trecuta părea sa audă mai multe simultan in zbor ca si cum s-ar invarti in cerc.Este aproape de Bucuresti zona unde sunt intr-o zona linistita chiar si in seara aceasta in jur de ora 23 am vazut un Ozn in timp ce priveam cerul cu stele mi-a atras atentia focul din coada sa si viteza cu care se deplasa.Am ramas surprinsa de aceasta vedere.Si da cu adevarat ființele extraterestre sunt aici s-au apropiat extrem de mult de noi si da semne de prezență.O seara buna tuturor.Va țin la curent.
      #Anca

      Ștergere
    4. Anca , indica-le adresa de la Casa Poporului si poate ne ajuta ei sa facem curat acolo , sa-i aspire pe toti , sa lase locul gol . Pune=le pe GPS di adresa de la Cotroceni si DNA , daca tot sunt pe aici , baza ne este in ei sa ii ia pe Kovesi si Johannis si sa-i care pe alte planete .

      Ștergere
  5. Bravo anonim o8,26, asa le trebuie caci au venit si au luat pamint pe degeaba, doi italieni au cumparat pamint la noi in tara cu cinci mii euro, iar acuma vreau sa-l vinda cu 270.000 euro, iar in timp de 15 ani a tot carat in Italia , griu ,porumb si de toate, dar eu zic ca marea vina ii revine guvernului care nu a dat o lege ptca pamintul sa nu se poata vinde strainilor, in Italia se vind toate rablele de case iar ai nostri dau 100 -130 mii euro si le si repara numai sa nu plateasca 500 - 600 euro chirie pe luna, deci atit in Italia cit si in Romania , italienii traiesc pe spatele nostru, doar pt o carte de munca, si nu se stie cine va ajunge la pensie, sau daca se va mai da pensie, asa ca dragi romini, cum prindeti unu un tara la noi goliti-l de tot ca si ei fac la fel.

    RăspundețiȘtergere
  6. Anca in ce oras ai auzit?

    RăspundețiȘtergere
  7. Stiu ca e greu de crezut ceea ce spun dar acum câteva minute tot asa stând cu ochii pe cer acum ora 23:34 de minute a trecut un Ozn foarte aproape si foarte jos încât l-am putut observa foarte clar.S-a apropiat si a dispărut cu viteza luminii ca de foc pe întinsul cerului, sunt foarte uimită al doilea Ozn vad pe seara aceasta altul pe la ora 23. Sunt foarte multe pe deasupra noastra si nici măcar nu stim.Doamna Maria poate stie ceva sa ne dea mai multe informatii.
    #Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ! OZN -urile sunt cu ochii pe ROMÂNIA in mod special !
      Voi scrie mâine despre OZN -uri si EXTRATERESTRI.

      Ștergere
  8. 0pt coloane NATO se indrapta spre centrul tarii la Cincu-Brasov unde v-or avea loc antrenamente de razboi timp de 2 saptamini.Vizita lui Iohanis in SUA se comfirma,dupa mine e si rezultatul vizitei lui Dragnea din decembrie in SUA si a fiului lui Trump la vinatoare in Romaniea de luna trecuta,Dragnea are fler de politician.

    RăspundețiȘtergere