luni, 29 mai 2017

ATENTAT SÂNGEROS ASUPRA COPIILOR ???

                                               
                                                29 Mai 2017,ora 6,13 !

                                        Dragii mei, 

În aceasta dimineata dragilor, mi s-a arătat ceva tare trist ,ceva tare cutremurator.
Dragii mei, vedeam inspre Sud o incapere cu banci ca la scoala, iar în banci erau copilasi de scoala.
Prieteni dragi, ori ca era sala de clasa,ori alta incapere in care stateau copii in bănci ,cert este ca,vedeam copii plângand,copii cu feţele însângerate,copilasi răniti si locuri goale in bancile de langa cei care "scapasera" doar cu răni.
Semn că, alti copilasi erau cazuti la pămant.

                              
Image result for COPII PLINI DE SANGE IMAGINIImage result for COPII PLINI DE SANGE IMAGINIImage result for COPII PLINI DE SANGE IMAGINIImage result for COPII PLINI DE SANGE IMAGINI..
Dragii mei, cu lacrimi si cu mare durere in suflet va spun că, vom auzi de un ATENTAT sau de o TRAGEDIE cumplită ce va avea loc ,asupra unor copilasi nevinovati care stateau in banci ca la scoala.
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa nu ingaduie a avea loc o asemenea Tragedie,o asemenea nenorocire asupra unor copii nevinovati,care sunt precum INGERII LUI DUMNEZEU.
Sa nadajduim ca ,oriunde ar urma sa fie aceasta cumplita TRAGEDIE,AUTORITATILE  vor fi receptive ca intotdeauna.
                                             Cu dragoste,Maria.

P.S.

                             Dragii mei,
Al doilea volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT, adica,ROMANIA NOUL IERUSALIM,va merge spre EDITURA in luna IUNIE 2017.
Va fi aceeasi EDITURA care a editat si primul volum al CARTII-ADEVARUL DUHULUI SFANT, adica:
EDITURA KITCOM reprezentata de :
GEORGE  si RODICA  TULEA, sunt doi oameni cu suflet mare si foarte credinciosi,doi oameni la care tin foarte mult.
Ma rog pentru ei ,ca sa le dea BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI un copilas atât de mult dorit si atât de mult asteptat
Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit.
Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!
Ajutorul vostru Prieteni dragi,este de nepretuit pentru mine.
Fara voi,eu nu as fi putut scoate Cărti după Cărti.
Vă iubesc cu sufletul, si ma rog pentru voi toti si pentru cei dragi voua!
Iata detaliile:

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA



21 de comentarii:

  1. Doamne apara si pazeste !

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai in ce lume traim,pana cand va Mai suferi omenirea din cauza celui rau?Mor oameni si copii nevinovati .Este o lupta intre bine si rau.Atatia copii frumosi sa -si piarda viata este o cruzime,ti se Frange inima numai cand te gandesti.Dumnezeu sa-I apere pe Toti oriunde ar fi.Pericolul pandeste la orice pas si necazurile s-au inmultit .Avem nevoie de post si rugaciune pentru ca sa putem trece incercarile care vor veni.oameni buni va spun din toata inima ca traim timpul de pe urma si vor veni multe incercari peste lumea aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  3. HRISTOS.S-A INALTAT!

    Daca am fi uniti,in credinta am putea indeparta pe cel rau din tara,si chiar de pe pamant,pentru ca puterea lui Dumnezeu este foarte mare.Foarte multi spunem ca il iubim pe Dumnezeu,doar din gura,nu cu fapte.Poporul Roman are o probema foarte mare,incepand cu Sfantu Sinod.Noi avem biserici de stule,Asa cum spunea parintele.Arsenie Boca,preotii sa inceapa sa lucreze la sufletele oamenilor,nu sa mai construim biserici.Daca am avea sufletele curate,nu am avea nevoie de spitale si medicamente,ca Dumnezeu ne-ar da numai sanatate,bucurie.Pacat ca nu suntem uniti in credinta,si fapte bune.Sa nu avem si o revolutie,sa ne moara copii nevinovati.Eu ma rog la bunul Dumnezeu,sa-mi lumineze familia,poporul si pe toti care il iubesc pe cel rau,cu totii sa-l iubim pe Dumnezeu,Sfanta Treime si Maica Domnului.
    Cu iubire de Dumnezeu,Mariana din Banat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine spus Dar Dar cate avorturi are Romania ca este prima la nr in EUROPA?Acestea este suferinta ce o dam TATALUI.Oare cum ie roata se invarte.Sa fim precum IOV si sa spunem Domnul a dat Domnul a luat....

      Ștergere
    2. HRISTOS S-A INALTAT!

      Dumnezeu,este bun si iarta,dar noi,iertam dar nu uitam.Toti vom da socoteala inainte lui Dumnezeu,pentru faptele noastre,nimeni nu este perfect.
      Cu iubire de Dumnezeu,Mariana din Banat.

      Ștergere
  4. Văd că vă apar din ce in ce mai des previziuni legate de copii și tare mă tem că se va întîmpla ceva foarte grav.DS

    RăspundețiȘtergere
  5. Obligativitatea vaccinurilor oare nu este un atentat la sanatatea si viata copiilor nostri? Noile vaccinuri modifica structura ADNului. Uitati-va ce contin si va cruciti.

    RăspundețiȘtergere
  6. pe vremea nasterii Domnului . Irod nu a omorat multi copii ? dupa cum spunea un filozof : cei buni doar sa steie deoparte si raul triumfa .

    RăspundețiȘtergere
  7. am scris despre imaginile cu copii raniti care nu ne fac placere ba induc frica si-asa suntem la mana DOMNULUI deci de ce sa mai amintim ce au zis marii vizionari-PR ARSENIE BOCA,IUSTIN PARVU etccare nu au scris nimic ci au transmis prin viu grai-suntem ddejja manipulati in fel si chip

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Copiii care sau născut din 2012 încoace și se nasc acum, sunt speciali și vor fi la maturitate foarte puternici din punct de vedere energetic.Aceștia vor fi cei ce vor salva pămîntul de la pieire.Asta dacă sunt educați cum trebuie de părinți.De aceea întunecații îi vor morți, au puiuțiii ăștia niște misiuni date de la Dumnezeu mari de tot.Observ de cîțiva ani femeile tinere din ce în ce mai multe nu mai fac avorturi,tot mai multe familii au de la 2 copii în sus.Cu toate greutățile care sunt date de guvernanți natalitatea nu dispare cu totul.Am o familie vecină au 5 fete patru sunt gemene(două și două)toate au nume de sfinte:Ecaterina, Sofia, Natalia, Anastasia, Iustina.Tare îmi sunt dragi iar părinții împreună cu cei 4 bunici le cresc exemplar.Oculta asta cu dracii din umbră va avea soarta imperiului roman și ăia voiau integrare și supunere totală.I-a lăsat Domnul pînă la maxim să se urce pe piedestalul puterii,apoi i-a zdrobit cumplit.Așa va fi și cu masonii ocultiști și guvernele subordonate lor,deja au început precum corbii să se sfîșie între ei și ăsta e un lucru mai mult decît bun.

      Ștergere
    2. Toate imperiile au căzut.unul singur va dăinui sub o singura credință.imperiul TERRANIAN cu credința în DUMNEZEU PĂMÂNTUL.faceți pace cu DUMNEZEU PĂMÂNTUL ca altfel lumea voastră se va nărui.DUMNEZEU BINECUVÂNTEAZĂ CERUL DE DEASUPRA MEA ORIUNDE AR FI ACESTA.

      Ștergere
    3. Da, Madus, o sa apara Flota Interglactica, care vine intru ajutor. Flota aceasta ii este fidela in totalitate Divinei Mame...care este intrupata pe Terra..."prietenii stiu de ce..."!

      Ștergere
  8. sunt in Franta si sincer m-am cutremurat caci am copii mici la scoala

    RăspundețiȘtergere
  9. Unde sa-i pazesti pe bietii copilasi? la gradinita, scoala etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HRISTOS S-A INALTAT!

      Numai Dumnezeu,ne pazeste pe toti,daca ne rugam lui.Parintii sa se roage la Dumnezeu,dar si pe copii sa-i invete de mici sa se roage,la Maica Domnului si Sfanta Treime.
      Cu iubire de Dumnezeu,Mariana din Banat.

      Ștergere
  10. nu pai postati poze cu copii raniti dezastre etc INDUCETI FRICA --mai sunt si persoane bolnave---D-NA MARIA OSESIILE LA CE FOLOSESC?

    RăspundețiȘtergere
  11. https://www.antena3.ro/actualitate/inedit/bizar/panica-la-circ-un-urs-scapat-de-sub-control-a-atacat-mai-multi-copii-aflati-in-public-415854.html -POATE ESTE VORBA DE STIREA ACEASTA , STIMATI CITITORI

    RăspundețiȘtergere
  12. Tragedie uriasa in Sudanul de Sud, dupa ce zeci de copii au fost vaccinati cu aceeasi seringa.(www.stirileprotv.ro)

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamne fereste pe toata lumea, doamna Maria dati -ne mai multe detalii daca se poate eu una traiesc in alta tara si am copil care nerge la gradinita, dupa ce am citit acest articol mi-e teama sa o mai las la gradinita. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce se intampla D-na Maria ???? de ce nu mai postati ???

    RăspundețiȘtergere