luni, 15 mai 2017

ARHANGHELUL MIHAIL SE ODIHNEA SPRIJININDU-SE , ÎN SABIA DE FOC !

     xx                                        26 Aprilie 2017,ora prânzului.

                                          Dragii mei, 

În aceasta zi, ma aflam în IERUSALIM, mai precis în Autocarul care ne duce la toate punctele programate pentru a fi vizitate de Pelerini.

Image result for MUNTELE SFANT IERUSALIM..

Deci, înainte de a ajunge în Cetatea Ierusalimului, in autocar fiind cu trupul, văd călătorind cu sufletul,văd un Munte înalt,iar in dreapta mea văd în acel Munte o mare deschizătură, precum a fi cea facută de un fulger puternic.
În partea dreapta a Muntelui inalt, chiar in faţa deschizăturii create ,vad un Sfant cu vesminte albastre - rosii, Sfant ce se odihnea pe varful sabiei de foc.
Era Sfantul Arhanghel MIHAIL ,care se sprijinea în varful sabiei Sale de foc.
Deschizătura din Muntele înalt o facuse un fulger mare venit din Cer sub privirile mele,care eram acolo cu sufletul,deoarece ,trupul îmi era in Autocar.
Deschizătura era înalta de aproximativ 5 -6 metri  ,iar lătimea de circa 15-20 cm.
                                                      Image result for arhanghelul mihail..

Dragii mei, în acea deschizatura din Muntele inalt, putea sa treaca foarte usor trupul unui copilas de pâna la 3 anisori,atât de mare se formase din pricina fulgerului de lumina alb -albastru venit din Cer.
Arhanghelul Mihail fratilor, cu sabia din care iesea încontinuu foc viu, statea cu trupul exact pe directia deschizaturii formate in munte ,de acel fulger venit din înaltul Cerului si părea că păzeste acea deschizatura in Muntele de culoare rosie,si foarte înalt.
Sa ne rugam si noi ARHANGHELULUI MIHAIL dragii mei , asa ca in această frumosă si divină Rugaciune.
Citez:             

Rugăciune către Sfântul Arhanghel Mihail

             "Sfinte și mare Arhanghele al lui Dumnezeu, Mihaile, care cel dintâi în­tre îngeri stai dinaintea Treimii celei negrăite, sprijinul și păzitorul neamu­lui omenesc, care ai zdrobit în Ceruri cu oștile tale capul prea-trufașului dia­vol și rușinezi pururea pe pământ răutatea și viclenia lui, la tine alergăm cu cre­dință și ne rugăm ție cu dragoste: fii pavăza nestricată și coif tare Sfintei Bi­serici și neamului nostru dreptcredincios, păzindu-ne cu spada ta purtătoare de fulgere de toți vrăjmașii văzuți și ne­văzuți.
Nu ne lăsa pe noi, o, Arhanghele al lui Dumnezeu, fără ajutorul și ocrotirea ta, pe cei ce lăudam astăzi sfântul tău nume. Iată că, deși mult gresiți suntem, nu voim să pierim întru fărădelegile noastre, ci să ne întoarcem la Domnul, ca să ne călăuzească spre lucruri bune. Luminează mințile noastre cu lumina feței lui Dumnezeu, care strălucește tot­deauna pe fruntea ta ca un fulger la arătare, ca să putem pricepe care este voia lui Dumnezeu, bună și desăvârșită, în ceea ce ne privește, și să cunoaștem toate câte se cuvine nouă să le facem și câte să le trecem cu vederea și să le părăsim. Întărește-ne cu harul Domnu­lui voința slabă și dorirea lipsită de vla­gă, că întărindu-ne în legea Domnului, să încetăm a ne mai primejdui cu cu­getele pământești și cu poftele trupești, aplecându-ne, după asemănarea copii­lor lipsiți de minte, către frumusețile degrabă pieritoare ale lumii acesteia și uitând în chip nesăbuit cele veșnice și cerești de dragul celor stricăcioase și pământești.
Mai presus de toate acestea, cere de Sus pentru noi duhul adevăratei po­căințe, întristarea cea nefățarnică după Dumnezeu și zdrobirea pentru păcatele noastre, ca zilele ce ne-au mai rămas din această viață trecătoare să le chel­tuim nu spre plăcerea simțurilor și hrănirea patimilor noastre, ci întru îndrep­tarea cu lacrimi de credință și zdrobire a inimii, cu nevoințele curăției și cu bineplăcutele fapte ale milostivirii.
Iar când se va apropia ceasul sfârșitului nostru, al slobozirii din legăturile aces­tui trup pieritor, nu ne lasă pe noi, Arhanghele al lui Dumnezeu, fără de apă­rare împotriva duhurilor răutății care sunt în văzduhuri și obișnuiesc a împiedica urcușul sufletului omenesc la cele de Sus, ca păziți fiind prin tine, fără m­piedicare să ajungem în sălașurile prea-slăvite ale Raiului, unde nu este durere, nici întristare, nici suspin, ci viață fără de sfârșit.
Și învrednicindu-ne a vedea prealuminatul chip al Preabunului nos­tru Domn și Stăpân, și căzând cu la­crimi la picioarele Lui, cuprinși de bucu­rie și umilin a sa strigăm: slava Ție, Preaiubitul nostru Mântuitor, Care pen­tru preamultă dragoste pe care o ai față de noi, nevrednicii, ai binevoit a trimi­te pe îngerii Tăi ca să slujească mân­tuirii noastre! Amin ! "
                                        Cu dragoste,Maria.


P.S.
                           Dragii mei,

Din inimă si din suflet,aduc multumiri

 tuturor celor care au pus si pun o cărămidă sau 

mai multe, la ZIDIREA CUVANTULUI LUI 

DUMNEZEU!

Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog

 pentru fiecare in parte,iar DARUL vostru vă va

 fi dat înapoi de Dumnezeu si

 de Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar

 însutit.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 

Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14




7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA





17 comentarii:

  1. Da si noi avem acelasi rol aici la trecatorile din Carpati ca si arhanghelul Mihail,sau daca vreti altfel spus ca cei 300 de spartani care au aparat Grecia la Termopile de zecile de mii de persani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prietene drag te anunt ca cei 300 de spartani nu au facut fatza la zeci de mii de persani, au fost cu mult mai putini, poate in cel mai fericit caz cateva mii, aceea lupta e privita ca pe o rezistenta, aia e singura lectie pentru viitor.

      Ștergere
  2. Mai avem si noi pe aici 3oo de aparatori ai spatiului cibernetic,caci miine se anunta a doua zi de atacuri cibernetice ,tot un fel de Termopile ca si acolo s-au luptat trei zile.Succes electronistilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. D-NA MARIA --RUGACIUNEA CATRE SF ARHANGHEL MIHAIL ESTE SUPERBA--SA NU VA MAI SUPARATI PE NOI , NICI PE MINE SI SA VA TINA DUMNEZEU SANATOASA--PACE VOUA SI SANATATE

    RăspundețiȘtergere
  4. 22.o3 La Termopile pe o coasta ingusta au luptat 300 de spartani. trei zile avind un izvor in spate la o temperatura de 40 grade celsius cu zeci de mii de persani in frunte cu regele persilor.Grecii mai aveau doar trupe auxiliare ,voluntari pentru hrana si apa,dar in acea zona de doar 20 de metri aleasa intentionat de greci, persii nu au putut sa se desfasoare si avind arme mai usoare cu lanci sub 2 metri in timp ce spartanii aveau lanci de 2,5 m.au fost invinsi abia a treia zi dupa ce voluntarii au esuat in apararea unei carari sus pe muntea stfel persii au reusit sa le cada in spate si s-ai omoare pe cei 300 spartani dupa ce acestia in noaptea anterioara au esuat in tentativa lor de al omorii intr-o actiune gen comando pe regele persan.Desi au fost invinsi dupa 3 zile spartanii au intirziat actiunile persilor dind timpul si determinare de rezistenta a grecilor.Persii dupa un an de zile s-au lasat pagubasi si s-au retras,dar actiunea celor 300 a fost hotaritoare,desi se zice ca un grec a tradat pentru bani spunindu-le persilor despre acea carare de pe munte.

    RăspundețiȘtergere
  5. Este aceiasi tactica folosita de romanii in 1330 la Posada cind au invins armata magiara cu regele ei in frunte Carol Robert de Anju care abia a reusit sa scape cu viata spre Sibiu deghizat in ostas alaturi de alti citva ostasi,dupa ce initial au intrat pe la Turnul Severin au fost continuu hartuiti prin nordul Olteniei,romanii aplicind tactica teritoriului pirjolit cu fintini otravite pina la Curtea de Arges unde magiarii intimpinind rezistenta rominilor nu au putut cucerii capitala si s-au retras spre Sibiu dar au fost mai mult decit decimati la Posada intr-o trecatoare ingusta unde si acum sint arme ingropate.A fost batalia descrisa in cronicile maghiare si actul de independenta al romanilor fata de maghiari.In acea zona Posada-Termopilele rominilor, va trece acum dupa 700 de ani atostrada Pitesti-Sibiu.

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani la Constantini si Elene.Apropo de Carol Robert de Anju .inainte de 1330 planuia sa faca capitala Ungariei la Timisoara,dar nu stiu de ce dupa batalia de la Posada a renuntat nemai placindu-i zona deloc,ca si persanilor care dupa Termopile nu le-au mai placut Grecia in veci.

    RăspundețiȘtergere
  7. Trump,acuzat de americani ca a spus un secret de la un stat aliat Rusiei,el a si recunoscut,iar prin el SUA risca sa nu mai primeasca informatii secrete de la aliati.Daca SUA poate sa pateasca asa ceva ce se putea intimpla cu tari mai mici,de exemplu cu noi daca era numita prim ministru o musulmanca ?.

    RăspundețiȘtergere
  8. Trump,acuzat de americani ca a spus un secret de la un stat aliat Rusiei,el a si recunoscut,iar prin el SUA risca sa nu mai primeasca informatii secrete de la aliati.Daca SUA poate sa pateasca asa ceva ce se putea intimpla cu tari mai mici,de exemplu cu noi daca era numita prim ministru o musulmanca ?.

    RăspundețiȘtergere
  9. Trump e mai imprevizibil si mai prost,aici Putin iar a cistigat impunind un presedinte fara experienta,Cine urmeaza?Probabil Ucraina sau de ce nu Germania ca tot sint alegeri.Dar se pare ca SUA au intrat in spirala decaderii daca nu mai e in stare sa -si puna conducatorii sai de valoare.Democratiile republicane i-si arata limitele,e rezultatul unui libertinaj fara valori morale,o departare de la moralitatea crestina de la Clinton incoace.Dictatura lui UNU, Putin deocamdata conduce pentru ca rusul e obedient,suporta,dar nu stim pina cind.Doar Franta pare sa fi reusit sa aleaga dupa vrerea ei.,un om mai valoros,aici Putin nu a reusit cu LE Pen,dar si francezii sint asaltati puternic de emigrantii arabi ai lui Putin.Pe termen lung nici UE nu o duce prea bine iar viziunile doamnei Maria se pare ca se vor adeveri in timp,din pacate pentru democratiile europene.Singurele state mai sigure din Europa par a fi Monarhiile si nu intimplator ,pentru ca ele nu fac rabat de la morala si sint conduse de oameni experimentati.Fata de ele republicile par o agitatie imprevizibila gen Trump.

    RăspundețiȘtergere
  10. Trump e mai imprevizibil si mai prost,aici Putin iar a cistigat impunind un presedinte fara experienta,Cine urmeaza?Probabil Ucraina sau de ce nu Germania ca tot sint alegeri.Dar se pare ca SUA au intrat in spirala decaderii daca nu mai e in stare sa -si puna conducatorii sai de valoare.Democratiile republicane i-si arata limitele,e rezultatul unui libertinaj fara valori morale,o departare de la moralitatea crestina de la Clinton incoace.Dictatura lui UNU, Putin deocamdata conduce pentru ca rusul e obedient,suporta,dar nu stim pina cind.Doar Franta pare sa fi reusit sa aleaga dupa vrerea ei.,un om mai valoros,aici Putin nu a reusit cu LE Pen,dar si francezii sint asaltati puternic de emigrantii arabi ai lui Putin.Pe termen lung nici UE nu o duce prea bine iar viziunile doamnei Maria se pare ca se vor adeveri in timp,din pacate pentru democratiile europene.Singurele state mai sigure din Europa par a fi Monarhiile si nu intimplator ,pentru ca ele nu fac rabat de la morala si sint conduse de oameni experimentati.Fata de ele republicile par o agitatie imprevizibila gen Trump.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am avut si noi trei mari MIHAI toti regi, unul al poeziei romanesti ,unul regele ROMANIEI MARI incoronat la ALBA IULIA acum 4 secole si actualul rege in exil..Asta va fi blestemul care il vom duce peste veacuri pentru ca nu am stiul sa-i apreciem si aparam.

    RăspundețiȘtergere
  12. Putin ii ia apararea lui Trump in scandalul cu secretele.Deci ei si tarile lor se inteleg

    RăspundețiȘtergere
  13. Un senator american spune ca'legea trebue respectata de toata lumea'inclusiv de presedinte Trump caruia ii cere suspendarea pentru ca ar fi primit bani de la rusi in campania electorala si ar fi sustras documente prin intrarea in calculatoarele democratilor.Presedintele mai e acuzat de incercarea de a musamaliza lucrurile prin demiterea unui sef de la informatii si a fost numit un procuror independent pentru ancheta,scandalul ia amploare.

    RăspundețiȘtergere
  14. O vorba ardeleneasca spune;'Sfintul Patru si Mihai ,au facut o crisma-n rai',.ca tot e sfintul Patru peste o luna,dar la poarta raiului tot Sfintul Patru si cu cei trei regi Hihai ai romanilor or sa ne judece pentru ca nici cel din exilul Elvetian nu mai are multe zile,Poate ne mai ajuta Arsenie Boca,altfel ori aici ori la poarta raiului,am 'sfeclit-o'..

    RăspundețiȘtergere
  15. O vorba ardeleneasca spune;'Sfintul Patru si Mihai ,au facut o crisma-n rai',.ca tot e sfintul Patru peste o luna,dar la poarta raiului tot Sfintul Patru si cu cei trei regi Hihai ai romanilor or sa ne judece pentru ca nici cel din exilul Elvetian nu mai are multe zile,Poate ne mai ajuta Arsenie Boca,altfel ori aici ori la poarta raiului,am 'sfeclit-o'..

    RăspundețiȘtergere
  16. Se stringe latul anchetei in jurul lui Trump,ginerele sau a comfirmat ca a discutat cu Lavrov-rusul ca il va demite pe seful FBI-iului inainte de demiterea acestuia,deocamdata Trump e plecat in Israel,Asia MIca Italia si tarile de jos,la intoarcere il va astepta o surpriza neplacuta,unii nu se joaca cu legile ca la noi.Oricum se va sfisii incert v-a afecta si restul lumii,aviz amatorilor de la noi care fac politica neprofesionist ,dupa'ureche',dar si celor din servicii care s-au implicat in politica .Un deputat al nostru spunea de Kovesii ca e cea care'ucide' destine din placere,s-ar putea sa ii vina si ei rindul.

    RăspundețiȘtergere